PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ست نشدن رسیلر دایرکت در whmcs

hoseynnav
July 3rd, 2014, 13:54
سلام

دوستان من نمیتونم رسیلر دایرکتمو با whmcs ستش کنم

و نمی دونم ججوری کاری کنم که خودکار خودش محصول بسازه

همون جوری که توی رسیلر سی پنل cron jobs باهاش بود ولی الان نمیدونم ججوری اونو تنظیم کنمش

لطفا کامل کمک کنید

- - - Updated - - -

وقتی ما پکیچ رو میسازیم اسمش ججوری میشه؟
چون وقتی توی Whm میساختیم به اول اسم پکیچ اسم اکانت میومد بعد اسمی که ما انتخاب میکنیم

توی رسیلر دایرکت ججوری هست؟

emperor3508
July 3rd, 2014, 14:27
نام پکیج رو به همون صورتی که داخل دایرکت ادمین میسازید وارد کنید برای مثال : 500mb

a.e
July 3rd, 2014, 17:16
ابتدا در پنل پکیج های مورد نظر خود را ایجاد نمایید و سپس همانند زمانی که محصولات هاست خود را تعریف می کنید نام پکیج رسیلر را در زمان تعریف کردن محصول به عنوان رسیلری نام پکیج رسیلر مورد نظر خود را ذکر کنید.

chatsaz
July 3rd, 2014, 19:48
سوالات و مشکلات (http://www.webhostingtalk.ir/f177/)
در بخش مربوطه مطرح میکردید بهتر بود

hasanazizi
July 3rd, 2014, 21:25
با سلام من برای شما انجام میدم به یه شرط که بنر تبلیغاتی منو یه ماه بزاری تو سایتت
در صورتی که خواستین پ خ بدین

loox2music
July 9th, 2014, 01:36
وقتی که دارید محصول را میسازید به تب Module Settings بریدو توی قسمت Module Name گزینه Direct Admin را انتخاب کنید صبر کنید . هنگامی که قیمت دایرکت ادمین اومد در قسمت Package Name نام پکیجی که ساختید را بزنید و دقت کنید اشتباه وارد نکنید و اگه میخواید بعد از خرید مشتری هاست را به صورت آنی تحویل بگیره و هاستش به صورت اتوماتیک ساخته بشه در همون تب قسمت پایین گزینه

Automatically setup the product as soon as the first payment is received

را انتخاب کنید

موفق باشید

mojtaba.ghadri
July 9th, 2014, 10:46
اگه خودکار نمیسازه پورت ۲۲۲۲ رو توی هاستی که whmcs رو توش نصب کردید باز کنید و همچنین ip سرور دایرکت ادمین رو هم allow بزارید حل میشه., دیگه فکر کنم ساختن پکیج ها و درست کردن محصولات کاری نداشته باشه , فقط نکته این چیزی بود که گفتم.