خودش فکر کنم یک ایمیلی برای خریدار بفرسته
من یه بار امتحان کردم برای یه نوع دیگرش ، ایمیل ارسال می کرد.
baran2007
August 19th, 2011, 10:25
سلام
شما به phpmyadmin از طریق هاست برید و دیتابیسی رو که برای این ساختید رو انتخاب کنید بعد یه گزینه داره به نام ایمپورت که بعدش فایل رو انتخاب می کنید و ایمپورت می کنید
اطلاعات دیتابیس جدید هم که ساختید باید وارد کنید.البته یه توصیه بهتون دارم و اون هم اینکه پر داخت انلاین از زرین پال نگیرید و برید از بانک بگیرید چون زرین پال 2.5 درصد از پول تون کم می کنه تازه بعد 4 روز به حساب پرداخت می کنه
ديتا بيس رو چطور بايد بسازيم؟ و اينكه اطلاعات ديتابيس جديد منظور چه اطلاعاتي هست ؟ ميشه دقيق تر توضيح بدين و اينقدر سر راست توضيح ندين چون من بار اولمه كه بصورت عملي دارم با ديتابيس كار ميكنم و قبل از اين چيزي بوده كه با sql توي دانشگاه كار كردم و اينجا خيلي با اونجا فرق داره. مرسي
sardarn
August 19th, 2011, 11:35
توی صفحه اصلی کنترل پنل هاست یه گزینه نوشته mysql باید اونجا بری
baran2007
August 19th, 2011, 13:21
ساختن ديتابيس رو روي سايت بلدم ولي بعد از ساختن ديتابيس روي سايت از همين گزينه كه شما گفتين چجوري بايد اونو ايمپورت كنم؟
sardarn
August 19th, 2011, 14:37
شما همون جا بگردی یه چیزی نوشته phpmyadmin
اون جا می ری و دیتابیس رو انتخاب می کنی بعد یه جا نوشته ایمپورت، بعد ایمپورت می کنید
bahar2011
August 19th, 2011, 17:24
چقدر هزینه داره ؟
می خوام همه مشخصات هم به ایمیل من بیاد هم به ایمیل خریدار
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
یک ایمیل میفرستد اما داخل اون کد شارژ خریداری شده نیست
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
اگه فایلی که کار ارسال ایمیل را به عهده داره را به من بگید ممکنه خودم بتونم تغیرات لازم را داخلش اعمل کنم
آیا منو راهنمایی می کنید ؟
bahar2011
August 20th, 2011, 01:54
سلام
مثلا فرض کنید شخضی میاد از سایت من کد شارژ ایرانسل خرید می کند
بعد از خرید کد شارژ برای ایشان نمایش داده می شود
با مشخصات تراکنش پرداختی
حالا چطور میشه کاری کرد که بعد از خرید مشخصات کد شارژ ایرانشل به همراه مشخصات تراکنش برای این شخص ایمیل شود ؟
لازم است بگم که در موقع خرید ایمیل خود را در فیلد ایمیل آدرس وارد کرده است
آیا متوجه شدید ؟
کسی نیست به من کمک کنه ؟؟؟
mohsen1
August 20th, 2011, 04:23
وارد سایت زرین پال بشید.
از طریق سامانه پشتیبانی تیکت ارسال کنید و درخواستتون رو اونجا مطرح کنید.
موفق باشید.
baran2007
August 20th, 2011, 10:46
شما همون جا بگردی یه چیزی نوشته phpmyadmin
اون جا می ری و دیتابیس رو انتخاب می کنی بعد یه جا نوشته ایمپورت، بعد ایمپورت می کنید
ديتا بيسي رو كه روي هاست ميسازيم رو چجوري بايد انتقال بدم روي كامپيوتر كه بعدش ايمپورتش كنم؟
bahar2011
August 20th, 2011, 16:29
سلام
به یک برنامه نویس خوب نیاز دارم
می خوام در قسمت ارسال خودکار ایمیل بعد از خرید در سامانه ساده پرداز تغیراتی ایجاد کنم
لطفا تلفن تماس بدید تا تماس بگیرم
هزینه هم هر چقدر بشه پرداخت می کنم
(البته هر چه ارزون تر بهتر d: )
ممنون
sardarn
August 20th, 2011, 18:10
ديتا بيسي رو كه روي هاست ميسازيم رو چجوري بايد انتقال بدم روي كامپيوتر كه بعدش ايمپورتش كنم؟
نیاز نیست دانلودش کنید
اگه خواستی مشخصات هاستت رو بده خودم برات ایمپورت می کنم
bahar2011
August 21st, 2011, 00:04
کسی نست در مورد برنامه نویسی سامانه ساده پرداز کمکم کنه ؟؟؟؟
هزینه اش را هم پرداخت می کنمممممم
ترو خدا یکی جواب بده
یکی کمک کنه
sardarn
August 21st, 2011, 00:06
مگه سایت خود زرین پال چی گفت؟
bahar2011
August 21st, 2011, 00:15
به زرین پال گفتم
اینو به من گفت:
----------------------------
با سلام
نياز به آشنائی با برنامه نويسی cakephp هستش و بايد چندين فايل ويرايش بشه.
متاسفانه ما زمان لازم برای پاسخگویی به اين موارد رو در تيکت ها نداريم.
mojtala
August 22nd, 2011, 17:42
salam man noskheye ersal pin ro nasb kardam va hame ka ra ro kardam va to ghesmate modiriyatesh ham raftam vali mikham site biyad bala vali nemiyad.safe sefid miyad.bayad chi konam ke ye site dorost hesabi foroshe sharj dashte basham?
sardarn
August 22nd, 2011, 18:02
شما تونستید وارد مدیریت بشید؟
اگه بله پس به صفحه اول و پست 3 مراجعه کنید و اون فایل رو جایگزین کنید.
mojtala
August 22nd, 2011, 18:07
are toonestam beram to modiriyat vali bara baz kardane site safe ro sefid baz mishe
badesh on ro ham jaygozin kardam baz ham safe sefide
sardarn
August 22nd, 2011, 18:21
مطمئنید؟ من خودم این مشکل رو داشتم با این کار مشکلم حل شد.
شما فایل رو دوباره دانلود کن بعد دوباره آپ کن بعد با یه دیتابیس جدید ببین کارت درست نمی شه.
mojtala
August 22nd, 2011, 18:27
kheyli mamnooonam az rahnamayit.hatman in karo alan mikonam.age toonesti biya yahoo.ianm idime tala_boy1@yahoo.com
mojtala
August 25th, 2011, 11:46
اقا من این کارو کردم ولی بازم نشد این ارور رو داد
Fatal error: Class 'SoapClient' not found in /pay/app/controllers/components/zarinpal.php on line 10
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
با اجازه جناب اميري :
روي سرور soap فعال هست ؟
از مسير :
app/config/core.php
و 0 در خط زير رو به 2 تغيير بديد:
[code]
Configure::write('debug', 0);
[/cdep]
پ.ن : http://www.webhostingtalk.ir/f42/11717/index2.html#post128059
من این کارو کردک ولی این ارور رو داد
Fatal error: Class 'SoapClient' not found in......app/controllers/components/zarinpal.php on line 10
sardarn
August 25th, 2011, 12:28
اقا من این کارو کردم ولی بازم نشد این ارور رو داد
Fatal error: Class 'SoapClient' not found in /pay/app/controllers/components/zarinpal.php on line 10
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
من این کارو کردک ولی این ارور رو داد
Fatal error: Class 'SoapClient' not found in......app/controllers/components/zarinpal.php on line 10
سلام
فکر کنم soap روی سرور تون نصب نباشه.به مدیر هاستینگ تون بگید که نصب هست یا نه.
1sharj
August 26th, 2011, 18:53
با سلام
قبل از هر چیزی از زحمات آقای امیری بخاطر راه اندازی این سامانه نهایت تشکر را می کنم !
اولین همکاری ما با زرین پال فروشگاه کارت شارژ (http://www.1sharj.ir/)بصورت آزمایشی هست
آدرس سایت ما :
سامانه پرداخت زرين پال (http://www.1sharj.ir)
برای شروع چند کد مختلف را در سایت تعبیه کرده اییم
sardarn
August 26th, 2011, 19:15
با سلام
قبل از هر چیزی از زحمات آقای امیری بخاطر راه اندازی این سامانه نهایت تشکر را می کنم !
اولین همکاری ما با زرین پال فروشگاه کارت شارژ (http://www.1sharj.ir/)بصورت آزمایشی هست
آدرس سایت ما :
سامانه پرداخت زرين پال (http://www.1sharj.ir)
برای شروع چند کد مختلف را در سایت تعبیه کرده اییم
سلام
پس این سایت فروش شارژی که مخفیش می کردید این بود.من تست کردم شما شارز زو ارزون تر نمی دادید.
hamidreza_s
August 26th, 2011, 19:37
بزودی یک نسخه "غیر رسمی" از ساده پرداز شارژ کد که در اون تغییرات و بهینه سازی هایی ایجاد شده قرار میدم. منتظر باشید...
قابلیت ها شامل:
نمایش تعداد پینهای متعلق به هر محصول مقابل هر محصول.
نمایش تعداد کل پین های موجود در صفحه اصلی.
ارسال ایمیل برای خریدار شامل اطلاعات پین کد.
و قابلیت های دیگر که پس از نهایی شدن اطلاع رسانی خواهد شد.
1sharj
August 26th, 2011, 19:50
سلام
پس این سایت فروش شارژی که مخفیش می کردید این بود.من تست کردم شما شارز زو ارزون تر نمی دادید.
سلام
دوست عزیز ما چیزی رو مخفی نکردیم !
اوون تاپیک قضیه اش با این سایت جدا هست و نحوه فروش فرق می کند !
اگر مایل بودین می تونید هر دو را امتحان کنید
Mohammad_reza
August 30th, 2011, 04:34
سلام ، ببخشید دوستان ، من از این سامانه استفاده کردم ، می خوام نام کاربری های وی آی پی سایتم رو بفروشم ، که ربطی به کارت نداره ... میخواستم راهنمایی کنید متن دکمه "خرید کارت" رو چطور می تونم تغییر بدم ؟
خودم کاری کردم نشد!!
jamaljamal
September 8th, 2011, 15:59
با سلام دوباره خدمت شما میخواهم این متن ها را عوض کنم لطفا بگید توی کدام فایل برای تغییر متن باید برم توی عکس نشان دادم
متن های که میخواهم تغییر بدم را با کادر قرمز مشخص کردم
tahghighstan
September 8th, 2011, 17:16
با سلام به تمامی اساتید من میخوام اینو رو یکی برام نصبش کنه، هزینه ای هم داشته باشه قبلش واریز می کنم ممنون میشم کسی بهم خبر بده
Id : amin_tahghighstan
sardarn
September 8th, 2011, 17:23
با سلام به تمامی اساتید من میخوام اینو رو یکی برام نصبش کنه، هزینه ای هم داشته باشه قبلش واریز می کنم ممنون میشم کسی بهم خبر بده
Id : amin_tahghighstan
سلام
من می تونم براتون نصب کنم
mohsen_haftom
September 18th, 2011, 00:23
سلام خسته نباشید یه سوال دارم میخوام لوگوی سایتم رو زیر قسمت لوگوی زرین پال بزارم محل فایلشم پیدا کردم ولی هر کاری کردم نشد بزارم میشه لطفا راهنمایی که چیکار کنم که نشون بده؟؟ ممنون میشم
ViToN
September 18th, 2011, 01:25
باید درون کد قالب سایتتون لوگو سایتتون را تعریف کنید فکر نمیکنم کار مشکلی باشه .
