توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال فوری درباره ی ساخت فرم تماس با ما
mhdtsq
July 7th, 2014, 16:04
دوستان یه فرم نیاز دارم که بشه وقتی اونو پر میکنن به شماره موبایلم ارسال بشه یا حداقل به گوشیم یه چیزی ارسال بشه که بفهمم کسی فرم رو پر کرده .
یه فرم معمولی تماس با ما هم باشه کافیه .
دوستان لطفا کمک کنید شدیدا نیاز دارم
- - - Updated - - -
کسی نبود کمک کنه ؟ :(
daniad
July 7th, 2014, 16:12
میتونید 1 ایمیل یاهو بسازید و برنامه یاهو میل هم روی گوشیتون نصب کنید
بعد فرم تماس رو به ایمیلتون وصل منید
حالا هر ایمیلی که برای شما میاد شما از گوشی میفهمید
mhdtsq
July 7th, 2014, 16:23
آخه یه کدایی مثل
http://www.panel.test.ir/send_via_get/send_sms.php?username=&password=&sender_number=&receiver_number=¬e=
توی بعضی پنلا پیامک دیدم مثلا بشه آیدی پنل با سایت پنلت رو بدی و از شماره ی پنل رو گوشیت پیام بیاد . اونجوری اگه یشه خیلی بهتره
sht-design
July 7th, 2014, 16:58
یک امکانی وجود دارد در بعضی پنل ها فک کنم ارسال از آدرس اینترنتی یا همچین چیزی
که باید با استفاده از پنل اس ام اس خودتون اون رو برنامه نویسی کنید
چون برای سامانه های مختلف متغیره!
شما باید نوع اسکریپتتون + نوع سامانه پیام کوتاهتون رو مشخص کنید تا دوستان بهتر بتونند به شما کمک کنند
همچنین توی اکثر پنل ها نمونه مستندات فنی برای برنامه نویسان موجود است که شما راحت میتونین اونو به یه برنامه نویس بدید تا براتون انجام بده
mhdtsq
July 7th, 2014, 18:04
یک امکانی وجود دارد در بعضی پنل ها فک کنم ارسال از آدرس اینترنتی یا همچین چیزی
که باید با استفاده از پنل اس ام اس خودتون اون رو برنامه نویسی کنید
چون برای سامانه های مختلف متغیره!
شما باید نوع اسکریپتتون + نوع سامانه پیام کوتاهتون رو مشخص کنید تا دوستان بهتر بتونند به شما کمک کنند
همچنین توی اکثر پنل ها نمونه مستندات فنی برای برنامه نویسان موجود است که شما راحت میتونین اونو به یه برنامه نویس بدید تا براتون انجام بده
بله همون کد رو دیدم توش فقط آدرس پنل هم بود ، یکی از دوستان اگه میتونه کمک کنه لطفا ایمیلشون رو بدن ،
Mihan-VPS
July 7th, 2014, 20:47
سرویس یاهو قبلا چنین امکاناتی یادمه رایگان داشت
از طریق ساپورتشون درخواست بدید راهنمایی می کنن
armin.m
July 7th, 2014, 21:10
سلام، اگر اینترنت مناسب روی سیم کارتتون دارید می تونید ایمیلتون رو با گوشیتون سینک کنید تا ایمیل ها به گوشیتون بیاد.
اگر صرفا ارسال sms می خواین با هزینه براتون انجام می دم. با تذکر
djmohammad
July 7th, 2014, 21:10
با سلام
با ایمیل زیر با من در ارتباط باشید تا به صورت اختصاصی براتون این اسکریپت رو بنویسم
silverlearn@live.com
با احترام
E_R_B
July 7th, 2014, 21:56
یه پنل که قابلیت کانکت شدن به php رو داشته باشه بهم بدید براتون با هزینه پایین طراحی می کنم
ms313
July 13th, 2014, 18:19
اگه خواستین با هزینه انجام میشه .
پنل اس ام اس هم داریم .