PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید گوشی تا 2 میلیون تومن

hotler
July 6th, 2014, 12:29
سلام.

بهترین گوشی تا 2 میلیون تومن از نظر شما چیه ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

songkadehnew
July 6th, 2014, 12:32
note III

hotler
July 6th, 2014, 12:39
nexsus 5 چطوره ؟

songkadehnew
July 6th, 2014, 12:40
اونم عالیه تو هایپر استار باهاش کار کردم کیفیت ساخت خوبی داره ولی بازم نوت رو میپسندم

taha_2011
July 6th, 2014, 12:42
آیفون 5s

songkadehnew
July 6th, 2014, 12:43
عزیز میگه تا 2م بعد شما میگی آیفون؟

taha_2011
July 6th, 2014, 12:48
آیفون 16 گیگ 2200

shinsilvers
July 6th, 2014, 12:51
به ترتیب
لومیا 930 یا لومیا 1520
yon.ir/mlcf
yon.ir/W7cX
=================
گالکسی نوت 3
همین 2 تا !
yon.ir/HwhZ

chatsaz
July 6th, 2014, 12:53
only lumia 1520

isn
July 6th, 2014, 13:03
اگر می خواهید پولتونو درست خرج کنید
پیشنهاد من iphone 5

MoozikPlus
July 6th, 2014, 13:13
Just Iphon

songkadehnew
July 6th, 2014, 13:18
البته بستگی به کارت داره
اگه سرعت می خوای خب اندرویدی ها معمولا بهترن
ولی کیفیت زیبایی می خوای آیفون

- - - Updated - - -

البته اینم بگم که آیفون بخوای بگیری 16 گیگ برات کفایت نمیکنه 8 گیگش پره
باید 32 گیگ بگیری که حدود 2600 الی 2700 باید هزینه کنی

omidppm
July 6th, 2014, 13:32
SOny z2
Htc One m8

2تاشم داشتم الان z2 دارم عالیه

isn
July 6th, 2014, 13:55
البته اینم بگم که آیفون بخوای بگیری 16 گیگ برات کفایت نمیکنه 8 گیگش پره

کی میگه ؟
میشه بفرمایید چرا !

_AF_
July 6th, 2014, 14:02
Sony z ultraAsus nexus 7

98M!zban
July 6th, 2014, 14:18
به هیچ چیز جز iphone 5s فکر نکنید

SamaN DL
July 6th, 2014, 14:40
درود

Sony z

5s

بدرود

hadi_am
July 6th, 2014, 14:47
درود

دویت عزیز اگه میخواید چیزی داشته باشید که ازش لذت ببرید و حالا حالا ها نفروشید و راحتم باهاش کار کنید Note3 بهترین پیشنهاد هستش مدل N9005 چون پردازنده ی 4 هسته ای SnapDragon داره که باعث میشه بهترین پردازش رو داشته باشه بعد از خریدم ارتقاش بده به نسخه Android 4.4 KitKat تا یک مقدار هنگی که بعضا داره هم حذف بشه.

قابلیتایی که سامسونگ و به خصوص نوت3 داره هیچ گوشی نداره من خودم الان 9 ماهه دارم نوت3 استفاده میکنم قبل از اینم 3 ماه Iphone 5 استفاده کردم ولی اصلا به درد بخور نیست.

آیفون فقط پول سیبشو میگیره...

شاید یک سری تغییرات داشته باشه Hphone 5S ولی وقتی گوشی که سیستم NFC نداشته باشه تا بتونی باهاش موزیک ویدئو حجم بالا بفرستی به درد بخور نیست. Note3 قابلیتایی داره که فکر نکنم Hphone حالا حالا ها بخواد بزنه.

در حالت کلی Samsung برای کسایی خوبه که میخوان گوشی بخرن که پولشونو هدر ندن و از تمامی امکانات استفاده کنن...

ولی اگه Iphone میخوای بخری صد البته که با یه سیستم بی برنامه روبرو میشی که هنوز تکامل پیدا نکرده در ضمن برنامه هاشم باید کلی دردسر بکشی تا دانلود کنی.

