PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای انتخاب اسم سایت هاستینگ

fadakweb
July 3rd, 2014, 18:50
با سلام خدمت دوستان

بنده میخوام یک سایت خدمات طراحی و میزبانی وب ( به نوعی بیشتر فروش Vps ) راه اندازی کنم . پیش از این دامین fadakweb.ir رو استفاده می کردم که زیاد کاربر پسند نبود . الان نمیدونم پایه کارم رو روی چه اسمی بنا کنم . میخواستم راهنمایی کنید که برای یک شرکت که هم خدمات طراحی و هم میزبانی هست چه اسم هایی بیشتر استفاده میشه . اگر اسمی مد نظرتون هست در این مورد لطفا کمکم کنید

مرسی

hasanazizi
July 3rd, 2014, 19:33
دیزاین وب هاست بهترینه
dwhost.ir

lemo1996
July 3rd, 2014, 19:35
با سلام خدمت دوستان

بنده میخوام یک سایت خدمات طراحی و میزبانی وب ( به نوعی بیشتر فروش Vps ) راه اندازی کنم . پیش از این دامین fadakweb.ir رو استفاده می کردم که زیاد کاربر پسند نبود . الان نمیدونم پایه کارم رو روی چه اسمی بنا کنم . میخواستم راهنمایی کنید که برای یک شرکت که هم خدمات طراحی و هم میزبانی هست چه اسم هایی بیشتر استفاده میشه . اگر اسمی مد نظرتون هست در این مورد لطفا کمکم کنید

مرسی

سلام
خودتون اسم خاصی مد نظر ندارید که بر پایه ی اون اسم باشه ؟

fadakweb
July 3rd, 2014, 19:42
سلام
خودتون اسم خاصی مد نظر ندارید که بر پایه ی اون اسم باشه ؟

درود

بنده مشاهده کردم اکثرا سایت هایی که هم طراحی انجام میدن و هم خدمات میزبانی در آخر اسمشون web استفاده میشه . اسم قبلی دامین هم براساس همین fadakweb انتخاب کرده بودم . ولی قسمت fadak اولش رو اگر مثلا یک اسم جالب تر که ارتباط بیشتری با خدمات میزبانی داشته باشه بهتر میشه . البته اینجا به این دلیل مشورت خواستم چون دوستان معمولا سایت هاستینگ دارند و اسامی در این زمینه زیاد دیدن و با ترکیب چند اسم می تونن راهنمایی کنن

بازم تشکر

ULTRAWEB
July 3rd, 2014, 19:47
اسم که مهم نیست شما باید بتونی خوب سرویس بدی و دانشش رو داشته باشی و صبروجوصله داشته باشی
تا مشتری خودتون رو بدست بیارن در ضمن فدک وب هم بسیار جذاب قشنگ است

chatsaz
July 3rd, 2014, 19:50
gemhosting.ir

این دامنه رو من استفاده نمیکنیم فقط پارک شده روی سایت کسی از مشتریا هم اصلا نمیدونه این ادرس رو

خواستی میفروشم

fadakweb
July 3rd, 2014, 19:51
اسم که مهم نیست شما باید بتونی خوب سرویس بدی و دانشش رو داشته باشی و صبروجوصله داشته باشی
تا مشتری خودتون رو بدست بیارن در ضمن فدک وب هم بسیار جذاب قشنگ است

با تشکر از شما

حقیقت یکی از دوستان به اسم قبلی ایراد گرفتند کلا ذوق منم برای اداره سایت از بین رفت و مدتی هست گذاشتمش روی سرویس هاست رایگان
الان میخواستم اگر دوستان در این مورد نظری دارن بدن و بتونم از تجاربشون استفاده کنم .

SamaN DL
July 3rd, 2014, 20:00
درود

اگر این دامنه برای شما جالب هست بنده در خدمتم

http://www.webhostingtalk.ir/f23/117682/

MEHDI KARAMI
July 3rd, 2014, 20:40
از اونجایی که میخواین چندتا کار با این سایت انجام بدید ، یک اسم کلی باید انتخاب کنید
من میخواستم maxweb رو پیشنهاد بدم اما متاسفانه همین الان بررسی کردم دیدم ثبت شده.

hamedmj
July 3rd, 2014, 20:45
Adenaweb.net رو دارم.

درصورت تمایل میتونم بهتون بدم ( قالب اختصاصی هم داره که اگر خواستید جداگانه حساب میشه)

shahab-f
July 3rd, 2014, 20:52
در صورتی که میخواهید از دیتاسنتر xlhost sرور مجازی ارائه کنید این دامنه بسیار مناسب شما می باشد

XLHOST.IN

amir.fly
July 3rd, 2014, 21:04
سهندوب/آنلاین