توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به نرم افزار کنترل مصرف پهنای باند
mtbirir
July 2nd, 2014, 10:06
برای توسعه درآمد شرکتمون اقدام به کلوکیشن در دیتا سنتر خودمون کردیم و فضا و پاور اجاره میدیم و سرور اختصاصی رو کلو میکنیم برخی از مشتریان ما درخواست ترافیک های مختلفی می کنند مثلا دو ترابایت در ماه
من با چه نرم افزار و تولزی میتونم مقدار مصرف رو محاسبه کنم ؟
بالاجبار esx هم روی یک سرور نصب کردیم که vps بفروشیم چطوری پهنای باند مصرفی vps رو محاسبه کنم ؟
ممنونم
SaMaN0861
July 2nd, 2014, 10:32
برای توسعه درآمد شرکتمون اقدام به کلوکیشن در دیتا سنتر خودمون کردیم و فضا و پاور اجاره میدیم و سرور اختصاصی رو کلو میکنیم برخی از مشتریان ما درخواست ترافیک های مختلفی می کنند مثلا دو ترابایت در ماه
من با چه نرم افزار و تولزی میتونم مقدار مصرف رو محاسبه کنم ؟
بالاجبار esx هم روی یک سرور نصب کردیم که vps بفروشیم چطوری پهنای باند مصرفی vps رو محاسبه کنم ؟
ممنونم
اگر برات این امکان هست یک رنج آی پی برای اینکار انتخاب کنید و اون رنج رو روی یک تک آی پی route کنید که تمامی سرور های اینترنتشون رو از اون رد بشه .
بعد روی اون تک آی پی میکروتیک نصب کنید و با یک سری Rule میتونید ترافیک مصرفی هر آی پی رو مشاهده کنید .
اگر این کار رو کردید بگید من Rule شو بهتون میدم که استفاده کنید .
nimafire
July 3rd, 2014, 16:20
سلام
با استفاده از پروتکل SNMP و نرم افزار prtg
dexin
July 3rd, 2014, 16:40
نرم افزار cacti هم مناسبه برا اينكار
hadi_am
July 3rd, 2014, 17:40
درود
الان افرانت از Cacti برای نشون دادن پهنای باند سروراش استفاده میکنه.
اگه مشتریاتون کولوکیشن باشه میتونید از این برنامه استفاده کنید بالاخره مشتری اگه زیادم مصرف کنه سرورش پیش شما گرو هستش.
اگه اختصاصی هستن هم میتونید از این نرم افزار استفاده کنید ولی نیاز به مانتورینگ 24 ساعته و یک اپراتور داره.
برای سرور های مجازیتون هم از اقای ارانی که داخل همین انجمن با یوزر SixElement فعالیت میکنن میتونید پنل تحت وب اجاره کنید.
آدرس وبسایتشونم :
Sitebike.ir
با تشکر
هادی امیری
nimafire
July 4th, 2014, 22:09
نرم افزار cacti هم مناسبه برا اينكار
درود
الان افرانت از Cacti برای نشون دادن پهنای باند سروراش استفاده میکنه.
اگه مشتریاتون کولوکیشن باشه میتونید از این برنامه استفاده کنید بالاخره مشتری اگه زیادم مصرف کنه سرورش پیش شما گرو هستش.
اگه اختصاصی هستن هم میتونید از این نرم افزار استفاده کنید ولی نیاز به مانتورینگ 24 ساعته و یک اپراتور داره.
برای سرور های مجازیتون هم از اقای ارانی که داخل همین انجمن با یوزر SixElement فعالیت میکنن میتونید پنل تحت وب اجاره کنید.
آدرس وبسایتشونم :
Sitebike.ir
با تشکر
هادی امیری
دلیل استفاده از ککتی ، رایگان بودن ان هست.
دیتاسنتر ها و شبکه های پیشرفته به هیچ عنوان از این جنین برنامه هایی استفاده نمیکنند.
قدرت و جامعیتی که prtg به طور مثال در ارایه امار، طیف گسترده دیوایس های تحت پوشش و ... دارد اصل قابل مقایسه با برنامه ای همچون ککتی نیست
هیپ شرکت ایرانی حاظر نیست برای prtg 2000 دلار هزینه کند.
پس دلیل نمیشود هه شرکت x از برنامه y استفاده اگر میکند، برنامه خوبی است!
SixthElement
July 4th, 2014, 23:09
با سلام و عرض احترام
اول از جناب آقای امیری تشکر می کنم که لطف می کنند و ما رو به دوستان معرفی می کنند. پیشنهاد می کنم نگاهی به محصول ما بندازید .
کنترل ترافیک و مانیتورینگ VMWare ESXi و محدود کردن عرض باند (http://www.sitebike.ir/vmware_esxi_monitoring_traffic_control.html)