ولی آندریود رو از هر جا میتونی دانلود کنی برنامه ها شو

بازم به سلیقه ی خودت مونده...

mhiizadi
July 6th, 2014, 15:18
iphone که دو و خورده ای هست
شما note 3 یا اس فایو سامسونگ رو بگیر

- - - Updated - - -

کی میگه ؟
میشه بفرمایید چرا !

بنده میگم !!!!
الا 32 گیگش 27 گیگه :|

hostorder
July 6th, 2014, 15:19
sony xperia z2

isn
July 6th, 2014, 15:36
iphone که دو و خورده ای هست
شما note 3 یا اس فایو سامسونگ رو بگیر

- - - Updated - - -

بنده میگم !!!!
الا 32 گیگش 27 گیگه :|

آفرین 5 گیگه نه 8 گیگ اونم برای cloud است ...

taha_2011
July 6th, 2014, 15:36
ولی اگه iphone میخوای بخری صد البته که با یه سیستم بی برنامه روبرو میشی که هنوز تکامل پیدا نکرده در ضمن برنامه هاشم باید کلی دردسر بکشی تا دانلود کنی.

ولی آندریود رو از هر جا میتونی دانلود کنی برنامه ها شو

بازم به سلیقه ی خودت مونده...

دوست عزیز اصلا با این حرفتون موافق نیستم!
شما اگر یه مقداری تحقیق میکردید متوجه می شدید تعداد اپلیکشن های آیفون از اندروید خیلی بیشتر از اندرویده!
لازمه بگم هر اپلیکشنی میاد اول برای اپل ساخته میشه بعد برای اندروید!
عذر میخوام جسارت نباشه، شما اگر علم استفاده از آیفون و اپل رو داشته باشید، شک نکنید بهترین گوشی برای شماست!
ولی حیف که بعضی از کاربران این علم رو ندارند و به خاطر اینکه نمیتونند با اپل کار کنند میگن اپل مزخرفه!
لازم به ذکر است طبق آزمایشاتی که بنده انجام دادم پایداری و امنیت سیستم عامل اندروید به شدت پایینه
و چیزی که دیده ایم مشتری هرماه گوشی تحت سیستم عامل اندرویدشو میاره به نحوی ریست یا فلش میکنه به خاطر کندی سرعت و ویروسی شدن گوشیش!
خلاصه اگر سواد اپل دست گرفتن دارید بروید اپل بگیرید و اگر که نه همان اندروید کفایتتان خواهد کرد.
و در مورد حرف اون دوست عزیزمون لازمه بگم که بنده میتونم روی اپل 16 گیگ 600 برنامه کاربردی نصب کنم ولی طبق حرف دوستمون 32 گیگ خیلی بهتر از 16 میباشد چرا که برای بازی های hd شانزده گیگ کفایت نمیکند!

موفق باشید

hadi_am
July 6th, 2014, 15:54
دوست عزیز اصلا با این حرفتون موافق نیستم!
شما اگر یه مقداری تحقیق میکردید متوجه می شدید تعداد اپلیکشن های آیفون از اندروید خیلی بیشتر از اندرویده!
لازمه بگم هر اپلیکشنی میاد اول برای اپل ساخته میشه بعد برای اندروید!
عذر میخوام جسارت نباشه، شما اگر علم استفاده از آیفون و اپل رو داشته باشید، شک نکنید بهترین گوشی برای شماست!
ولی حیف که بعضی از کاربران این علم رو ندارند و به خاطر اینکه نمیتونند با اپل کار کنند میگن اپل مزخرفه!
لازم به ذکر است طبق آزمایشاتی که بنده انجام دادم پایداری و امنیت سیستم عامل اندروید به شدت پایینه
و چیزی که دیده ایم مشتری هرماه گوشی تحت سیستم عامل اندرویدشو میاره به نحوی ریست یا فلش میکنه به خاطر کندی سرعت و ویروسی شدن گوشیش!
خلاصه اگر سواد اپل دست گرفتن دارید بروید اپل بگیرید و اگر که نه همان اندروید کفایتتان خواهد کرد.
و در مورد حرف اون دوست عزیزمون لازمه بگم که بنده میتونم روی اپل 16 گیگ 600 برنامه کاربردی نصب کنم ولی طبق حرف دوستمون 32 گیگ خیلی بهتر از 16 میباشد چرا که برای بازی های hd شانزده گیگ کفایت نمیکند!

