PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصادره دامنه های ir از زبان خبر 20:30

devstore
July 9th, 2014, 21:22
سلام

امشب چهارشنبه - ۱۸ تیر ۱۳۹۳ ساعت 21:14 ( زمان پخش خبر از شبکه دو سیما )

مدتی هست که موضوع دامنه های ir و حکم دادگاه به آیکان ذهین اغلب وبمسترها رو به خودش مشغول کرده!

امروز خبر این موضوع از 20:30 پخش شد اما بنظر من اصلاً جالب نبود!

تنها دلیل اینکه این تاپیک رو ایجاد کردم و عنوان کردم که جالب نیست اینه :

نظر 20:30 اینه که باید به فکر اینترنت ملی باشیم!

بنظر شما این نظر درسته که ما هم مثل کره کات کنیم روی اینترنت ملی ...

mehrshad13and11
July 9th, 2014, 21:52
خب همین الان هم اینترانت داخلی وجود داره و علاقه مندی زیاد توش نیست ولی باید یه برنامه ریزی کنن که هر کی دوست داشت اینترنت بگیره هر کی هم دوست نداشت اینترانت ملی به نظرم اینطوری بهتره
تا اینکه بخوان اجباری کاری کنن و همه مردم از امکانات محروم کنند این نظر من بود.

3245
July 9th, 2014, 23:44
اینترنت ملی معنی خاص خودش را دارد، اینترنت ملی الان هم وجود دارد، یعنی اینکه ادارات بجای استفاده از اینترنت ، از اینترانت استفاده کنند،

وگرنه استفاده کردن از اینترانت بجای اینترنت اصلا خوشایند نیست، چون کاربردی ندارد، سایت های ملی ما چه سودی برای افزایش علم، تجارت دارند؟، حتی اگر داشته باشد هم اصلا ممکن نیست.

متاسفانه برخی فکر میکنند اینترنت ملی را میشود جایگزین اینترنت برای این ملت بدبخت و بیچاره کرد.

api
July 9th, 2014, 23:50
آخرش تکلیف دامنه های ir چی میشه؟

twohost
July 9th, 2014, 23:55
به نظرم اینترانت برا کاربرانی که در ادارات استفاده میکنن بهتره
اگه اینترانت به جای اینترنت بیا من خودمو میکشم خخخخ

ULTRAWEB
July 10th, 2014, 00:01
خیلی بد هست که کارو دست نادونا می سپارن
موضوع مصادره ی دامنه ی ای آر چه ربطی داره به نوع اینترنت ملی یا غیرملی اخه!!!
خداشفا بده
اره دیگه اونجوری دیگه میتونن دامنه یاهو.کام و گوگل.کام رو هم بزننن به نام خودشون:)

aspmaker
July 10th, 2014, 00:02
حالا ههیییی دور خودمون دیوار بسازیم.... هی بسازیم....8-}
اصلاً هضم اسم اینترنت ملی هم سخته چه برسه به استفادش!
به نظرتون از خودرو ملی بهتر در میاد؟؟!

meysam021
July 10th, 2014, 00:06
اینترنت ملی :d
اسمشو نذارید اینترنت بذارید ف ی ل ت ر نت
فکر فکر اشتباهی هستش ، کسی که این تصمیمو گرفته هیچ دانشی درمورد اینترنت مطمئن باشید نداره و فقط بانک ها و سازمان های دولتی رو میبینه نه بقیه سایت های سطح اینترنت رو
واقعا جای تاسف داره ما باید پیشرفت کنیم نه پس رفت

w.h.t
July 10th, 2014, 00:09
خوبه کشورهای آفریقایی ک اینقدر عقب افتاده هستن دارن پیشرفت میکنن ، کشور ما که عین چی داشت میرفت بالا و بدنه ماشینمون با بدنه یه تک مقایسه میشد ، یک دفعه ای اینطوری داره میره پایین.خدارحم کنه.اینترانت ملی به چ دردی میخوره آخه.نمیدونم والا چ فکریش میکنن
انشالله ک این طرحو همه گیر نمیکنن
بروز باشید

shakib zero
July 10th, 2014, 00:15
الآن چند ساله دارن در مورد این طرح صحبت میکنند و همش فعلا در حد حرفه و به این شکلی که شماها در ذهن دارید پیاده نخواهد شد

CityKala.net
July 10th, 2014, 00:22
خیلی بد هست که کارو دست نادونا می سپارن
موضوع مصادره ی دامنه ی ای آر چه ربطی داره به نوع اینترنت ملی یا غیرملی اخه!!!
خداشفا بده
مسئله فقط دامنه‌ها نيست!