پ .خ کنید براتون انجام بدم .
rahmatollahi.hamidreza
September 19th, 2011, 21:40
سلام دوستان امکانش هست کسی یه فیلم آموزشی درست کنه ؟
واقعا گیج شدم هر کاری می کنم ارور دارم :(
ممنون می شم
sardarn
September 19th, 2011, 21:41
سلام دوستان امکانش هست کسی یه فیلم آموزشی درست کنه ؟
واقعا گیج شدم هر کاری می کنم ارور دارم :(
ممنون می شم
بیا یاهو برات توضیح می دم
sardarn84
admiral
September 21st, 2011, 16:36
سلام
پین هایی که میخوام بفروش به این صورت هستن
tgb6mek334ktjkha
ولی وقتی اد میکنم از هم جدا میکنه مثل کارت شارژ چیکار کنم که جدا نکنه ؟
mohsen_haftom
September 23rd, 2011, 04:04
باید درون کد قالب سایتتون لوگو سایتتون را تعریف کنید فکر نمیکنم کار مشکلی باشه .
پ .خ کنید براتون انجام بدم .
سلام زیر خود قسمت کد زرین پال منظورم هست نه سایت خودم.توی سامانه که میگه با همکاری زرین پال .زیر اون قسمت منظورم هست. میشه لطفا راهنمایی کنید اینم ای دی یاهومه.خواهش میکنم mohsen.haftom
sardarn
September 23rd, 2011, 09:51
سلام زیر خود قسمت کد زرین پال منظورم هست نه سایت خودم.توی سامانه که میگه با همکاری زرین پال .زیر اون قسمت منظورم هست. میشه لطفا راهنمایی کنید اینم ای دی یاهومه.خواهش میکنم mohsen.haftom
شما فایل زیر رو ویرایش کن و زیر اونجایی که کد زرین پال هست کد خودت رو بذار
app\views\elements\merchants.ctp
mohsen_haftom
September 26th, 2011, 17:25
سلام قسمتش میدونم کجاست مشکل من اینه که بعد از اپلود لوگوم چه جوری بهش کد بدم؟؟؟که مثل کدهای لوگو باشه تا نشونش بده.ممنون میشم راهنمایی کنید:-?
UserWht
September 28th, 2011, 17:01
فایل های html این ساده پردازه یک کجاست ؟ از کجا میتونیم تغییرات خودمونو اعمال کنیم ؟
sardarn
September 28th, 2011, 18:18
فایل html نداره
باید cake php بلد باشید
M_hadi1990
September 29th, 2011, 12:06
من وقنی خرید میکنم در پایان به این صفحه میره و تراکنش را در حال انجام میزاره ولی تو زرین پال ثبت میشه
http://www.aharnet.com//users/verify_online/Zarinpal?refID=121386&au=4e842222-b508-4218-b91a-4db56a9c8b43
ادرس صفحه پرداخت هم اینه:
pay.aharnet.com/product
میخام کامل بشه.
ممنون
mohsen1
September 29th, 2011, 12:14
فایل های html این ساده پردازه یک کجاست ؟ از کجا میتونیم تغییرات خودمونو اعمال کنیم ؟
از کدوم نسخه دارید استفاده می کنید؟
معمولا تو این مسیر یه چیزایی هست!
/app/views/
که قابل تغییر از طرف شماست.
sardarn
September 29th, 2011, 12:15
من وقنی خرید میکنم در پایان به این صفحه میره و تراکنش را در حال انجام میزاره ولی تو زرین پال ثبت میشه
http://www.aharnet.com//users/verify_online/Zarinpal?refID=121386&au=4e842222-b508-4218-b91a-4db56a9c8b43
pay.aharnet.com/product
میخام کامل بشه.
ممنون
از مدیریت آدرس سایت رو به pay.aharnet.com/product تغییر دهید
mohsen1
September 29th, 2011, 12:16
pay.aharnet.com/product
میخام کامل بشه.
ممنون
فکر کنم تو آدرس دادن ها اشتباهی انجام دادید.
UserWht
October 5th, 2011, 01:18
دوستان به نظرتون تعویض کپی رایت با تغییرات در سیستم اشکالی نداره ؟ چون اپن سورس هست و فک نکنم آقای امیری از این کار ناراحت بشن و استقبال هم میکنن
sardarn
October 5th, 2011, 10:28
دوستان به نظرتون تعویض کپی رایت با تغییرات در سیستم اشکالی نداره ؟ چون اپن سورس هست و فک نکنم آقای امیری از این کار ناراحت بشن و استقبال هم میکنن
خودشون گفته اند مشکلی نداره.هر تغییری بخوای می تونی انجام بدی
behrooz_iri
November 7th, 2011, 16:31
سلام کسی میتونه تست کنه ببینه
پرداخت از طريق دروازه الکترونيک بانک پارسيان
ایراد داره یا فقط برا من اینجوریه (به دروازه بانک وصل نمیشه )
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
منظورم تو زرین پال هست
Ahmad110
November 7th, 2011, 17:28
سلام کسی میتونه تست کنه ببینه
پرداخت از طريق دروازه الکترونيک بانک پارسيان
ایراد داره یا فقط برا من اینجوریه (به دروازه بانک وصل نمیشه )
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
منظورم تو زرین پال هست
براي من مشكلي نداره و از زرين پال به پنل بانك پارسيان متصل ميشه
kia384
November 9th, 2011, 18:54
با سلام
يکي از مشکلاتي که برطرف نشد اين هست که مشتري بعد از اينکه پرداخت آنلاين زرين پال رو انجام ميده همانطور که مي دونيد در آخر دکمه اي در سايت زرين پال هست که مشتري بايد در انتها روي آن کليک کنه تا به سايت فروشنده برگرده. ولي وقتي مشتري کليک ميکنه به صفحه سايت فروشنده بر نمي گرده. اين مشکل چطوري برطرف مي شه و چطوري مي تونيم آدرس صفحه اي مثل تکميل فرم پرداخت آنلاين را تنظيم کنيم که مشتري به اون صفحه مورد نظر در سايت منتقل بشه؟
اين مشکل در مورد نرم افزار محصولات قيمت دار هست که مشتري محصول با قيمت از پيش تعيين شده اون رو در سايت فروشنده انتخاب مي کنه و به زرين پال وارد ميشه
بنده این سوال را در فروم پرشین تولز هم ثبت کردم که سریعتر پاسخی دریافت کنم
با تشکر
sardarn
November 9th, 2011, 19:16
با سلام
يکي از مشکلاتي که برطرف نشد اين هست که مشتري بعد از اينکه پرداخت آنلاين زرين پال رو انجام ميده همانطور که مي دونيد در آخر دکمه اي در سايت زرين پال هست که مشتري بايد در انتها روي آن کليک کنه تا به سايت فروشنده برگرده. ولي وقتي مشتري کليک ميکنه به صفحه سايت فروشنده بر نمي گرده. اين مشکل چطوري برطرف مي شه و چطوري مي تونيم آدرس صفحه اي مثل تکميل فرم پرداخت آنلاين را تنظيم کنيم که مشتري به اون صفحه مورد نظر در سايت منتقل بشه؟
اين مشکل در مورد نرم افزار محصولات قيمت دار هست که مشتري محصول با قيمت از پيش تعيين شده اون رو در سايت فروشنده انتخاب مي کنه و به زرين پال وارد ميشه
بنده این سوال را در فروم پرشین تولز هم ثبت کردم که سریعتر پاسخی دریافت کنم
با تشکر
به چه آدرسی می فرسته؟
اطلاعات هاست و ساده پرداز رو بده تا یه نگاهی بهش بندازم
jamaljamal
December 8th, 2011, 15:18
سلام من موقعی که میخواهم فایل را ایمپورت کنم این ارور را میده
MySQL said: https://razm.net:2083/cpsess8007086335/3rdparty/phpMyAdmin/themes/pmahomme/img/b_help.png (https://razm.net:2083/cpsess8007086335/3rdparty/phpMyAdmin/url.php?url=http%3A%2F%2Fdev.mysql.com%2Fdoc%2Fref man%2F5.1%2Fen%2Ferror-messages-server.html&token=14c84abdf0b470617c469dae3ac524aa)
#1062 - Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'
hadis20
December 20th, 2011, 16:24
با سلام
فايل زير رو ويرايش کنيد:
app/view/themd/default/default.ctp
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
سلام و خسته نباشيد. براي ويرايش فايلها از چه نرم افزاري بايد استفاده كرد؟ من با CUTE ftp كار مي كنم و وقتي يكي از اين فايلع=ها رو ميخوام ويرايش كنم ، فونت هاي فارسي اين فايلها به هم ريخته و نامفهومن.
majid67
December 20th, 2011, 16:39
سلام و خسته نباشيد. براي ويرايش فايلها از چه نرم افزاري بايد استفاده كرد؟ من با CUTE ftp كار مي كنم و وقتي يكي از اين فايلع=ها رو ميخوام ويرايش كنم ، فونت هاي فارسي اين فايلها به هم ريخته و نامفهومن.
بهتریت ادیتور notepad++ هستش
hadis20
December 20th, 2011, 18:42
بهتریت ادیتور notepad++ هستش
ممون. اما تو notepad هم حروف فارسي نامفهومن. لطفا راه ديگه اي پيشنهاد بدين.
majid67
December 20th, 2011, 18:51
ممون. اما تو notepad هم حروف فارسي نامفهومن. لطفا راه ديگه اي پيشنهاد بدين.
utf-8 باشه مشکل نداره
همین الان چک کردم
hadis20
December 20th, 2011, 19:39
utf-8 باشه مشکل نداره
همین الان چک کردم
ممنونم كه پاسخ ميدين. اما به خدا هر كاري ميكنم باز نتيجه اش ميشه شبيه اين :
باسلام و تشكر
كارم راه افتاد . فقط اين كد قسمت لينكش كار نميكنه . لوگو رو دارم اما لينك نداره.
باز هم تشكر
porya_spy
December 23rd, 2011, 19:39
ممنون کلی دنبالش بودم
hadis20
December 23rd, 2011, 20:46
دوستان، درگاه پرداخت آنلاين سايت من هم راه افتاد :
سامانه پرداخت آنلاين آباد پرداز (http://pay.abadpardaz.com/)
با تشكر فراوان از آقاي اميري و همه دوستاني كه براي توسعه اين وب سرويس كمك ميكنن
lkmew
December 25th, 2011, 02:18
يک نسخه از سامانه ساده پرداز که برای ثبت دامين دامين آر آر به صورت آنلاين هستش و با نام آر آر ساده پرداز منتشر ميشه.
