توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوء استفاده از دامین mizbanhosting.com
seecurity
July 4th, 2014, 18:19
سلام به همه دوستان و مدیران محترم انجمن
به عنوان یک همکار درخواست راهنمایی دارم
عزیزان توجه کنید دامنه mizbanhosting.com را به همراه پسوند های ir - net - org جند سال پیش ثبت کرده ایم
سال قبل مشکلی برام پیش آمد دامنه org را نتوانستم تمدید کنم در راه سفر بودم که یک آدم از خدا بی خبر تماس گرفت و گفت دامنه را ثبت کرده و به قیمت بالایی میفروشه
با توجه به اینکه به اینجور بچه ها باج نمیدهم گفتم هر غلطی می خواهی بکن
این ادم هم برداشت از لج ما سایت رو بالا آورد و مشکلات زیادی برامون ایجاد کرد حتی قالب ما را هم کپی برداری کرد
و الان توی بحث رنکینگ داره برامون دردسر ایجاد میکنه و مشتریان ما رو به خطا انداخته
بنده برای دریافت نماد 2 سال پیش اقدام کردم منتهی بازهم مشکلی داشتیم با وجود ارسال مدارک و تمام بودن کار به تعوبق افتاد
تا حالا که میبینم این کلاهبردار رفته نماد هم گرفته با دامین org
نماد بنده تا هفته اینده آماده میشه
خواستم راهنمایی کنید ببینم با این بچه چه باید کرد
چه طور می تونم شکایت کنم و دامینم را پس بگیرم
اگر سایت رو تو سازماندهی ثبت کنم و ... میشه شکایت کرد؟
nimafire
July 4th, 2014, 18:33
در صورتی که بتوانید تمام این موارد را مکتوب و قانونی به ثبت کننده دامنه ارسال نمایید ، رسیدگی و دامنه org ساسپند خواهد شد
mahdiazarnia
July 4th, 2014, 18:40
از لحاظ قانونی هیچ کار اشتباهی انجام نداده اند
درمورد قالب هم که فکر می کنم رایگان برای دانلود سایت های اسکریپت قرار دادند ( البته اگر اشتباه نکنم )
درضمن مثل اینکه ایشون تو ساماندهی ثبت کرده ، کلاً یک قدم از شما جلوتره
حواستون باشه شکایت نکنه ازتون :d
درضمن لوگویی که گذاشتید و کار نمی کنه ، می دونید که غیر قانونیه ؟
meysam021
July 4th, 2014, 18:43
عزیز شما اول نماد اعتمادی رو که گذاشتید روی صفحه اصلی سایتتون بردارید درسته میره به سایت نماد اما خلاف قوانیه چون باید از کدی که نماد بهتون میده استفاده کنید.
دوما میتونید با ارائه مدارک ، اقدام به غیرفعال کردن اون دامنه بشید و یا *****ینگ توسط ایران
ایشون نماد گرفتند یعنی صلاحیتشون مورد قبول واقع شده.
بهتره بدون مدرک جلو نرید و گرنه دردسر ساز خواهد شد.
seecurity
July 4th, 2014, 18:47
قانون به کنار آدم باید وجدان داشته باشه
این کارش یه جور ***یه قبول دارید ؟
در مورد قالب هم بله سایت 20 اسکریپت ابتدا منتشرش کرد که من فکر میکنم به درخواست همین فرد کلاهبردار باشه یعنی محمد فتاحی
اسم این شخص محمد فتاحی هست از تبریز البته آدرس منزل تلفن و همه چیزش رو دارم و پیگیرش میشم
کسی می شناسدش ؟
- - - Updated - - -
بنده برای نماد 2 سال پیش اقدام کردم و مشکلاتی داشتم نتونستم پیگیر بشم اما تا هفتته اینده نماد هم اماده میشه
ممنون از راهنمایی شما
meysam021
July 4th, 2014, 18:47
قانون به کنار آدم باید وجدان داشته باشه
این کارش یه جور ***یه قبول دارید ؟
در مورد قالب هم بله سایت 20 اسکریپت ابتدا منتشرش کرد که من فکر میکنم به درخواست همین فرد کلاهبردار باشه یعنی محمد فتاحی
اسم این شخص محمد فتاحی هست از تبریز البته آدرس منزل تلفن و همه چیزش رو دارم و پیگیرش میشم
کسی می شناسدش ؟
دامنه org دست کمی از دامنه .com نداره عزیز.بزرگترین مشکل شما اینه که سایت ایشون کاملا قانونی دارند فعالیت میکنند و شما دارید بدون مجوز کار میکنید.بنظر خودتون حقو به شما میدن یا ایشون؟؟
AriyanPayamak
July 4th, 2014, 18:51
ایشون از دامنه منم سو استفاده کرده !