مسئله اينه كه طبق منابع خارجي، آي‌پي‌هاي ايرانم ميخوان بگيرن

اسرائيل تايمز و اينها منابعش هست تو يكي از اين تاپيك‌ها چند تا از منابع رو گذاشته بودم

- - - Updated - - -

خوبه کشورهای آفریقایی ک اینقدر عقب افتاده هستن دارن پیشرفت میکنن ، کشور ما که عین چی داشت میرفت بالا و بدنه ماشینمون با بدنه یه تک مقایسه میشد ، یک دفعه ای اینطوری داره میره پایین.خدارحم کنه.اینترانت ملی به چ دردی میخوره آخه.نمیدونم والا چ فکریش میکنن
انشالله ک این طرحو همه گیر نمیکنن
بروز باشید
اگر بخوان آي‌پي‌هامونو بگيرن، متاسفانه اين طرح همه‌گير ميشه و چاره‌ايم نيست!

email1414
July 10th, 2014, 00:24
اگه نت ملی بزارن که مامیشیم بدبخت.

کلی ازکارهای اینترنتی ازکارمیفته.

طبیعتاکاربرهای اینترنت هم خیلی کم میشن.

البته انجمن هاخیلی شلوغ میشه چون دیگه مردم جایی روندارن برن...

asrhosting
July 10th, 2014, 00:24
همه دنیا دارن رو اینترانتشون متمرکز می شن .
دولت ها برا امنیت
بخش it هم برا سریع و کیفیت بالاتر

iFire
July 10th, 2014, 00:30
خیلی بده که یکی دیگه بیاد واست تصمیم بگیره!
بدتر از اونم اینه که اون تصمیم اصلا تو حیطه کاری طرف نباشه!!!

CityKala.net
July 10th, 2014, 00:34
اگه نت ملی بزارن که مامیشیم بدبخت.

کلی ازکارهای اینترنتی ازکارمیفته.

طبیعتاکاربرهای اینترنت هم خیلی کم میشن.

البته انجمن هاخیلی شلوغ میشه چون دیگه مردم جایی روندارن برن...
بازم ميشه در چارچوب قانوني كه وضع مي‌كنند، شبكه‌هاي اجتماعي داشت!‌

- - - Updated - - -

همه دنیا دارن رو اینترانتشون متمرکز می شن .
دولت ها برا امنیت
بخش it هم برا سریع و کیفیت بالاتر
به‌نظر من اگر اينترنت و اينترانت در كنار هم باشه بهتره.

امّا اينترانت هم به صرفه‌تره هم سرعت فوق‌العاده بيشتري داره.

- - - Updated - - -

خیلی بده که یکی دیگه بیاد واست تصمیم بگیره!
بدتر از اونم اینه که اون تصمیم اصلا تو حیطه کاری طرف نباشه!!!
بالاخره الان چند ساله روضه اينترنت‌ملي داريم، بايد خودمونو آماده مي‌كرديم

ali269
July 10th, 2014, 00:52
هر کی ندیده این سایت میتواند دانلود کند اخبار امشب رو کامل بسته کامل / خبر 20:30 شبکه دو سیما » eIRIB - اراده ملی (http://eirib.ir/lastnews/69159-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-20-30-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D8%AF%D9%88-%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7-/-%D8%AF%D9%88%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87-22-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%A8%D9%87%D8%B4%D8%AA.h tml)

sht-design
July 10th, 2014, 10:33
یک سوال
الان قرار بود تو این تاپیک درباره مصادره دامنه آی آر صحبت بشه یا اینترنت ملی ؟
اینترنت ملی یا همون اینترنت که خیلی وقته داره استفاده میشه ما الان بحثمون سر دامنه های آی آر باشه که ببینیم تکلیفش چی میشه
ما که داریم محصول میفروشیم رو که نمیتونن بزارن تو اینترانت ملی که فقط داخلش شرکت ها و ایناست
طرف که سایت فیلم داره و هر روز سایتش ف*ی*ل*ت*ر میشه مگه عقلش کم شده بیاد پیش همونا که سایتشو بستند!

