ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای ساخت صفحات وردپرس

undocumented
July 10th, 2014, 21:36
برای وبسایت خودم یه قالب وردپرس در نظر گرفتم و نسخه نال شده اون رو پیدا کردم و روی هاست آپ کردم
حالا برای ساختن صفحات به یه سری مشکلات رسیدم که آیتمهای مورد نظر خودم رو نمیتونم به شکل درست بچینم
یا بعضی مواردی رو در نظر دارم که با این شرایط نمیتونم اونها رو پیاده کنم

برای همین میخاستم بدونم آیا دوستان برای این قضیه راه حلی دارن
یا برنامه میتونید معرفی کنید که باهاش بتونم بدون دردسر صفحاتی رو برای وردپرس طراحی کنم؟

metal75
July 10th, 2014, 21:45
با سلام

میشه بگین چه چیز هایی رو می خواید بچینید؟؟ تا راهنمایی کنیم؟

kianfar
July 10th, 2014, 22:31
برای وبسایت خودم یه قالب وردپرس در نظر گرفتم و نسخه نال شده اون رو پیدا کردم و روی هاست آپ کردم
حالا برای ساختن صفحات به یه سری مشکلات رسیدم که آیتمهای مورد نظر خودم رو نمیتونم به شکل درست بچینم
یا بعضی مواردی رو در نظر دارم که با این شرایط نمیتونم اونها رو پیاده کنم

برای همین میخاستم بدونم آیا دوستان برای این قضیه راه حلی دارن
یا برنامه میتونید معرفی کنید که باهاش بتونم بدون دردسر صفحاتی رو برای وردپرس طراحی کنم؟

دوست عزیز سوالتون خیلی کلیه ضمن اینکه اینطور که شما گفتین به نظرم باید در زمینه html و css و همینطور php اظلاعاتی داشته باشید تا بتونید قالب رو برای خودتون کاستومایز کنید مگر اینکه قالب خودش همچین امکاناتی رو در پنل ادمین داشته باشه!

Javan Host
July 10th, 2014, 22:33
دوست عزیز کلا الان مشکل شما را تقریبا هیچ کس نفهمید

undocumented
July 11th, 2014, 09:41
دوست عزیز کلا الان مشکل شما را تقریبا هیچ کس نفهمید
اگر یه قالبی page builder نداشته باشه چطور میشه صفحاتی رو ایجاد کرد

میشه بگین چه چیز هایی رو می خواید بچینید؟؟ تا راهنمایی کنیم؟
یه سری موارد هست که میخام روی وبسایت با ظاهری مرتب شده داشته باشم
مثلا عکس با ابعاد کوچک و گوشه های round شده باشه و برای حاشیه هم یه موارد داشته باشم
و ....

متاسفانه در بین قالبهایی که گشتم اینها رو ندیدم
برای همین میخاستم بدونم آیا با برنامه دیگه ای میشه صفحاتی هماهنگ با وردپرس ساخت و به فالب اضافه کرد؟
البته افزودنی visual composer هم کرک شده رو دارم ولی باز هم برام رضایت بخش نیست

دنبال یه چیز کاملتر میگردم

metal75
July 11th, 2014, 11:29

مثلا عکس با ابعاد کوچک و گوشه های round شده باشه و برای حاشیه هم یه موارد داشته باشم
و ....

برای همین میخاستم بدونم آیا با برنامه دیگه ای میشه صفحاتی هماهنگ با وردپرس ساخت و به فالب اضافه کرد؟

اگر اشتباه متوجه نشده باشم فکر کنم با css بشه اینکارو کرد گوشه عکسها و سایز اون ها رو

اما باز با یه طراح سایت صحبت کنید بهتره

kianfar
July 11th, 2014, 21:59

و ....

دوست عزیز یا باید خودتون در زمینه html & css & php مطالعه کنید و این تغییرات رو در قالب سایت ایجاد کنید و یا از یک طراح سایت بخواین این تغییرات رو براتون اعمال کنه. تو همین فروم هست بخشی که میتونید درخواست های طراحی سایت و برنامه نویسی رو مطرح کنید.