آریان پیامک | سامانه پیامک | اس ام اس تبلیغاتی | سامانه پیام کوتاه| پنل اس ام اس آریان پیامک | پنل اس ام اس » پنل اس ام اس ارائه دهنده خدمات پیا (http://www.AriyanPayamak.ir)
www.AriyanPayamak.com (http://www.AriyanPayamak.com)
هردو دامنه برای من هست رفته دامنه
www.Ariyan-Payamak .ir رو ثبت کرده !!!
واقعا من نمیدونم تصورات این آقای فتاحی چی بوده ؟
ali0000
July 4th, 2014, 18:55
به تمام مشتریان این موضوع رو اطلاع رسانی کنید ( ایمیل ، اس ام اس ) حتی اگه لازمه بالای سایتتون بنر قرار بدید که دامنه مربوطه هیچ ارتباطی با فعالیت شما نداره و ... با شکایت و این مواردم بعیده به حقتون برسید و متاسفم برای چنین افراد فرصت طلب و سودجویی اما یکمم سهل انگاری کردید چون دامنه با 1 روز و 2 روز و 10 روز سفر Expire نمیشه که رقبا سریع تمدید کنن یه موضوع دیگه هم اشاره کنم هر چقدر این شخص از شما جلوتر باشه حتی صفحه اول گوگل بیاد و کارشم بگیره مطمئن باش این وسط یه موضوع گردنشه ( حق الناس ) دیگه حرفی ندارم.
seecurity
July 4th, 2014, 19:00
به تمام مشتریان این موضوع رو اطلاع رسانی کنید ( ایمیل ، اس ام اس ) حتی اگه لازمه بالای سایتتون بنر قرار بدید که دامنه مربوطه هیچ ارتباطی با فعالیت شما نداره و ... با شکایت و این مواردم بعیده به حقتون برسید و متاسفم برای چنین افراد فرصت طلب و سودجویی اما یکمم سهل انگاری کردید چون دامنه با 1 روز و 2 روز و 10 روز سفر Expire نمیشه که رقبا سریع تمدید کنن یه موضوع دیگه هم اشاره کنم هر چقدر این شخص از شما جلوتر باشه حتی صفحه اول گوگل بیاد و کارشم بگیره مطمئن باش این وسط یه موضوع گردنشه ( حق الناس ) دیگه حرفی ندارم.
================================================== =================================
ممنون از راهنمایی شما
AriyanPayamak
July 4th, 2014, 19:01
متاسفانه بعضی از افراد حتی یه خورده فکر هم نمی کنن که یه دامنه قشنگ ثبت کنند
help-host
July 4th, 2014, 19:32
دوستان عزیز واقعا براتون متاسفم که اینطوری فکر می کنید
بخدا من 8 ماه هست که از اقای امیر محمد فتاحی سرور مجازی دارم و هم الفا ریسلر اما بخدا که توی ماه مبارک رمضان هستیم تمام حرف های این میزبان هاستینگ دات کام دروغه واقعا برای مدیریش متاسفم و خاک تو سرش
محمد فتاحی از موقعی که باهاش دوست بودم که 1 سالی هست این قالب سایتش بوده و این میزبان هاستینگ دات کامه قالب هاستینگ های دیگه می زاشت و جدیدا که یک فرد سوجو این قالب رو ریپ زده سریع این دات کامه اینو گذاشت تو سایتش امیر محمد چندین ساله که میزبان هاسیتنگ . org رو داره و اصلا قصد سو استفاده نداشته بوده
به مدیر این میزبان هاستیتنگ com هم میگم اگر بخواد حرف های الکی و بی خود بزنه امیر محمد دوست عزیزم میره شکایتی ازش می کنه که ......... یعنی حالش جا بیاد
psfa
July 4th, 2014, 19:45
بخدا من 8 ماه هست که از اقای امیر محمد فتاحی سرور مجازی دارم و هم الفا ریسلر اما بخدا که توی ماه مبارک رمضان هستیم تمام حرف های این میزبان هاستینگ دات کام دروغه واقعا برای مدیریش متاسفم و خاک تو سرش
محمد فتاحی از موقعی که باهاش دوست بودم که 1 سالی هست این قالب سایتش بوده و این میزبان هاستینگ دات کامه قالب هاستینگ های دیگه می زاشت و جدیدا که یک فرد سوجو این قالب رو ریپ زده سریع این دات کامه اینو گذاشت تو سایتش امیر محمد چندین ساله که میزبان هاسیتنگ . org رو داره و اصلا قصد سو استفاده نداشته بوده
به مدیر این میزبان هاستیتنگ com هم میگم اگر بخواد حرف های الکی و بی خود بزنه امیر محمد دوست عزیزم میره شکایتی ازش می کنه که ......... یعنی حالش جا بیاد
کاملا مشخصه که شما همین آقای فتاحی هستی
AriyanPayamak
July 4th, 2014, 19:56
خوب یه نفر باید طرفداری کنه ، به روباه گفتن شاهدت کیه ! ...
