توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تمدید دامین
ali23
June 13th, 2010, 17:45
با سلام
من یه پنل دامین از شخصی خریده بودن که طرف الان در دسترس نیست
یکی از دامین های من اکسپایر شده که وقتی می زنم تمدیدش کنه قبول می کنه اما متن زیر رو می نویسه و دکنه کنسل کردن تمدید زیرشه
The below listed action is pending against this Domain Name Registration Order for ******.com, due to which this order is Locked in Processing. The system will automatically attempt to process this. However, if this action remains pending for a long duration please contact our support desk.
Action Requested: Renewal of *******.com for 1 year
Status of the Action: Order Locked In Processing.
Click Cancel Order to delete order and get refund.
دقیق متوجه نشدم مشکل چیه ممنون میشم راهنمایی کنین
Ali-718
June 13th, 2010, 17:50
کجا ثبت شده ؟
abbas_majan
June 13th, 2010, 17:52
به احتمال زیاد یا در Directi ثبت شده یا در UK2
ali23
June 13th, 2010, 18:05
والا دقیق نمی دونم از یه بنده خدایی که اینجا معرفی کرد گرفتم
بعد لاگین همچین آدرسی میاد
http://pela207498.srsportal.com/servlet/ListAllOrders
و ادامه آدرس
ممنون میشم راهنمایی کنین
1Mizban
June 13th, 2010, 18:11
نمایندگی دامنه دارید ؟
دامنه کلا منقضی شده میخوایند تمدید کنید ؟
احتمالا پنل شما یا ریسلر اصلی شارژ نداره ، یا دامنه منقضی شده و مبلغ بالایی برای آزاد کردنش میخواد و باز موجودیتون کافی نیست.
دامنه رو انتقال بده تو پنل یکی ار بچه ها برات تمدید کنند ، دوباره انتقال بده
ali23
June 13th, 2010, 18:26
برای انتقال چی کار باید بکنم؟
گزینه Move service?
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
این انتقال چند روز طول می کشه
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
دو روزه منقضی شده آیا دو باره اکتیوش کنم و پرداخت کنم طول می کشه فعال بشه؟
1Mizban
June 13th, 2010, 21:34
برای انتقال چی کار باید بکنم؟
گزینه Move service?
آره
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
این انتقال چند روز طول می کشه
همون لحظه
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
دو روزه منقضی شده آیا دو باره اکتیوش کنم و پرداخت کنم طول می کشه فعال بشه؟
اینش رو زیاد در جریان نیست ، 2 حالت داره ، یا با همون قیمت قبلی برات تمدید میکنه ، یا ازت جریمه میگره 70 تا 120 دلار حدودا ، ولی فوری فعال میشه.
Sajad
June 13th, 2010, 22:46
فکر کنم وقتی منقضی بشه move service دیگه عمل نمیکنه. (ولی اگر عمل کنه بلافاصله انتقال داده میشه)
فکر میکنم شما اکانت کاربر هستی و مسلما اکانتت شارژ نداره ! اگه اینطور بود که شما بدون پرداخت کردن تمدید کنی که خیلی باحال میشد :)) (البته مطمئن نیستم ریسلر هستی یا کاستومر)
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
اگه دو روزه که منقضی شده جریمه نداره.
saeidj
June 13th, 2010, 23:41
این جور که ظاهرا معلومه در uk2 ثبت شده و خوب چون expired شده نمیتونید move بدید. مگر اینکه transfer کنید. و وقتی tranfer کنید 1سال هم شارژ میشه. اگه برای پیدا کردن سکرت کد هم مشکلی پیش اومد بگو تا کمک کنیم(چون وقتی expired میشه گزینه secret code هم بسته میشه)
1Mizban
June 14th, 2010, 09:34
سلام
میشه Move کرد ، من تو uk2 امتحان کردم.
sshiran
June 14th, 2010, 10:54
دوستان گفتند پنل شما شارژ نداره و به همین خاطر نمیتونید تمدید کنید .
اول move رو امتحان کنید اگر بسته نبود .
اگه move عمل نکرد سعی کنید ترانسفر کنید که برای ترانسفر به secret code نیاز دارید که دوستان باز بالا بهش اشاره کردن.
اگه از تراسفر هم نتیجه نگرفتید با پشتیبانی مرکز ثبت دامنتون در میون بگذارید تا بهتون secret code بدن اشاره کنید که شخصی که دامنه رو ثبت کرده و پنل داده در دست رس نیست . ( ممکنه از این روش به نتیجه نرسید ولی امتحان کنید )
و در آخر اگه هیچ کدوم جواب نداد باید منتظر بمونید تا دامنه آزاد بشه و بتوند دوباره ثبت کنید.
1Mizban
June 14th, 2010, 10:59
و در آخر اگه هیچ کدوم جواب نداد باید منتظر بمونید تا دامنه آزاد بشه و بتوند دوباره ثبت کنید.
اگه دامنه با بازدید مناسبی باشه دیگه آزاد نمیکنه...
LoveLife
June 17th, 2010, 12:26
با سلام
من یه پنل دامین از شخصی خریده بودن که طرف الان در دسترس نیست
یکی از دامین های من اکسپایر شده که وقتی می زنم تمدیدش کنه قبول می کنه اما متن زیر رو می نویسه و دکنه کنسل کردن تمدید زیرشه
The below listed action is pending against this Domain Name Registration Order for ******.com, due to which this order is Locked in Processing. The system will automatically attempt to process this. However, if this action remains pending for a long duration please contact our support desk.
Action Requested: Renewal of *******.com for 1 year
Status of the Action: Order Locked In Processing.
Click Cancel Order to delete order and get refund.
دقیق متوجه نشدم مشکل چیه ممنون میشم راهنمایی کنین
میگه دامنه اکسپایر شده اگر میخوای تمدید کنی اینقدر پول بریز و با ساپورت تماس بگیر due to which this order is Locked in Processing