hamid.soltani92
July 10th, 2014, 10:48
یک سوال
الان قرار بود تو این تاپیک درباره مصادره دامنه آی آر صحبت بشه یا اینترنت ملی ؟
اینترنت ملی یا همون اینترنت که خیلی وقته داره استفاده میشه ما الان بحثمون سر دامنه های آی آر باشه که ببینیم تکلیفش چی میشه
ما که داریم محصول میفروشیم رو که نمیتونن بزارن تو اینترانت ملی که فقط داخلش شرکت ها و ایناست
طرف که سایت فیلم داره و هر روز سایتش ف*ی*ل*ت*ر میشه مگه عقلش کم شده بیاد پیش همونا که سایتشو بستند!
اگر پست اول رو بخونید متوجه میشید که استارتر فرمودن:

بنظر شما این نظر درسته که ما هم مثل کره کات کنیم روی اینترنت ملی ...یعنی بحث در رابطه با اینترانت هست!

M.Abooali
July 10th, 2014, 10:50
نه مصادره ای در کار است و نه اتفاق عجیب و عریب در زمینه اینترنت در پیش رو.

اخبار زرد و پوچ هست. فیسبوک حدود 40% ترافیک وب سایتش مربوط هست به کاربران ایرانیش، این رقم در گوگل کمتر از 15% و در یاهو حدود 10% است. در یوتیوب حدود 9% است. در مجموع بد نیست به آمار فعالیت اینترنتی همین ایرانی که این قدر از سرعت اینترنت می نالند یک نگاه داشته باشید تا متوجه بشوید، تحریم کردن ایران از اینترنت بیشتر شبیه خود زنی است.

به خصوص که در مورد اینترنت اتفاقا تراز مالی ما کاملا به سمت خروج ارزی از کشور است و عملا چیز خاصی را از ایرانی ها دریغ نمی کنند. اما در مقابل خودشان را کلا فلج می کنند. شما یک بررسی کنید چقدر حملات سایبری اخیرا به دی ان اس سرورهای ملی داشتند، دلیل اصلیش همین عجز در تحریم اینترنت ایران بود.

اما روشن است تلاشی جدی خواهند داشت که در زمینه دامنه های ir. ما را همسو با مقررات بین الملل کنند. از طرف دیگر بد نیست بدانید از نظر نرخ داخلی ir. یکی از پر رشد ترین د امنه های جهان به شمار میرود و همین مسئله موجبات نگرانی برای اونها شده که مبادا سرنوشتی مثل دامنه us یا in پیدا کند خصوصا نظر به رجیستر داخلی اون آن وقت کلاهشان پس معرکه خواهد بود.

اما بهانه آنها بحث حق نشر است، مثلا شخصا رو دامنه codebox.ir که الان هستم چدن تا تقاضا داشتم، و کلا بین 4 تا شرکت از کشورهای مختلف رو دامنه codebox.com درگیری است که میانجی فعلا مالکش شده. اما طبق مقررات اگر کسی com. این دامین را مالک شد و برندش را ثبت کرد، در ادامه با کمی کشمشک قانونا باید بتواند دامنه های net و org و ... برند خودش را داشته باشد، قانونی که کمی احمقانه در زمانی که اینترنت خلوت بود تصویب شده و موجبات دعواهای زیادی را امروزه فراهم کرده است. اما مسلئه اینجاست که ir چندان به این اصول پایبند که نیست اتفاقا کم نبوهد مواردی که از قصد دامنه های برندهای بزرگ را با اخاذی به آنها داده یا مثلا لاک کرده است. این شده که بهانه هایی برای طرح این مسئله فراهم شده است.

اما این بحث چندان جدید نیست واین چندمین بار است که طرح می شود.