خوب سابقه درخشان ایشون از دامنه .Org شروع شده و کلا آدم با سابقه ای هستند دامنه های دیگران رو ثبت میکنن :78:
خوب باید تشکر کنیم از شما دوست عزیز طرفدار .
ولی عزیز جان با ادب باش اینجا چاله میدونم نیست .توهین هم نکن به کسی .
یادت باشه دامنه ای رو ثبت کنید که حداقل .com و دامنه ir اون ثبت نشده باشه چون بیشتر اعتبار به همین دامنه هاست.
یه چیز دیگه هم بگم »
دوست عزیزم ;)
اینم یادتون باشه خودت باش کپی 2زار بیشتر نمی ارزه
MagicVps.Com
July 4th, 2014, 20:08
سلام به همه دوستان و مدیران محترم انجمن
به عنوان یک همکار درخواست راهنمایی دارم
عزیزان توجه کنید دامنه mizbanhosting.com را به همراه پسوند های ir - net - org جند سال پیش ثبت کرده ایم
سال قبل مشکلی برام پیش آمد دامنه org را نتوانستم تمدید کنم در راه سفر بودم که یک آدم از خدا بی خبر تماس گرفت و گفت دامنه را ثبت کرده و به قیمت بالایی میفروشه
با توجه به اینکه به اینجور بچه ها باج نمیدهم گفتم هر غلطی می خواهی بکن
این ادم هم برداشت از لج ما سایت رو بالا آورد و مشکلات زیادی برامون ایجاد کرد حتی قالب ما را هم کپی برداری کرد
و الان توی بحث رنکینگ داره برامون دردسر ایجاد میکنه و مشتریان ما رو به خطا انداخته
بنده برای دریافت نماد 2 سال پیش اقدام کردم منتهی بازهم مشکلی داشتیم با وجود ارسال مدارک و تمام بودن کار به تعوبق افتاد
تا حالا که میبینم این کلاهبردار رفته نماد هم گرفته با دامین org
نماد بنده تا هفته اینده آماده میشه
خواستم راهنمایی کنید ببینم با این بچه چه باید کرد
چه طور می تونم شکایت کنم و دامینم را پس بگیرم
اگر سایت رو تو سازماندهی ثبت کنم و ... میشه شکایت کرد؟
عزیز حواستون باشه با توجه به اینکه نماد دارن و در ساماندهی ثبت شدن ایندفهه ایشون از شما شاکی نشن و سایت شما را نبندن
جالبه توی سایتشون هم این متن گزاشتن
توجه!
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران و بازدیدکنندگان عزیز .به اطلاع میرساند که میزبان هاستینگ تنها با یک دامین فعالیت دارد که با آدرس
Mizbanhosting.org
میباشد .و سایت های دیگر با اسم میزبان هاستینگ و با دامین های مختلف سایت های اصلی نبوده و فیک میباشند و احتمالا"قصدخراب کردن نام وبرندمارادارندواین افراد با گذاشتن قالب ما در سایتشان نیز شباهتی ایجاد کرده اند که همه ی کاربران را فریب دهند.
توجه داشته باشید سایت ما دارای نماد اعتماد واقعی بوده و وقتی روی آن کلیک میکنید اطلاعات قابل نمایش است ضمنا"مدیریت میزبان هاستینگ ازمراجع قانونی پیگیرموضوع میباشد..
توجه!
:d :d :d :d
Cpt.Liux
July 4th, 2014, 20:37
متاسفانه بعضی از افراد حتی یه خورده فکر هم نمی کنن که یه دامنه قشنگ ثبت کنند
دوستان یکطرفه قضاوت نکنید. اولا معلوم نیست که استارتر حق داشته باشه! این دوستمون اریان پیامک هم هم دامنه اش دیروز ثبت شده و هم اینکه یوزرش امروز در این انجمن ساخته شده. بو داره قضیه. پس اون اقای فتاحی که دامنه ای ار ارین پیامک رو دارند زود تر از ایشون ثبت کردن.
