ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : kvm، vmware یا xen؟

hamid.soltani92
July 11th, 2014, 08:34
باسلام و عرض احترام خدمت دوستان محترم.
من جدیدا به مباحث مجازی سازی علاقه من شدم و در حال تحقیق بر روی این ۳ سیستم هستم.
هدف تولید نرم افزار تحت وبی هست که بتونه با نرم افزار مجازی ساز ارتباط برقرار کنه، به صورت خودکار ماشین مجازی بسازه، سیستم عامل رو نصب کنه و رمز عبور و آی پی و مک و .... رو ست کنه.
برای انجام این کار vmware یک api نسبتا خوب ارائه داده و نحوی که بعد از حدود ۲ ساعت تحقیق، موفق شدم با استفاده از api یک ماشین مجازی بسازم و یک image روش deploy کنم. حتی این امکان رو فراهم کردم که کاربر با استفاده از پنل سایت و وارد کردن نام دامنه و یک سری اطلاعات غیر تخصصی و فشردن یک کلیک، به سادگی روی سیستم عاملش dns، apache و mysql نصب کنه. برای آزمایش کارکرد من دانلود و نصب خودکار وردپرس رو هم اضافه کردم و همه چیز عالی و خوب بود. امکانات بی نظیری با استفاده از این مجازی ساز میشه به کاربر داد.
اجرای این نرم افزار با استفاده از vmware کار سختی نیست و با استفاده از سیستم های kvm و xen خیلی آسونه!
حالا سوال اصلی اینه که به نظر شما کدوم مجازی ساز ارزش کار کردن رو داره؟
این مقایسه (http://www.virtualizationmatrix.com/matrix.php?category_search=all&free_based=1) برتری مطلق vmware رو نشون میده و این مقایسه (http://www.linux.com/news/enterprise/systems-management/327628-kvm-or-xen-choosing-a-virtualization-platform) تفاوت زیادی بین xen و kvm قائل نشده ولی اینجا (https://major.io/2014/06/22/performance-benchmarks-kvm-vs-xen/) بنچمارک ها برتری kvm رو نشون میدن.
در رابطه با xen طبق تحقیقاتی که کردم گویا هارددیسک رو شدیدا درگیر میکنه و مشکلاتی به همراه داره.
لطفا نظر/ تجربه شخصیتون در این رابطه رو با بنده در اشتراک بگذارید.
متشکرم.

k-h
July 11th, 2014, 11:33
vmware به نظر بنده برتری مطلق داره

ما یک بار مجازی سازی kvm انجام دادیم که تجربه خیلی تلخی برامون شد که سیستم عامل بالا نیاد دیگه هیچ کاری نمیشه برای اطلاعاتش کرد اما در vmware وقتی یه سیستم عامل مشکل براش پیش بیاد خیلی راحت میتونی هاردشو به یه وی پی اس وصل کنی و اطلاعاشو برداری این خیلی به نظرم مهمه برای یک مجازی ساز از دست نرفتن اطلاعات

من چون با kvm کار کردم ایراد های همینو میگم بهتون اما در مجازی ساز های دیگه هم صدق میکنه سیستم عامل ممکنه به دلیل پارتیشن بندی نا درست اصلا بالا نیاد و این یعنی کل اطلاعات نابود میشود اما vmware شما روزی 100 بار هم ریست بده هارد مشکلی براش پیش نمیاد (این اتفاق واسه ما پیش اومده )

