ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محدودیت دیتابیس

Domain474
July 3rd, 2014, 05:56
سلام

از یه هاست خارجی معتبر, هاستی تهیه شده
هاست در حجم دیتابیس و تعداد تیبل ها محدودیت داره ( تعداد تیبل ها کمتر از 1100 تا باید باشه )

فروشنده های که داخل انجمن هستند و شرکت های ایرانی که خدمات میدن این محدودیت رو دارن!؟
یه هاست نیاز دارم که 10-15 تا انجمن ( ipb ) میخوام نصب کنم غیر از اون 10-15 دمو هم هست
که حجم و تیبل ها زیادی به وجود میاد

هاست با این مشخصات رو از کجا میشه تهیه کرد!

ممنون

Wool
July 10th, 2014, 06:09
تو این قسمت درخواست بدید اساتید محترم حتما راهنماییتون میکنند .
درخواست هاست اشتراکی (http://www.webhostingtalk.ir/f161/)

Yas-Host
July 10th, 2014, 10:48
سلام

هاست در حجم دیتابیس و تعداد تیبل ها محدودیت داره ( تعداد تیبل ها کمتر از 1100 تا باید باشه )

فروشنده های که داخل انجمن هستند و شرکت های ایرانی که خدمات میدن این محدودیت رو دارن!؟
یه هاست نیاز دارم که 10-15 تا انجمن ( ipb ) میخوام نصب کنم غیر از اون 10-15 دمو هم هست

ممنون

فکر نمی کنید برای این تعداد دیتابیس و table نیاز هست که یک سرور مجازی تهیه کنید؟

nimafire
July 10th, 2014, 11:12
سلام

ممنون

سلام
شما حتما نیاز به یک سرویس اختصاصی دارید. یا سرور مجازی یا اختصاصی. البته درصد بالایی از فروشنده های هاست در ایران و این انجمن سرور های منیج نشده ضعیفی دارند که البته برای کار شما، مناسب است و محدودیت ندارند.
در بخش هاستینگ درخواست بدید تا 3-4 صفحه افر دریافت خواهید کرد.

Yas-Host
July 10th, 2014, 12:45
سلام
شما حتما نیاز به یک سرویس اختصاصی دارید. یا سرور مجازی یا اختصاصی. البته درصد بالایی از فروشنده های هاست در ایران و این انجمن سرور های منیج نشده ضعیفی دارند که البته برای کار شما، مناسب است و محدودیت ندارند.
در بخش هاستینگ درخواست بدید تا 3-4 صفحه افر دریافت خواهید کرد.

بله همین محدودیت نداشتن اخرش به کرش کردن MySQL سرور و دان شدن به مدت طولانی و در اخر به زدن تاپیک در انجمن و ... میرسه.

Zagrio.com
July 10th, 2014, 12:58
سلام

این تعداد Table برای یک دیتابیس اصلا پیشنهاد نمیشه، شما سرور اختصاصی هم داشته باشید با این تعداد Table به مشکل میخورید.

با سپاس