توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما در مورد پک نرم افزاری گردو ؟
نسخه ی 17.5 نسخه ی قبلی گردو هست. الان سایت گردو نسخه ی جدیدتر رو میفروشه. اینها رو دی جی کالا قبلا خریده و چون الان نسخه ی جدید اومده و روی دستشون مونده، با تخفیف دارن میفروشن.
من 1 ماه پیش خریدم از دی جی کالا به قیمت 25 تومان
ولی امروز دیدم آفر گذاشته 19 تومان
در هر صورت فکر میکنم 19.000 تومان میارزه چون قیمت dvd9 های خامش هم از این بیشتر میشه.
par30shop
July 2nd, 2014, 23:46
پکیج های گردو کامل هستند ولی دیجیکالا 9 DVD رو که نرم افزار های ویندوز هستند و Mini Versionهستند میده - در اکثر اوقات هم پک دیگری هدیه میده به جز پک اصلی
ولی کیفیت گردو در حد LORD, KING هست و در بعضی موارد بیشتر
GateFa
July 2nd, 2014, 23:51
پکیج های گردو کامل هستند ولی دیجیکالا 9 dvd رو که نرم افزار های ویندوز هستند و mini versionهستند میده - در اکثر اوقات هم پک دیگری هدیه میده به جز پک اصلی
ولی کیفیت گردو در حد lord, king هست و در بعضی موارد بیشتر
9 عدد dvd نیست.
اگر اشتباه نکنم پک دی جی کالا 16 یا 17 عدد dvd9 هست.
5h46h64rd
July 2nd, 2014, 23:51
برو از دوستی پسر خاله ای چیزی بگیر کپیش کن تو ایران این سی دی ها ارزش خرید ندارن چون خودشون هم دارن کپی رایتو نقض می کنن اگه یه کاری بده پس برای همه بده نه اینکه برای اونا خوب باشه و برای من و شما بد
hotler
July 3rd, 2014, 00:25
تا خواستیم بخریم ، ناموجود شد ! عجـــــــــب ! :-|
mosisms
July 3rd, 2014, 00:55
جالبه...
چجور پکی هست؟
دوستان ازش رضایت دارند؟
viva
July 3rd, 2014, 01:06
یک پک گلد خریدم ارزش نداره . تمامی نرم افزارها مشکل داره ویندوزها درست نصب نمیشه و بعد از نصب نرم افزارها نصب نمیشه کلا به درد نخور هست . قیمت گلد تو سایت 56 تومن هست کسی خواست بهش 35 میدم .16 تا دی وی دی ناین هست 144 گیگ نرم افزار به درد من که نخورد
hamedmj
July 3rd, 2014, 01:36
همون پک رو از اینترنت دانلود کنید...
hotler
July 3rd, 2014, 03:34
همون پک رو از اینترنت دانلود کنید...
صرف اقتصادی نداره ، حجمش زیاده
arashseo
July 3rd, 2014, 13:31
دوست عزیز بنده همین پک رو از سایت دیجی کالا خریدم واقعا پک کامل و خوبی است
از همه مهمتر اینه که شمارو از همه چیز بی نیاز میکنه هر نرم افزاری دوست داشته باشید داره و یه دفترچه راهنما + یه لایسنس نود 32 یک ساله تک کاربره