موارد خیلی زیادی هست که الان فراموش کردم

princeserver
July 11th, 2014, 12:34
سلام تفاوت های خیلی زیادی هسش از جمله تفاوت های بارز این مجازی ساز ها در اشتراک گذاشتن رم و سی پی یو هستش
در حال حاضر ما میبینیم که سرور هایی با رم 16 گیگ و 32 گیگ بالای حد خودشان سرور مجازی ارائه میدن که خوب این موضوع باعث میشه سرور ها کاملا شیر شده و با کیفیت پایین برای همه و مشترکین مداوم در حال جا به جایی هستن از جمله مشکلات دیگر وی ام ویر نداشتن ماژول ربای کنترل پهنای باند هستش که با هزینه های گذاف دوستان به اندازه لایسنش خود وی ام ویر برای کنترل پهنای باند
از جمله قالبت های KVM با پنل Virtualizor :
شیر نشدن سرور ها و رم ها که به ضرر فروشنده بوده و به نفع خریدار که اغلب متوجه میشیم که سرور های KVM هزینه خیلی بالائی داره
داشتن پنل نمایندگی سرور مجازی
داشتن مشاهده پهنای باند و لیمیت کردن ان
داشتن کنترل پورت هر سرور به صورت جدا گانه
داشتن امکانات تحویل انی سرور توسط سایت WHMCS
داشتن ریلود همه سیستم عامل ها به صورت چند دقیقه بدون نیاز به نصب و .....

این مسائل که کنار هم قرار میگرده اگر کسی به دنبال فقط فروش و سود هستش وی ام ویر
اگر کسی به دنبال مشتری با کیفیت باشه KVM

خلاصه از تجربه چندین ساله ما برای کار با وی ام ویر و KVM

api
July 11th, 2014, 13:11
قبلا با KVM کار کردم
تجربه جالبی بود
البته رو پنل solusvm !
اما مشکلی که خیلی اذیت کرد اضافه کردن هارد جدید به سرور بود !

princeserver
July 11th, 2014, 13:52
قبلا با KVM کار کردم
تجربه جالبی بود
البته رو پنل solusvm !
اما مشکلی که خیلی اذیت کرد اضافه کردن هارد جدید به سرور بود !
به شخصا برای اضافه کردن هارد اول از همه دو تا هارد رید 0 و 1 کردیم بعد از ان هم هارد سوم مستقیم زدیم

M-Sadeghi
July 11th, 2014, 14:00
بنظر من رو vmware کار کنید انشاالله موفق خواهید شد.

softlayer
July 11th, 2014, 14:11
درود
هر سه سیستم از نوع و جهاتی جالبی خودشون رو دارن
اما به شخصه بنده برای vmware آینده خیلی بهتری رو میبینم چرا که محبوبیت بیشتری داره
قبلا میشد به بحث share کردن منابع ایراد گرفت اما نسخه 5.5 بسیار بهتر و قابل قبولتر شده
حالا شما هم اگر قصد تجاری سازی طرح رو دارید مسلما بازار برای vmware بهتر هست
موفق باشید

hassanshaikhi
July 11th, 2014, 14:35
vmware به نظر بنده برتری مطلق داره

ما یک بار مجازی سازی kvm انجام دادیم که تجربه خیلی تلخی برامون شد که سیستم عامل بالا نیاد دیگه هیچ کاری نمیشه برای اطلاعاتش کرد اما در vmware وقتی یه سیستم عامل مشکل براش پیش بیاد خیلی راحت میتونی هاردشو به یه وی پی اس وصل کنی و اطلاعاشو برداری این خیلی به نظرم مهمه برای یک مجازی ساز از دست نرفتن اطلاعات

من چون با kvm کار کردم ایراد های همینو میگم بهتون اما در مجازی ساز های دیگه هم صدق میکنه سیستم عامل ممکنه به دلیل پارتیشن بندی نا درست اصلا بالا نیاد و این یعنی کل اطلاعات نابود میشود اما vmware شما روزی 100 بار هم ریست بده هارد مشکلی براش پیش نمیاد (این اتفاق واسه ما پیش اومده )

