توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش هارد سرور centos در vmware
masterhb
July 4th, 2014, 17:53
سلام دوستان
من میخوام هارد سرور centos 6.5 رو افزایش بدم.
داخل vmware بهش هارد دادم ولی تو ssh نمیدونم چطور باید اینو مانت کنم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
در ضمن من آموزش های دیگه ای که تو نت و انجمن هست رو بررسی کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.
- - - Updated - - -
کسی نبود راهنمایی کنه؟
OmidX
July 4th, 2014, 18:07
سلام دوستان
من میخوام هارد سرور centos 6.5 رو افزایش بدم.
داخل vmware بهش هارد دادم ولی تو ssh نمیدونم چطور باید اینو مانت کنم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
در ضمن من آموزش های دیگه ای که تو نت و انجمن هست رو بررسی کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.
- - - Updated - - -
کسی نبود راهنمایی کنه؟
بعد از اضافه کردن هارد از ESXi ، طبق این آموزش جلو برید :
آموزش اضافه کردن هارد و یکی کردن پارتیشن در CentOS - مرکز آموزش - آریان سرور (http://my.arianserver.net/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=45)
pourya74
July 4th, 2014, 22:18
بعد از اضافه کردن هارد از ESXi ، طبق این آموزش جلو برید :
آموزش اضافه کردن هارد و یکی کردن پارتیشن در CentOS - مرکز آموزش - آریان سرور (http://my.arianserver.net/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=45)
دوست عزیز با این روش مشکلی از لحاظ خرابی دیتا به وجود نمیاد ؟ یعنی میشه دو تا هارد دو ترابایتی که داخل وی ام ویر به وی پی اس ادد شده رو یه جا مونت کنیم یه شاخه 4 ترابایتی داشته باشیم ؟
OmidX
July 4th, 2014, 22:24
دوست عزیز با این روش مشکلی از لحاظ خرابی دیتا به وجود نمیاد ؟ یعنی میشه دو تا هارد دو ترابایتی که داخل وی ام ویر به وی پی اس ادد شده رو یه جا مونت کنیم یه شاخه 4 ترابایتی داشته باشیم ؟
خیر نمیشه ، برای دو تا هارد شما باید از raid 0 استفاده کنید و یا بصورت جداگانه دو هارد رو مانت کنید .
pourya74
July 5th, 2014, 21:35
خیر نمیشه ، برای دو تا هارد شما باید از raid 0 استفاده کنید و یا بصورت جداگانه دو هارد رو مانت کنید .
منظور اینه برای یه جا داشتن پارتیشن 4 ترابایتی باید از رید 0 یا رید 10 استفاده کنیم و سیستم عامل روی سرور هم CentOs باشه نه وی ام ویر ؟