(در مورد اين نسخه اگر مشکلی بود لطفا در سايت رد ريسلر (http://www.redreseller.com) پيگيری کنيد)
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
سلام آقای امیری
این نسخه دقیقا کارکردش چیه؟
برای مشتریای ما که خودمون در ردریسلر عضو هستیم ولی زرین پال نداریم قابل استفاده هست؟
بصورت مازول برای whmcs هست یا مستقله؟
tehrandl
January 18th, 2012, 00:00
با سلام به همه من نصبش کردم اما ناقصه هر کی می تونه کمک کنه
اینم آدرس برید ببببنید چه مشکلی داره بهم خبر بدید
به کمک همتون اختیاج دارم
www.pay.tehran-dl.com (http://pay.tehran-dl.com)
zest
January 19th, 2012, 17:14
اسکریپ انگار مشکل داره /..
rahebinia
January 20th, 2012, 01:41
با سلام
جناب آقای امیری
ضمن تشکر از شما در قسمت مدیریت منوی صفحه اصلی مدیریت مشکل داره و به صفحه اول نمیره
از کجا میتونم اونو اصلاحش کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سپاس فراوان
ezat1
January 20th, 2012, 02:52
برای برنامه whmcs میشه استفاده کرد ؟
sardarn
January 20th, 2012, 12:16
برای برنامه whmcs میشه استفاده کرد ؟
سلام
نسخه مخصوص whmcs داره توی سایت زرین پال و همین جا بگردید پیدا می کنید
f125tk
January 23rd, 2012, 12:25
سلام
با توجه به درخواست دوستان اين برنامه رو برای استفاده قرار داديم.
برنامه به اين صورت هستش که مبلغ ورودی رو از کاربر به همراه توضيحات ميگيره و کاربر رو به سايت زرين پال (برای انجام پرداخت ميفرسته.)
توجه: تا کنون 4 نسخه از سامانه ساده پرداز برای دانلود ارائه شده که هر 3 نسخه اون رو ميتونيد داخل اين تاپيک به صورت رايگان دانلود کنيد.
1. نسخه اول نسخه معمولی هستش و کاربر داخل اون رقم رو وارد ميکنه و برای پرداخت به زرين پال هدايت ميشه که اون رو ميتونيد داخل همين پست دانلود کنيد.
2. نسخه دوم قابليت اضافه کردن محصول رو داره و قيمت محصول رو به زرين پال ميفرسته و کاربر رو برای پرداخت به زرين پال هدايت ميکنه. نسخه دوم رو ميتونيد داخل پست شماره #10 همين تاپيک دانلود کنيد.
3. نسخه سوم مناسب برای فروش پين کد هستش و پين کدها بايد از قبل داخل اون تعريف بشن. از اين نسخه برای فروش کارت شارژ ميشه استفاده کرد. اين نسخه رو ميتونيد داخل پست شماره #72 در صفحه 8 اين تايک دانلود کنيد.
4. نسخه چهارم به کمک سايت رد ريسلر، امکان ثبت دامين ir به صورت آنلاين رو به کاربران ميده. اين نسخه در پست شماره #206 در صفحه 21 اين تاپيک قابل دانلود هستش.
قبل از شروع هر کار Soap رو با php کامپايل کنيد (مديريت سرور)
نحوه نصب برنامه:
1. بعد از دانلود برنامه فايل های موجود در شاخه www رو در شاخه مورد نظر آپلود کنيد (پيشناد ميشه يک ساب دامين برای اينکار درست کنيد و فايل ها رو اونجا آپلود کنيد. مثلا pay.yoursite.vom رو برای اين کار پيشنهاد ميديم.)
2. فايل موجود در شاخه mysql رو در ديتابيس ساخته شده برای اينکار ايمپورت کنيد.
3. فايل database.php در شاخه app\config رو باز کرده و اطلاعات ديتابيس رو در اون وارد کنيد:
4. به آدرس http://pay.yoursite.com/managers/login مراجعه کنيد و با يوزر و پسورد زير وارد مديريت برنامه بشيد (اين آدرس با توجه به محل نصب برنامه متفاوت هستش و طبق مثال بالا گفته شده):
user: you@yoursite.com
password: 123456
5. در بخش مديريت اطلاعات کاربری و کلمه عبور رو تغيير بديد.
6. در بخش مديريت تنظيمات اصلی رو اصلاح کنيد و مرچنت کد دريافت شده در تيکت درخواست وبسرويس رو هم وارد کنيد.
+ اگر از سايت عصر اس ام اس (http://www.asresms.com)، خط داريد ميتونيد با افتتاح تيکت در سايت عصر اس ام اس، درخواست نصب و راه اندازی ماژول ارسال sms در زمان ارسال تراکنش ها رو هم داشته باشيد.
برنامه کامل شده و شما ميتونيد از طريق اون پرداخت های آنلاين داشته باشيد.
يک نکته اينکه فراموش نکنيد فايل htaccess هم آپلود کنيد. اين فايل به احتمال زياد هيدن هستش.
اين برنامه برای وارد کردن رقم هستش!
بزودی نوع انتخاب محصول هم رايگان منتشر ميشه.
دوستانی که از اين برنامه استفاده ميکنن و تمايل دارند، خودشون آدرس اين صفحه روی سايتشون رو در پاسخ به اين تاپيک بدن تا عزيزانی که تمايل دارند استفاده کنن با نحوه کارش بيشتر آشنا بشن.
با تشکر
علی امیری
توی مسیر app/config فایل database.php موجود نیست!
لطفا راهنمایی کنید
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
این مشکل رو که کسی جواب نداد و حل شد.(با کمک آقای امیری در خود زرین پال)
var $default = array( 'driver' => 'mysql', 'persistent' => false, 'host' => 'localhost', 'login' => '', 'password' => '', 'database' => '', 'prefix' => 'p_', 'encoding' => 'utf8' );
در قسمت prefix چی باید بنویسیم؟
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
حل شد
baran2007
January 26th, 2012, 19:15
من سرور وبسايتم رو تغيير دادم ساده پردازم كار نميكنه حالا بايد چيكار كنم ؟
mihankid
January 26th, 2012, 19:19
من سرور وبسايتم رو تغيير دادم ساده پردازم كار نميكنه حالا بايد چيكار كنم ؟
توی پنل زرین پال برید و آی پی درگاه خودتان را تغییر بدید به آی پی سرور جدید درست میشه
baran2007
January 26th, 2012, 19:39
تغيير دادم ولي بازم جواب نداد
البته اي پي سايتم رو از طريق داس در آوردم اميدوارم روشم درست باشه
mihankid
January 26th, 2012, 19:43
تغيير دادم ولي بازم جواب نداد
البته اي پي سايتم رو از طريق داس در آوردم اميدوارم روشم درست باشه
فایل تست آی پی را از زرین پال دانلود کنید و داخل سرور آپلود کرده و در مرورگر بازکنید
مبنای تغییر آی پی این هست
اگر جواب نداد تیکت بزنید از خودشون بپرسید زود جواب میدن
f125tk
January 28th, 2012, 14:15
من اگه بخوام توضیحات رو در درگاهم تغییر بدم کدوم فایل رو باید ادیت کنم؟
الان مثلا تو توضیحات نوشته افزایش اعتبار : .... من می خوام این رو به "خرید پلن تبلیغاتی ..." تغییر بدم.این متن ها توی کدوم مسیر هستند؟
درگاه من هم راه افتاده :
برای مشاهده اینجا کلیک کنید (http://pay.buxnama.com/)
imanit
January 31st, 2012, 16:46
سلام
من همه ی صفحات رو به دلیل زیادیش نخوندم
من یه سوال دارم :
من می خوام بعد پرداخت یک پیام کوتاه به همراهم ارسال بشه یعنی بهش سامانه ارسال پیام کوتاه اضافه کنم .
این کار رو چی جوری باید انجام بدم ؟
a1000a
January 31st, 2012, 17:20
من می خوام بعد پرداخت یک پیام کوتاه به همراهم ارسال بشه یعنی بهش سامانه ارسال پیام کوتاه اضافه کنم .
جناب امیری گفتند که این سامانه تا چند وقت دیگه اضافه میشه ( البته چند وقت دیگه از نظر گروه سامان سیستم , یعنی ده سال دیگه :دی )
Ramin
January 31st, 2012, 17:25
یک سوال : زرین پال این امکان را دارد که نام فروشنده را مانند درگاه ملت و سایر بانک ها شخصا انتخاب کنیم؟ مثلا " فروشگاه وب هاستینگ تالک "
چون بعضا بنده مشاهده کرده ام که نام شخصی در درگاه زرین پال معمولا قرار داده شده است ! این برای بنده سوال شده است:-?
a1000a
January 31st, 2012, 17:27
چون بعضا بنده مشاهده کرده ام که نام شخصی در درگاه زرین پال معمولا قرار داده شده است ! این برای بنده سوال شده است:-?
برای اشخاص حقوقی این کارو میکنند
Ramin
January 31st, 2012, 17:30
برای اشخاص حقوقی این کارو میکنند
یعنی قوانین از بانک ها سخت گیرانه تر است؟؟ مثلا بانک ملت امکان تعیین برای همه ی اشخاص حقیقی و حقوقی را دارد ! اشخاص حقوقی فکر نمی کنم نیاز به درگاه زرین پال داشته باشند؟
a1000a
January 31st, 2012, 17:33
من قبلا ازشون پرسیدم گفتند فقط به شرکت ها میدن
Ramin
January 31st, 2012, 17:36
من قبلا ازشون پرسیدم گفتند فقط به شرکت ها میدن
مرسی . شرکت ،، زرین پال + 2.5 درصد کارمزد فکر نمی کنم استفاده کند.(شخص حقوقی با مدارک می تواند به راحتی از تمام خدمات الکترونیک بانک ها و .. استفاده کند ، بدون کارمزد ) همه ی " بانک ها " این خدمات را به مشتری ارائه میدن. از جمله بانک ملت. اگر قانون باشد این مسئله ، بانک ها اجرا می کردند . اگر قانون نیست پس چرا زرین پال قانون گذاشته؟ به هر حال عجیب است.
asdfvfr
January 31st, 2012, 19:29
با سلام به همه من نصبش کردم اما ناقصه هر کی می تونه کمک کنه
اینم آدرس برید ببببنید چه مشکلی داره بهم خبر بدید
به کمک همتون اختیاج دارم
www.pay.tehran-dl.com (http://pay.tehran-dl.com)
------
شما بايد آدرس سايتي كه توي تنظيمات مديريت برنامه هست رو به اين صورت وارد كني::
http://pay.tehran-dl.com/
آدرس بالا رو همشو كپي كن بزار توي آدرس سايت واقع در تنظيمات مديريت
samansystems
January 31st, 2012, 20:50
سلام
من همه ی صفحات رو به دلیل زیادیش نخوندم
من یه سوال دارم :
این کار رو چی جوری باید انجام بدم ؟
اگر از سايت نوين پيامک (http://www.novinpayamak.com) يا سايت های نماينده عصر اس ام اس (http://www.asresms.com)، خط داشته باشيد، درگاه پيامک رايگان روی ساده پردازتون فعال ميشه.
asdfvfr
January 31st, 2012, 21:13
براي عوض كردن عبارت "خري كارت" در سامانه ساده پرداز براي فروش پين كد اين گونه عمل كنيد:
شما مي توانيد به اين قسمت برويد:
sadepardaz-pin\www\app\views\users\index.ctp
و به جاي عبارت "Add Fund" عبارت مورد نظر خود را وارد كنيد.
imanit
February 1st, 2012, 00:51
اگر از سايت نوين پيامک (http://www.novinpayamak.com) يا سايت های نماينده عصر اس ام اس (http://www.asresms.com)، خط داشته باشيد، درگاه پيامک رايگان روی ساده پردازتون فعال ميشه.
نحوه فعال سازیش به چه صورتی هستش ؟
samansystems
February 1st, 2012, 11:32
اگر از نوين پيامک خط داريد تيکت باز کنيد.
اگر از نمايندگان عصر اس ام اس خط داريد ازشون بخواين در سايت عصرنت تيکت باز کنند و پيگيری کنند.