موفق باشید

درود

حرف شما در مورد برنامه ها متین بالاخره میشه بنرامه ها رو نصب کرد ولی با خرید آنلاین ، راه حل دوم هم که به ریسکش نمی ارزه تا جیلبریک کنی...

اپل کاملا یک سیستم سادست مثل ویندوز و لینوکس آندروید و آی او اس با هم فرق دارن...

درسته ای او اس سبکه ولی خب چیزایی هستش که حاضر نیستم نوت3 رو با اپل مقایسه کنم چون واقعا امکانات نوت3 خیلی بالاتر از این حفاست...

آندریود هم مثل آی او اس باید علم استفاده کردنشو بلد باشی درسته آندروید استفاده کردنش خیلی آسونه ولی درست استفاده نکردن از گوشی های آندریود باعث میشه تا نابودش کنه 9 ماهه دارم نوت3 استفاده میکنم سرعتش کوچکترین تغییر رو نداره...

در مورد اپل هم توی ایران کسی تخصصی باهاش رفتار نمیکنه صرفا جهت کلاس کاریش میخرن، کلا توی ایران با گوشی تنها کاری که میکنن زنگ میزنن ،آهنگ گوش میکنن ، اس ام اس میفرستن، عکس میگیرن.اینترنتم کنارش تفریحه...

یعنی کار خاصی به جز اینا اکثر افراد انجام نمیدن...

بازم من به نظر همه ی افراد احترام میذارم...

LIAN2
July 6th, 2014, 16:06
Nexus 5 اگر Devoloper هستید یا علاقه دارید آخرین نسخه Andorid را اول از هر گوشی دیگه ای نصب کنید.
iPhone 5s اگر کیفیت ساخت ، دوربین ، گرافیک ، کیفیت صفحه نمایش ، سرعت ، امکانات و زیبایی براتون اهمیت دارد.
Lumia 1520 اگر طرفدار محصولات Microsoft هستید و علاقه دارید یک Smartphone ویندوز فونی با دوربین بالا داشته باشید.
Meizu MX2 هم اگر میخواهید دارای یکی از بهترین گوشی های ۲ پردازنده ای ( شامل یک Cortex A-15 و یک Cortex-A7 ) در مجموع ۸ هسته ای باشید.

nginxweb
July 6th, 2014, 16:24
درود

دوست عزیز چرا این همه هزینه؟ همه خواسته شما از یک گوشی چیه؟

سیستم عامل خوب؟
سرعت عالی؟
قابلیت اجرای تمام بازی ها و فیلم های HD?
عدم هنگ و روان بودن کارکرد؟
کیفیت صفحه نمایش ips بسیار با کیفیت؟
پردازنده بسیار قوی؟
فیلم بردای hd و عکس بسیار با کیفیت؟
ظاهرا شیک و قیمت مناسب؟...

تمام این موارد را میتوانید با هزینه ای حدود 750 تومان در گوشی Huawei G700 پیدا کنید از خیلی از گوشی های مدل بالاترش نیز benchmark بهترین دارد

از خریدش پشیمان نخواهد شد

ارادت
:53:

تمام کارهایی که مد نظر دارید را انجام میدهد

SamaN DL
July 6th, 2014, 16:28
درود

دوست عزیز چرا این همه هزینه؟ همه خواسته شما از یک گوشی چیه؟

سیستم عامل خوب؟
سرعت عالی؟
قابلیت اجرای تمام بازی ها و فیلم های HD?
عدم هنگ و روان بودن کارکرد؟
کیفیت صفحه نمایش ips بسیار با کیفیت؟
پردازنده بسیار قوی؟
فیلم بردای hd و عکس بسیار با کیفیت؟
ظاهرا شیک و قیمت مناسب؟...

تمام این موارد را میتوانید با هزینه ای حدود 750 تومان در گوشی Huawei G700 پیدا کنید از خیلی از گوشی های مدل بالاترش نیز benchmark بهترین دارد

از خریدش پشیمان نخواهد شد

ارادت
:53:

تمام کارهایی که مد نظر دارید را انجام میدهد

کاملا با شما موافق هستم...

