توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی برای کاربر حذف شده در شبکه
smspanel
July 10th, 2014, 18:20
سلام
من در امور شبکه یه کمی سر رشته دارم وتخصص بالایی ندارم.
چند روز پییش برای یکی از دوستان اکتیو دایرکتوری نصب کردم و شبکه شو راه اندازی کردم. کاربراشو هم اظافه کردم و نود هاشو هم به دامنه متصل کردم. توی یکی از نود ها اومدم و ناک گاربری لوکالشو حذف کردم! همه چی درست بود و با شبکه میومدن بالا . یهو کاربرش اومد و گفت من فایلای توی مای داکیومنت کاربر لوکالمو میخوام!!! منم که کاربرو حذف کرده بودم! حالا چجوری میشه مشکل رو حل کرد . ممنون که دوستان راهنمایی کنن.
Zagrio.com
July 10th, 2014, 23:25
سلام
این موضوع تکراری نیست؟
قبلا عرض کردم اگر فقط کاربر رو حذف کردید و نه فایلهاشو میتونید با گرفتن Owner پوشه ها به اطلاعات ایشون دسترسی پیدا کنید.
با سپاس
mizbanaval
July 11th, 2014, 00:48
درود
نوع سیستم عامل کاربر ؟
اگر ویندوز هست در درایو ویندور پوشه ی users دنبالش بگردید
در صورتی که به هیچ عنوان نتونستید دسترسی بگیرید برای باز کردن پوشه ها سریعترین راه استفاده از نرم افزار های بوت هست که از بوت وارد هارد شید و بقیه ی ماجرا مثل mini xp bootable
پیروز باشید
Aguila*Roja
July 11th, 2014, 02:15
دوست عزیز از نرم افزارهای بوت استفاده کنید
smspanel
July 11th, 2014, 12:46
سلام
این موضوع تکراری نیست؟
قبلا عرض کردم اگر فقط کاربر رو حذف کردید و نه فایلهاشو میتونید با گرفتن Owner پوشه ها به اطلاعات ایشون دسترسی پیدا کنید.
با سپاس
سلام ممنون از راهنماییتون
میشه توضیح بفرمایید که Owner پوشه ها یعنی چی؟ یه توضیح می فرمایید ؟ ممنون
- - - Updated - - -
درود
نوع سیستم عامل کاربر ؟
اگر ویندوز هست در درایو ویندور پوشه ی users دنبالش بگردید
در صورتی که به هیچ عنوان نتونستید دسترسی بگیرید برای باز کردن پوشه ها سریعترین راه استفاده از نرم افزار های بوت هست که از بوت وارد هارد شید و بقیه ی ماجرا مثل mini xp bootable
پیروز باشید
سیستم عامل کاربر Xp هستش .
بله توی document And setting رفتم . نام کاربر هست ولی Access denied میده. با بوت که وارد بشی دیگه مشکل حله؟ چون باید برم اونجا حلش کنم.
Zagrio.com
July 11th, 2014, 14:01
سلام
رو فولدر Right Click کن
برو تو Security
بعد Advanced
از اونجا برو تو تب Owner
با این کار مالکیت فایلهای مال شما میشه از دستور cacls تو cmd هم میتونی استفاده کنی
با سپاس
smspanel
July 12th, 2014, 23:10
سلام
رو فولدر Right Click کن
برو تو Security
بعد Advanced
از اونجا برو تو تب Owner
با این کار مالکیت فایلهای مال شما میشه از دستور cacls تو cmd هم میتونی استفاده کنی
با سپاس
ممنون نجام میدم و خبر میدم . خیلی ممنون از راهنمایی تون
- - - Updated - - -
سلام
ممنون از همه دوستا ن مشکل با روش تغییر owner برطرف شد.