به دنبال نویسنده سریال کره ای با وقت کاملا آزاد ، آشنایی وردپرس ، آشنایی سرور مجازی ، َآشنایی فتوشاپ ، آشنایی سریال کره ای ، آشنایی کامل HTML
شرابط بالا اجباری هست پس اگر یکی هم از شرایط بالا را ندارید لطفا معرفی نکنید. ماهیانه فقط حساب میکنیم ، حداقل روزی 8 پست.
ایدی یاهو : sir.aref
amireza21
July 10th, 2014, 15:29
دوست عزیز ماهی ۲۰۰ ت میخوای بدی واسه روزی ۸ پست ! دکال میخوای ماهانه هم حساب کنی ؟
اعتماد سازیت چیه که طرف رو نپیچونی آخر ماه ؟
SamaN DL
July 10th, 2014, 15:32
با درود
عزیز مقدار حقوقی که در نظر گرفتید کافی نیست!
rules
July 10th, 2014, 21:44
دوست عزیز ماهی ۲۰۰ ت میخوای بدی واسه روزی ۸ پست ! دکال میخوای ماهانه هم حساب کنی ؟
اعتماد سازیت چیه که طرف رو نپیچونی آخر ماه ؟
1/3 رو بعد تایید نویسنده میدم برای اعتماد سازی ، آماده سازی و آپلود پست حداکثر 10 دقیقه زمان میبره داخل وب سایت ما.
- - - Updated - - -
چند نفر از این انجمن پی ام دادند ، فیلم و سریال که نمیدونستند چیه جای خودش اصلا نمیدونستن سریال کره ای چیه!!! فقط میبینن یک کاری 200 تومن توش پول هست پی ام میدن!!!
شرایط گفته شده در بالا اجباری هست باید قبلا سابقه کاری داشته باشید منبع داشته باشید... !
SamaN DL
July 11th, 2014, 10:56
با درود
دوست عزیز 4 سال هست که تو این کار و کار های دیگر که بماند سر رشته دارم....
به خوبی با این نوع کار ها آشنای کامل دارم....
حقوقی که در نظر گرفتید کافی نمی باشد!
rules
July 11th, 2014, 12:30
با درود
دوست عزیز 4 سال هست که تو این کار و کار های دیگر که بماند سر رشته دارم....
به خوبی با این نوع کار ها آشنای کامل دارم....
حقوقی که در نظر گرفتید کافی نمی باشد!
کجا و چقدر به شما حقوق میدادند ؟
mostafaamirani
July 11th, 2014, 12:36
با ایشون تو یاهو ارتباط داشتیم ولی خب مثل اینکه سرور مجازی هم باید از خودمون باشه خقوق ماهانه این مقدار و سرور مجازی هم از خودمون اولین باره دارم میبینم والا
SamaN DL
July 11th, 2014, 14:30
کجا و چقدر به شما حقوق میدادند ؟
عزیز در سایت های زیادی کار کردم اسم هاشون رو بیاد ندارم!
ما سما در یک سایت کار کردیم ماهانه به ما 600 تومان حقوق میدادن! و روزانه حد اقل 12 تا پست باید میزدیم... باید بگم که پورسانت هم به ما میدادن و... دیگر!
شما با این حقوقی که در نظر گرفتید! فکر کنم فقط اون دسته از افرادی که با نت تازه آشنا شدن با شما تماس خواهند گرفت!
شما در نظر بگیرد 200 تومان در حال حاضر چه گلی به سر آدم میزنه!!! هزینه ها رو در نظر بگیرد؟!
rules
July 11th, 2014, 14:42
عزیز در سایت های زیادی کار کردم اسم هاشون رو بیاد ندارم!
ما سما در یک سایت کار کردیم ماهانه به ما 600 تومان حقوق میدادن! و روزانه حد اقل 12 تا پست باید میزدیم... باید بگم که پورسانت هم به ما میدادن و... دیگر!
شما با این حقوقی که در نظر گرفتید! فکر کنم فقط اون دسته از افرادی که با نت تازه آشنا شدن با شما تماس خواهند گرفت!
شما در نظر بگیرد 200 تومان در حال حاضر چه گلی به سر آدم میزنه!!! هزینه ها رو در نظر بگیرد؟!
آخرین سایت هایی که کار میکردید رو بدید من یک تحقیق میکنم ، قیمت رو عوض میکنم.
SamaN DL
July 11th, 2014, 14:54
آخرین سایت هایی که کار میکردید رو بدید من یک تحقیق میکنم ، قیمت رو عوض میکنم.
درود
پ.خ شد عزیز.
یاشار زوم
July 11th, 2014, 18:35
دوست عزیز من در خدمت هستم
Aguila*Roja
July 11th, 2014, 20:26
بنده با روزانه 8 پست ماهانه 200 هزار تومان در خدمتم