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
پرشين اس ام اس هم پشتيبانی ميکنه:
http://www.webhostingtalk.ir/f178/38530/
pejman181818
February 9th, 2012, 01:21
سلام
برنامه به اين صورت هستش که مبلغ ورودی رو از کاربر به همراه توضيحات ميگيره و کاربر رو به سايت زرين پال (برای انجام پرداخت ميفرسته.)
توجه: تا کنون 4 نسخه از سامانه ساده پرداز برای دانلود ارائه شده که هر 3 نسخه اون رو ميتونيد داخل اين تاپيک به صورت رايگان دانلود کنيد.
1. نسخه اول نسخه معمولی هستش و کاربر داخل اون رقم رو وارد ميکنه و برای پرداخت به زرين پال هدايت ميشه که اون رو ميتونيد داخل همين پست دانلود کنيد.
2. نسخه دوم قابليت اضافه کردن محصول رو داره و قيمت محصول رو به زرين پال ميفرسته و کاربر رو برای پرداخت به زرين پال هدايت ميکنه. نسخه دوم رو ميتونيد داخل پست شماره #10 همين تاپيک دانلود کنيد.
3. نسخه سوم مناسب برای فروش پين کد هستش و پين کدها بايد از قبل داخل اون تعريف بشن. از اين نسخه برای فروش کارت شارژ ميشه استفاده کرد. اين نسخه رو ميتونيد داخل پست شماره #72 در صفحه 8 اين تايک دانلود کنيد.
4. نسخه چهارم به کمک سايت رد ريسلر، امکان ثبت دامين ir به صورت آنلاين رو به کاربران ميده. اين نسخه در پست شماره #206 در صفحه 21 اين تاپيک قابل دانلود هستش.
نحوه نصب برنامه:
1. بعد از دانلود برنامه فايل های موجود در شاخه www رو در شاخه مورد نظر آپلود کنيد (پيشناد ميشه يک ساب دامين برای اينکار درست کنيد و فايل ها رو اونجا آپلود کنيد. مثلا pay.yoursite.vom رو برای اين کار پيشنهاد ميديم.)
3. فايل database.php در شاخه app\config رو باز کرده و اطلاعات ديتابيس رو در اون وارد کنيد:
4. به آدرس http://pay.yoursite.com/managers/login مراجعه کنيد و با يوزر و پسورد زير وارد مديريت برنامه بشيد (اين آدرس با توجه به محل نصب برنامه متفاوت هستش و طبق مثال بالا گفته شده):
6. در بخش مديريت تنظيمات اصلی رو اصلاح کنيد و مرچنت کد دريافت شده در تيکت درخواست وبسرويس رو هم وارد کنيد.
+ اگر از سايت عصر اس ام اس (http://www.asresms.com)، خط داريد ميتونيد با افتتاح تيکت در سايت عصر اس ام اس، درخواست نصب و راه اندازی ماژول ارسال sms در زمان ارسال تراکنش ها رو هم داشته باشيد.
يک نکته اينکه فراموش نکنيد فايل htaccess هم آپلود کنيد. اين فايل به احتمال زياد هيدن هستش.
دوستانی که از اين برنامه استفاده ميکنن و تمايل دارند، خودشون آدرس اين صفحه روی سايتشون رو در پاسخ به اين تاپيک بدن تا عزيزانی که تمايل دارند استفاده کنن با نحوه کارش بيشتر آشنا بشن.
با تشکر
علی امیری
سلام آقای امیری
من اون فایل ها رو روی هاست ریختم،هاستم اون قابلیت رو داره و همچنین اون فایلی که فرمودید مخفیه هم ریختم اما متاسفانه بالا نمیاد و صفحه خالی نشون میده
لطف میکنید راهنمایی کنید؟؟
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
وقتب کد رو به 2 تغییر دادم این ارور رو میده:
افزايش اعتبار آنلاين نام و نام خانوادگیآدرس پست الکترونيکیمقدار واريزی ( تومان )توضيحات اين صفحه توسط آزمايشگاه زرين پال توسعه داده شده است.
(default) 3 queries took 2 ms NrQueryErrorAffectedNum. rowsTook (ms) 1DESCRIBE `p_onlinetrans`
881 2DESCRIBE `p_settings`
10101 3SELECT `Setting`.`id`, `Setting`.`name`, `Setting`.`address`, `Setting`.`phonenum`, `Setting`.`desc`, `Setting`.`mail_address`, `Setting`.`mail_title`, `Setting`.`send_email`, `Setting`.`website`, `Setting`.`pin` FROM `p_settings` AS `Setting` WHERE 1 = 1 LIMIT 1
11
ممنون میشم راهنمایی کنید
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
صفحه اول pay.yoursite.com بالا میاد ، اما متاسفانه صفحه مدیریت بالا نمیاد
؟؟؟؟(:|
samansystems
February 9th, 2012, 13:55
ديباگ رو طبق پست 20 همين تاپيک فعال کنيد تا مشخص بشه مشکل از چی هستش.
mohsen1
February 9th, 2012, 14:49
سلام آقای امیری
من اون فایل ها رو روی هاست ریختم،هاستم اون قابلیت رو داره و همچنین اون فایلی که فرمودید مخفیه هم ریختم اما متاسفانه بالا نمیاد و صفحه خالی نشون میده
لطف میکنید راهنمایی کنید؟؟
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
وقتب کد رو به 2 تغییر دادم این ارور رو میده:
افزايش اعتبار آنلاين نام و نام خانوادگیآدرس پست الکترونيکیمقدار واريزی ( تومان )توضيحات اين صفحه توسط آزمايشگاه زرين پال توسعه داده شده است.
(default) 3 queries took 2 ms NrQueryErrorAffectedNum. rowsTook (ms) 1DESCRIBE `p_onlinetrans`
881 2DESCRIBE `p_settings`
10101 3SELECT `Setting`.`id`, `Setting`.`name`, `Setting`.`address`, `Setting`.`phonenum`, `Setting`.`desc`, `Setting`.`mail_address`, `Setting`.`mail_title`, `Setting`.`send_email`, `Setting`.`website`, `Setting`.`pin` FROM `p_settings` AS `Setting` WHERE 1 = 1 LIMIT 1
11
ممنون میشم راهنمایی کنید
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
صفحه اول pay.yoursite.com بالا میاد ، اما متاسفانه صفحه مدیریت بالا نمیاد
؟؟؟؟(:|
فایل httacces.ذ رو چک کنید که آپلود شده؟
pejman181818
February 9th, 2012, 16:34
فایل httacces رو آپلود کردم،اما توی هاست مخفیه و نشونش نمیده،اما وقتی دوباره آپلود میکنم میگه وجود داره
پس آپلود کردم
دیباگ رو هم به 2 تغییر دادم و بالا نشون دادم اما متاسفانه هنوز هیچ!!
لطفا راهنمایی کنید
Arashdn
February 9th, 2012, 17:45
http://pay.gignic.com/ که بالا نمیاد ....
آدرس پنل مدیریت هم نات فاند داد ......
irmizban
February 9th, 2012, 17:49
سلام
نحوه نصب برنامه:
با سلام چک شده و کار میکند ممنون از این مطلب جالب تان .
با تشکر
علی امیری
با سلام چک شده و کاملا کار میکند خیلی ممنون
pejman181818
February 9th, 2012, 18:45
فایل httacces رو آپلود کردم،اما توی هاست مخفیه و نشونش نمیده،اما وقتی دوباره آپلود میکنم میگه وجود داره
پس آپلود کردم
دیباگ رو هم به 2 تغییر دادم و بالا نشون دادم اما متاسفانه هنوز هیچ!!
لطفا راهنمایی کنید
vps-baran.ir
February 9th, 2012, 20:22
اقا اگه امکانش هست اینو برای درگاه بانک ملت هم تنظیم کنید
خیلی ها دنبال این میگردن
ممنون میشم
samansystems
February 9th, 2012, 21:17
اين مربوط به درگاه زرين پال هستش و نه ملت.
سابقه بانک ملت در عدم تسويه کردن با کاربرانش تو اينترنت فراوان ذکر شده که کافی هستش جستجو کنيد.
pejman181818
February 9th, 2012, 23:20
دوستان کسی که ما راهنمایی نکرد
من یه کد گشتم از تو وبسایت ها گیر آوردم
میخوام ببینم هم از لحاظ کاربرد هم امنیت خوبه؟؟
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
function checkIt(evt) {
evt = (evt) ? evt : window.event
var charCode = (evt.which) ? evt.which : evt.keyCode
if (charCode > 31 && (charCode < 48 || charCode > 57)) {
status = "This field accepts numbers only."
return false
}
status = ""
return true
}
</SCRIPT>
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
و یا اگه این کد خوب نیست، یه کد مشابه این بذارید که واسه افراد غیره خبره هم خوب باشه
مرسی!
کدی که شما ارسال کرديد بر اساس آسان پرداخت هستش.
تفاوت آسان پرداخت و درگاه پرداخت در قسمت سوالات متداول شرح داده شده.
برای آسان پرداخت تاپيک مجزا باز کنيد چون اين تاپيک مربوط به درگاه پرداخت هستش و باعث سردرگمی کاربران ميشه.
ahwaz20
February 18th, 2012, 16:00
با سلام
من همه مراحل را رفتم اما صفحه سفید بالا میاد !
قسمت Manager هم تنظیم کردم !
لینک سایت هم درست وارد کردم
چه باید بکنم ؟:-s
samansystems
February 19th, 2012, 00:31
ديباگ رو طبق پست 20 فعال کنيد.
persiantools
February 19th, 2012, 15:25
تراکنشی با اين مشخصات پيدا نشد.
یعنی چی ؟
من خیلی وقته از زرین پال استفاده می کنم امروز اینطوری شده
moeinleyla
February 20th, 2012, 11:40
باسلام
من دیباگ رو دو قرار دادم و خطای زیر اومده:
4799
وقتی طبق خطا app/views/errors/missing_table.ctp
این فایل جدید رو آپلود میکنم صفحه سفید میاد.
4800
samansystems
February 20th, 2012, 11:57
یعنی چی ؟
من خیلی وقته از زرین پال استفاده می کنم امروز اینطوری شده
چنانچه اطلاعات ناقص باشد عدد منفی 1 بازگردانده ميشود
چنانچه وبسرويس نامعتبر باشد عدد منفی 2 بازگردانده ميشود
چنانچه رقم تراکنشی ارسالی زير ١٠٠ تومان باشد بنا به محدوديت سوييچ شتاب عدد منفی ٣ باز گردانده می شود
چنانچه يوزر درخواست دهنده درگاه پرداخت به سطح تاييد نقره ای نرسيده باشد عدد منفی ۴ بازگردانده می شود
sinapcs
February 22nd, 2012, 18:40
سلام
آقا این دایرکتوری managers/login نیست تو فایل زیپ پست اول.مگه نباید تو www باشه؟
dertgtr
February 22nd, 2012, 21:13
فايل جديدی که الان برای دانلود قرار داده شده قابليت انتخاب محصول رو داره و تفاوتش با فايل قبلی به اين صورت هستش که تو نسخه قبلی مشتری شما در صفحه ای که وجود داشت رقم رو وارد ميکرد اما در اين صفحه نياز به وارد کردن رقم نيست و فقط محصول رو انتخاب ميکنه و سيستم به صورت خودکار به ارزش محصول پرداخت رو آماده ميکنه!
در صفحه اصلی که به طور مثال آدرس http://pay.yoursite.com يک select هستش که برای انتخاب محصول بکار ميره اما در سيستم اين قابليت وجود داره که کاربر مستقيما برای خريد محصول هدايت بشه به اين صورت آدرس دهی http://pay.yoursite.com/users/index/1 که مستقيما برای خريد محصول 1 لينک داده ميشه.