- - - Updated - - -
http://who.is/whois/ariyanpayamak.com/
http://who.is/whois/ariyan-payamak.ir
help-host
July 4th, 2014, 20:48
بازم هم برای بقیه و هم برای اریان پیامک پیامک متاسفم
ببینید من دوست امیرمحمد فتاحی هستم خودش امشب میاد جوابتون رو میده و خبر دارم چند ساعت پیش شکایت کرده از میزبان هاستینگ دات کام ایشون کارش ساختس اینو بدونه با دم شیر بازی کرده
امیرمحمد دوست صمیمی بنده هست و من هم خودش از همه لحاظ و هم سایتش و و... همه چیش رو قبول دارم
modiranhosting
July 4th, 2014, 21:03
خودتون رو درگیر نکنید قول بهتون میدم اگه حرف های شما صحت داشته باشه عمری نخواهند کرد !
درپناه حق
ULTRAWEB
July 4th, 2014, 21:10
روی یک دامنه همیشه تمرکز کنین و به کارتون ادامه بدین خودتون رو هم وارد مسایل حاشیه ای نکنین که به نتیجه ای نمیرسین
کار خودتون کنین اونهاهم کار خودشون رو کنن در ضمن کارشون از لحاظ قانونی هیچ مشکلی هم ندارد که شما دستتون به جایی بند باشه
modiranhosting
July 4th, 2014, 21:11
من تا حدودی با مواردی که دیدم شک دار شدم به قضیه :) ایشون توی سایتشون زدن دامین ها در Registered On June 24, 2012 ثبت شدن در حالی که Mizbanhosting.net Whois Lookup - Who.is - Who.is (http://www.who.is/whois/mizbanhosting.net)
در July 10, 2012 ثبت شده !
نمیدونم والا اما به اینکه خدا حق و به حق دار میرسونه معتقدم :(
help-host
July 4th, 2014, 21:19
خب دوست عزیز مدیران هاستینگ. سایت میزبان هاستینگ دات کام واقعا باید بگم کلاه بردار هست چون ببینید میزبان هاستینگ org کلی چندین ماه پیش پول داده بود قالب اختصاصی براش زده بشه اما الان این دات کامه مطمنم خودش ریپ زده و پخشش کرده تا بقیه ازش استفاده کنن و الان میگه اون قالب مال منه ههه خیلی هم روداره این دات کامه تا دیروز قالب سایت های دیگه میزد الان ادم شده
بازم میگم میزبان هاستینگ دات کام با دم شیر داری بازی میکنی امیر محمد فتاحی هم ازت شکایت کرده بیچارت می کنه بدبخت فقط ببین چه بلایی سرت میاد
از دوستانی که حمایت می کنن ممنون هستم :53:
usahost2
July 4th, 2014, 21:23
طبق قوانین انجمن چنین تاپیکی اعتبار ندارد
برای شما این تالار قرار دارد
4- قوانين انجمن پيشنهاد و انتقاد :
5-4: لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات و يا سوال کردن از به کار گيري الفاظ و جملاتي +18 يا کلمات رکيک جدا خودداري کنيد.
6-4: لطفاً در هنگام باز کردن تاپيک از عنوان مناسب استفاده فرمائید (استفاده کردن الفاظي مانند : *** , کلاهبرداري , ..... مجاز نمی باشد ).
email1414
July 4th, 2014, 21:24
بنظرمن هرکدوم ازدوستان به راه خودشون ادامه بدن.
شمافرض کنیدمن بیام mizbanhostin.mobi
روثبت کنم.ببخشیدیکم رک حرف میزنم اماشماماست نمیتونی بخوری چراکه شمامثلافقط دامنه آی آرروثبت کردی وحق نداری درباره سایرپسوندهاتصمیم بگیرید.
دوستان همینجا بحث روتموم کنید.
mhiizadi
July 4th, 2014, 21:35
روثبت کنم.ببخشیدیکم رک حرف میزنم اماشماماست نمیتونی بخوری چراکه شمامثلافقط دامنه آی آرروثبت کردی وحق نداری درباره سایرپسوندهاتصمیم بگیرید.
حقوق یک دامنه مربوط به یک شخص است .