موارد خیلی زیادی هست که الان فراموش کردم
همیشه بیشتر عیب هایی که به یه چیزی گرفته میشه به علت نا آشنا بودن با اون هست.
این مواردی که شما گفتین توی KVM هم راحت میشه انجام داد. خیلی راحت هر چند تا هارد که خواستید میتونید به هر vps اضافه کنید.
کسانی که KVM کار میکنند معمولا یا virtualizor یا solusvm نصب میکنندو واسه نصب اینا طبق راهنمایی خودشون باید یه پارتیشن روت برای سیستم عامل در نظر گرفت و بقیه فضای خالی برای VG میمونه که اطلاعات vps ها توی اون ذخیره میشه. حالا اگه به هر دلیلی مشکلی برای سیستم عامل پیش اومد با نصب مجدد فقط پارتیش روت پاک میشه و اطلاعات هارد vps ها بدون تغییر میمونه که بعد از نصب مجدد مجازی ساز دوباره میتونیدفایل هارد رو به vps ها اضافه کنید مستقیم. چون برعکس vmware هارد هر vps یک فایل نیست بلکه یه پارتیشن LV هست.
حتی میتونید VG رو توی یه هارد دیگه که سیستم عامل نصب نشده قرار بدید که اگه هارد اول کلا خراب شد اطلاعات توی هارد در دسترس باشه.
در کل منم قبول دارم vmware ساده تر و دردسر کمتری داره ولی اگه کسی KVM اطلاعات کافی در موردش داشته باشه بهتره .واسه KVM نیاز به دانش لینوکس هست که اگه مشکلی پیش اومد بتونه برطرف کنه.

http://8pic.ir/images/6borredaa2lc3k3fqytr.png

http://8pic.ir/images/rqlgp6x2zldpg79apztd.png

http://8pic.ir/images/dzfm75cqhr8mlvzf2hlc.png

api
July 11th, 2014, 16:31
منظورم اضافه کردن هارد به وی پی اس نبود
اضافه کردن هارد به سرور اصلی رو گفتم

␑ Deev ␑
July 11th, 2014, 16:32
سلام
اگر قصد دارید درآمدتون فقط محدود به کاربران ایرانی نباشه حتما روی KVM تحقیق انجام بدید.
چون مازول های VMware در خارج از کشور از فروش کمتری بنسبت Xen / KVM که رایگان هستند برخوردار اند.

hassanshaikhi
July 11th, 2014, 16:35
منظورم اضافه کردن هارد به وی پی اس نبود
اضافه کردن هارد به سرور اصلی رو گفتم
نقل قول مربوط به پست اول بود نه پست شما.
چه مشکلی توی اضافه کردن هارد جدید داشتید؟
بعد که هارد جدید اضافه کردید فرمتش میکنید بعد به VG اضافه میکنید اینطوری به حجم کل هاردتون اضافه میشه حتی نیازی به raid 0 هم نیست

api
July 11th, 2014, 16:41
ویرایش
اشتباه شد

Mihan-VPS
July 12th, 2014, 00:48
تفاوت های خیلی زیادی دارند و هر کدام ویژگی های خاص خودشون رو دارن
ولی اگر تعداد ماشین های مجازی بیشتر باشد vmware میتونه بهتر باشه اگر ماشین مجازی ساز کمتری قصد فعالی دارن مجازی ساز kvm میتونه مناسب تر باشه

007
July 12th, 2014, 01:02
سلام اگر بتونین یک چیز حرفه ای برای وی ام ور تهیه کنین خیلی مشتری خواهدداشت البته در خارج از کشور منطورم
هست واگر نه در ایران جنس مفت هم بدی به مردم آخرش میگن بد بود و کیفیت نداره .ارادت