دسترسی به مديريت اين محصول مثل نسخه قبلی و نصبش هم مثل نسخه قبلی هستش!
(30 خرداد 1389، اين نسخه به روز رسانی شد.)
(31 تير 1389، اين نسخه به روز رسانی شد. اما انشالا در روزهای آينده يک نسخه اصلاح شده ديگه هم منتشر ميشه.)
با تشکر
علی امیری
بالای 10 بار این فایل پیوستی رو دانلود کردم زمان اکسترکت پیغام زیر رو میده
! C:\Users\Desktop\sadepardaz-produc.zip: CRC failed in sadepardaz-product\www\app\config\inflections.php. The file is corrupt
! C:\Users\Desktop\sadepardaz-produc.zip: The archive is corrupt
با فایرفاکی / کروم 10 بار دانلود هر 10 بار هم ارور نمی دونم من با دانلود پیوستی های این فروم مشکل دارم ولی چرا نمی دونم
کسی از دوستان محبت کنه این فایل رو یه جا آپ کنه
samansystems
February 22nd, 2012, 22:12
فايل رو از سايت زرين پال دانلود کنيد.
dertgtr
February 22nd, 2012, 22:19
فايل رو از سايت زرين پال دانلود کنيد.
سایتش رو گشتم پیدا نکردم عضو هم هستم تو سایتش
dertgtr
February 27th, 2012, 00:23
بالاخره دانلود و نصب کردم ولی خطای زیر رو میده Not Found Error: The requested address '/managers/login' was not found on this server که خیلی ها این خطا رو مواجه شدن در این تاپیک ( همه 36 صفحه رو خوندم ) در core.php اون 0 رو هم 2 کردم باز هیچ پیغامی نداد کسی بلده ؟
samansystems
February 27th, 2012, 00:25
3 فايل hidden وجود داره با نام .htaccess در شاخه های مختلف که بايد ارسال بشن.
dertgtr
February 27th, 2012, 00:41
این فایل های .htaccess کجا باید ارسال بشن؟ یکیشو دیدم تو روت اسکریپت بود
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
تو فولدر www و فولدر app این فایل هست سومی کجاست؟
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
یافتم سومی هم توی webroot حالا باید این سه فایل رو ویرایش کنیم؟
samansystems
February 27th, 2012, 09:30
ويرايش نبايد کنيد. هر کدوم رو سر جای خودش آپلود کنيد.
dertgtr
February 27th, 2012, 15:28
در http://www.webhostingtalk.ir/f172/11717/index15.html پست 142 دوستمون که گزارش خطا دادن من هم دقیقا همین خطا روبرو میشم یعنی میگه Missing Database Table Error: Database table p_users for model User was not found. Notice: If you want to customize this error message, create app/views/errors/missing_table.ctp مطمئن هستم دیتابیس اطلاعاتش درست ست کردم
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
حل شد اشکال در اتصال یوزر به دیتابیس در سی پانل بود !
alirazdar
March 19th, 2012, 01:23
سلام به همه دوستان
من سامانه ساده پرداز دومی همونکه میشه بهش محصول اضافه کرد و نصب کردم بدون مشکلم اجرا شد ولی وقتی پرداخت انجام میگیره و روی کلید بازگشت به سایت مبدا میزنم صفحه سفید با ارور 404 میاد در صورتی که تو تنظیمات سامانه پرداخت آدرس سایتو نوشتم
اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه
milad0079
March 19th, 2012, 17:08
سلام به همه دوستان
من سامانه ساده پرداز دومی همونکه میشه بهش محصول اضافه کرد و نصب کردم بدون مشکلم اجرا شد ولی وقتی پرداخت انجام میگیره و روی کلید بازگشت به سایت مبدا میزنم صفحه سفید با ارور 404 میاد در صورتی که تو تنظیمات سامانه پرداخت آدرس سایتو نوشتم
اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه
سلام
پ.خ خصوصی شد
باتشکر
heidarian_3662
March 23rd, 2012, 18:06
سلام
از دوستان کسی میدونه اگر بخواهیم فیلدهای پست الکترونیکی و یا شماره تماس در فرم بصورت ضروری در بیاد (یعنی حتما تکمیل بشوند وگرنه اجازه پرداخت داده نشود) چه قسمتی یا فایلی از پروژه را باید ویرایش کرد؟
تشکر از راهنمایی شما
parsa53
March 23rd, 2012, 18:11
ممنون خیلی به کارم اومد
gamentech
April 5th, 2012, 17:32
سلام سه تا سوال دارم
من تو قسمت login و
password و prefix چه چیز هایی رو باید وارد کنم؟
5317
milad0079
April 5th, 2012, 18:36
سلام سه تا سوال دارم
من تو قسمت login و
password و prefix چه چیز هایی رو باید وارد کنم؟
غیر از این ها چیز دیگه ای نباید پر بشه؟
دومین های دیگه ای هم می شه تعریف کرد؟
milad0079
April 5th, 2012, 18:40
غیر از این ها چیز دیگه ای نباید پر بشه؟
دومین های دیگه ای هم می شه تعریف کرد؟
فقط همین قسمت ها .
منظورتان از (دومین های دیگه ای می شه تعریف کرد) چیه؟ واضع تر توضیح دهید.
gamentech
April 5th, 2012, 19:12
یعنی .com- .co.uk و...
کد فعال سازی دروازه زرين پال
iهمون کد دروازه پرداخت هست؟
milad0079
April 5th, 2012, 19:30
یعنی .com- .co.uk و...
کد فعال سازی دروازه زرين پال
iهمون کد دروازه پرداخت هست؟
شما بعداز تکمیل کردن اطلاعات و تایید شدن توسط زرین پال یک درخواست دروازه وب سرویس می دهید بعداز تایید شدن یک کد مرچنت برایتان ارسال می شود و اونو داخل سایت تعریف می کنید
gamentech
April 5th, 2012, 19:32
همون کد 30 چند رقمی دیگه؟
من هر کاری می خوام بکنم که یک دامنه رو ثبت کنم این ارور رو می ده
"دامنه مورد نظر برای ثبت آزاد نمی باشد و يا چنانچه برای تمديد اقدام کرده ايد رابط مالی به درستی به sa1601-irnic تغيير داده نشده است."
در صورتی که این طور نیست.
چکار کنم خوب شه؟
ببخشید که اینقدر مزاحم می شم.
milad0079
April 5th, 2012, 19:38
همون کد 30 چند رقمی دیگه؟
من هر کاری می خوام بکنم که یک دامنه رو ثبت کنم این ارور رو می ده
"دامنه مورد نظر برای ثبت آزاد نمی باشد و يا چنانچه برای تمديد اقدام کرده ايد رابط مالی به درستی به sa1601-irnic تغيير داده نشده است."
در صورتی که این طور نیست.
چکار کنم خوب شه؟
ببخشید که اینقدر مزاحم می شم.
بله.
دوست عزیز سوالتان را نباید اینجا بگید این بخش فقط مال دروازه پرداخته.اما جوابش می دهم
این دامنه ای که می خواید ثبت کنید قبلا توسط خود شما ثبت شده یا برای بار اول می خواهید ثبت کنید؟
gamentech
April 5th, 2012, 19:40
برای اولین بار می خواهم ثبت کنم!
برای تست کردن
milad0079
April 5th, 2012, 19:43
برای اولین بار می خواهم ثبت کنم!
برای تست کردن
قبلا دامنه مورد نظرتان ثبت شده است.
لطفا اگر در این مورد سوالی دارید یک تاپیک ایجاد کنید و آدرس تاپیک ارسال کنید تا پاسخ دهیم.
Siwa
April 7th, 2012, 15:22
با سلام،
من قصد فعال سازی پرداخت از طریق درگاه زرین پال رو وب سایت خودم داشتم. در این زمینه سه تا سوال داشتم ؛
- کد زیر چه کاری انجام میدهد ؟ ( من اطلاعات خیلی زیادی در زمینه نوشتن PHP ندارم، ولی یه مقداری برنامه نویسی بلدم. )
$client = new nusoap_client('http://www.zarinpal.com/WebserviceGateway/wsdl', 'wsdl');
- سوال آخر، res آیا قادر به Verify کردن هستش ؟ اگر آره، چه کدی رو برای من برمیگردونه ؟
یعنی
res=؟؟
به جای علامت سوال در هنگام صحت پرداخت چه متغییری به من گزارش داده میشه، و در صورت عدم پرداخت چی.
این سوال آخر مهمترین سوال ام هستش، چون میخوام این سامانه رو در سورس template خودم وارد کنم که متاسفانه مربوط به paypal هستش. حالا میخوام اگه جواب 0 رو برمیگردونه که مشکل من حل میشه. چون در سورس اصلی من اینو دارم :
if(strcmp($res, "VERIFIED") == 0)
ممنون.
m_hdi
April 10th, 2012, 02:13
با سلام،
من قصد فعال سازی پرداخت از طریق درگاه زرین پال رو وب سایت خودم داشتم. در این زمینه سه تا سوال داشتم ؛
- کد زیر چه کاری انجام میدهد ؟ ( من اطلاعات خیلی زیادی در زمینه نوشتن PHP ندارم، ولی یه مقداری برنامه نویسی بلدم. )
$client = new nusoap_client('http://www.zarinpal.com/WebserviceGateway/wsdl', 'wsdl');
- سوال آخر، res آیا قادر به Verify کردن هستش ؟ اگر آره، چه کدی رو برای من برمیگردونه ؟
یعنی
res=؟؟
به جای علامت سوال در هنگام صحت پرداخت چه متغییری به من گزارش داده میشه، و در صورت عدم پرداخت چی.
این سوال آخر مهمترین سوال ام هستش، چون میخوام این سامانه رو در سورس template خودم وارد کنم که متاسفانه مربوط به paypal هستش. حالا میخوام اگه جواب 0 رو برمیگردونه که مشکل من حل میشه. چون در سورس اصلی من اینو دارم :
if(strcmp($res, "VERIFIED") == 0)
ممنون.
دوست عزیز چرا از ماژول های اماده استفاده نمیکنید
خودتون هم میتونید به هر صورت ویرایش کنید
Siwa
April 10th, 2012, 09:55
دوست عزیز چرا از ماژول های اماده استفاده نمیکنید
خودتون هم میتونید به هر صورت ویرایش کنید
ممنون از پیشنهادتون دوست عزیز. میتونید لطفا راهنمایی کنید کدوم ماژول بیشتر به درد من میخوره و کار باهاش راحتتره.
taghi.karimi
April 10th, 2012, 10:07
ممنون از پیشنهادتون دوست عزیز. میتونید لطفا راهنمایی کنید کدوم ماژول بیشتر به درد من میخوره و کار باهاش راحتتره.
درود
آخرین ویرایش ماژول ها در خود زرین پال موجود است!
Siwa
April 10th, 2012, 10:26
درود
آخرین ویرایش ماژول ها در خود زرین پال موجود است!
بله، درست میفرمایید. اما متاسفانه من آشنایی با برنامه نویسی تحت وب و زبان های این برنامه نویسی ندارم.
اگر امکانش هست راهنمایی کنید که استفاده از کدوم ماژول برای من راحت تر هستش و با زبان برنامه نویسی php سازگارتره.