در مورد اینترنت ملی هم که به نظر خیلی ها بیشتر سیاسی موضوع را نگاه کردند حالا یا مخالفت کردند یا الکی موافقت و حمایت، اینترنت ملی الان مدتی هست فعال است و روح خیلی از دوستان هم بی خبر است گویا.

این اینترنتی که الان ما داریم و مدتی هم حسابی حالش بد شد در آبان ماه امسال، در حقیقت اتصال مستقیم نیست، بلکه اشتراکی است بر روی شبکه ملی (همان که میگنش اینترنت ملی) در حقیقت اینترنت بین الملل شر شده بر روی شبکه ملی و ما در حال مصرفش هستیم در فاز بعدی رسیدگی به کانکشن های مستقل ممکن است انجام شود یعنی اعمال قانون محدودیت دسترسی به اینترنت به طور مستقیم برای کلیه سازمان ه و شرکت ها،

اما طیف وسیعی از مصرف کنندگان خانگی الان بر بستر شبکه ملی است که دارن از اینترنت استفاده می کنند، این میان بی سوادی یک عده باعث شده جای اصطلاحی مثل شبکه ملی بگن اینترنت ملی که فقط موجبات خنده متخصصین شود.

hadiroohi
July 10th, 2014, 11:20
هیچ وقت همچین چیزی امکان پذیر نیست، منظور از اینترنت ملی همان اینترانت میباشد که در حال حاظر نیز وجود دارد!

SamaN DL
July 10th, 2014, 11:39
هیچ وقت همچین چیزی امکان پذیر نیست، منظور از اینترنت ملی همان اینترانت میباشد که در حال حاظر نیز وجود دارد!

:دی .... این جور خبرا جای بحث هم نداره!

تو همون روز اول که این اتفاق بیافته، کل ملت شورش میکنن!

Mr.Pouria
July 16th, 2014, 01:20
اصلا نمیتونن اینرتنت رو قطع کنن و همه رو مجبور به اتسفاده از اینترانت کنن !

زیرا در حال حاظر چیزی حدود 70 درصد مردم ایران از اینترنت استفاده میکنن و بیش به صورت میانگین 30 درصد ایرانی ها به کسب تجرات اینترنتی و مدیریت سایت در اینترنت فعال هستن !!!!!

اگر این کوچ کردن اجباری شود مصرف کنندگان اینترنت این بار را سکوت نخواهند کرد و حتما با آتش توندی وارد صحنه میشوند !

اگر به فرض این کار انجام شود اول از همه تمامی isp ها مانند شاتل . پیشگامان , آسیا تک و غیره با زرر مالی بسیار بزرگی رو به رو میشوند و از روی دیگر ساز مان مخابرات کل کشور مجبور به جم آوری تمامی پهنای باند اینترنت میشود ! زیرا دیگر شبکه مجازی اینترنت برای هیچ کس جذاب نخواهد بود و 99 درصد مشترکین برای همیشه از اینترنت میروند !

بجز مورد بالا خیلی چیز های دیگری ممکن هست پیش بیاید از جمله : برشکستگی تمامی شرکت های تجارت آنلاین و غیره که به کسب کار اینرتنتی فعال هستن ...

و هزاران مشکل دیگر که نمیتونن دست رسی ملت رو از اینرتنت قطع کنن زیرا خودشان بازنده میشوند ...

- - - Updated - - -

زیرا در حال حاظر چیزی حدود 70 درصد مردم ایران از اینترنت استفاده میکنن و بیش به صورت میانگین 30 درصد ایرانی ها به کسب تجرات اینترنتی و مدیریت سایت در اینترنت فعال هستن !!!!!

اگر این کوچ کردن اجباری شود مصرف کنندگان اینترنت این بار را سکوت نخواهند کرد و حتما با آتش توندی وارد صحنه میشوند !

اگر به فرض این کار انجام شود اول از همه تمامی ISP ها مانند شاتل . پیشگامان , آسیا تک و غیره با زرر مالی بسیار بزرگی رو به رو میشوند و از روی دیگر ساز مان مخابرات کل کشور مجبور به جم آوری تمامی پهنای باند اینترنت میشود ! زیرا دیگر شبکه مجازی اینترنت برای هیچ کس جذاب نخواهد بود و 99 درصد مشترکین برای همیشه از اینترنت میروند !