daniad
July 12th, 2014, 04:24
باسلام و عرض احترام خدمت دوستان محترم. من جدیدا به مباحث مجازی سازی علاقه من شدم و در حال تحقیق بر روی این ۳ سیستم هستم. هدف تولید نرم افزار تحت وبی هست که بتونه با نرم افزار مجازی ساز ارتباط برقرار کنه، به صورت خودکار ماشین مجازی بسازه، سیستم عامل رو نصب کنه و رمز عبور و آی پی و مک و .... رو ست کنه. برای انجام این کار vmware یک api نسبتا خوب ارائه داده و نحوی که بعد از حدود ۲ ساعت تحقیق، موفق شدم با استفاده از api یک ماشین مجازی بسازم و یک image روش deploy کنم. حتی این امکان رو فراهم کردم که کاربر با استفاده از پنل سایت و وارد کردن نام دامنه و یک سری اطلاعات غیر تخصصی و فشردن یک کلیک، به سادگی روی سیستم عاملش dns، apache و mysql نصب کنه. برای آزمایش کارکرد من دانلود و نصب خودکار وردپرس رو هم اضافه کردم و همه چیز عالی و خوب بود. امکانات بی نظیری با استفاده از این مجازی ساز میشه به کاربر داد. اجرای این نرم افزار با استفاده از vmware کار سختی نیست و با استفاده از سیستم های kvm و xen خیلی آسونه! حالا سوال اصلی اینه که به نظر شما کدوم مجازی ساز ارزش کار کردن رو داره؟ این مقایسه (http://www.virtualizationmatrix.com/matrix.php?category_search=all&free_based=1) برتری مطلق vmware رو نشون میده و این مقایسه (http://www.linux.com/news/enterprise/systems-management/327628-kvm-or-xen-choosing-a-virtualization-platform) تفاوت زیادی بین xen و kvm قائل نشده ولی اینجا (https://major.io/2014/06/22/performance-benchmarks-kvm-vs-xen/) بنچمارک ها برتری kvm رو نشون میدن. در رابطه با xen طبق تحقیقاتی که کردم گویا هارددیسک رو شدیدا درگیر میکنه و مشکلاتی به همراه داره. لطفا نظر/ تجربه شخصیتون در این رابطه رو با بنده در اشتراک بگذارید. متشکرم. این سایت https://zrh.cloudsigma.com/ui/?#/trynow رو کامل برسی کن دوستم بنظرم اگه چیزی مثل این بسازی واقعا شاهکاره همه چیز اتوماتیکه از فعال شدن اکان تا تغییر سایز رم و هارد و سی پی یو انتخاب کارت شبکه انتخاب آی پی استاتیک یا داینمیک انتخاب ایمیج سیستم عامل و دیسک اول بوت و کلی امکانات جزئی دیگه و همچنین ظاهر زیبا و روان و رابط کاربری قوی

LIAN2
July 12th, 2014, 11:45
سلام
اگر روی هر ۲ ابرناظر KVM و VMware ESXi تمرکز کنید نتیجه بسیار مناسبی دریافت خواهید کرد.

mohsen1aria
July 12th, 2014, 11:58
vmware

sssoheil
July 13th, 2014, 03:34
فقط VMware

iran-developers
July 14th, 2014, 02:38
ژن خوبه و کارایی همه رو می ده

hpnn.wm
July 14th, 2014, 10:33
دوستانی که در ابتدا پست گذاشتن می دونند با همه شون کار کردند
بنده هم با همشون کار کردم و حتی هر از گاهی دوستان با ای دی من در تماس اند تا براشون مجازی ساز های لینوکسی رو
کانفیگ بکنم ولی متاسفانه هر کدوم معایب خودشون رو دارند
مثلا روی KVM چندین مورد رو دیدم که هارد خراب شده
اونم به دلیل استفاده بالا و البته (تقریبا اختصاصی از هارد )
یا روی Xen نمی شه بیش از حد منابع نگه داری کرد و اکثرا هم مشکل شبکه ای داره
بنده در این چند سالی که تجربه استفاده از همه مجازی ساز ها رو داشتم و VMware رو گزینه مناسب می دونم
و دقیقا به همین دلیل این شرکت با توجه به اطلاعات سال قبل نارنجی رتبه 5 ام شرکت ها رو از نظر معروف بودن رو داره
تمامی موارد به صورت کامل مهندسی شده و تنها موردی که من تا به حال باهاش مواجه شدم عدم ارائه انی و البته مشکلاتی از قبیل ارائه
پنل مدیریتی نسبت به بقیه مجازی ضعیف هست
ولی ظاهرا که دوستان می گفتند API هایی برای اینکار داره
اگر دوستان اطلاعات خاصی در این مورد و یا لینکی در این مورد دارند بگند من با جاوا یا پایتون این کار رو انجام می دم
و در نهیات در خدمت دوستان برای انجام بهتر کار عمومیش می کنم