ممنون.
m_hdi
April 10th, 2012, 20:07
بله، درست میفرمایید. اما متاسفانه من آشنایی با برنامه نویسی تحت وب و زبان های این برنامه نویسی ندارم.
اگر امکانش هست راهنمایی کنید که استفاده از کدوم ماژول برای من راحت تر هستش و با زبان برنامه نویسی php سازگارتره.
ممنون.
مازول اماده نیازی به دانش برنامه نویسی ندارد
با این حال میتونید با ایدی من در تمامس باشید تا راهنمایی کامل رو بصورت گفتاری بهتون بگم البته بصورت رایگان
h34390@yahoo.com
picnama
April 15th, 2012, 13:53
با سلام خدمت آقای امیری عزیز
بنده این ماژول رو ریو هاستم نصب کردم قسمت زرین پالم فعاله ماژول هم به خوبی ارتباط برقرار می کنه و خرید انجام میشه اما یک مشکل هست و اون اینه که بعد از خرید که ایمیل تراکنش هم واسم زرین پال می فرسته وقتی می خواد به صفحه دیدن شماره شارژ بره not found میزنه و صفحه کد ها رو پیدا نمی کنه ممنون می شم بهم بگین مشکلم کجاست در ضمن من از تست ای پی خود زرین پال استفاده کردم و آی پی درسته soap هم نصبه کلا تو خرید مشکلی نیست موقع دادن کد مشکل هست
picnama
April 16th, 2012, 01:10
با سلام خدمت آقای امیری عزیز
بنده این ماژول رو ریو هاستم نصب کردم قسمت زرین پالم فعاله ماژول هم به خوبی ارتباط برقرار می کنه و خرید انجام میشه اما یک مشکل هست و اون اینه که بعد از خرید که ایمیل تراکنش هم واسم زرین پال می فرسته وقتی می خواد به صفحه دیدن شماره شارژ بره not found میزنه و صفحه کد ها رو پیدا نمی کنه ممنون می شم بهم بگین مشکلم کجاست در ضمن من از تست ای پی خود زرین پال استفاده کردم و آی پی درسته soap هم نصبه کلا تو خرید مشکلی نیست موقع دادن کد مشکل هست
یک مشکل بزرگ داره این اسکریپت و اونم اینه که پین 1 و 2 بعد از هر بار خرید اکسپایر میشه و دوباره باید توسط مدیر فعال شه حالا فرض کنین 10 نفر در روز بخوان اون محصول رو بخرن ... مدیر بدبخت باید بشینه ببینه چه کسی کی می خره تا اون بلافاصله بعدش تمدید کنه ... یا نه راه حلی داره من نمی دونم ؟مثلا براش 20 تا پین تایین کنی بعد هر خرید بعدی رو نشون بده ... مثل سایت های فروش شارژ...هربار یک کد
samansystems
April 16th, 2012, 09:53
شما بايد پين های متعدد تعريف کنيد :دی کسی که برنامه نويسی کرده به اين موارد اوليه دقت کافی داشته.
picnama
April 16th, 2012, 10:05
بلد بودم که انجام میدادم چجوری اخه!35 صفحه ایتو نصب کردن یکی واقعا نفهمیده اینو !
samansystems
April 16th, 2012, 11:12
شايد اونا متوجه شدن
شما متوجه نشديد :دی
پين اول رو از کجا تعريف کرديد مابقی رو هم از همونجا تعريف کنيد. سيستم به طور خودکار يکی يکی پين ها رو استفاده ميکنه و وضعيتش رو تغيير ميده.
picnama
April 16th, 2012, 11:18
عزیزم من این فکر به ذهنم رسید
پین ها رو به این شکل
پین 1
پین 2
پین 3
.....
قرار دادم شوتی بعد از خرید تمام این چند کد رو نشون می ده ! می خوای تا عکسشم بت نشون بدم
samansystems
April 16th, 2012, 11:46
عکس ارسال کنيد روی عکس توضيح بديم براتون.
picnama
April 16th, 2012, 12:12
بفرمائین من مراحل کارم رو نشون دادم ببینین کجا ایراد داره
این هم آی دی من picnama_design
اگه ممکنه کسی می دونه بهم بگه من همیشه آن هستم
54695469
samansystems
April 16th, 2012, 12:26
منظور از عکس 1:
پين 1 و پين 2 برای جاهایی کاربرد داره که شما ميخواين يک محصولی که يوزر پسورد داره رو به فروش برسونيد. (يا هر محصول ديگه ای که 2 پارامتر داره)
در عکس 4:
يک کليد وجود داره با عنوان افزودن پين جديد، شما ميتونيد تعداد بينهايت پين رو همون ابتدا تو سايت وارد کنيد.
cussed
April 27th, 2012, 17:16
این ساده پرداز مشکل بزرگش همین یکی یکی وارد کردن کد های شارژ هست
اگر میشد یک فایل csv یا text بهش میدادی و خودش کارت شارژ ها رو اضافه میکرد عالی میشد
برای پاک سازی سریع کارت ها فروخته شده من از این کوئری استفاده می کنم
DELETE FROM `online_pincodes` WHERE `status` = 1;
khalvateman
April 28th, 2012, 13:45
سلام .
من همه کارها رو انجام دادم به گمونم درست ! اما این ارور رو میده !
Not Found
Error: The requested address '/managers/login' was not found on this serve
Mr_Parham
April 28th, 2012, 18:48
اقا من برای فروش کارت شارژ رو نصب کردم ولی صفحه سفید باز میشه (محیط مدیریت مشکلی نداره)، مشکل از کجاست ؟؟
samansystems
April 28th, 2012, 23:17
soap روی سرورتون نصب نيست به احتمال 99%
Mr_Parham
April 29th, 2012, 00:36
soap روی سرورتون نصب نيست به احتمال 99%
اصلا یادم نبود اون رو :یی
حالا یک سوال دیگه، فایل Language این اسکریپت کجاست بشه تغییرش داد =P~
khalvateman
April 29th, 2012, 22:41
سلام! آقا برای مشکل من راه حلی وجود نداره !!! Not Found Error: The requested address '/managers/login' was not found on this serve soap هم نصبه رو هاستم
samansystems
April 29th, 2012, 23:54
فايل های .htaccess کامل آپلود نشده.
khalvateman
April 30th, 2012, 09:43
این فایل هم آپلود شده !!!
samansystems
April 30th, 2012, 09:52
این فایل هم آپلود شده !!!
يکی نيست
3 تا فايل هستش.
khalvateman
April 30th, 2012, 10:10
تو فایل زیپی که من گرفتم یک فایل htacces هست !!! از حالت هایدن هم در آوردم !!!؟؟؟
از کجا باید اون دوئ تا دیگرو بگیرم ؟!!
ممنون
khalvateman
April 30th, 2012, 20:08
آقا این مشکل ما قابل حل نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
samansystems
May 1st, 2012, 09:39
تو شاخه app و webroot هم دو فايل هستش. لطفا دقت کنيد.
khalvateman
May 1st, 2012, 11:00
تو این دو پوشه هم فایل ه Htacces بود !!!
فکر نمی کنم مشکل از اون باشه ؟!!
samansystems
May 1st, 2012, 12:28
آدرس سايتتون رو بديد ؟
khalvateman
May 1st, 2012, 14:12
آدرس سایت را براتون پیام خصوصی کردم. ممنون
hanmudokar
May 2nd, 2012, 12:46
تو قسمت مدیریت برای اینکه وارد بشم باید رمز و عبور و نام کاربری رو چی بزنم.
رمز عبور که 123456 هست و لی پست الکترونیک رو نمیدونم چی بنویسم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
samansystems
May 2nd, 2012, 12:52
آدرس سایت را براتون پیام خصوصی کردم. ممنون
ديباگ رو طبق پست 20 فعال کنيد.
تو قسمت مدیریت برای اینکه وارد بشم باید رمز و عبور و نام کاربری رو چی بزنم.
رمز عبور که 123456 هست و لی پست الکترونیک رو نمیدونم چی بنویسم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
تو صفحه اول نوشته شده.
khalvateman
May 2nd, 2012, 14:47
[QUOTE=samansystems;434881]ديباگ رو طبق پست 20 فعال کنيد.
آقا من این دیباگ رو گذاشتم 2 این ارورر رو میده.
Missing Database Table Error: Database table p_onlinetrans for model Onlinetran was not found.
Notice: If you want to customize this error message, create app/views/errors/missing_table.ctp
hanmudokar
May 2nd, 2012, 18:33
من سرتاپای این تاپیک رو خوندم.ولی هیچکس مشکل منو نداره.
میدونم تو قسمت ایمیل چی بنویسم.آدرس رو هم عوض کردم.
من سرتاپای این تاپیک رو خوندم.ولی هیچکس مشکل منو نداره.
میدونم تو قسمت ایمیل چی بنویسم.آدرس رو هم عوض کردم.
مديريت سامانه پرداخت زرين پال - پنل مديريت (http://pay.razmshop.ir/managers/login)
به جای اینا چی بنویسم
خواهشا یه نفر راهنمایی کنه.خیلی ضروریه
منم این مشکل رو داشتم، دقیقا همین you@yoursite.com رو باید کپی کنید، yoursite به معنی اسم سایت شما نیست، دقیقا همین رو باید کپی کنید و بعد می تونید عوض کنید
hanmudokar
May 2nd, 2012, 18:44
ببخشید من فکر میکردم باید به جای you@yoursite.com یه ایمیل از خودمون بنویسیم.نمیدونستم باید همینو بزاری.به هر حال خیلی خیلی ببخشید.
khalvateman
May 3rd, 2012, 19:31
این ارور برای چی هست ؟!!! من اون متغیر رو از 0 به 2 تغییر دادم . Missing Database Table Error: Database table p_onlinetrans for model Onlinetran was not found. Notice: If you want to customize this error message, create app/views/errors/missing_table.ctp
samansystems
May 3rd, 2012, 23:48
تيبل p_onlinetrans در ديتابيس ارسال نشده.
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
تيبل = جدول
khalvateman
May 4th, 2012, 01:15
تو دیتابیس این تیبل وجود داره !.
آقا این سیستم خیلی دردسر داره ....
shayan2max
May 5th, 2012, 13:53
مشکل به احتمال زياد به خاطر نصب نبودن soap روی سرور شما هستش.
از مدير سرور بخواين soap رو با php روی سرورتون کامپايل کنه!
در هر حال ميتونيد debug رو از مسير زير فعال کنيد و ببينيد مشکل دقيقا از کجا هستش:
app/config/core.php
بازم اگر موردی بود اطلاع بديد.