بجز مورد بالا خیلی چیز های دیگری ممکن هست پیش بیاید از جمله : برشکستگی تمامی شرکت های تجارت آنلاین و غیره که به کسب کار اینرتنتی فعال هستن ...

و هزاران مشکل دیگر که نمیتونن دست رسی ملت رو از اینرتنت قطع کنن زیرا خودشان بازنده میشوند ...

3245
July 16th, 2014, 01:55

اگر به فرض این کار انجام شود اول از همه تمامی isp ها مانند شاتل . پیشگامان , آسیا تک و غیره با زرر مالی بسیار بزرگی رو به رو میشوند و از روی دیگر ساز مان مخابرات کل کشور مجبور به جم آوری تمامی پهنای باند اینترنت میشود ! زیرا دیگر شبکه مجازی اینترنت برای هیچ کس جذاب نخواهد بود و 99 درصد مشترکین برای همیشه از اینترنت میروند !

- - - Updated - - -

اگر به فرض این کار انجام شود اول از همه تمامی ISP ها مانند شاتل . پیشگامان , آسیا تک و غیره با زرر مالی بسیار بزرگی رو به رو میشوند و از روی دیگر ساز مان مخابرات کل کشور مجبور به جم آوری تمامی پهنای باند اینترنت میشود ! زیرا دیگر شبکه مجازی اینترنت برای هیچ کس جذاب نخواهد بود و 99 درصد مشترکین برای همیشه از اینترنت میروند !

َشما دقیقا کدوم شهر و کشور در حال زندگی هستید؟
احتمالا خارج از اینجا که ما هستیم هستید!!!
آقا پسر، برای نرخ دلار و نرخ وسایل ضروری و بنزین هم همین بحث ها بود که اگر چنان شود چنون میشود، و اگر چنون شود چنان میشود!!

اگر من اشتباه میکنم و شما توی این کشور زندگی میکنید، از خانواده خودتون آمار بگیرید، بپرسید چند نفرشون از بانک های این کشور وام دارند؟ و در حال بازپرداخت وام هستند؟ قطعا 99 درصدشون :)

حالا بعدش چک کنید ببینید چند نفرشون استخدام هستند؟ قطعا صد درصدشون!!!!!!!!!!!! و چند نفرشون چشم به راه پول ماهیانشون هستند؟ همه شون.

بنابراین، از آتش تند و آسیاتک و ماسیاتک، سخن نفرمایید! دوران این موارد در سال بیستم اون سی و پنج سال تمام شد!!!!

خوب بخوابی!

aliarkhodi
July 16th, 2014, 03:03
شروع این تاپیک با موضوع حکم دادگاه کالیفرنیا برای مصادره دامنه های آی آر بود که این موضوع هم هنوز مبهم هست
مگه آیکان بین المللی نیست ؟ چرا باید همچین کاری بکنه ؟ کسی طلاع دقیقی در این مورد نداره ؟
دوستان زحمت کشیدن این موضوع رو باید اینترنت ملی قاطی کردن که خیلی خیلی بی ربط بود
اما در زمینه اینترنت ملی هم باید بگم که اینترنت ملی برای بعضی ها می تونه خوب باشه مثلا فروشگاه هایی که فقط کاربران ایرانی دارند با این کار هم سرعتشون خوب میشه و هم امنیت سایت ها بالا میره
اما در کل فلسفه اینترنت از بین میره
مگه اینترنت غیر این بوده که برای اشتراک اطلاعات کل دنیا و بی نهایت به وجود اومده ؟
خوب حالا ما بیایم دور خودمون یه دیوار بکشیم ! به نظرتون کی ضرر می کنه ؟ قطعا ما که داریم از منابع علمی کشور های دیگه استفاده می کنیم
دوستان زحمت بکشن این پروژه اینترنت ملی رو بزارن وقتی اجرا کنن که ایران قدرت و مرجع اول علمی جهان باشه
البته حتی در این صورت هم نمیشه گفت خوبه فقط ضرر هاش کمتر هست
در شرایط فعلی که فاجعه هست

mhiizadi
July 16th, 2014, 03:10
قطعا اینترنت ملی بیاد ؛ من از این دیار خواهم رفت!

