توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدنویسی اچ تی ام ال-قرار دادن صفحه ی ورود
demonvictor
July 2nd, 2014, 16:20
درود
من یه قالب استاتیک با زبان اچ تی ام ال دارم.میخوام داخل یکی از صفحات کاری کنم که با زدن کد رهگیری و شماره ملی وارد صفحه ی بعدی بشه که اطلاعات شخص توش هست.اما با قرار دادن اینکه چیکار کنم که با وارد کردن یه کدرهگیری و کدملی خاص وارد صفحه بعدی بشه مشکل دارم.فقط هم یه کد رهگیری و شماره ملی هست.همین..ممنون میشم راهنماییم کنین.
armin.m
July 2nd, 2014, 16:39
باید از دیتابیس و یه زبان برنامه نویسی استفاده کنید. php و mysql پیشنهاد می شه.
اگر خواستید براتون می نویسم، اگرم خواستید رایگان به صورت کامل راهنمایی می کنم :D در تماس باشید.
sardarn
July 2nd, 2014, 18:02
درود
من یه قالب استاتیک با زبان اچ تی ام ال دارم.میخوام داخل یکی از صفحات کاری کنم که با زدن کد رهگیری و شماره ملی وارد صفحه ی بعدی بشه که اطلاعات شخص توش هست.اما با قرار دادن اینکه چیکار کنم که با وارد کردن یه کدرهگیری و کدملی خاص وارد صفحه بعدی بشه مشکل دارم.فقط هم یه کد رهگیری و شماره ملی هست.همین..ممنون میشم راهنماییم کنین.
سلام
باید فیلد ها رو داخل یک form بگذارید که مثلا اطلاعات به یک صفحه دلخواه post کنه بعد در اون صفحه با php به دیتابیس وصل بشید و جست و جو و بقیه کار هارو انجام بدید.
موفق باشید
demonvictor
July 2nd, 2014, 18:25
سلام
باید فیلد ها رو داخل یک form بگذارید که مثلا اطلاعات به یک صفحه دلخواه post کنه بعد در اون صفحه با php به دیتابیس وصل بشید و جست و جو و بقیه کار هارو انجام بدید.
موفق باشید
چه فیلد هایی؟ چطور با پی اچ پی به دیتابیس وصل بشم؟من اطلاعات کافی برای این کار رو ندارم.ممنون میشم اگر بجای توضیحات روش انجام کار به توضیحات عملی از نحوه ی اینکار بپردازین.و کدهایی که نیازه رو برام بگین.از صفر تا صد.
چون اطلاعات زیادی در این مواردی که شما فرمودین ندارم.
July 2nd, 2014, 18:40
کد رهگیری با شماره ی ملی باید هماهنگ باشد یا اینکه هر کدام وارد شود ، بازدید کننده به صفحه مورد نظر انتقال پیدا میکند؟یعنی کد رهگیری و شماره ی ملی مثل یوزر نیم و پسورد خواهد بود ؟ این اطلاعات رو بدید تا براتون بنویسم الان
sardarn
July 2nd, 2014, 18:40
چه فیلد هایی؟ چطور با پی اچ پی به دیتابیس وصل بشم؟من اطلاعات کافی برای این کار رو ندارم.ممنون میشم اگر بجای توضیحات روش انجام کار به توضیحات عملی از نحوه ی اینکار بپردازین.و کدهایی که نیازه رو برام بگین.از صفر تا صد.
چون اطلاعات زیادی در این مواردی که شما فرمودین ندارم.
آدرس صفحه ای که می خواهید این کار انجام بدید و طراحی کردید بدید
shahinmq
July 2nd, 2014, 19:59
درود
این کار فکر می کنم آسون ترین کار برنامه نویسی هستش.
ابتدا باید با استفاده از یک فایل برای مثال config.php به دیتابیس متصل شد :
$server = 'localhost'; $db_user = 'نام کاربری دیتابیس'; $db_pass = 'رمز عبور دیتابیس'; $database = 'نام دیتابیس'; $Connection = mysql_connect( $server , $db_user , $db_pass ) or die(mysql_error()); mysql_select_db( $database , $Connection ) or die(mysql_error());
حالا به دیتابیس متصل شدیم ، درنهایت باید این فایل رو include کرد و فیلد ها بررسی بشه
از طریق یاهو در ارتباط باشید براتون توضیح میدم
demonvictor
July 2nd, 2014, 22:10
درود و تشکر از همه ی کاربران.
اما تشکر فراوون از armin.m (http://www.webhostingtalk.ir/member/22480/) که نمیدونم چطوری لطفش رو جبران کنم.ممنونم آرمین که اومدی تو یاهوو و هم به من یاد دادی و همم اینکه کارم رو کامل کردی.نمیدونم چطوری لطفت رو جبران کنم.
لطفا دیگه اسپم ندین.ادمین تایپیک رو ببند..:67: