PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی : سرور مجازی یا نمایندگی مسئله این است

mohsen_sh
June 30th, 2014, 22:01
سلام خدمت همکاران گل و اعضای انجمن
یک سوال از همه ی دوستان داشتم
بنده می خوام فروش هاست ایران رو آغاز کنم!
ولی الان سوالی که برای بنده پیش اومده اینه :
آیا سرور بخرم و کانفیگ کنم؟
یا نه ! نمایندگی ایران بخرم؟
اگه می شه کمک کنید به بنده!
مرسی

ided
June 30th, 2014, 22:03
سلام

شما هر چی سعی کنین مستقل تر باشین به نفع خودتونه ولی مستقل بودن نیازمند تخصص و حوصله و خیلی کارایی دیگه هست
اگه از عهده مدیریت سرور به تنهایی بر میاین بهتره سرور مجازی یا حتی اختصاصی بگیرین
اگه نمیتونین خب نمایندگی بگیرین

w.h.t
June 30th, 2014, 22:06
سلام دوست عزیز.پیشنهاد من اینه که از نمایندگی شروع کنین.سی پنل 98 سرویساشون تایید میشه.وقتی درآمدتون به 100 رسید یا بالاتر از اون ، اونوقت برین توی کار سرورمجازی و پنل و...
بروز باشید

mohsen_sh
June 30th, 2014, 22:10
سلام دوست عزیز.پیشنهاد من اینه که از نمایندگی شروع کنین.سی پنل 98 سرویساشون تایید میشه.وقتی درآمدتون به 100 رسید یا بالاتر از اون ، اونوقت برین توی کار سرورمجازی و پنل و...
بروز باشید

آقا محمد که دوست بنده هستن!
به دنبال جای خوبی هستم که قوی باشه

فعلا دارم بررسی می کنم ببینم نمایندگی یا سرور!
مسئله این است :d

majidmajid0098
June 30th, 2014, 22:14
سلام نمايندگي ايران نگيرين بهتره چون اكثرا مستر يا آلفا و ... نميدن و فقط ريسلر ميدن كه خيلي مهدوديت داره .

ولي اگه ميتونين هزينه كنين سرور مجازي بهتره .

sht-design
June 30th, 2014, 22:18
اولش شما باید مشتری هاتونو جمع کنید تا به یه حد معقول برسه
بعد از اون اقدام به خرید سرور مجازی برای هاستتون بکنید
آخههزینه زیاد شاید نتونید متحمل بشید و چند ماه اول رو فقط ضرر کنید

mohsen_sh
June 30th, 2014, 22:20
اولش شما باید مشتری هاتونو جمع کنید تا به یه حد معقول برسه
بعد از اون اقدام به خرید سرور مجازی برای هاستتون بکنید
آخههزینه زیاد شاید نتونید متحمل بشید و چند ماه اول رو فقط ضرر کنید

من برای سرور هلندم ماهی 300 ضرر می دادم! 5 ماه هم تحمل کردم بعدش نصف هزینه ها جور شد :d
کلا من تا پای جان پای تعهدم هستم :d

hadi_am
June 30th, 2014, 22:36
سلام نمايندگي ايران نگيرين بهتره چون اكثرا مستر يا آلفا و ... نميدن و فقط ريسلر ميدن كه خيلي مهدوديت داره .

ولي اگه ميتونين هزينه كنين سرور مجازي بهتره .

درود

خب مساله هم همینجاست ایران که اروپا نیست عزیز تا بتونید از سی پنل استفاده کنید دایرکت ادمین امکان ارائه ی آلفا نداره یا اگه هم داشته باشه بنده اطلاعی ندارم.

دایرکت ادمین کلا داخل ایران به دلیل کیفیت مناسب و لود مناسب استفاده داره در ضمن داخل ایران سی پنل هم با دردسرای خیلی زیادی نصب میشه.

من برای سرور هلندم ماهی 300 ضرر می دادم! 5 ماه هم تحمل کردم بعدش نصف هزینه ها جور شد :d
کلا من تا پای جان پای تعهدم هستم :d

درود خدمت شما

در صورتی که حاضرید ضرر رو به جون بخرید بهتون سرور مجازی پیشنهاد میشه در صورتی هم که حاضر نیستید ضرر کنید از نمایندگی های 5000-10000 تومان با 200-300 مگ شروع کنید و کم کم ارتقا بدید ولی سرور مجازی میخواید بگیرید باید هزینه کنید و تخصص لازم داره.

در هر صورت به خودتون بستگی داره.

با تشکر

هادی امیری

mohsen_sh
June 30th, 2014, 22:43
درود

خب مساله هم همینجاست ایران که اروپا نیست عزیز تا بتونید از سی پنل استفاده کنید دایرکت ادمین امکان ارائه ی آلفا نداره یا اگه هم داشته باشه بنده اطلاعی ندارم.

دایرکت ادمین کلا داخل ایران به دلیل کیفیت مناسب و لود مناسب استفاده داره در ضمن داخل ایران سی پنل هم با دردسرای خیلی زیادی نصب میشه.