برادر برای من این رو میزنه
app/views/errors/missing_table.ctp
چی کار کنم
Mr_Parham
May 5th, 2012, 13:54
برادر برای من این رو میزنه
app/views/errors/missing_table.ctp
چی کار کنم
به نظر دیتابیس به درستی Import نشده
shayan2max
May 5th, 2012, 14:39
به نظر دیتابیس به درستی Import نشده
پرهام جان میشه کمک کنید کجا باید این کار رو انجام بدم؟
rezajalali
May 19th, 2012, 20:25
با سلام و عرض خسته نباشید
Cart.farsigraph.ir (http://www.cart.farsigraph.ir)
آدرس نصب ساده پرداز من هست دیباگ هم روشنه میشه بگید مشکل از کجاست؟
البته مدیریت خدمات هسات تیکت زدم گفت رو همه هاست هاشون نصبه soap
و جریان تنظیم Manager هم من ندیدم جایی به صفحه Managers/login هم 404 ارور میده
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید من مبتدی رو.
rezajalali
May 20th, 2012, 21:11
کسی نیست جوابی به من بده ممنون میشم
amirizadi
May 20th, 2012, 21:25
htaccess را کپی کنید
gadgetiha
May 21st, 2012, 20:04
سلام به همه دوستان
من تمام کار های گفته شده رو انجام دادم، اما این پیام رو میده
Not FoundError: The requested address '/' was not found on this server.دوستان باید چیکار کنم؟ حتی دیباگ رو فعال می کنم مشکل میسینگ میده که وقتی اون فایل رو داخل پوشه گفته شده می سارم، باز هم نمیاد
احتمال میدم دیتابیس درست ایمپورت نشده باشه، کسی می تونه بیاد برام نصبش کنه؟
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
سلام و خسته نباشید
من این اسکریپت رو نصب کردم و الان هم مشکلی نداره و با زمیشه
فقط یه مشکل بزرگی که هست اینه که وقتی میخوام اطلاعاتی رو وارد کنم که مثلا مبلغی پول رو به حساب بریزم این ارور رو به من میده :
در صورتی که من تایید نقره ای هستم و گد دروازه پرداخت هم وارد کردم.
لطفا کمک کنید تا مشکل بنده حل بشه
این هم آدرس پرداخت : سامانه پرداخت زرين پال (http://pay.redownload.ir)
با تشکر فراوان
milad0079
May 31st, 2012, 19:00
سلام و خسته نباشید
من این اسکریپت رو نصب کردم و الان هم مشکلی نداره و با زمیشه
فقط یه مشکل بزرگی که هست اینه که وقتی میخوام اطلاعاتی رو وارد کنم که مثلا مبلغی پول رو به حساب بریزم این ارور رو به من میده :
در صورتی که من تایید نقره ای هستم و گد دروازه پرداخت هم وارد کردم.
لطفا کمک کنید تا مشکل بنده حل بشه
این هم آدرس پرداخت : سامانه پرداخت زرين پال (http://pay.redownload.ir)
با تشکر فراوان
من الان وارد شدم هیچ مشکل نداره.بررسی کنید
Sada
June 1st, 2012, 15:00
سلام من اسکریپت را فعال کردم و از سازنده هم کمال تشکر را دارم فقط یک مشکلی که هست گزینه ذخیره نداره و زود log out می شود و باید هی لاگین کرد .این مشکل از کجا میتواند باشد ؟
payam_shzbax
June 1st, 2012, 15:07
سلام من اسکریپت را فعال کردم و از سازنده هم کمال تشکر را دارم فقط یک مشکلی که هست گزینه ذخیره نداره و زود log out می شود و باید هی لاگین کرد .این مشکل از کجا میتواند باشد ؟
این مشکل نیست!
نحوه لاگین اسن سیستم با session هست نه کوکی . امنیت رو بالا تر میبره
cdcenterahmadi
June 1st, 2012, 17:15
سلام دوستان این ارور چطور حل میشه
Fatal error: Class 'SoapClient' not found in /home/hostplanet/domains/hostplanet.ir/public_html/zarinpal.php on line 10
ممنون
AmirHosein
June 1st, 2012, 17:29
SoapClient
soap روی سرور نصب نیست فک کنم!
Sada
June 2nd, 2012, 14:09
این مشکل نیست!
نحوه لاگین اسن سیستم با session هست نه کوکی . امنیت رو بالا تر میبره
من الان میخوام اطلاعات نام کاربری را عوض کنم هر بار لاگین میکنم و هنگام ویرایش دوباره خود به خود خارج می شه و این پیامو میده
شما اجازه دسترسی به این بخش را ندارید
عملا نمیتوم کاری بکنم!هیچ ویرایش امکانپذیر نیست چون Log out میکنه.
کسی نیست راهنمایی کنه ما عملا لنگ این مشکل شدیم ....,
با IP ثابت هم سازگار نیست.
Ps.Graph
June 3rd, 2012, 21:42
اين خط رو من نفهميدم يعني چي ؟
كجا ايمپورت كنم ؟ سطح پايين بگيد .
و داخل همون فايل كه ميگيد ايمپورت بشه يه سري اطلاعات ميخواد بايد پرشون كنم ؟
آقا يك سوال
نميشه كاري كرد كه بعد از پرداخت پين براي مشتري ايميل بشه (ايميل رو هم بتونيم اديت كنيم خودمون)
Ps.Graph
June 4th, 2012, 19:31
كسي نيست جواب بده ؟
Ps.Graph
June 4th, 2012, 20:51
بعد از كلي زحمت نصبش كردم D:
سامانه پرداخت زرين پال (http://pay.irdoc.net/)
فقط الان تراكنش ميزنم ميگه :
مرجنيت كد رو هم درست وارد كردم
چيكار كنم ؟
mohsen12
June 17th, 2012, 14:20
دوستان ما شا الله این صفحه نزدیک 50 صفحه شده
و تا صفحه 15 گشتم چیزی نبود .
چه طور میشه روی اسکریپت نسخه 3 انتخاب محصول برای کاربر گذاشت ؟
AMA
June 30th, 2012, 11:30
سلام دوستان
کسی هست که بتونه به ما تو نصب این سیستم کمک کنه ؟
این اررور برای چیه ؟ http://sdpin.iran-master.ir
باتشکر
sardarn
June 30th, 2012, 12:02
سلام
1-دیتابیس رو ایمپورت نکردید.
2-اطلاعات دیتابیس رو به سامانه نداده اید
خواستید اطلاعات هاست رو بدید تا براتون نصب کنم.
pa231
July 29th, 2012, 13:09
سلام
دمتون گرم چیز خیلی باحالیه
soap نصبه اما باز هم صفحه سفیده . تو پستها نگشتم چون تعدادش خیلی زیاد بود :d
sardarn
July 29th, 2012, 15:11
سلام
دمتون گرم چیز خیلی باحالیه
soap نصبه اما باز هم صفحه سفیده . تو پستها نگشتم چون تعدادش خیلی زیاد بود :d
سلام
pa231
July 29th, 2012, 18:15
سلام
هر دوتا رو انجام دادم . درست نشد
sardarn
July 29th, 2012, 18:23
هر دوتا رو انجام دادم . درست نشد
می خوای اطلاعات هاست رو پ.خ کن تا برات نصب کنم.در ضمن اون نسخه ای هم که می خوای نصب کنی توی اون پوشه بریز.
armanajn
August 4th, 2012, 01:04
سلام راهی هست که دوتا پین کد بعد از پرداخت به کاربر ایمیل بشه ؟
ممنون :53:
gamentech
September 8th, 2012, 00:09
من نسخه ساده رو نصب کردم.
اما این ارور رو می ده!
Internal Server Error
sardarn
September 8th, 2012, 00:36
سلام
دیتابیس رو ایمپورت کردید؟اطلاعات دیتابیس رو به اسکریپت دادید؟یوزر رو به دیتابیس وصل کردید؟
در آخر محتویات فایل htaccess. رو پاک کنید
hamidreza_s
September 20th, 2012, 21:28
بایک هزینه اندک تغییرات رو میتونم براتون انجام بدم.
koorosh_kabir
October 8th, 2012, 16:38
سلام یان قسمت مدیریت ما هست وقتی می خوایم لوگین کنیم هی صفحه را بی دلیل رفرش می کنه و به طول آدرس اضافه می کنه ممنون میشم کمک کنید
مرجع دانلود انیمه ایران (http://www.anime4u.ir/helpa4u/managers/logins)
koorosh_kabir
October 8th, 2012, 16:41
سلام یان قسمت مدیریت ما هست وقتی می خوایم لوگین کنیم هی صفحه را بی دلیل رفرش می کنه و به طول آدرس اضافه می کنه ممنون میشم کمک کنید
مرجع دانلود انیمه ایران (http://www.anime4u.ir/helpa4u/managers/logins)
mojtaba808
October 16th, 2012, 23:43
سلام آقای امیری
اول از همه بابت زحمتی که کشیدید ازتون تشکر میکنم
متاسفانه من نتونستم از سیستم استفاده کنم
همانطور که در صفحه زیر میبنید پیغام خطا میده
سامانه پرداخت زرين پال (http://store.saze808.com/managers/login)
پیغام خطای زیر :
Missing Database Table
Error: Database table p_users for model User was not found.
Notice: If you want to customize this error message, create app/views/errors/missing_table.ctp
باید چیکار کنم ؟
آیا این به خاطر فعال نبودن soap است؟
اگر آره در اینصورت راحت ترین کار برای فعال کردن soap چیست؟
و اگر نه مشکل از جای دیگریست بفرمایید
من همه توضیحات شما واقع در پست اولتان را کامل مو به مو اجرا کردم
http://www.webhostingtalk.ir/f172/11717/
حالا اگر مورد اضافه دیگری است ممنون میشم بفرمایید تا این مشکل من برطرف شود
با تشکر فراوان
mojtaba808
October 16th, 2012, 23:59
سلام
خواستید اطلاعات هاست رو بدید تا براتون نصب کنم.
با سلام و وقت بخیر
من متاسفانه نتونستم اینو اونطور که باید نصب کنم
با این مشکل برخورد کردم:
سامانه پرداخت زرين پال (http://store.saze808.com/managers/login)
شما میتونید کمک کنید چطوری میتونم اینو راه بندازم؟
اگر لطف کنید راهشو بفرمایید
متشکر
GraphX
October 17th, 2012, 11:13
آیا این امکان هست که سرویسی ایجاد کنیم که یوزر بعد از پرداخت فایلی که قرار دادیم رو دانلود کنه ؟
اگه جواب مثبته راه حلشم بگید
hermes
October 27th, 2012, 15:54
سلام دوستان . من از ماژول دوم می خواهم استفاده کنم ولی صحیح نصب نمیشه و هرکاری که تا صفحه 10 گفته شده بود را انجام دادم . پیغام های خطایی که ثبت می کنه در زیر می نویسم .
Missing Database Table Error: Database table p_onlinetrans for model Onlinetran was not found.
فقط یک پیشنهاد برای آغاز کننده تاپیک دارم اونم این هست که اگر راه کار های نصب کردن و یا سوالات متداول را در تاپیک اول اضافه کنند فکر کنم وقت کمتری ازشان بگیره (البته فقط یک پیشنهاد هست )
aihio
December 3rd, 2012, 23:33
منم این مشکلا دارم ir.naslpedia.com
smail_f
December 3rd, 2012, 23:58
سلام ظاهرا این مشکل حل نشده اخه من هم این مشکل رو دارم
ولی اگر نتیجه ای حاصل شد به من هم بگید
با تشکر
samansystems
December 4th, 2012, 00:59
ديتابيس رو ايجاد و ايمپورت کنيد.
alirezabo
December 5th, 2012, 00:57
============= مشکل حل شد ===============
smail_f
December 5th, 2012, 01:01
اقا متشکرم خیلی جالب بود
nimam72
December 7th, 2012, 00:48
ورژن پین کد که اضافه میشه بعدش توش پین کد که وارد می کنیم به هنگام خرید پین کد رو نشون نمیده به جاش وقتی وارد پنل کاربری میشم به پین کد جدید با شماره تراکنش خرید اضافه شده که بقیه قسمتهاش خالیه. مشکل از کجاست ؟؟؟
ar.scorp
December 13th, 2012, 21:34
لطفا یکی از دوستان که این سیستم رو نصب کرده در راه خدا کمک کنه ما هم نصب کنیم، خسته شدیم از بس 50صفحه رو بالا پایین کردیم تا مشکلمون حل بشه
من همه کاراشو کردم. عکس هاش هم گذاشتم. بازم ارور پایینو میده. soap هم نصبه. ممنون.
