PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز مند شریک هستم

444555
July 1st, 2014, 14:07
با سلام خدمت همه ی شما دوستان بنده قبلا تایپیکی رو زدم ولی به نتیجه نرسیدم شریک پیداشد ولی شخص مورد نظر نبود بنده نیاز مند یه شریک و همکاری هستم برای اداره یک وب سایت برای ارائه سرور مجازی سرور اختصاصی خریداری شده و سایت هم بالا اومده و نیازمند یک همکار وشریک هستم اگر کسی مایل به همکاری هستش بندرو در جریان بزاره ایدی یاهو:tanha_wanted

Aguila*Roja
July 1st, 2014, 14:10
دوست عزیز گفتید صبح صحبت میکنید و من رو کاشتید

اگر نیاز نداشتید به بنده می گفتید بهتر بود تا اینکه بنده رو مسخره خودتون کنید

444555
July 1st, 2014, 14:11
دوست عزیز گفتید صبح صحبت میکنید و من رو کاشتید

اگر نیاز نداشتید به بنده می گفتید بهتر بود تا اینکه بنده رو مسخره خودتون کنید

سلام داداش گلم بخدا ایدیتو گم کردم.اددت نکردم یادم رفت ایدیت چی بوووود بیا یاهو.

email1414
July 1st, 2014, 14:57
دوست عزیزشمافقط سودخودتون رومیخواین وبه ماهیچ کاری ندارید.شمابنظرمیرسه یه نفررومیخواین که بهتون پول قرض بده تاشریک.

شمابه بنده میگی:

دامنه سایتت+قالب سایتت+تبلیغات درسایت های بزرگ بده بدون اینکه ماهیچ مدرکی داشته باشیم ازشما؟

Abolijoon
July 1st, 2014, 15:06
عزیز من تابستون اومده همون آقای بالایی اسکریپت مفتی رو میگه طراحی کردم 90 تومن میده چه انتظار دیگه ای داری؟!!!

Aguila*Roja
July 1st, 2014, 15:39
عزیز من تابستون اومده همون آقای بالایی اسکریپت مفتی رو میگه طراحی کردم 90 تومن میده چه انتظار دیگه ای داری؟!!!

بنده رو میگید؟؟ اسکریپت من طراحی کردم؟؟

email1414
July 1st, 2014, 15:54

سلام.منظورتون منه فکرکنم؟

منوطراحی اسکریپت؟

Abolijoon
July 1st, 2014, 16:41
سلام.منظورتون منه فکرکنم؟

منوطراحی اسکریپت؟

بنده رو میگید؟؟ اسکریپت من طراحی کردم؟؟

سلام خیر عزیز منظورم کاربر 444555 (http://www.webhostingtalk.ir/member/77786/) هست !

p0lice
July 1st, 2014, 17:14
اقا بهم حرف بد نزنید هم زشته هم اسپم