درود خدمت شما

در صورتی که حاضرید ضرر رو به جون بخرید بهتون سرور مجازی پیشنهاد میشه در صورتی هم که حاضر نیستید ضرر کنید از نمایندگی های 5000-10000 تومان با 200-300 مگ شروع کنید و کم کم ارتقا بدید ولی سرور مجازی میخواید بگیرید باید هزینه کنید و تخصص لازم داره.

در هر صورت به خودتون بستگی داره.

با تشکر

هادی امیری

سلام آقای امیری خیلی متشکر از راهنماییتون
خب بر فرض که نمایندگی!
حالا مسئله می یوفته کدوم سایت برای نمایندگی خوبه؟

␑ Deev ␑
June 30th, 2014, 22:45
برای شروع حتما" با ریسلر شروع کنید.
سعی کنید وارد کار طراحی سایت یا حداقل میزبانی سایت های ثابت (شرکتی یا مجموعه های کوچک) که ثابت هستند بشید.
اینطور مشتریان ثابت که حداقل اندازه هزینه سرور ، درآمد داشتند اقدام به خرید سرور کنید.

aligoli
June 30th, 2014, 22:50
مرسی

سرور مجازی خریداری کنید و خود مدیر امور خود باشید.

mohsen_sh
June 30th, 2014, 22:55
سرور مجازی خریداری کنید و خود مدیر امور خود باشید.

گرونن :(
الان تاپیک بنده هم شما آفر زدید!
پایین ترین 50 بوده!
بازم مشکلی نیست! یه جوری جور می کنم!
ولی خب دیگه واقعا نمی شه زیاد بالا پایین کرد!

hadi_am
June 30th, 2014, 23:22
سلام آقای امیری خیلی متشکر از راهنماییتون
خب بر فرض که نمایندگی!
حالا مسئله می یوفته کدوم سایت برای نمایندگی خوبه؟

گرونن :(
الان تاپیک بنده هم شما آفر زدید!
پایین ترین 50 بوده!
بازم مشکلی نیست! یه جوری جور می کنم!
ولی خب دیگه واقعا نمی شه زیاد بالا پایین کرد!

درود مجدد

برای دریافت نمایندگی سراغ سایتای خیلی معتبر برید چون نمایندگی وقتی میگیرید خیلی مهمه از کودوم شرکت خرید میکنید چون اطلاعات و مدیریت به عهده ی شرکت طرف قرارداده و اطلاع مشتریاتون داخلش هست.

خب نمایندگی هم داریم که از سرور مجازی گرونتر در میاد ولی خب کیفیتی که داره قابل قیاس نیست مثل هاستای ****** درسته از نظر پشتیبانی ضعیفن ولی از نظر کیفیت خیلی کیفیت عالی دارن.

سرور مجازی هم داخل ایران به خاطر هزنیه هایی که ارائه دهنده ها میکنن براشون نمیصرفه ارزون بدن.

بعضیام که میبینید ارزون فروشی میکنن به خاطر اینه که برای کارشون ارزش قائل نیستن و فقط جذب مشتری براشون مهمه.(البته بعضی از دوستان که کارشون عالیه جزو این موارد حساب نمیشن)

با تشکر

a.e
July 1st, 2014, 00:03
مسلماً و صد البته اگر سرور مجازی خریداری نمایید بسیار بهتر است برای شما اما عقل حکم میکند متناسب با بازار پیش روید؛ پیشنهاد میشود ابتدا یک رسیلر خریداری و پس از جذب نمودن مشتری های خود به صورتی که توانایی هزینه کردن برای یک سرور را داشته باشید سپس سرور تهیه نمایید و مشتریان خود را منتقل نمایید.

mizbanpars.com
July 1st, 2014, 00:14
برای شروع نمایندگی بگیرید و ببینید میتونید هزینه های سرور رو تامین کنید و بعد از اون اقدام به خرید سرور کنید

ParsWebIT
July 1st, 2014, 00:20
بنا به تجربه من! نمایندگی میگیرید یا سرور فقط از کسی بگیرید که تعهد داشته باشه وگرنه ضرر میکنید و مشتری ناراضی
هزینه کنید سرویس ارزان نگیرید با قیمت معقول یک کاسبی پایدار راه اندازی کنید

mohsen_sh
July 1st, 2014, 00:44
با تشکر از راهنمایی های همه ی دوستان

یک سرور از لوکیشین افرانت خریداری شد و در حال حاضر ، در دست کانفیگه

خیلی ممنون دوستان ، راهنمایی های شما کمک خوبی بود

روزتون قبول

یاعلی

downloaddl
July 1st, 2014, 02:23
برای شروع از ریسلر استفاده کنید

smhnw
July 1st, 2014, 03:46
با تشکر از راهنمایی های همه ی دوستان

یک سرور از لوکیشین افرانت خریداری شد و در حال حاضر ، در دست کانفیگه

خیلی ممنون دوستان ، راهنمایی های شما کمک خوبی بود

روزتون قبول

یاعلی

دوستان درست عرض کردند !

