PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالاتی قبل از خرید سرور مجازی

mafia1990
July 10th, 2014, 13:34
سلام به دوستان
من کارم تو تجارته آنلاینه و یک وبسایت میخوام راه بندازم که هم بازدیدکننده داخلی داره هم خارجی (که به مراتب بازدید داخلی بیشتره) و در اپراتور ها هم همینطور
ولی نکته ای که برام مهمه اینه که وقتی بازدیدکننده های خارج از ایران تو alexa یا هرجای دیگه در مورد سایت من تحقیق میکنن نباید بفهمن که بیشتر بازدیدکننده ها ایرانی هستن
همین طور بازدید سایت شاید روزی 100 200 یا بیشتر هم برسه
یکی از دوستان پیشنهاد دادن که یه سرورمجازی با دوتا دامین بگیرم و park کنم که فک کنم اینجوری گوگل تو سرچ بفهمه
به طور کلی بخوام بگم میخوام بازدید کننده های داخلی یه جا برن و بازدید کننده های خارجی یه جای دیگه ولی با این تفاوت که محتوا یکی باشه و هر تغییری ، در دیگری هم اعمال بشه
ممنون میشم راهنماییم کنید

Milad-H
July 10th, 2014, 13:42
با سلام، میتوانید از 2 آدرس متفاوت برای سایت خود استفاده کنید و برای هر کدام ipهای خارج و آی پی های داخل کشور را به صورت جداگانه مسدود کنید و برای سایت ها تعریف کنید از یک دیتابیس مشترک استفاده کنند در این حالت سایت ها با یک محتوا اجرا خواهند شد ولی برای هر کدام بازدیدکننده ها محدود شده هستند

mafia1990
July 10th, 2014, 13:54
با سلام، میتوانید از 2 آدرس متفاوت برای سایت خود استفاده کنید و برای هر کدام ipهای خارج و آی پی های داخل کشور را به صورت جداگانه مسدود کنید و برای سایت ها تعریف کنید از یک دیتابیس مشترک استفاده کنند در این حالت سایت ها با یک محتوا اجرا خواهند شد ولی برای هر کدام بازدیدکننده ها محدود شده هستند
یعنی همون park رو انجام بدم؟
بحثی که اینجا پیش میاد این که تو سرچ گوگل چی؟ چون وقتی دامین ها جدا باشن گوگل فک کنم اونی که بازدید بیشتری داره رو اول میاره (اگه فرض کنیم سئو ها رعایت شده در هر کدوم)
مثلا وقتی یه دامین yahoo.ir بسازم وقتی بازدید کننده تو گوگل بزنه yahoo معلومه که اول yahoo.com میاد بعد بقیه

Mihan-VPS
July 10th, 2014, 14:03
از طریق گوگل وبمستر هم میتونید دو سایت مجزا تعریف کنید تا هر کدوم جداگانه حساب شوند

mafia1990
July 10th, 2014, 22:17
از طریق گوگل وبمستر هم میتونید دو سایت مجزا تعریف کنید تا هر کدوم جداگانه حساب شوند
اوکی الان فقط میخوام بدونم باید park کنم یا روش دیگه ای وجود داره؟

Yas-Host
July 10th, 2014, 23:22
شما میتونید از روش بهتری استفاده کنید.
برای مثال بر روی سیستمی که دارید(مثلا وردپرس) میتوانید چند زبان انتخاب کنید و کاربر با توجه به اینکه آی پیش از کدوم کشور هست به اون آدرس ریدارکت شه!
دقیقا مثل گوگل که وقتی با آی پی آلمان میریم مارو به google.de ریداریکت میکنه.
یا سایت های دولتی که اینجوری هستند.