توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود عکسها و اطلاعات از vps
hno2005
June 29th, 2014, 08:17
سلام دوستان
خسته نباشید
من یک Vps ویندوز دارم . یک برنامه ای دارم که نیاز هست اطلاعات از یکجایی دانلود بشه . بهترین جا vps هست که سرعت خیلی خوبی هم داشته باشه .
میخواستم ببینم چه طوری میتونم اطلاعات رو روی سرور اپلود کنم ، مثلا تمامی عکسهام رو اپلود کنم و هرکسی برنامه رو دانلود کرد ، بتونه عکسها رو vps دانلود کنه .
برای انجام چنین کاری باید چه کار کنم؟ xamp روی vps نصب کردم ولی با ادرس ip سرور نتونستم وارد بشم . یک پوشه در htdocs ایجاد کردم و xamp رو هم run کردم ولی not found میده .
روی iis هم همین کار رو کردم باز هم نشد .
ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره چه طوری میشه چنین کاری انجام داد بهم خبر بده
با تشکر فراوان
mahdiazarnia
June 29th, 2014, 08:33
اینطوری نمیشه مشکلتون رو تشخیص داد
ip سرورتون رو قرار بدید
hno2005
June 29th, 2014, 10:54
این ip . 176.74.216.165
<br />
البته الان xamp غیرفعال کردم . دلایل این مشکل چی میتونه باشه ؟
hphp
June 29th, 2014, 11:45
اگه iis و xamp همزمان فعالن که تداخل میزننن یا یکیشون رو غیر فعال کنید یا پورت رو عوض کنید. ولی به نظر من بهترین کار استفاده ار منبع خود ویندوز و iis هست
softlayer
June 29th, 2014, 14:08
سلام دوستان
خسته نباشید
من یک Vps ویندوز دارم . یک برنامه ای دارم که نیاز هست اطلاعات از یکجایی دانلود بشه . بهترین جا vps هست که سرعت خیلی خوبی هم داشته باشه .
میخواستم ببینم چه طوری میتونم اطلاعات رو روی سرور اپلود کنم ، مثلا تمامی عکسهام رو اپلود کنم و هرکسی برنامه رو دانلود کرد ، بتونه عکسها رو vps دانلود کنه .
برای انجام چنین کاری باید چه کار کنم؟ xamp روی vps نصب کردم ولی با ادرس ip سرور نتونستم وارد بشم . یک پوشه در htdocs ایجاد کردم و xamp رو هم run کردم ولی not found میده .
با تشکر فراوان
درود
برای آپلود از نرم افزارهای ftp و یا ftp خود iis استفاده کنید
احتمالا نصب iis باعث تداخل پورت ها شده اگر قصد فقط دانلود دارید وبسرورهای مناسبتری هم هستند
خود iis هم مشکلی نداره
hno2005
July 2nd, 2014, 10:28
سلام . با تشکر از راهنمایی دوستان
من iis رو نصب کردم . الان به غیر از iis هیچ سرور دیگه ای مثل xamp ندارم و همه رو حذف کردم .
در نصب iis ، Ftp رو هم نصب کردم . طبق این اموزش http://portal.aspnethosting.co.uk/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=173
تمامی مراحل رو انجام دادم ولی الان جواب نمیگیرم . چیزی که به نظر خودم مشکوک اومده این هست که در iis managment ، به جای ip یک نام نوشته که به نظرم مشکل از همین هست
http://8pic.ir/images/lbbwsvq065zd1plauvaq.png (http://8pic.ir/)
در باکس قرمز به جای ای پی یک نام هست .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
SaMaN0861
July 2nd, 2014, 10:41
سلام دوستان
خسته نباشید
با تشکر فراوان
برادر خودتو خسته نکن !
برای سرور دانلود فقط و فقط nginx کارایی داره من خودم روی سرور یوزر نصب کردم راحت هر نفری که میاد 8 تا کانکشن میزنه و دانلودشو میکنه بدون کوچیکترین افت سرعت .
2040
July 2nd, 2014, 13:18
سلام . با تشکر از راهنمایی دوستان
من iis رو نصب کردم . الان به غیر از iis هیچ سرور دیگه ای مثل xamp ندارم و همه رو حذف کردم .
در نصب iis ، ftp رو هم نصب کردم . طبق این اموزش http://portal.aspnethosting.co.uk/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=173
تمامی مراحل رو انجام دادم ولی الان جواب نمیگیرم . چیزی که به نظر خودم مشکوک اومده این هست که در iis managment ، به جای ip یک نام نوشته که به نظرم مشکل از همین هست
.....
در باکس قرمز به جای ای پی یک نام هست .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
اون قسمت درست
ولی هنوزم با ip که بالا دادید iis بالا نیومده یه جای اشتباه کردید
می تونید مشخصات pm کنید تا ببینم مشکل کجاس
hno2005
July 2nd, 2014, 17:51
برادر خودتو خسته نکن !
برای سرور دانلود فقط و فقط nginx کارایی داره من خودم روی سرور یوزر نصب کردم راحت هر نفری که میاد 8 تا کانکشن میزنه و دانلودشو میکنه بدون کوچیکترین افت سرعت .
سرور دانلود نیست که . یک سرور معمولی هست که فقط چون برنامه ای دارم که اطلاعاتش از اینترنت میاد ، نیاز هست یک سرور باشه که اینها ازش دانلود بشه .
- - - Updated - - -
اون قسمت درست
ولی هنوزم با ip که بالا دادید iis بالا نیومده یه جای اشتباه کردید
می تونید مشخصات pm کنید تا ببینم مشکل کجاس