ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ███████████ فروش دامنه "هاست ایران وب" ███████████

pouyajabbarisani
July 6th, 2014, 00:23
به نام خدا
با سلام و وقت بخیر

دامنه ی هاست ایران وب به قیمت پشنهادی شما به فروش می رسد. دارای 4 دامنه:

HostIranWeb.com

HostIranWeb.net

HostIranWeb.org

HostIranWeb.ir

خواهشا قیمت معقولانه بفرمایید.

با احترام.

email1414
July 6th, 2014, 00:29
قیمت پایه؟؟

pouyajabbarisani
July 6th, 2014, 00:32
قیمت پایه؟؟

دوست عزیز قیمت ثبت شون هر کدوم بین المللی ها برام 30 تومن حدودا و ملی 5 تومن حدودا هزینه داشته که میشه 95 هزار تومان حدودا. که این تنها هزینه ی ثبت هست و میدونید که ارزش خوبی دارن دامین ها. شما یه قیمت پیشنهاد بدهید. با هم کنار میاییم اگر خریدار واقعی باشید.

BlueStation
July 6th, 2014, 00:35
سلام

دامنه HostIranWeb.com رو خریدارم.

pouyajabbarisani
July 6th, 2014, 00:37
سلام

دامنه HostIranWeb.com رو خریدارم.

دوست عزیز قیمت بفرمایید. در ضمن دامنه ها همه باهم فروخته می شوند چون تک تک باشند تاحدودی ارزش اش را از دست می دهند. شما قیمت بفرمایید. با هم کنار می ایییم. ;)
شب خوش.

hamedmj
July 6th, 2014, 00:57
باسلام

" این متن فقط و فقط نظر شخصی بنده می باشد "

دامنه ها به نظر من رسایی لازم را ندارند و در ذهن حداقل بنده نمی مانند و در گفتار و زبانی سخت تلفظ می شوند! "هاست ایران وب...!

پاینده باشید

pouyajabbarisani
July 6th, 2014, 01:07
باسلام

دامنه ها به نظر من رسایی لازم را ندارند و در ذهن حداقل بنده نمی مانند و در گفتار و زبانی سخت تلفظ می شوند! "هاست ایران وب...!

پاینده باشید

دوست عزیز از این دامین بهتر چی می تونید پیدا کنید؟ اتفاقا تلفظ خیلی رسایی هم دارد. بنده نمی دونم شما چگونه می فرمایید این حرف رو...!
خواهشا اگر خریدار نیستید به سر جنس به این خوبی نزنید!
ممنون.

Javan Host
July 6th, 2014, 01:13
باسلام

پاینده باشید

موافقم
در ذهن نخواهد ماند
اما دلیل بر بد بودن دامین نخواهد شد
امیدواریم به خوبی بفروش بروند و هاستینگ هایی که بر روی این دامین ها بالا می آید بهترین ها باشد

pouyajabbarisani
July 7th, 2014, 00:02
دوستان خواهشا اگر خریدارید پیام بدهید وگرنه اسپم گزارش خواهد شد.

چند پیشنهاد شده است و فروش همچنان ادامه دارد.

- - - Updated - - -

فروش همچنان ادامه دارد. قیمت پیشنهادی خود را ارسال فرمایید.