downloaddl
July 16th, 2014, 06:08

وقتی تنها سرگرمیه ما شده اینترنت ( facebook , clash of clans , instagram , (کیلیپس :دی ) wechat)
این ملی شه دیگه هم کارمونو از دست میدیم هم سرگرمیمونو
وایسا یا هم بریم از این دیار

daniad
July 16th, 2014, 06:17
وقتی تنها سرگرمیه ما شده اینترنت ( facebook , clash of clans , instagram , (کیلیپس :دی ) wechat)
این ملی شه دیگه هم کارمونو از دست میدیم هم سرگرمیمونو
وایسا یا هم بریم از این دیار

یلا منم میام :دی

jahromweb
July 16th, 2014, 07:13
1)شک نکنید که اینترانت موازی با اینتر نت خواهد بود.
2)چرا شما با این سروریس مشکل دارید؟ به نظرم مردم درست توجیه نشدند! خوب این که یه شبکه سراسر پرسرعت و ارزان قیمت راه انداز بشه که عالی هست!
حتی باعث پیشرفت میشه! شرکت ها میتونن با قیمت پایین شبکه پرسرعت بین شعبه هاشون داشته باشند.
مدیران سرور درصورتی که سرورشون تو ایران باشه و در کنار اینترنت به اینترانت وصل باشه میتونن با سرعت بالای به سرور دسترسی داشته باشند.
کنفرانس های انلاین پیشرفت میکنه.
میشه تو سه صوت برا دوستان فایل فرستاد
3)درمورد دامین ای ار : قابلیت این وجود داره که توی شبکه اینترانت هم کارکنه که باعث میشه که برای هرکاری تو این شبکه نخواد دنبال ای پی بگردی!

درکل من خوشبینم

CityKala.net
July 16th, 2014, 07:32
2)چرا شما با این سروریس مشکل دارید؟ به نظرم مردم درست توجیه نشدند! خوب این که یه شبکه سراسر پرسرعت و ارزان قیمت راه انداز بشه که عالی هست!
حتی باعث پیشرفت میشه! شرکت ها میتونن با قیمت پایین شبکه پرسرعت بین شعبه هاشون داشته باشند.
مدیران سرور درصورتی که سرورشون تو ایران باشه و در کنار اینترنت به اینترانت وصل باشه میتونن با سرعت بالای به سرور دسترسی داشته باشند.
3)درمورد دامین ای ار : قابلیت این وجود داره که توی شبکه اینترانت هم کارکنه که باعث میشه که برای هرکاری تو این شبکه نخواد دنبال ای پی بگردی!

درکل من خوشبینم
مطمئن باشيد اينترانت هم همانند اينترنت محدود خواهد شد.
خوابي بيش نيست كه فكر كنيد در سه سوت مي‌شود فايل فرستاد!

daniad
July 16th, 2014, 07:56

درکل من خوشبینم

آره خوبه
ولی مساله اینجاس که وقتی اینترانت بیاد ممکنه اینترنت بره یا محدود تر شه

SamaN DL
July 16th, 2014, 08:42

داداش راه هایی دیگه ای هم هست :دی

مثلا! اینترنت ماهواره ای !!! :دی

viasky
July 16th, 2014, 08:46
داداش راه هایی دیگه ای هم هست :دی

مثلا! اینترنت ماهواره ای !!! :دی

بزنیم تو کارش....
از ماهواره بگیریم با سیم تحویل بدیم
یا بی سیم :71:

dexin
July 16th, 2014, 08:59
خواهش ميكنم قبل از اينكه تاپيك باز كنيد ي مقدار تحقيق كنيد
اينترنت ملي همون اينترانته و اصلا قرار نيست جاي اينترنتو بگيره و فقط كسايي كه نياز دارند ازش استفاده ميكنند اونم به دليل سرعت بالاتر باز كردن سايتها ي داخلي و سرويس هاي داخل كشور و بانكي و ،،،
حتي ي سري شركتها ميتونن به طور كامل بستر سرورهاشونو رو اينترانت بذارن كه هم دسترسي سريعتر و امنيت بالاتر
تو ايران قبل از اينكه در مورد چيزي تحقيق بشه در موردش نظر داده ميشه!!