حتما تفاوت های میان 700 تا 2 تومن هست! اما شاید این دوستمون این مقدار هزینه براشون ناچیز باشه...

omid3963
July 6th, 2014, 16:31
Just XPERIA Z2

mhiizadi
July 6th, 2014, 16:38
آفرین 5 گیگه نه 8 گیگ اونم برای cloud است ...

خیر
برای cloud نیست و اصلا ربطی نداره و بیشتر هم میشه گاهی اوقات ؛ 5 تا 8 گیگ پره

- - - Updated - - -

درود

حرف شما در مورد برنامه ها متین بالاخره میشه بنرامه ها رو نصب کرد ولی با خرید آنلاین ، راه حل دوم هم که به ریسکش نمی ارزه تا جیلبریک کنی...

اپل کاملا یک سیستم سادست مثل ویندوز و لینوکس آندروید و آی او اس با هم فرق دارن...

درسته ای او اس سبکه ولی خب چیزایی هستش که حاضر نیستم نوت3 رو با اپل مقایسه کنم چون واقعا امکانات نوت3 خیلی بالاتر از این حفاست...

آندریود هم مثل آی او اس باید علم استفاده کردنشو بلد باشی درسته آندروید استفاده کردنش خیلی آسونه ولی درست استفاده نکردن از گوشی های آندریود باعث میشه تا نابودش کنه 9 ماهه دارم نوت3 استفاده میکنم سرعتش کوچکترین تغییر رو نداره...

در مورد اپل هم توی ایران کسی تخصصی باهاش رفتار نمیکنه صرفا جهت کلاس کاریش میخرن، کلا توی ایران با گوشی تنها کاری که میکنن زنگ میزنن ،آهنگ گوش میکنن ، اس ام اس میفرستن، عکس میگیرن.اینترنتم کنارش تفریحه...

یعنی کار خاصی به جز اینا اکثر افراد انجام نمیدن...

بازم من به نظر همه ی افراد احترام میذارم...
امکانات اپل 100% بیشتر است .
شاید در ایران نمیتونن استفاده کنند ولی در کل بیشتر از اندروید یا سایر سیستم عامل ها هست

sharbazi
July 6th, 2014, 17:01
Samsung Galaxy S5 ^_^
با گارانتی سام تل خريدم 1980 - 32 گيگشو.

sht-design
July 6th, 2014, 17:25
سلام
این نظر شخصی بنده هست و نظر دیگر کاربران برام مورد احترامه
به نظر من هیچی مثل سونی نمیشه از لحاظ کیفیت و همچنین دوربین
فک کنم اپل بود یا آیپاد ( دقیق یادم نیست ) یکی میخواست برنامه روش نصب کنه بهش گفتن نزدیک 200 میگیرن کاری کنند که بشه برنامه روش نصب کردمثل روت اندروید!

برنامه های اندرویدی رایگان موجود هستند اما برنامه های سیستم عال های دیگه متاسفانه فروشی هستند بیشتر

hotler
July 6th, 2014, 20:09
با تشکر از دوستان.

ولی بیشتر گیج شدم :d

هوآوی ؟

نوکیا ؟

سونی ؟

آیفون ؟

سامسونگ ؟

بازم برگشتم سر خونه اولم :-|

alfavps.com
July 6th, 2014, 20:10
با تشکر از دوستان.

ولی بیشتر گیج شدم :d

هوآوی ؟

نوکیا ؟

سونی ؟

آیفون ؟

سامسونگ ؟

بازم برگشتم سر خونه اولم :-|

۹ ماهی هست سونی زد الترا دارم بسیار راضی هستم پیشنهاد میکنم از محصولات سونی استفاده کنید

TARIMEHR
July 6th, 2014, 20:11
اگه iphone نمیگیرید برید سراغ HTC
پول برا سامسونگ ندید

hotler
July 6th, 2014, 20:15
اگه iphone نمیگیرید برید سراغ htc
پول برا سامسونگ ندید

والا تا حالا قسمت نشده از محصولات htc استفاده کنیم. :d نمیدونم چی از آب در بیاد.

