توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جایی هست خدمات پردازش ابری ارائه بده ؟
anewuser
July 8th, 2014, 18:52
سلام
آیا جایی هست که خدمات پردازش ابری ارائه بده
و البته خدماتش ساعتی هم باشه
مثل خیلی از سرویس های خارجی
با تشکر
لطفا قیمت هم ذکر بفرمایید
kianfar
July 8th, 2014, 19:05
سلام
با تشکر
سلام
شما اول بفرمائید دقیقا منظورتون از پردازش ابری چیه؟ منظورم اینه که برای چه کاری میخواین استفاده کننین و انتظار دارین دقیقا چه ویژگی ها و مشخصاتی داشته باشه؟ و اینکه حتما میخواین ایرانی باشه؟
devstore
July 8th, 2014, 19:12
سلام
شرکت پارس پک
par30shop
July 8th, 2014, 19:25
تنها شرکتی که در ایران واقعا روی بستر ابری سرویس ارایه میده آلماهاست هست !و زیر ساخت هم اوپن استک !
سرویس ابری پارس پک (اسم) هست و واقعا ابری نیست !با kvm سرور مجازی دادن که نشد ابری!
Zagrio.com
July 8th, 2014, 19:26
سلام
لطفا خصوصی بفرمائید چه چیزی مد نظر شما هست؟
امکانات سخت افزاری بسیار خوبی در این زمینه وجود داره فقط بصورت غیرحضوری هم انجام میشه.
با سپاس
par30shop
July 8th, 2014, 19:28
سلام
با تشکر
اگه پردازش میخواید باید سرویس مخصوص پردازش بالا بگیرید که در پست قبل ذکر کردم - از سرویس nova روی اوپن استک میتونید استفاده کنید
anewuser
July 8th, 2014, 19:34
از همه دوستان به خاطر پاسخ هاشون متشکرم - ممنون از راهنمایی همگی
ULTRAWEB
July 8th, 2014, 19:37
از همه دوستان به خاطر پاسخ هاشون متشکرم - ممنون از راهنمایی همگی
اصلا شما نیازت رو نگفتی میخوای جکار کنی بگید تا بهتر راهنمایی شین
anewuser
July 8th, 2014, 19:44
اصلا شما نیازت رو نگفتی میخوای جکار کنی بگید تا بهتر راهنمایی شین
میخوایم یه سرویسی رو به شکلی ابری پیاده سازی کنم به همین سادگی
نیاز به سخت افزار آن چنانی نیست چون فعلا تنها کاربرش خودمم و در حالت کلی یه پروژه کوچیک رو برای خودم می خوام پیاده سازی و تست کنم
ULTRAWEB
July 8th, 2014, 19:59
پس با این حال شما اصلا به پردازش ابری نیازی نداری یک هاست معمولی هم کارتون رو راه می اندازه!
توی خونه هم و با نرم افزارهای تست لود زیاد هم میتونین کاراتون رو انجام بدین و تست کنین وضعیت اسکریپت یا هرچی رو
هنگام لود و فشار زیاد روی وب سرور وسایربخش ها مثل دیتابیس و...........
anewuser
July 8th, 2014, 20:13
پس با این حال شما اصلا به پردازش ابری نیازی نداری یک هاست معمولی هم کارتون رو راه می اندازه!
توی خونه هم و با نرم افزارهای تست لود زیاد هم میتونین کاراتون رو انجام بدین و تست کنین وضعیت اسکریپت یا هرچی رو
هنگام لود و فشار زیاد روی وب سرور وسایربخش ها مثل دیتابیس و...........
نه دوست گرامی
هاست معمولی که نمیشه. ولی با وی پی اس میشه پیاده سازی کرد ...
