توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارک نشدن دامین خیلی مهم
songkadehnew
June 30th, 2014, 19:50
سلام من دیروز دامین IR ثبت کردم و حدود 2 ساعت پیش ثبت و فعال شده ولی نمیدونم چرا پارک نمیشه همه چیز هم درست هستش نیم سرور ها و...و این ارور رو میده
There was a problem creating the alias. Could not determine the nameserver IP addresses for “songkadeh27.ir”. Please make sure that the domain is registered with a valid domain registrar.
تروخدا یکی جواب بده چیکگار باید بکنم؟
mahdiazarnia
June 30th, 2014, 19:53
امکان داره dns هنور ست نشده باشه کمی صبر کنید
دوباره dns ها رو چک کنید که اشتباهی انجام نشده باشه
Javan Host
June 30th, 2014, 19:53
nameserver IP
دی ان اس رو کی ست کردید ؟
songkadehnew
June 30th, 2014, 19:54
دی ان اس ها درسته هنگام ثبت از خود ریجستری انجام شده نباید مشکلی باشه پس چرا ادد نمیشه
usahost2
June 30th, 2014, 20:00
dns رو در nic چک کنین
معمولا زمان می برد تا ست کامل گردد
songkadehnew
June 30th, 2014, 20:05
بابا دی ان اس درسته تغییری ندادم که زمان ببره تا ست بشه
Javan Host
June 30th, 2014, 20:11
دوست عزیز متن ارور را داخل http://translate.google.com/ بزنید
فارسی تبدیل شد گویا هست
یا دامین ثبت نشده و یا دی ان اس ست نیست !
دی ان اس اختصاصی هست ؟
از چه هاستینگی سرویس میگیرید ؟
آیا ای پی دی ان اس درست هست ؟
sardarn
June 30th, 2014, 20:27
سلام من دیروز دامین IR ثبت کردم و حدود 2 ساعت پیش ثبت و فعال شده ولی نمیدونم چرا پارک نمیشه همه چیز هم درست هستش نیم سرور ها و...و این ارور رو میده
There was a problem creating the alias. Could not determine the nameserver IP addresses for “songkadeh27.ir”. Please make sure that the domain is registered with a valid domain registrar.
تروخدا یکی جواب بده چیکگار باید بکنم؟
سلام
من چک کردم dns ژیر ثبت شده.درسته؟
ns1.i-whost.com
ns2.i-whost.com
الان نباید مشکلی داشته باشه.وقتی دامین ثبت مثل اینکه dns تغییر کرده باشه باید صبر کنید تا ست بشه
chatsaz
June 30th, 2014, 21:25
همراه با دی ان اس ای پی هم بزنید شاید مشکلتون حل شد
songkadehnew
June 30th, 2014, 21:29
مشکل حل شد مرسی
Skynet!
December 20th, 2014, 22:47
سلام دوستان!
دوستان شرمنده که تاپیک مرده رو بالا آوردم! ولی خب نخواستم یه موضوع واسه این سوال بزنم!
میگم! دوست عزیز چیکار کردی که مشکلت حل شد؟ راستش منم همین مشکل را دارم!
Could not determine the nameserver IP addresses for ******.....****.ir”. Please make sure that the domain is registered with a valid domain registrar.
میده! چیکار کنم تا مشکلم حل بشه؟ دامنه رو دیروز ثبت کردم امروز تایید شد! DNS ها را چک کردم دوباره با آیپی هم دادم ولی مشکل کمافیسابق پا برجاست و حل نشد که نشد!!