Sent from my iPad using Tapatalk

SamaN DL
July 16th, 2014, 09:02
خواهش ميكنم قبل از اينكه تاپيك باز كنيد ي مقدار تحقيق كنيد
اينترنت ملي همون اينترانته و اصلا قرار نيست جاي اينترنتو بگيره و فقط كسايي كه نياز دارند ازش استفاده ميكنند اونم به دليل سرعت بالاتر باز كردن سايتها ي داخلي و سرويس هاي داخل كشور و بانكي و ،،،
حتي ي سري شركتها ميتونن به طور كامل بستر سرورهاشونو رو اينترانت بذارن كه هم دسترسي سريعتر و امنيت بالاتر
تو ايران قبل از اينكه در مورد چيزي تحقيق بشه در موردش نظر داده ميشه!!

Sent from my iPad using Tapatalk

درود

دوست من، ایمیدواریم اینتور باشه که شما میفرمایید....

downloaddl
July 16th, 2014, 09:23

درکل من خوشبینم

اوکی
من از مسئولین درخواست می کنم اینترنت خونه اینا رو قطع کنن و به جاش بهشون اینترانت بدن خودم هزینه اش رو میدم

فکر کتن شما تعریف درستی از اینترانت ندارید
کنفرانس های آنلاین با چی ؟ یاهو یا اسکایپ ؟! یا مسنجر های ایرانی که ....
برادر من استفاده از اینترانت مساوی با پاک کردن صورت مَس عَله برای تقویت اینترنت هست

viasky
July 16th, 2014, 11:05
بنده خودم الان با اینترانت ( همون اینترنت ملی) آنلاین هستم و به سرور مجازی ایران تونل زدم
خداروشکر خوش میگذره

jahromweb
July 16th, 2014, 11:11
اوکی
من از مسئولین درخواست می کنم اینترنت خونه اینا رو قطع کنن و به جاش بهشون اینترانت بدن خودم هزینه اش رو میدم

برادر من استفاده از اینترانت مساوی با پاک کردن صورت مَس عَله برای تقویت اینترنت هست
دوست عزیز اول این که کنفرانس انلاین تحت نرم افزار های شبکه محلی هست :

نرم افزاری برای ویدئو کنفرانس توی LAN (http://www.baharsoft87.ir/Thread-نرم-افزاری-برای-ویدئو-کنفرانس-توی-LAN)
چنین شبکه هایی در بسیاری از کشور هایدنیا موجود هست دی صورتی که پورت 100 مگابیت اینترنت هم دارند! چون امنیت و سرعت بالایی داره.

- - - Updated - - -

اوکی

دوست عزیز اول این که کنفرانس انلاین تحت نرم افزار های شبکه محلی هست :

http://www.baharsoft87.ir/Thread-نرم-افزاری-برای-ویدئو-کنفرانس-توی-LAN
چنین شبکه هایی در بسیاری از کشور هایدنیا موجود هست دی صورتی که پورت 100 مگابیت اینترنت هم دارند! چون امنیت و سرعت بالایی داره.

- - - Updated - - -

بنده خودم الان با اینترانت ( همون اینترنت ملی) آنلاین هستم و به سرور مجازی ایران تونل زدم
خداروشکر خوش میگذره
اینم تاییدی بر حرف بنده!