بستگی به کار شما داره !

اگه میخواید قوی استارت بزنید ، بهتره که مستقل باشید ؛ اما مستقل بودن ملزوم به داشتن اطلاعات فنی در این رابطه هست

اما اگر میخواید به صورت آزمایشی و بی دردسر کار کنید ریسلر تهیه کنید !

mohsen_sh
July 1st, 2014, 13:23
دوستان درست عرض کردند !

بستگی به کار شما داره !

اگه میخواید قوی استارت بزنید ، بهتره که مستقل باشید ؛ اما مستقل بودن ملزوم به داشتن اطلاعات فنی در این رابطه هست

اما اگر میخواید به صورت آزمایشی و بی دردسر کار کنید ریسلر تهیه کنید !

خیلی ممنون از کمکت محمد جان!
ولی فکر کنم عرض کردم که سرور رو خریدم :|

TebyanHost
July 9th, 2014, 00:26
سرور مجازی به هیچ عنوان توصیه نمیشه چون علاوه بر هزینه های نگهداری مثل لایسنس، هزینه تامین امنیت بسیار بالاست.بهترین راهکار تهیه ریسلری هست البته در کنار اون شما میبایست یک سرور مجازی 512 برای سایت خودتون تهیه کنید تا با محیط آشنا بشید.

loox2music
July 9th, 2014, 01:25
مرسی

اگر بتونین از عهده ی مدیریت سرور بر بیاید بهتره سرور بگیرید چون هیچ محدودیتی جلودار شما نیست . ولی اگر از مدیریت سرور اطلاعاتی ندارید بهتره از نمایندگی شروع کنید

metal75
July 10th, 2014, 16:05
البته اساتید پاسختون رو دادن اما دوست عزیز ببنید هاست های ایران و یا کلا سرور های ایران چون محدودیت پهنای باند دارند (در بیشتر جاها) هزینه بالایی نیاز دارند و اصولا کسانی میرند دنبال سرور ایران که دیگه تو کار هاستینگ برای خودشون کسی باشند یعنی فروش زیادی داشته باشند اما از نظر بنده برای استارت سرور ایران یک ضرر بسیار بزرگ محسوب میشه و بهتر است از نمایدنگی های خوب استفاده کنید تا زمانی که مشتری هاست ایران براتون جور بشه

(اما بماند که سرور ایران دردسر زیاد داره جه نمایندگی چه سرور)

api
July 10th, 2014, 18:18
برادرانه نصیحتتون میکنم :d
اگه میخوای روی سرورهای ایران کار کنی ، سرور مجازی یا سرور اختصاصی بگیر . به هیچ عنوان از ریسلر در ایران استفاده نکن ، چون محدودیت خیلی زیاده
البته من قبلا سرور ایران کار میکردم . کلا از سرور ایران خیری ندیدم و فقط ضرر بود . البته نه به خاطر اینکه یوزر نداشته باشم. مشکل این بود که هر وقت به خاطر به مسئله گیر میدادن .
سایت ***** میومد رو سرور ، آی پی سرور رو بن می کردن ، حالا هزینه پهنای باند که بماند ، هر چی مصرف بالاتر میرفت ، قیمت هر ترابایت برامون بیشتر حساب میشد ، آخرش به جایی رسید که دیگه دیتاسنترها پشتیبانیمون نکردن و به ناچار به همه کاربرای سرورای ایران گفتم که انتقال بدن جای دیگه :(

اما اگه میخوای روی سرورهای خارجی کار کنی ، برای شروع ریسلر یک شرکت قوی خارجی رو بگیر
مثل بایت هاست ، یا نمونه اینا.

csmaster
July 10th, 2014, 22:07
سلام دوست عزیز بهتر هست از ریسلر شروع کنید وقتی که کاملا در این کار حرفه ای شدید خودتون سرور بگیرید و سایت های خودتون رو انتقال بدید . خواهشا این نکته رو در نظر داشته باشید که سایت های مردم امانتی نزد شما هستند و یک نفر ممکن است سال ها وقتش را روی یک سایت گذاشته باشد . پس حتما از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید تا در صورت ایجاد مشکل زحمات وب مستر های عزیز هدر نرود . در آخر هم امیدوارم در کارتون موفق باشید

Mihan-VPS
July 10th, 2014, 22:29
سلام

از ابتدا بهتره نمایندگی تهیه کنید.
چون کار هاستینگ شوخی بردار نیست و نیاز به صبر و حوصله و تخصص زیادی داره
بعد اینکه مشتریاتون به حداکثر رسید بهتره منابع آموزش رو بصورت جامع یاد بگیرید سپس سرور اختصاصی تهیه کنید.

Aguila*Roja
July 11th, 2014, 02:11
دوست عزیز نظر بنده این هست که ابتدا نمایندگی هاستینگ تهیه کنید و پس از افزایش مشتریان و افزایش اطلاعات خود در زمینه هاستینگ به سراغ سرور اختصاصی بروید