سامسونگ s4 فکر کنم بتونم بخرم.

- - - Updated - - -

۹ ماهی هست سونی زد الترا دارم بسیار راضی هستم پیشنهاد میکنم از محصولات سونی استفاده کنید

خیلی سایزش بزرگه ، خودش یک تبلته. :-|

alfavps.com
July 6th, 2014, 20:19
والا تا حالا قسمت نشده از محصولات htc استفاده کنیم. :d نمیدونم چی از آب در بیاد.

سامسونگ s4 فکر کنم بتونم بخرم.

- - - Updated - - -

خیلی سایزش بزرگه ، خودش یک تبلته. :-|

بهش عادت میکنی

isn
July 6th, 2014, 20:20
1- iphone
2- htc
3- GlX :D
.
.
.
X- سامسونگ

_AF_
July 6th, 2014, 20:22
دوستان توجه بفرمایید ایشون گفتن تا دو میلیون
آیفون و z2 بیشتر از دو میلیون نیست!

دوست عزیز من فروشنده موبایل بودم
پیشنهادی که من براتون دارم (تو پست قبلی هم خدمتتون عرض کردم)
Z ultra
Asus nexus 7
واقعا یه شاهکاره

اندروید بخرید به خاطر نرم افزارهایی که در اختیار دارید ( نرم افزارهای بیشتر )
اون دوستانی که آیفون پیشنهاد میدن باید خدمتشون عرض کنم آیفون زیاد خرابی داره و گزینه مناسبی نیست

موفق باشید

vp_server
July 6th, 2014, 20:27
اگر با سایز ultra مشکلی ندارید در خریدش شک نکنید !
شاهکار سونی است
چندین روز پیش گوشی در قوطی رنگ افتاد
اول با تینر سپس با صابون شستشو دادم, هیچیش نشد !

hostfire
July 6th, 2014, 20:32
دوستانی که گلکسی نوت 3 پیشنهاد میدن
یعنی تو این رنج قیمت بهتر نیست؟
الان نوت 3 با گارانتی 1.420.000 مفت نمی ارزه به قیمتش !ال جی جی 2 تو این رنج قیمت معرکست (عزیزان بنده نه دوستم مغازه داره علاعدین بدنه هم گوشی بازم هر هفته یه گوشی دستمه)
استارتر گرامی تو این رنج یا 200 بزارید روش یه ایفون بگیرید و یا سامسونگ اس5 بگیرید(1.780.000 گارانتی ماکروتل)
خارج از این دو مدل بگیرید ضرر کردید

ضمنان اصلا سراغ لومیا + ویندوز فون نرید(تقریبا تمام کسانی که به ویندوز 8.1 پرو آپگرید کردن دارن میفروشن گوشیاشونو)

- - - Updated - - -

شاهکار سونی است

بله ضد آبه
ولی جناب نصر ابادی همچین مشخصات خوبی نداره نسبت به رنج قیمتی که داره
بنده دو ماه دستم بود کلا هنگ بود این گوشی ولی اینم بگم باطری فوقالعاده نگه میداره

vp_server
July 6th, 2014, 20:44
بله ضد آبه
ولی جناب نصر ابادی همچین مشخصات خوبی نداره نسبت به رنج قیمتی که داره
بنده دو ماه دستم بود کلا هنگ بود این گوشی ولی اینم بگم باطری فوقالعاده نگه میداره
گوشی بنده تا به حال اصلا هنگ نکرده و حدود 6 صفحه برنامه نصب شده
3 روز پیش آپدیت 4.4.4 اومد که تقریبا 2 برابر سریع شد.

