sht-design
July 2nd, 2014, 14:13
با سلام خدمت دوستان
بنده به دلایل شخصی دارم محل سکونتم رو از استان فارس به استان گلستان شهر گرگان منتقل میکنم
میخواستم ببینم کسی از دوستان ( به صورت شرکت ) از شهر گرگان هست که نیرو بخواد در زمینه پشتیبانی هاستینگ و مشتریان
موارد کاری من :
آشنایی و تسلط کافی و کامل به whmcs
آشنایی و تسلط کافی و کامل به BoxBilling
انجام پشتیبانی هاستینگ و سامانه پیام کوتاه به مدت 6 سال
کار با انواع هاستینگ از جمله دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
آشنایی با انواع سیستم های مدیریت محتوا
بنده متاسفانه به دلیل وجود مشکلاتی از قبیل دانشگاه و خدمت سربازی نتونستم یه مدت کارم رو کامل انجام بدم اما با تمام شدن خدمت سربازی که الان 6 ماه ازش میگذره دیگه وقتم بیشتر آزاد شده
دوستان عزیزی که پیشنهاد جهت کار به صورت ریموت دارند لطفا از شرکت های معتبر پیام بگذارند چون از عزیزان غیر معتبر ضربه زیاد خوردیم
لطفا شرکت های که در شهر گرگان نیاز به کادر انسانی دارند جهت پشتیبانی هاستینگ و یا فروش به بنده اطلاع بدهند که بیشتر صحبت کنیم
پیشاپیش تشکر از همه عزیزانی که پیام میدن
لطفا میزان حقوق + این مورد که بیمه میکنید یا خیر رو هم قرار بدید
با تشکر
- - - Updated - - -
یعنی هیچ کدام از بچه های وب هاستینگ تالک شرکت از گرگان ندارند ؟
بنده به دلایل شخصی دارم محل سکونتم رو از استان فارس به استان گلستان شهر گرگان منتقل میکنم
میخواستم ببینم کسی از دوستان ( به صورت شرکت ) از شهر گرگان هست که نیرو بخواد در زمینه پشتیبانی هاستینگ و مشتریان
موارد کاری من :
آشنایی و تسلط کافی و کامل به whmcs
آشنایی و تسلط کافی و کامل به BoxBilling
انجام پشتیبانی هاستینگ و سامانه پیام کوتاه به مدت 6 سال
کار با انواع هاستینگ از جمله دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
آشنایی با انواع سیستم های مدیریت محتوا
بنده متاسفانه به دلیل وجود مشکلاتی از قبیل دانشگاه و خدمت سربازی نتونستم یه مدت کارم رو کامل انجام بدم اما با تمام شدن خدمت سربازی که الان 6 ماه ازش میگذره دیگه وقتم بیشتر آزاد شده
دوستان عزیزی که پیشنهاد جهت کار به صورت ریموت دارند لطفا از شرکت های معتبر پیام بگذارند چون از عزیزان غیر معتبر ضربه زیاد خوردیم
لطفا شرکت های که در شهر گرگان نیاز به کادر انسانی دارند جهت پشتیبانی هاستینگ و یا فروش به بنده اطلاع بدهند که بیشتر صحبت کنیم
پیشاپیش تشکر از همه عزیزانی که پیام میدن
لطفا میزان حقوق + این مورد که بیمه میکنید یا خیر رو هم قرار بدید
با تشکر
- - - Updated - - -
یعنی هیچ کدام از بچه های وب هاستینگ تالک شرکت از گرگان ندارند ؟