ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در سرور vps برای سایت دانلود

سیدرضا بازیار
July 9th, 2014, 11:25
من دارم یه سایت دانلود رو با وردپرس میسازم. میخوام توی اون تصاویر جداگانه آپلود بشه و فایل ها هم جداگانه (download.balyan.ir)
به یه افزونه کاری کردم که تصویر رو در ساب دامنه img.balyan.ir آپلود کنه

حالا باید یه بخش بسازم بنام dl1.balyan.ir واسه آپلود فایل
شنیدم بهترین مکان واسه آپلود کردن نرم افزار ها (واسه سایت دانلود) سرور vps هست
من تا حالا با سرور کار نکردم...

سرور vps چه امکاناتی رو داره؟
از جایی که سرور میخرم، میتونن برام امنیت اون رو بالا ببرن؟

لطفا راهنمایی کنید

mostafaamirani
July 9th, 2014, 11:35
من دارم یه سایت دانلود رو با وردپرس میسازم. میخوام توی اون تصاویر جداگانه آپلود بشه و فایل ها هم جداگانه (download.balyan.ir)

لطفا راهنمایی کنید

سلام برشما
سرور مجازی نیز اگه ویندوز تهیه بشه مانند ویندوز خودتون هستش یعنی کار کردن باهاش نیز خیلی آسونه در مورد امنیت نیز از جایی که خرید میشه باید امنیت خوبی رو داشته باشه ولی خب خودتون هم باید یه سری چیزا رو رعایت کنید... در کل برای آغاز کار میتونید با یه سرور ارزون قیمت شروع به کار کنید تا روال کار کردن باهاش دستتون بیاد.موفق باشید

سیدرضا بازیار
July 9th, 2014, 11:38
این سرور میتونه فایل رو از یه هاست به هاست دیگه انتقال بده؟
میشه کاری کرد که 50 نویسنده بهش دسترسی داشته باشن و هر کس پنل مخصوص خودش رو داشته باشه؟ (واسه آپلود فایل)

سایت من بیش از 50 نویسنده داره که باید واسه هر کدوم یه پنل 10 گیگا بایتی آماده کنم تا فایل ها رو آپلود کنن و توی سایت بزارن

mostafaamirani
July 9th, 2014, 11:50
برای دسترسی هم تا جایی که من میدونم میشه دسترسی داد به افراد مختلف حالا برای 50 نفر رو باید مدیر سرور یا کسی که ازش سرور میخرید بگه
برای انتقال من زیاد متوجه منظورتون نشدم از اینکه میتونه از هاست به هاست انتقال بده ولی این سرور میتونید راحت لینک دانلود فایل رو بدید با سرعت بالا دانلود کنه بعد هم رو سرور یا هاست خودتون انتقال بدین

songkadehnew
July 9th, 2014, 11:50
درود
بله میشه

سیدرضا بازیار
July 9th, 2014, 11:55
معمولا قیمتش چقدر میشه؟
هزینه بالا بردن امنیت + ساختن 50 پنل مختلف چقدر میشه؟

mostafaamirani
July 9th, 2014, 12:18
بخواید میتونم براتون از بهترین شرکتهای ایرانی و یاخارجی با قیمت مناسب تهیه کنم اگه خواستید با بنده در ارتباط باشید پ.خ

Mihan-VPS
July 9th, 2014, 12:40

لطفا راهنمایی کنید

با سلام

بله سرور مجازی بهترین مکان برای نگهداری و لینک گرفتن از هارد سرور ویندوز میتونه باشه چون منابع اختصاصی برای شما میشه و بصورت اشتراکی نیست.
کانفیگ وب سرور iis هم برای هاست دانلود بصورت رایگان قابل انجام هست.
در صورت تمایل به سفارش میتوانید با ما در ارتباط باشید.

موفق باشید

سیدرضا بازیار
July 9th, 2014, 13:10
تفاوت سرور vps "لینوکس" با "ویندوز" چیه؟
کدوم بهتره؟

sitetheme
July 9th, 2014, 13:22
کدوم بهتره؟
تفاوت زیادی دارن ولی برای کارشما ویندوز پیشنهاد میشه چون مدیریت بسیار راحتی داره لینوکس خیلی سیستم عامل سبکی هست ولی برای کارشما مناسب نیست

Sent from my LT26ii using Tapatalk

Zagrio.com
July 9th, 2014, 13:34
کدوم بهتره؟

سلام
دوست من هر کدام مزایا و معایب خودشون رو دارند

در کل ماهیت سرور فرقی نمیکنه چی باشه مهم اینه که نیاز شما چی هست، سرور قرار نیست مثل دسکتاپ خونتون باشه، شما یک بار برنامه ریزی میکنی و دائم ادامه میده

بهتره شما برای بحث های دسترسی روی نرم افزارت تمرکر کنی، شما میتونید به راحتی از میزبانی اشتراکی هم استفاده کنید.

Mehdi_Enter
July 9th, 2014, 15:10
بهترین روش و ساده ترین روش سرور مجازی ویندوز تهیه کنید و iis نصب کنید و باهاشون کار کنید خواستید براتون اوکی میکنم با بنده در تماس باشید آفر بدم خدمت شما