یک برند تنها میتواند مال یک نفر باشد
من نمی دونم چرا میزبان دات او آر جی باید عکسی رو که میزبان دات کام زده رو با ادیت بزنه!
:-?
از کجا میدونید شاید عکس این قضیه اتفاق افتاده :) نمیشه قضاوت کرد
خودتون باهم کنار بیاین و بیشتر از این ادامه ندین و احترام برای هم نگه دارید.
موفق و پیروز باشید
AriyanPayamak
July 4th, 2014, 22:12
دوستان یکطرفه قضاوت نکنید. اولا معلوم نیست که استارتر حق داشته باشه! این دوستمون اریان پیامک هم هم دامنه اش دیروز ثبت شده و هم اینکه یوزرش امروز در این انجمن ساخته شده. بو داره قضیه. پس اون اقای فتاحی که دامنه ای ار ارین پیامک رو دارند زود تر از ایشون ثبت کردن.
- - - Updated - - -
http://who.is/whois/ariyanpayamak.com/
http://who.is/whois/ariyan-payamak.ir
دوست عزیز دامنه ir رو ببین
در ضمن من صبر کنم بره دامنه منم ثبت کنه :)))
البته آریان پیامک نه آرین پیامک ایشون هنوز نمیتونه بفهمه آرین با آریان فرقش چیه !
هرچند انتظاری نمیره از یه همچین آدمی .
لطفا در مورد چیزی که نمیدونید نظر ندید ! . تشکر
دامنه های من
www.AriyanSms.Ir (http://www.AriyanSms.Ir)
www.AriyanPayamak.ir (http://www.AriyanPayamak.ir)
www.ariyan-sms.ir (http://www.ariyan-sms.ir)
www.AriyanPayamak.com (http://www.AriyanPayamak.com)
اینها همه برای منه دوست عزیز تاریخ ریجستر رو هم ببین در ضمن .
دامنه دات کام رو دیروز ثبت کردم چون یه آدم بیشعور میره ثبت میکنه.
- - - Updated - - -
این حرفی که شما میزنی مثل این میمونه mizbanhosting.blogfa.ir میتونی اینم ثبت کنی پیشنهاد خوبیه :d
بقیه وبلاگ ها هم آزاده راستی :109:
ببینید در هر حالتش به نظر من حق با میزبان هاستینگ کام هست .
در هر حال به نظر من شکایت کنه . قرار بزاره بیاد تهران باهم میریم منم از دستش شکایت کنم :d
آقا نخرید از کسانی که میان از اسم و شهرت دیگران سو استفاده می کنند نخرید !
من نمی دونم چرا میزبان دات او آر جی باید عکسی رو که میزبان دات کام زده رو با ادیت بزنه!
:-?
کاملا بر عکسه
.کام این عکس رو ویرایش کرده و عکس اصلی مال .org هست کاملا مشخصه
help-host
July 4th, 2014, 22:41
هههه اریان پیامک برات متاسفم که به شرکت میزبان هاستینگ دات او ار جی توهین می کنی باید بگم قالب ما org هست و com این قالبو ریپ زده
این اقا نماد اعتماد هم نداره و به دروغ عکس نماد اعتماد دولت رو کپی کرده و جعلی در سایت خودش قرار داده که اقا فتاحی این کار رو به سازماندهی گزارش داده
از دوستانی که راست و حقیقت صبحت می کنن و درست قضاوت می کنن ممنون هستم
- - - Updated - - -
بعد ببینید اریان پیامک ما از خدامون هستم شما و اون دات کام شکایت کنین چون خیلی مشخصه که شما بازنده میشید چون ماشالله دات کام نماد تغلبی و ... و ریپ زدن قالب org و کلی مزاحمت برای org حال دات کام جا میاد
البته اینم گفته باشم دات کام ازش شکایت شده و حالش گرفته میشه از نماد دروغی که هم الکی در سایتش گذاشته عکس گرفته شده و اگر هم برشداره یا بزارش فرقی نداره
M-Sadeghi
July 4th, 2014, 22:50
بنظر من اگر مؤدبانه بهش می گفتید بهتون دامنه رو میداد وقتی شما میگید برو هر غلطی دوست داری بکن منم باشه به لج هم شده دامنه رو میارم بالا.
