توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند کسی که تسلط به نوشتن درگاه داشته باشه
home
July 5th, 2014, 20:15
سلام
نیازمند کسی هستم که بتونه درگاه بنویسیه و ویرایش کنه.
دوستان کسی هست پیام بده.
elementary
July 5th, 2014, 20:22
با جنگو میتونم انجام بدم ;)
rezaonline.net
July 5th, 2014, 20:25
درگاه برای چه اسکریپتی؟
و چه بانکی ؟
- - - Updated - - -
درگاه برای چه اسکریپتی؟
و چه بانکی ؟
viva
July 5th, 2014, 20:27
این اسکریپتها بصورت رایگان هم هست دوست عزیز و نیازی به پرداخت پول نیست .
elementary
July 5th, 2014, 20:38
این اسکریپتها بصورت رایگان هم هست دوست عزیز و نیازی به پرداخت پول نیست .
گفتن درگاه نه اسکریپت !
hamid.soltani92
July 5th, 2014, 21:20
درگاه برای چه اسکریپتی؟
و چه بانکی ؟تایید میشن.
چند نمونه کار قوی ازشون دیدم.
home
July 6th, 2014, 00:33
اسکریپت کاستوم هست. درگاه میهن پال روش بوده الان مشکل پیدا کرده. خرید که میزنی میره رو درگاه بعد تو درگاه می نویسه موفقیت آمیر ولی توی مهین پال چیزی از اون تراکنش نشون نمیده و توی سایت هم میزنه که خطا 11 رخ داده. میخواستم که دوستانی که مسلط هستند بررسی کنند هزینش هم پرداخت میشه.
98M!zban
July 6th, 2014, 00:44
اسکریپت کاستوم هست. درگاه میهن پال روش بوده الان مشکل پیدا کرده. خرید که میزنی میره رو درگاه بعد تو درگاه می نویسه موفقیت آمیر ولی توی مهین پال چیزی از اون تراکنش نشون نمیده و توی سایت هم میزنه که خطا 11 رخ داده. میخواستم که دوستانی که مسلط هستند بررسی کنند هزینش هم پرداخت میشه.
من می تونم مشکلتون رو حل کنم پیام شخصی بهم بدید
قبلا داشتم همچین مشکلی رو
omid1991
July 6th, 2014, 01:01