شرایط برنامه به نحوی هست که می خوام در محیط واقعی تست کنم . مثلا وقتی از لوکال هاست پینگ میگیریم اصولا زیر یک میلی ثانیه هست ولی در محیط واقعی این طور نیست ( خود لوکال هاست واقعیه ولی منظور من موقع پیاده سازی واقعی سرویس هست ) برای من حتی چنین نتایجی که شاید به نظر کم اهمیت بیان - اهمیت دارن . به این جهت اینجا سوال پرسیدم ببینم در ایران کلا خدمات ابری داریم یا نه - می خواستم از سرویس های خارجی استفاده کنم ولی متاسفانه کارت اعتباری ندارم
بازم متشکر از پاسخ های همگی
شاد و موفق باشید
kianfar
July 8th, 2014, 20:37
نگفتین از ویژگی های یک سرویس ابری کدوم ها مدنظرتون هست و بهش نیاز دارید اما اگر چیزی بیش از یک وی پی اس میخواین و اینکه ساعتی براتون محاسبه بشه به نظرم بهتره سراغ همون سرویس دهنده های خارجی برید، از 5 دلار هم شروع میشه سرویس هاشون میتونید به افرادی که در همین انجمن کارشون پرداخت های دلاری هست بگید تا براتون پرداخت کنن.
Zagrio.com
July 8th, 2014, 20:57
سلام
به نظر من ایشون بیشتر دنبال امکاناتی بودند برای شکستن یک Hash یا قفل و یا پردازش امثالهم.
شبکه شما در حد تست هیچ تاثیری بر روی برنامه و ... شما نداره
par30shop
July 8th, 2014, 21:48
نه دوست گرامی
هاست معمولی که نمیشه. ولی با وی پی اس میشه پیاده سازی کرد ...
شرایط برنامه به نحوی هست که می خوام در محیط واقعی تست کنم . مثلا وقتی از لوکال هاست پینگ میگیریم اصولا زیر یک میلی ثانیه هست ولی در محیط واقعی این طور نیست ( خود لوکال هاست واقعیه ولی منظور من موقع پیاده سازی واقعی سرویس هست ) برای من حتی چنین نتایجی که شاید به نظر کم اهمیت بیان - اهمیت دارن . به این جهت اینجا سوال پرسیدم ببینم در ایران کلا خدمات ابری داریم یا نه - می خواستم از سرویس های خارجی استفاده کنم ولی متاسفانه کارت اعتباری ندارم
بازم متشکر از پاسخ های همگی
شاد و موفق باشید
در واقع محیط ایزوله و با آی پی های Private در شبکه ی داخلی کلاد خودتون میخواهید که نرم افزار رو ران کنید
anewuser
July 8th, 2014, 22:16
نگفتین از ویژگی های یک سرویس ابری کدوم ها مدنظرتون هست و بهش نیاز دارید اما اگر چیزی بیش از یک وی پی اس میخواین و اینکه ساعتی براتون محاسبه بشه به نظرم بهتره سراغ همون سرویس دهنده های خارجی برید، از 5 دلار هم شروع میشه سرویس هاشون میتونید به افرادی که در همین انجمن کارشون پرداخت های دلاری هست بگید تا براتون پرداخت کنن.
بله - مثل اینکه باید از بخش پرداخت ارزی اقدام کنم
متشکرم
- - - Updated - - -
سلام
به نظر من ایشون بیشتر دنبال امکاناتی بودند برای شکستن یک Hash یا قفل و یا پردازش امثالهم.
خیر - من چنین چیزی نگفتم و نتیجه گیری شما نادرست هست
شبکه شما در حد تست هیچ تاثیری بر روی برنامه و ... شما نداره
در این مورد هم نتیجه گیری شما نادرست است
با تشکر
موفق باشید
- - - Updated - - -
در واقع محیط ایزوله و با آی پی های Private در شبکه ی داخلی کلاد خودتون میخواهید که نرم افزار رو ران کنید
تقریبا - البته جزئیات برنامه تفاوت های کوچکی داره ولی در کل میشه گفت شما درست فرمودین
متشکرم