_AF_
July 6th, 2014, 20:49
گوشی منم z ultra هست اولا به خاطر سایزش اذیت میشدم ولی واقعا عالیه
منم تا به امروز هنگی ندیدم

در ضمن دوست عزیز زیاد به حرف فروشنده گوش نده شما خودت تحقیق کن

Yas-Host
July 6th, 2014, 20:55
بعضی از دوستان چقدر به مدل گوشی حساس شده اند و استاتر رو در حال حاضر فقط گیج کرده اند!
شما (منظورم همکارانی هستند که با کار بنده در یک حیطه قرار دارند) چقدر به گوشی و ... علاقه دارید؟!
چه فرقی می کند مدل گوشیتون چی هست؟! HTC؟ Iphone؟ یا ...
موبایل شما زمانی کاربردی خواهد بود که بتونید باهاش فقط یک تلفن و اس ام اس بدید...! حالا درسته هزار مدل داریم ولی بعضی از همکاران که کارشون موبایل نیست دارن در این مورد باهم بحث و .. می کنند.
حالا اینم هست بعضی از دوستان وسط جمع کثیری از هموطنان Iphone خودشون رو در میارن و بقیه هم ماشاا... چشما :دی.
نظر بنده فقط Iphone هست و دیگر هیچ.
موفق باشید.

hostfire
July 6th, 2014, 21:19
گوشی منم z ultra هست اولا به خاطر سایزش اذیت میشدم ولی واقعا عالیه
منم تا به امروز هنگی ندیدم

در ضمن دوست عزیز زیاد به حرف فروشنده گوش نده شما خودت تحقیق کن
به حرف فروشنده گوش نمیدم والا یه سر برو شما بازار موبایل دست بگیر تست کن کلا همه چیز اوکی میشه

_AF_
July 6th, 2014, 21:37
به حرف فروشنده گوش نمیدم والا یه سر برو شما بازار موبایل دست بگیر تست کن کلا همه چیز اوکی میشه

عزیزم من خودم تو بازار موبایل فروشنده بودم
یکساله که z ultra دارم من هنگی ندیدم

parsdg
July 6th, 2014, 22:25
آیغون 5S 2120-2140 هست اورجینال unlock factory هیچی جای آیفون نمی گیره.

hotler
July 6th, 2014, 22:34
نرید(تقریبا تمام کسانی که به ویندوز 8.1 پرو آپگرید کردن دارن میفروشن گوشیاشونو

چطور ؟ مشکلی در سیستم عامل ایجاد میشه ؟

- - - Updated - - -

شاهکار سونی است

سایزش خیلی ضایست ، اصلاً د ز د خورش ملس ، تو اتوبویس بری تو اون شلوغی راحت ازت کش رفتند ، کلاً با سایزش حال نمیکنم و الا چیز هیولاییه !

- - - Updated - - -

بعضی از دوستان چقدر به مدل گوشی حساس شده اند و استاتر رو در حال حاضر فقط گیج کرده اند!
شما (منظورم همکارانی هستند که با کار بنده در یک حیطه قرار دارند) چقدر به گوشی و ... علاقه دارید؟!
چه فرقی می کند مدل گوشیتون چی هست؟! HTC؟ Iphone؟ یا ...
موبایل شما زمانی کاربردی خواهد بود که بتونید باهاش فقط یک تلفن و اس ام اس بدید...! حالا درسته هزار مدل داریم ولی بعضی از همکاران که کارشون موبایل نیست دارن در این مورد باهم بحث و .. می کنند.
حالا اینم هست بعضی از دوستان وسط جمع کثیری از هموطنان Iphone خودشون رو در میارن و بقیه هم ماشاا... چشما :دی.
نظر بنده فقط Iphone هست و دیگر هیچ.
موفق باشید.

آیفون دیگه خز شده به نظرم ، باید به یک چیز جدید فکر کنیم ، مثلاً یک عضو از خانواده لومیا حالا هر مدلیش !

- - - Updated - - -

متاسفانه فرصت تست ندارم ! :-|

Aguila*Roja
July 6th, 2014, 22:44
IPhne5s-IPhone5
htc one
Xperia Z2-Z1
Nokia Lumia 1520
سامسونگ اصلا نخرید

hotler
July 6th, 2014, 22:48
IPhne5s-IPhone5
htc one
Xperia Z2-Z1
سامسونگ اصلا نخرید

از روی تعصب دراید میگید سامسونگ....... ؟

pourya74
July 6th, 2014, 22:54
قطعا کیفیت ساخت و طراحی iPhone5S بر همگان آشکار است :d