اینم بگم متاسفانه با کمال عذرخواهی عمرا بتونید حقتون رو بگیرید این بنده خدا فکر همه جا رو کرده و خودشو قانونی کرده.
psfa
July 4th, 2014, 23:13
Mizban Hosting .شرکت میزبان هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامین | نمایندگی | سرور مجازی | سرور اختصاصی | هاستینگ (http://web.archive.org/web/20140517163445/http://mizbanhosting.com/)
Mizban Hosting .شرکت میزبان هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامین | نمایندگی | سرور مجازی | سرور اختصاصی | هاستینگ (http://web.archive.org/web/20140517152722/http://mizbanhosting.ir/)
.:. میزبــــان هــــــاستینگ .:. (http://web.archive.org/web/20140517205952/http://mizbanhosting.org/)
این ها رو هم دوستان رسوندن :d آقا دیگه آپ ندین تاپیکو الکی به نظر من بزارین خاک بخوره مدیرا که نیستن رسیدگی کنن
مشخصه که حق با .org هست
AriyanPayamak
July 4th, 2014, 23:16
هههه اریان پیامک برات متاسفم که به شرکت میزبان هاستینگ دات او ار جی توهین می کنی باید بگم قالب ما org هست و com این قالبو ریپ زده
این اقا نماد اعتماد هم نداره و به دروغ عکس نماد اعتماد دولت رو کپی کرده و جعلی در سایت خودش قرار داده که اقا فتاحی این کار رو به سازماندهی گزارش داده
از دوستانی که راست و حقیقت صبحت می کنن و درست قضاوت می کنن ممنون هستم
- - - Updated - - -
بعد ببینید اریان پیامک ما از خدامون هستم شما و اون دات کام شکایت کنین چون خیلی مشخصه که شما بازنده میشید چون ماشالله دات کام نماد تغلبی و ... و ریپ زدن قالب org و کلی مزاحمت برای org حال دات کام جا میاد
البته اینم گفته باشم دات کام ازش شکایت شده و حالش گرفته میشه از نماد دروغی که هم الکی در سایتش گذاشته عکس گرفته شده و اگر هم برشداره یا بزارش فرقی نداره
دوست عزیز ایشون اگر خیلی با جرات بود همون جواب مارو تو یاهو مسنجر میداد :) نه اینکه ایگنور کنه . حق هم داره چون جواب نداشت بده.
البته فکر کنم تو خودشی ! چون از خودت خیلی طرفداری میکنی :67:
M-Sadeghi
July 4th, 2014, 23:20
حقوق یک دامنه مربوط به یک شخص است .
یک برند تنها میتواند مال یک نفر باشد
این در زمانی هست که برنده و شرکت ثبت شده باشه
- - - Updated - - -
کاملا بر عکسه
.کام این عکس رو ویرایش کرده و عکس اصلی مال .org هست کاملا مشخصه
انصافا قشنگ گفتی
- - - Updated - - -
تا مدیرا نیستن بذارید تاپیک بره پایین
usahost2
July 4th, 2014, 23:39
والا ما که فک عکس در .com ندیدیم عکس نماد
ولی .org داشت * داره
شما برو از فتا اقدام کن خودت خسته نکن
مدیران هم بیایند به علت تاپیک اسپم در بخش اموزشی تاپیک پاک میکنند :-ی
به هیچ حا هم نمیرسید اینجا خودت خسته نکن
بهترین راه شکایت است این که میگه من شکایت کردم ( ساعت 8 شب کدام دادسرا باز بوده پرونده قبول کرده :-ی ) قاضی کشیک هم نمیاد خودش هسته کنه
صبح برو فتا راهی هم نداری حقته بگیر ازش حقت نیست چرا تاپیک میزنی :-ی
help-host
July 4th, 2014, 23:44
دوستان ممنون که ثابت شد حق با این دات کام نیست و معلوم شد . حق به حقدار رسید
بعد اقای اریان \یامک من محمد فتاحی نیستم دوست صمیمی اقا محمد هستم لطفا به احترامی نکنید که بد می بینید :))
ممنون از کسانی که حمایت کردن دستشون درد نکنه :x
AriyanPayamak
July 4th, 2014, 23:55
دوستان ممنون که ثابت شد حق با این دات کام نیست و معلوم شد . حق به حقدار رسید
بعد اقای اریان \یامک من محمد فتاحی نیستم دوست صمیمی اقا محمد هستم لطفا به احترامی نکنید که بد می بینید :))
ممنون از کسانی که حمایت کردن دستشون درد نکنه :x
اریان پیامک منظورت رو متوجه نمی شم
اما بدون حرف الکی نزنید ثابت شد و مطمن باش دات کام بزودی توسط دولت یا ***** یا ... میشه و وقتی اینطوری شد من ادرسش رو اینجا می فرستم
با تشکر از دوستان