Missing Database Table Error: Database table p_users for model User was not found.
در صورت وجود مشکل فايل زير رو جايگزين فايل قبل کنيد.
سلام. من این کار رو هم کردم اما هنوزم صفحه سفیده :(
irandoost
March 3rd, 2013, 16:56
مشکل به احتمال زياد به خاطر نصب نبودن soap روی سرور شما هستش.
از مدير سرور بخواين soap رو با php روی سرورتون کامپايل کنه!
در هر حال ميتونيد debug رو از مسير زير فعال کنيد و ببينيد مشکل دقيقا از کجا هستش:
app/config/core.php
بازم اگر موردی بود اطلاع بديد.
سلام. من این کار رو هم کردم کلا بهم ریخت
samansystems
March 3rd, 2013, 16:59
Missing Database Table
Error: Database table p_users for model User was not found.
مشکل شما مربوط به soap نيست.
فايل های ديتابيس کامل آپلود نشده.
anim123
April 1st, 2013, 02:24
با سلام
من سامانه ساده پرداز را راه اندازی کردم
حالا چطوری می تونم این قالب رو ادیت کنم و نوشته های صفحه اول رو وبرایش کنم؟؟؟
ایا در صورت ثبت دامنه از شناسه نیک من که در ردریسیلر ثبت کردم استفاده می شود؟؟؟
jamaljamal
May 12th, 2013, 15:13
سلام کدام فایل را برای تغییر متن صفحه اول ویرایش کنم؟
r.sharifi
May 12th, 2013, 17:26
این اررور مربوط به دیتابیس هست
k.khojasteh
May 21st, 2013, 16:34
سلام
من فايل رو دانلود كردم و در هاستم آپلودش كردم و sql رو هم اينپورت كردم و فايل config رو تنظيم كردم.
حالا چطوري وارد admin برنامه بشم
yasser1362
July 5th, 2013, 11:20
با سلام نرم افزار نسخه سه مخصوص فروش پین را نصب کردم ولی صفحه اول باز نمیشود ولی قسمت مدیریت راحت بالا می آید .
فایل چنج را که بالا گذاشتید را نیز آپلود کردم ولی مشکل حل نشد .
در قسمت مدیریت در قسمت کد فعال سازی دروازه پرداخت چه کدی را باید بزنم
در آخر قسمت وارد کردن پین برای هر پین دو جا دارد باید به چه صورتی پر شود .
با سپاس و تشکر فروان
یاسر نیساری
payamsazan.com
samansystems
July 6th, 2013, 01:12
ديباگ رو فعال کنيد. احتمالا soap روی سرورتون فعال نيست.
hkh
August 28th, 2013, 08:08
http://pay.wrath.gigblog.ir/
این مشکل به چه خاطر است ؟
amirizadi
August 28th, 2013, 08:35
htaccess را کپی کنید
hkh
August 28th, 2013, 16:48
کپی کردم آقا
mtdesign
October 7th, 2013, 20:22
سلام وقتتون بخیر ...
اول از هر حرف دیگه ای اجازه بدید بگم باور کنید تمام صفحات این تاپیک و تاپیک مشابه رو بررسی کردم ولی مشکل مشابه پیدا نکردم .
مشکل من ارور 500 موقع ورود به صفحه پرداخته ... اصولا میدونیم که ارور 500 بخاطر مشکلات اکسس یعنی فایل htacsess هستش .
این فایل رو من کاملا صحیح و بدون ایراد آپلود کردم ، تو همه دایرکتری ها هم موجوده ... اما باز هم ارور 500 رو نمایش میده ، وفتی اسم فایل acsess رو ویرایش میدم ، صفحه لود میشه اما بدون استایل این یعنی 100% مشکل از فایل htacsess موجود تو فولدره...
حالا از شما بزرگواران مطلع می خوام بپرسم، چجوری این فایل رو ویرایش کنیم گه ارور شماره 500 نمایش داده نشه؟؟؟
چجوری باید این مشکل رو حل کنیم ؟!
samansystems
October 8th, 2013, 00:21
سلام وقتتون بخیر ...
اول از هر حرف دیگه ای اجازه بدید بگم باور کنید تمام صفحات این تاپیک و تاپیک مشابه رو بررسی کردم ولی مشکل مشابه پیدا نکردم .
مشکل من ارور 500 موقع ورود به صفحه پرداخته ... اصولا میدونیم که ارور 500 بخاطر مشکلات اکسس یعنی فایل htacsess هستش .
این فایل رو من کاملا صحیح و بدون ایراد آپلود کردم ، تو همه دایرکتری ها هم موجوده ... اما باز هم ارور 500 رو نمایش میده ، وفتی اسم فایل acsess رو ویرایش میدم ، صفحه لود میشه اما بدون استایل این یعنی 100% مشکل از فایل htacsess موجود تو فولدره...
حالا از شما بزرگواران مطلع می خوام بپرسم، چجوری این فایل رو ویرایش کنیم گه ارور شماره 500 نمایش داده نشه؟؟؟
چجوری باید این مشکل رو حل کنیم ؟!
soap روی سرورتون نصب هست ؟
در تيکت درخواست درگاه پرداخت پيگيری کنيد همکاران به صورت مرحله به مرحله شما رو راهنمائی ميکنن.
2244
October 23rd, 2013, 15:13
دوستان من نصب کردم ولی وقتی یوزر و پسورد پیش فرض رو میزنم بازم میاد توی همون صفحه و یوزر پس می خواد(خطای اشتباه نمیده)
مشکل چیه؟
hamid32264
March 28th, 2016, 13:51
با سلام
من همۀ کارهاشو انجام دادم و الان در مرحلۀ ورود به پنل مديريت هستم.
گفته شده در بخش ایمیل باید نوشته بشه
you@yoursite.com.. من یک ساب دامین pay درست کردم..پس می دونم که در بخش yoursite.com باید بنویسم pay.mywebsite.ir
اما نمی دونم بجای you باید چی بنویسم
منظور ازyouچیست؟
samansystems
March 28th, 2016, 17:03
با سلام
برای اولين بار که لاگين ميکنيد ايميل رو دقيقا you@yoursite.com
ثبت کنيد.
اگر مشکلی بود داخل سايت تيکت باز کنيد همکاران راهنمائی ميکنن.
hamid32264
March 28th, 2016, 17:05
با سلام
برای اولين بار که لاگين ميکنيد ايميل رو دقيقا you@yoursite.com
ثبت کنيد.
اگر مشکلی بود داخل سايت تيکت باز کنيد همکاران راهنمائی ميکنن.
سلام. خیلی ممنونم. راهنمایی تون عالی بود.
سوال بعدیم اینه که چجوری می تونم محتوای فرم رو تغییر بدم؟. درابتدای فرم نام و نام خانوادگی و همچنین ایمیل رو خواسته، من قصد دارم این دو مورد رو از فرم حذف کنم. راهش چیه دوست عزیز؟
samansystems
March 28th, 2016, 17:11
سلام. خیلی ممنونم. راهنمایی تون عالی بود.
سوال بعدیم اینه که چجوری می تونم محتوای فرم رو تغییر بدم؟. درابتدای فرم نام و نام خانوادگی و همچنین ایمیل رو خواسته، من قصد دارم این دو مورد رو از فرم حذف کنم. راهش چیه دوست عزیز؟
سلام
اين مورد نياز به آشنائی با php و برنامه نويسی هست.
اگر نياز به فرم های اختصاصی داريد از نرم افزار های فرم ساز و پرداخت استفاده کنيد و يا از يک برنامه نويس کمک بگيريد.
hamid32264
March 28th, 2016, 18:02
سلام
اين مورد نياز به آشنائی با php و برنامه نويسی هست.
اگر نياز به فرم های اختصاصی داريد از نرم افزار های فرم ساز و پرداخت استفاده کنيد و يا از يک برنامه نويس کمک بگيريد.
من هیچی از PHP نمی دونم. با کسب معلومات از مندرجات وب هاستینگ تاک تا همینجا پیش رفتم و فرم ساده رو در وب سایتم راه انداختم.. اما اگر اطلاعات مربوط به فرم در یه فایل php با نام خاصی هست که همین الان در هاست سایت آپلود شده، لطفاً فقط اسم اون فایل بهم بگید، فکر کنم خودم بتونم ادیتش کنم.. مرسی..
- - - Updated - - -
من از فرم "محصول دار" هم استفاده می کنم. اونجا در فرم بجای "محصول" نوشته شده "مجصول"..بجای "ح" نوشته "جیم"..این رو چجوری می تونم تصحیح کنم.؟؟
mahdi1300
April 12th, 2016, 18:35
سلام
من بعد از نصب این اخطارو دریافت میکنم
Not Found Error: The requested address '/' was not found on this server.
مشکل در کانفیگ هست
توی کدهای مروبط به اتصال به دیتابیس باید کدوما تغییر کنن ؟
چرا محلی برای وارد کردن یوزر دیتابیس نیست ؟
در قسمت لاگین باید دقیقا چی نوشت ؟
elcoyote
April 16th, 2016, 22:47
با سلام خدمت شما . منم صفحه سفید میاد . soap نصبه . debug رو هم فعال کردم . این ارور میده
Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [WSDL] SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't find <definitions> in 'http://www.zarinpal.com/WebserviceGateway/wsdl' in /home4/elcoyote/public_html/pay/app/controllers/components/zarinpal.php:10 Stack trace: #0 /home4/elcoyote/public_html/pay/app/controllers/components/zarinpal.php(10): SoapClient->SoapClient('http://www.zari...', Array) #1 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/libs/controller/component.php(242): ZarinpalComponent->ZarinpalComponent() #2 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/libs/controller/component.php(80): Component->_loadComponents(Object(UsersController)) #3 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/libs/controller/controller.php(413): Component->init(Object(UsersController)) #4 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/dispatcher.php(224): Controller->constructClasses() #5 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/dispatcher.php(211): Dispatcher->_invoke(Object(UsersController), Array) #6 /home4/elcoyote/public_html/pay/app/webroot/index.php(88): Dispatcher->dispatch(NULL) #7 { in /home4/elcoyote/public_html/pay/app/controllers/components/zarinpal.php on line 10
samansystems
April 16th, 2016, 23:40
لطفا نسخه بروز شده رو از آزمايشگاه زرين پال دريافت کنيد.
misagh20
October 29th, 2016, 13:59
سلام آقای امیری
من امروز ساده پرداز را نصب کردم ولی در قدم آخر که می خوام سایت بالا بیاد ارور زیر را می ده
Error: The requested address '/' was not found on this server.
33941
ممنون می شوم اگر یاری کنید .
misagh20
October 29th, 2016, 20:04
33944
Black Carboh
October 29th, 2016, 20:36
33944
این مشکل از هاست هست استارتر هم بن شدن توی سایتشون تیکت کنید قبلش به هساتینگ هم اعلام کنید
misagh20
October 30th, 2016, 03:31
سلام دوستان
چرا بعد از پرداخت موفق از ساده پرداز ، بعد از زدن دکمه تکمیل فرایند ، به صفحه مجهولی وارد میشه
یعنی این صفحه :https://www.zarinpal.com/www.kanoonshimigorgan.com/users/verify_online/Zarinpal?Authority=0000000000000000000000000000272 63057&Status=OK
اگر تجربه حل این مشکل را دارید یاری کنید .