LIAN2
July 14th, 2014, 10:43
تمامی موارد به صورت کامل مهندسی شده و تنها موردی که من تا به حال باهاش مواجه شدم عدم ارائه انی و البته مشکلاتی از قبیل ارائه
پنل مدیریتی نسبت به بقیه مجازی ضعیف هست
ولی ظاهرا که دوستان می گفتند API هایی برای اینکار داره
اگر دوستان اطلاعات خاصی در این مورد و یا لینکی در این مورد دارند بگند من با جاوا یا پایتون این کار رو انجام می دم
و در نهیات در خدمت دوستان برای انجام بهتر کار عمومیش می کنم

سلام
اتفاقا VMware دارای SDK های بسیار مناسبی هست ، اگر چند برنامه نویس چیره دست PHP ، یک گرافیست یا طراح UI و یک متخصص VMware جمعی را تشکیل دهند میتونند سیستم های کاربری بسیار خوبی بوجود آوردند.
برای آشنایی بیشتر ، پیشنهاد میکنم تحقیقی در رابطه با vShield - vCloud - Orchestrator و HA یا همان VMHA انجام بدید.

گستره و امکانات VMware از اکثر ابرناظر ها و حتی سیستم های رایانش ابری (جز ابرهای خصوصی یا اختصاصی) بیشتر هست.

به زودی هم قرار هست تمام وب سایت های همراه اول توسط vCloud از کلاسترینگ در حال حاظری که استفاده میکنند به رایانش ابری انتقال یابند.

hpnn.wm
July 14th, 2014, 10:54
سلام
اتفاقا VMware دارای SDK های بسیار مناسبی هست ، اگر چند برنامه نویس چیره دست PHP ، یک گرافیست یا طراح UI و یک متخصص VMware جمعی را تشکیل دهند میتونند سیستم های کاربری بسیار خوبی بوجود آوردند.
برای آشنایی بیشتر ، پیشنهاد میکنم تحقیقی در رابطه با vShield - vCloud - Orchestrator و HA یا همان VMHA انجام بدید.

گستره و امکانات VMware از اکثر ابرناظر ها و حتی سیستم های رایانش ابری (جز ابرهای خصوصی یا اختصاصی) بیشتر هست.

به زودی هم قرار هست تمام وب سایت های همراه اول توسط vCloud از کلاسترینگ در حال حاظری که استفاده میکنند به رایانش ابری انتقال یابند.

بنده از چند برنامه نویس حرفه ای PHP پرسیدم متاسفانه در مورد API های VMware ESXi نمی دونستد
چیزی که شما می فرمایید از جمله vCloud و ... برای شبکه های بزرگتر و مصارف دیگر هستند و صرفا جهت مجازی سازی نیستند
در ضمن افرادی که در اینجا برای مجازی سازی از Vmware استفاده می کنند از نسخه ESXi استفاده میکنند
و من خودم هم از PHP تقریبا 1 سال هست که کار می کنم و در این زمینه بد نیستم
شما اگر API های مناسبی جهت اینکار سراغ دارید و یا لینکی می شناسید لطفا بفرمایید تا حداقل بنده دست به کار بشم

LIAN2
July 14th, 2014, 11:08
بنده از چند برنامه نویس حرفه ای PHP پرسیدم متاسفانه در مورد API های VMware ESXi نمی دونستد
چیزی که شما می فرمایید از جمله vCloud و ... برای شبکه های بزرگتر و مصارف دیگر هستند و صرفا جهت مجازی سازی نیستند
در ضمن افرادی که در اینجا برای مجازی سازی از Vmware استفاده می کنند از نسخه ESXi استفاده میکنند
و من خودم هم از PHP تقریبا 1 سال هست که کار می کنم و در این زمینه بد نیستم
شما اگر API های مناسبی جهت اینکار سراغ دارید و یا لینکی می شناسید لطفا بفرمایید تا حداقل بنده دست به کار بشم

