توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : WebMin
AriyanPayamak
July 11th, 2014, 15:29
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
عرض شود که من یه سرور گرفتم و روی اون WebMin نصب کردن البته قبلا از یکی از دوستان پرسیدم گفتند که سرویس رایگان هستش و میش ازش استفاده کرد
ولی وقتی نصب شد و دیدم کلی جا خوردم
عرض شود که من می خوام روی سرور فقط ارسال ایمیل داشته باشم و یک سیستم خبرنامه نصب کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان.
mojtaba.ghadri
July 11th, 2014, 17:13
خوب الان با کجای webmin مشکل دارید , وبمین یک کنترل پنل عالی رایگان هستش ...
بپرسید تا بهتون بگم ,, یا اگه نمیتونید , میتون واستون اسکریپت رو نصب کنم. پ.خ کنید در صورت تمایل.
و اصولا کانفیگ پیشفرض وبمین هم به تغییر زیادی احتیاج نداره
AriyanPayamak
July 11th, 2014, 17:17
آیا می تونم روی این سرویس whmcs نصب کنم ؟ یا مثلا سرویس خبرنامه ؟
اصلا امکان نصب همچین چیزای وجود داره روی این سرویس /
nginxweb
July 11th, 2014, 17:45
درود
webmin یکی از کاملترین پنل های رایگان هستش که حتی از برخی پنل های تجاری نیز کامل تر میباشد و امکان نصب تمامی اسکریپت های رایج را خواهید داشت و جای نگرانی نیست
AriyanPayamak
July 11th, 2014, 20:18
درود
webmin یکی از کاملترین پنل های رایگان هستش که حتی از برخی پنل های تجاری نیز کامل تر میباشد و امکان نصب تمامی اسکریپت های رایج را خواهید داشت و جای نگرانی نیست
عرض شود که تشکر بابت پاسخ .
اطلاعات سرور اینه
CentOS Linux 6.5
Webmin version 1.690
Time on system Fri Jul 11 11:44:22 2014
Kernel and CPU Linux 2.6.32-431.el6.x86_64 on x86_64
Processor information Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz, 1 cores
System uptime 0 hours, 11 minutes
Running processes 115
CPU load averages 0.20 (1 min) 0.43 (5 mins) 0.23 (15 mins)
CPU usage 23% user, 3% kernel, 0% IO, 74% idle
Real memory 996.38 MB total, 229.91 MB used
Virtual memory 1.97 GB total, 0 bytes used
Local disk space 37.42 GB total, 5.33 GB used
Package updates 132 package updates are available
من چطوری میتونم دیتابیس رو فعال کنم و یک سایت به این سیستم اضافه کنم البته آخرین باری که آموزش ها رو خوندم و یه سایت اضافه کردم سیستم عامل پرید.
آیا می تونم whmcs نصب کنم و اطلاعات رو تنظیم کنم با اون مدیریت کنم هاست رو؟
nginxweb
July 11th, 2014, 20:57
درود بر شما:
برای ایجاد دیتابیس، در پنل VirtualMin ابتدا دامنه خود را از لیست سمت چپ انتخاب کنید :
http://gigfa.com/images/stories/virtualmin/create-database.gifسپس بر روی Edit Databases کلیک کنید. یک دیتابیس به صورت پیشفرض توسط سیستم ساخته شده است که در لیست مشاهده می شود.
برای ساخت دیتابیس جدید بر روی Create a new database کلیک کرده و نام دیتابیس را وارد کنید و Create را بزنید تا دیتابیس ساخته شود.
اطلاعاتی که باید در اسکریپت خود استفاده کنید :
سرور دیتابیس : localhost
پورت : 3306 ( اختیاری )
نام دیتابیس : در هنگام ساخته شدن دیتابیس مشخص کردید.
نام کاربری دیتابیس : همان Username دامنه است که پس از اضافه کردن دامنه به VirtualMin برای شما نمایش داده شد.
کلمه عبور دیتابیس : کلمه عبور دامنه است که در هنگام اضافه کردن دامنه به VirtualMin تعریف کردید.
مدیریت دیتابیس با phpMyAdmin :
برای مدیریت دیتابیس می توانید از phpMyAdmin استفاده کنید.( Import و Export کردن دیتابیس )
ابتدا باید phpMyAdmin را در سایتتان نصب کنید. برای اینکار از سمت چپ ، بر روی Install scripts کلیک نموده و با انتخاب phpMyAdmin آن را نصب کنید.
سپس با توجه به مسیری که نصب کردید ، به آدرس آن بروید تا وارد phpMyAdmin شوید.
http://yoursite.com/phpmyadmin
Mihan-VPS
July 11th, 2014, 22:29
سلام
برای چی جا خوردید وبمین که کنترل پنل کاملی هست یکم بیشتر کار کنید باهاش حتما بیشتر آشنا میشین
کنترل پنل کلوکسو هم میتونید شما نصب کنید رایگان هست شاید براتون کاربرپسند تر باشه
AriyanPayamak
July 12th, 2014, 09:59
احتراما برای اضافه کردن دامنه حتما باید با اول وارد SSH بشم ؟
Hosting KB - Creating new sites and sub-domains with Webmin (http://tutorials.securesignup.net/vps-hosting/creating-new-sites-and-sub-domains-with-webmin.html)
عزیز من این چیزی که می بینم VirtualMin هستش . ولی اینی که برای من نصب شده WebMin هست.
سلام , شرمنده ما دیشب رفته بودیم افطاری جاتون خالی...
webmin و VirtualMin هر دوتاش با هم نصب میشند.
توی کنترل پنلتون اون بالا روی VirtualMin کلیک کنید واردش میشه...
برای اضافه کرد دامنه هیچ احتیاجی به اتصال به ssh نیستش .
یه خورده منوهاش رو بالا و پایین برید همه چی دستتون میاد. حدودا ۹۹ درصد اسکریپت ها توی webmin نصب میشه , در بعضی مواقع و در برخی شرایط امکانات و پایداری این کنترل پنل حتی از cpanel هم برتر هستش.
AriyanPayamak
July 12th, 2014, 18:50
بله ، متاسفانه اینقدر که تعریف می شد چیزی ندیدم ازش .
مد BIND DNS Server رو نصب فعال کردم
به هنگام نصب
Download failed : Failed to open /var/named/chroot/var/run/named/named.pid for writing : No such file or directory
بعد از 2 روز هنوز نتونستم یه دامنه بیارم ببینم اصلا چی هست !
SQL رو نصب کردم مدش رو توی phpmyadmin نمیره :)) کلا میرم سراغ دایرکت ادمین o:-) فکر نکنم به درد من بخوره با این تفاسیر