ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل resellerclub در WHMC !!!

agent47
July 10th, 2014, 09:28
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزيز.
يك مشكل عجيب با whmc دارم كه اميدوارم بتونين كمكم كنين.

سناريو :
در whmc اكانت resellerclub رو فعال كردم و ResellerID و APIKey رو وارد كردم.
بعد يك دامنه كه در resellerclub داشتم رو به يكي از كاربرانم در whmc اختصاص دادم تا بتونه مشخصات whois دامنه خودش رو تغيير بده.
همچي خوب پيش ميره و كاربر از داخل client area به راحتي ميتونه اين كار رو بكنه و whois دامنه خودش رو عوض كنه.

مشكل :
مشكل اينجاست كه وقتي كاربر whois دامنه خودش رو عوض مي كنه، whois همه دامنه هاي موجود تو resellerclub من عوض ميشه.
هم whois admin و هم technical دامنه عوض ميشه و اين دردسر سازه.

ممنون ميشم از دوستان كسي اگر اطلاعي در اين زمينه داره كمكم كنه.

nimafire
July 10th, 2014, 10:33
منظورتان این است که هویز اکانت اصلی شما نیز تغییر میکند ؟؟؟
مگر کاربر پنل جداگانه و اختصاصی در پنل نمایندگی تان ندارد ؟

agent47
July 12th, 2014, 10:13
من به عنوان ريسلر در resellerclub هستم و تمام دامنه هاي مشتريان رو تو پنل خودم ثبت مي كنم.
ميشه گفت آره. هويز مدير هم عوض ميشه.

- - - Updated - - -

سلام مجدد خدمت دوستان.
متاسفانه من هنوز مشكلم حل نشده. كسي به اين مشكل بر نخورده كه حلش كرده باشه و بتونه كمكم كنه ؟

HyperServer
July 12th, 2014, 10:36
دوست عزیز وقتی تمام دامنه ها به نام یک اکانت در ریسلر کلاب باشه خوب همین میشه...

باید برای کاربر یک اکانت مجزا در ریسلر کلاب بسازید و دامنه رو به اون اکانت منتقل کنید و اون رو به whmcs متصل کنید.

agent47
July 12th, 2014, 11:11
يعني منظورتون اينه كه براي هر كدوم از كاربرانم يك اكانت customer بسازم، بعد با APIKEY ريسلر من كه تو WHMC ست كردم، كاربرام مي تونن از تو پنل خودشون تغييرات لازم رو بدن ؟
خوب اينجوري كه برن از تو پنل customer خودشون تو resellerclub انجام بدن كه بهتره !!!! :109:

HyperServer
July 12th, 2014, 11:37
يعني منظورتون اينه كه براي هر كدوم از كاربرانم يك اكانت customer بسازم، بعد با APIKEY ريسلر من كه تو WHMC ست كردم، كاربرام مي تونن از تو پنل خودشون تغييرات لازم رو بدن ؟
خوب اينجوري كه برن از تو پنل customer خودشون تو resellerclub انجام بدن كه بهتره !!!! :109:

تقریبا ...

وقتی شما تمامی دامنه ها رو به یک اکانت خودتون assign کردید به این معنی هست که مالک تمامی این دامنه ها اکانت شما هست.

whmcs و خود ریسلرکلاب برای دامنه هویت قائل نیستند. بلکه customer هست که به عنوان هویت اصلی معنی داره.

ارتباط یک به چند هست .... 1 کاربر => n دامنه