برنامه نویس حرفه ای PHP منظورم هست و نه شرایطی که فرمودید.
در حال حاظر دیتاسنترهایی داخل ایران هستند (دیتاسنتر و سرور روم های خصوصی اکثرا) که به سازمان ها فضای اختصاصی (میزبانی) تحت vCloud ارایه میکنند.

hamid.soltani92
July 14th, 2014, 15:05
سلام.
vmware یک api جامع و کامل برای php داره. خدمت شما:
https://developercenter.vmware.com/web/sdk/5.5.0/vcloud-php
در واقع SOAP هست و با هر زبونی که راحت باشید تقریبا میشه نوشت.
من روی vmware زیاد تحقیق کردم. الان میتونم به صورت خودکار یک ماشین مجازی ایجاد کنم،‌سیستم عامل رو نصب و آی پی رو ست کنم و حتی کنسول تحت وب هم براش آماده کردم... تنها مشکلی که با vmware دارم مدیریت ترافیک هست و در حال تحقیق بر روی این هستم که یک ماشین مجازی رو به عنوان واسط ارتباط شبکه استفاده کنم که ۱۰۰٪ در این صورت افت کیفیت وجود خواهد داشت.
یک راه هم استفاده از DistributedVirtualSwitch هست که متاسفانه فعلا api ارائه نشده برای این مورد و باید به صورت دستی ست بشه. شما راهی ندارید دوستان؟

hpnn.wm
July 14th, 2014, 15:09
ببخشید دوست عزیز این برای vCloud هست و احتمالا شما از این سیستم استفاده می کنید
شما مطمئن هستید همین SDK برای VMware ESXI 5.5 هم کارامد هست ؟

hamid.soltani92
July 14th, 2014, 15:22
sdk های vsphere رو میتونید تو لینک زیر مشاهده کنید:
https://developercenter.vmware.com/sdks

company_hosting
July 14th, 2014, 20:07
سلام.
vmware یک api جامع و کامل برای php داره. خدمت شما:
https://developercenter.vmware.com/web/sdk/5.5.0/vcloud-php
در واقع SOAP هست و با هر زبونی که راحت باشید تقریبا میشه نوشت.
من روی vmware زیاد تحقیق کردم. الان میتونم به صورت خودکار یک ماشین مجازی ایجاد کنم،‌سیستم عامل رو نصب و آی پی رو ست کنم و حتی کنسول تحت وب هم براش آماده کردم... تنها مشکلی که با vmware دارم مدیریت ترافیک هست و در حال تحقیق بر روی این هستم که یک ماشین مجازی رو به عنوان واسط ارتباط شبکه استفاده کنم که ۱۰۰٪ در این صورت افت کیفیت وجود خواهد داشت.
یک راه هم استفاده از DistributedVirtualSwitch هست که متاسفانه فعلا api ارائه نشده برای این مورد و باید به صورت دستی ست بشه. شما راهی ندارید دوستان؟

سلام

برای مشخص کردن ترافیک میتوانید

از روتر استفاده کنید یا
از ویندوز 2008 به عنوان اشتراک دهنده اینترنت روی شبکه به وی پی اس ها ،که بعد از اشتراک گذاشتن نت با برنامه های جانبی ویندوز میتوان مانیتور کرد ترافیک مصرفی

روش معمول برای کنسول های که سخت افزار ندارند به این شکل هست (وی ام ویر)

وی ام ویر یک برنامه، وی ام ویر تولز هم دارد اما کار امد نیست

iran-developers
July 14th, 2014, 20:29
بنده برنامه نویس نیستم ولی شنیدم از کارت شبکه ی وی پی اس هم می شه مدیریت کرد