PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Xperia Z2 یا Lumia 1520 یا Lumia 930

abbaskh
July 2nd, 2014, 20:55
سلام دوستان
قصد خرید گوشی جدید دارم بین این سه گزینه گیر کردم
چیزی که از z2 دلسردم میکنه داغ شدن گوشی در برخی موارد(فیلم برداری و محاسبات سنگین) و همچنین امکان هنگ(سیستم عامل اندروید)
لومیا 1520 تقریبا یه گوشی ایده آل هست ولی متاسفانه سایز بزرگی داره و حمل اون کمی مشکل هست
لومیا 930 (البته هنوز در ایران موجود نیست) تقریبا کل امکانات لومیا 1520 رو در سایز 5 اینچ داره+طراحی فوق العاده زیبا که عدم پشتیبانی از مموری کارت و باطری نسبتا ضعیف مواردی هست که تو ذوقم میزنه
حالا پیشنهاد شما کدومه؟
ممنون

usahost2
July 2nd, 2014, 21:17
داغ شدن در گوئشی های هوشمند در حد معمول طبیعی است
اندروید امکاناتش و برنامه هاش بشتر از سیمبیان است
اندروید بهترین گزینه است
صفحه بزرگ مزایای زیادی دارد در حد گوشی نه تبلت
فبلت ها هم که 6 اینچ هستند
در مورد گرم شدن بیشتر در شارژ باطری و اجرای بازی های سنگین دیده می شود
کیفیت lcd و دوربین مزیت های خوبی دارند و همچنین استند بای و مکالمه

pouria
July 2nd, 2014, 21:43
داغ شدن در گوئشی های هوشمند در حد معمول طبیعی است
اندروید امکاناتش و برنامه هاش بشتر از سیمبیان است
اندروید بهترین گزینه است
صفحه بزرگ مزایای زیادی دارد در حد گوشی نه تبلت
فبلت ها هم که 6 اینچ هستند
در مورد گرم شدن بیشتر در شارژ باطری و اجرای بازی های سنگین دیده می شود
کیفیت lcd و دوربین مزیت های خوبی دارند و همچنین استند بای و مکالمه

سیمبین؟ :-|
گوشی های سری lumia سیستم عامل Microsoft Windows Phone 8 دارن

iran-developers
July 2nd, 2014, 21:58
درود بدون شک کردن سراغ z2 برید عالی هست فقط از چرب شدن زیرش من ناراضی هستم

sh_p1385
July 2nd, 2014, 22:15
اگه نرم افزار های بانکی براتون مهم هستن سراغ ویندوز فون نرید
اما اگه با این دست نرم افزار ها زیاد سر و کار ندارید لومیا 930 به نظر گوشی فوق العاده ای میاد

omid3963
July 2nd, 2014, 22:25
اگه فبلت میخوای 1520
اگه میخوای دوربین قوی هم کیفیت بدنه رو باهم داشته باشی زد2
اگر هم یه گوشی بین این دوتا میخوای 930
گوشی من پدربزرگ زد2 هست!:d

abbaskh
July 5th, 2014, 08:39
ممنون بابت پاسخ هاتون
حالا مسئله این است:d
اندروید یا ویندوزفون ؟
ممنون میشم دلیل هاتون رو هم بگید

sh_p1385
July 5th, 2014, 08:58
اگر به نرم افزار های متنوع، بازی های با کیفیت، نرم افزار های بانکی و... علاقه و نیاز دارید جواب فقط اندروید هست
اگر دقیقا می دونید از گوشی چی میخواین و چه انتظاراتی دارین و اون نرم افزار ها/بازیها و... برای وین فون موجود هستن هم جواب ویندوز
البته که سلیقه همیشه باعث قلقلک دادن آدم به سمت رابط کاربری میشه که بیشتر دوسش داره

LIAN2
July 5th, 2014, 09:03
سلام
در این رنج قیمت گلکسی اس ۵ هم گزینه خوبی هست.
اگر Developer هستید و علاقمند به نصب آخرین نسخه سیستم عامل ها (اندروید و حتی اوبونتو تاچ) حتما از سری گوشی های Nexus استفاده کنید.
بنده در حال حاظر کاربر ویندوز فون هستم ، اما متاسفانه تجربه خوبی را تا بحال به نسبت Android و iOS در ویندوز فون ۸ (چه ۸.۱) نداشتم.

در کل انتخاب یک گوشی هوشمند اندروید را توصیه میکنم.

در بین ۳ گزینه بالا هم Lumia 1520 بواسطه دوربین مناسب و کیفیت بسیار خوب صفحه نمایش انتخاب میکنم.

n4ser
July 5th, 2014, 10:31
داغ شدن گوشی با اپدیت به اخرین نسخه اندروید حل میشه دوست من هم این گوشی رو داره قبل اپدیت گوشی داغ میشد دوربین شفافیت نداشت باطری زود خالی میکرد گوشی یک فیلبرداری یکساعته میکردی داغ میشد بازی میکردی داغ میشد به شدت اما همه اینا با اپدیت حل شد البته نه اینکه بگم اصلا داغ نمیکنه به حد قابل قبولی میزان داغ شدن اومده پایین دیگه پردازش انجام میشه داغ میشه طبیعیه دیگه تو همه
گوشیا من
soni z2 soni m2 soni z ultra قبول دارم کانفیگ این گوشیا طوری انجام شده که بهترین گوشیو ساخته الان ایفون گوشیه دوربینش 8مگ هست خوب سونی دوربینش مثلا 20 مگ هست و. خیلی چیزا از نظر من برند سونی بهترین گوشی هارو تولید کرده الان soniericson xperia ray با یک کانفیگ و سخت افزار معمولی غولیه برا خودش اگر میخواید گوشی خوب بگیرید سونی بهترین گزینه هست

chatsaz
July 5th, 2014, 10:44
اگه سرعت گوشی براتون مهمه هنگ نکردن براتون مهمه کیفیت تصویر براتون مهمه برسید سراغ ویندوز فون

الان هم که هزاران برنامه برای ویندوز فون اومده

( خودم با داشتن not 3 که گوشی فولی هست فهمیدم ویندوز فون یه چیز دیگس )

armin.m
July 5th, 2014, 11:02
من الان Xperia z دارم. اصلا نگران هنگی نباش!! یک ساله دارمش 3-4 بار هنگ کرده.
در مورد داغ شدن هم اگه از 3g استفاده کنی همینجوری گوشیو ول کنی بعضی وقتا داغ میشه برا خودش :| با 3g خیلی شارژ کم نگه می داره، در حالت استفاده چیزی حدود 6 ساعت. البته همه ی گوشی ها با 3g اینجوری میشن. من در کل از Xperia z راضیم. Z2 خیلی بهتره مسلماً :d

omid3963
July 5th, 2014, 11:55
من هم ایکسپریا زد داشتم آندرویید 4.1
از وقتی آپدیتش کردم به آندرویید 4.2 خیلی خیلی کمتر داغ میکنه
در مورد ویندوزفون و آندرویید من آندرویید رو بهت پیشنهاد میدم
چون خیلی اختیارات بیشتری بهت میده