hell.machine
July 16th, 2014, 11:12
والا اینجا ایرانه
کاراش برعکس دنیاست

downloaddl
July 16th, 2014, 12:06
خداروشکر خوش میگذره
کاربر های عادی اینترنت که نمیدونن تونل چیه
اصلا نمیدونن سرور مجازی چیه
اونا چی کار کنند؟

viasky
July 16th, 2014, 12:13
کاربر های عادی اینترنت که نمیدونن تونل چیه
اصلا نمیدونن سرور مجازی چیه
اونا چی کار کنند؟
بیان ما واسشون تونل بزنیم :71:
خوب عزیزم هرکی به اندازه نیازش سرویس تهیه میکنه
مثلا من یک سرور مجازی از شاتل گرفتم که پهنای باند نامحدود باشه ( 80 هزار تومان)
اینترانت هم حدود 70 تومان میشه
150 تومان در ماه برای بنده هزینه داره ولی ارزش داره برای من
یکی هم هست 2 گیگ در ماه براش کافیه و میره 128 اینترنت میگیره
کاملا انتخابی هست
لازم نیست همه یا اینترنت باشن یا اینترانت - من خودم کنار این ها ماهی 3 گیگ هم از رایتل تهیه میکنم برای احتیاط ( اینترانت کنار اینترنت)

دقیقا مشکل کجاست؟

CityKala.net
July 16th, 2014, 12:34
خوب عزیزم هرکی به اندازه نیازش سرویس تهیه میکنه
مثلا من یک سرور مجازی از شاتل گرفتم که پهنای باند نامحدود باشه ( 80 هزار تومان)
اینترانت هم حدود 70 تومان میشه
150 تومان در ماه برای بنده هزینه داره ولی ارزش داره برای من
یکی هم هست 2 گیگ در ماه براش کافیه و میره 128 اینترنت میگیره
کاملا انتخابی هست
لازم نیست همه یا اینترنت باشن یا اینترانت - من خودم کنار این ها ماهی 3 گیگ هم از رایتل تهیه میکنم برای احتیاط ( اینترانت کنار اینترنت)

دقیقا مشکل کجاست؟
جاي اينكه هزينه كمتر بشه زيادترم ميشه ديگه :دي

احتياط و اينا هزينه دارن :دي

SamaN DL
July 16th, 2014, 13:20
8-|8-| 8-|

mojtaba.ghadri
July 16th, 2014, 13:50

داداش من یه سرور مجازی خارج از ایران دارم , از این تونل ها واسه منم میزنید, آخه بلد نیستم ... ( شوخی کردم )

من که این اخبار شبکه دو رو نیدیدم , آخرش نفهمیدیم چه بلایی قرار سر دامنه ir بیارند , یکی به ما توضیح بده متوجه شیم.

آخه اونایی که میگن اینترانت ملی میاد واسه همه , اینترنت جهانی میره ... دوستان یه خورده تحقیق کنید , آخه خودشون هم بخواند امکان پذیر نیست این کار , یعنی کلا کشور فلج میشه که...

همون کره هم که شما میگید , اونا هم اینترنت دارند که ,,, فقط یه خورده ف.یل.ت.رینگ شون قوی تر از ما هستش .. ما تونل میزنیم , اونا هرچی میکنند به ته تونل نمیرسند.

کلا بنده خواستم یه اسپمی داده باشم.

daniad
July 16th, 2014, 20:46
آقا یه سوال !
اصلا چرا باید اینترانت بیاد؟
یعنی باید دلایلی پشت این کار باشه دیگه نه ؟
حالا به دلایلش فکر کنید
اگر واقعا بخاطر سرعت و پهنای باند است که بیان سرعت و پهنای باند خود اینترنت رو درست کنند .
اینم که میگید تونل بزنیم فکر میکنم مال وقتی که شما سرور مجازیت رو بستر اینترنت هست نه اینترانت :دی

kool
July 16th, 2014, 21:13
اگه قرار باشه کلا اینترانت رو جایگزین اینترنت کنن چند میلیون کاربر کلا دیگه با آنلاین و اینترنت کار ندارن و مجبورن رهاش کنن. مگه نت داخل ایران به چه دردی میخواد بخوره ؟
اینترانت فقط برای بانک ها و سازمان های دولتی دارای اطلاعات محرمانه هستن خوب هست . ولی برای کاربران اصلا قابل استفاده نیست. من خودم با دستشون ماهیانه 100 هزار هم بدن حاضر به استفاده از اینترانت نیستم!
اگه به انتخاب باشه چرا که نه، هر فرد بسته به نیاز خود میتونه انتخاب کنه در غیر این صورت یک فردی این تصمیم رو گرفته که هیچ دانشی در این زمینه نداشته (:|