توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلی بزرگ در وی ام ویر خواهشا کمک کنید
saghafi1991
June 30th, 2014, 01:59
با سلام
عزیزان یکی از دوستانم با برنامه vcenter یه سیستم عاملی رو روی سرور من به تازگی کپی کرده و به درستی داره کار میکنه اما من الان میخوام از همون سیستم عامل یه وی پی اس دیگه بسازم و باز مجدد مجازی سازی کنم
و در موقعی که سرور مجازی ساخته شده را خاموش میکنم برای export کردن تا فایل ovf و Ova بده برای deploy کردن فایل ها رو میشازه اما موقع deploy کردن ارور ریسورس میده و میگه این فایل ریسورسش روی یه سرور دیگس الان عکس ارور رو میزارم ببینید.
21208
OmidX
June 30th, 2014, 02:17
با سلام
عزیزان یکی از دوستانم با برنامه vcenter یه سیستم عاملی رو روی سرور من به تازگی کپی کرده و به درستی داره کار میکنه اما من الان میخوام از همون سیستم عامل یه وی پی اس دیگه بسازم و باز مجدد مجازی سازی کنم
و در موقعی که سرور مجازی ساخته شده را خاموش میکنم برای export کردن تا فایل ovf و Ova بده برای deploy کردن فایل ها رو میشازه اما موقع deploy کردن ارور ریسورس میده و میگه این فایل ریسورسش روی یه سرور دیگس الان عکس ارور رو میزارم ببینید.
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f65/21208-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D9%85-%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B4%D8%A7-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-untitled-jpg
این ارور دو حالت داره ،
۱ - یا سرور شما در VCenter دیگه ای اد هست ، ک باید دیسکانکت و ریموش کنید !
۲ - و یا فایل ISO یی ک در قسمت CD/DVD Drive در VM مورد شما اد شده از سرور ESXi دومی ست ک در VCenter اد ه و شما وقتی از ESXi خودتون لاگین میکنید ، دسترسی لازم برای deloy این تمپلیت رو ندارید !
برای حل این مشکل ، قبل از اینکه فایل ova (یا ovf) بگیرید ، از تنظیمات VM (رایت کلیک --> VM Setting) ، بخش CD/DVD Drive رو بروی Client Devise تنظیم و OK کنید ...
حالا مجددا ova بگیرید و ریستور کنید ...
TukaNet
June 30th, 2014, 02:35
متن ارور کاملا گویا هست
چون قبلا سرور شما به vcenter متصل بوده منابع سرور تحت کنترل سرور vcenter هستند
با vsphere client به سرور متصل شوید و در تب Summay و در باکس Host Management گزینه "Disassociate host from VCenter Server" رو کلیک کنید
saghafi1991
June 30th, 2014, 02:48
مشکل از فایل ISO یی ک در قسمت CD/DVD Drive در VM شما اد شده ...
برای حل این مشکل ، قبل از اینکه فایل ova (یا ovf) بگیرید ، از تنظیمات VM (رایت کلیک --> VM Setting) ، بخش CD/DVD Drive رو بروی Client Devise تنظیم و OK کنید ...
حالا ova بگیرید و ریستور کنید ...
ممنون که کمک کردید تست میکنم الان
- - - Updated - - -
متن ارور کاملا گویا هست
چون قبلا سرور شما به vcenter متصل بوده منابع سرور تحت کنترل سرور vcenter هستند
با vsphere client به سرور متصل شوید و در تب Summay و در باکس Host Management گزینه "Disassociate host from VCenter Server" رو کلیک کنید
از شما هم ممنونم تست میکنم نتیجه را اعلام میکنم
- - - Updated - - -
از دو دوست خوبمون تشکر میکنم واقعا بزرگواری کردید تشکر ازتون با راهنمایی هاتون کاملا انجام شد.
خاک پاتونم
ممنون که این وقت شب جواب دادید