ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اسپم!

sitetheme
July 9th, 2014, 23:29
سلام دوستان یک سرور داریکت ادمین کانفیگ شده اما ایمیل ها ی ارسالی از اکانت هاست به اسپم میره با یاهو و جیمیل تست شده عزیزانی که اطلاعاتی دارند در بعضی پاسخهای به این مشکل دلیل رو این خطا اعلام کردند که دامنه من نشون میده
Reverse MX A records (PTR) ERROR: No reverse DNS (PTR) entries. The problem MX records are:
29.148.111.192.in-addr.arpa -> no reverse (PTR) detected
You should contact your ISP and ask him to add a PTR record for your ips
اگر دلیلش این هست چطور حل کنم؟ اگر کسی از عزیزان اطلاعاتی داره یا میتونه حل کنه لطفا اعلام کنه ممنون

kianfar
July 10th, 2014, 00:21
به نظر میرسه که Reverse DNS شما درست کانفیگ نشده
میتونید متن خطا رو به طور کامل اینجا قرار بدید؟

novin-web
July 10th, 2014, 00:34
سلام
دامین کی رو فعال کردید؟
ای پی تو بلک لیست نباشه؟
rdns ست کردید؟
تایم سرور تنظیم هست؟
اسپم اسیست فعال هست؟

sitetheme
July 10th, 2014, 00:50
ممنون از عزیزانی که پاسخ دادن بجز اینکه ببرسی شده که ای پی بلاک نیست بقیه کارها انجام نشده کسی میتونه توضیح بده چطور انجام بدم بقیه رو؟

a.e
July 10th, 2014, 07:40
لطفاً با استفاده از برنامه های ارسال ایمیل مانند outlock یا ... با استفاده از پورت 25 و پورت 587 به صورت تست یک ایمیل ارسال نمایید و نتیجه را اعلام نمایید.

Cpt.Liux
July 10th, 2014, 07:47
شما باید برای ای پی خود یک rdns ایجاد کنید. معمولا دیتا سنتر ها یه کنترل پنل برای این کار ارایه میدن.

sitetheme
July 10th, 2014, 08:57
شما باید برای ای پی خود یک rdns ایجاد کنید. معمولا دیتا سنتر ها یه کنترل پنل برای این کار ارایه میدن.

چطور انجام بدم؟ خیر پنلی ندادن!

devstore
July 10th, 2014, 09:58
سلام

یک ایمیل به web-szyu1F@mail-tester.com ارسال کنید تا دلیل اسپم شدن رو خدمتتون عرض کنم

sitetheme
July 10th, 2014, 10:08
سلام

یک ایمیل به web-szyu1F@mail-tester.com ارسال کنید تا دلیل اسپم شدن رو خدمتتون عرض کنم

ارسال شد! باتشکر

devstore
July 10th, 2014, 10:10
ارسال شد! باتشکر
مشکلات سرور شما :

تنظیم نبودن rdns

عدم وجود dkim

موفق و پیروز باشید

sitetheme
July 10th, 2014, 11:50
مشکلات سرور شما :

تنظیم نبودن rdns