توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل پر شدن فضای دیسک
vahid78
July 6th, 2014, 10:50
با سلام
من یک سرور مجازی با مدیریت DA راه اندازی کردم و تعداد کمی user روی این سرور قرار دادم
ولی DA مدام مسیج میده که 98 درصد فضای روت (/) پر شده در حالیکه این مقدار فضا را به کاربران اختصاص ندادم
چجوری میتونم فایلهای اضافه رو پاک کنم ؟
TOOBA IT
July 6th, 2014, 11:22
با سلام
من یک سرور مجازی با مدیریت DA راه اندازی کردم و تعداد کمی user روی این سرور قرار دادم
ولی DA مدام مسیج میده که 98 درصد فضای روت (/) پر شده در حالیکه این مقدار فضا را به کاربران اختصاص ندادم
وارد ssh بشید و دستور df -h رو وارد کنید , این دستور فضای خالی سرور شما رو نمایش میده .
احتمالا منظورتون دایرکتوری boot نیست ؟
Yas-Host
July 6th, 2014, 11:23
با سلام
ابتدا یک خروجی از دستور df -h اینجا قرار دهید.
توضیحات :
در شاخه / یا احتمالا لاگ هایی قرار دارد یا تعداد دیتابیس های شما زیاد هست.
شما می توانید در فولدر :
/var/log
لاگ هایی که حجم زیادی گرفته اند رو با دستور ls -l مشاهده کنید و با دستور echo "" > log.log خالیشون کنید.
همچنین می توانید اقدام به حذف جدول های Eximstats too large | LinuxBabu ……….. (http://www.linuxbabu.net/2012/08/eximstats-too-large/) کنید که حدود چند گیگ برای مثال امکان پر شدن حجم کنند.
البته شما میتوانید با دستور :
du -a / | sort -n -r | head -n 10
ببنید که چه فولدری و چه فایلی بیشترین حجم را آشغال کرده است سپس ببنید که کدام فایل و فولدر اضافی هست تا حذف نمایید.
البته می تواند از این نیز باشد که شما از کش خاضی استفاده کرده اید و سرور شما پارتیشن /tmp آن جدا نشده است و زیر شاخه روت و پارتیشن اصلی هست که باعث پر شدن پارتیشن روت شده است.
موفق باشید.
vahid78
July 6th, 2014, 14:45
ابتدا یک خروجی از دستور df -h اینجا قرار دهید.
توضیحات :
در شاخه / یا احتمالا لاگ هایی قرار دارد یا تعداد دیتابیس های شما زیاد هست.
شما می توانید در فولدر :
/var/log
لاگ هایی که حجم زیادی گرفته اند رو با دستور ls -l مشاهده کنید و با دستور echo "" > log.log خالیشون کنید.
همچنین می توانید اقدام به حذف جدول های Eximstats too large | LinuxBabu ……….. (http://www.linuxbabu.net/2012/08/eximstats-too-large/) کنید که حدود چند گیگ برای مثال امکان پر شدن حجم کنند.
البته شما میتوانید با دستور :
du -a / | sort -n -r | head -n 10
ببنید که چه فولدری و چه فایلی بیشترین حجم را آشغال کرده است سپس ببنید که کدام فایل و فولدر اضافی هست تا حذف نمایید.
البته می تواند از این نیز باشد که شما از کش خاضی استفاده کرده اید و سرور شما پارتیشن /tmp آن جدا نشده است و زیر شاخه روت و پارتیشن اصلی هست که باعث پر شدن پارتیشن روت شده است.