توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسكريپ وبلاگ دهي
sayeh
June 11th, 2010, 19:47
با سلام
دوستان و اساتيد محترم من دنبال يك اسكريپ وبلاگ دهي خوب ميگردم (البته نه خيلي پيشرفته و نه يك چيز بچگانه) حالا مي خواستم بدونم كه دوستان چيزي سراغ دارند. چه رايگان و چه فروشي
اگر نوع فروش قابل اطميناني رو ميشناسيد لطفا مبلغ اسكريپ و نمونه سايتهاي ايجاد شده رو قيد بفرماييد.
با تشكر
ShahroKH
June 11th, 2010, 19:51
اگه ميخواي وبلاگ دهي بزني بيا با هم بزنيم
هم سيستم دارم هم دامين فقط هاست ندارم
sayeh
June 11th, 2010, 19:54
اگه ميخواي وبلاگ دهي بزني بيا با هم بزنيم
هم سيستم دارم هم دامين فقط هاست ندارم
چه سيستمي داري؟ اسم دامين چي هست؟
ShahroKH
June 11th, 2010, 19:57
سيستمش همون سيستم بانو بلاگه
دامين هم برات پ.خ كردم
sayeh
June 11th, 2010, 20:19
دامين هم برات پ.خ كردم
سايت بانو بلاگ از اسكريپ تك بلاگ استفاده ميكنه، حقيقتش ما اين وبلاگ رو ميخواهيم در كنار يك جامعه مجازي سايه روي يك Vps كار كنيم. بايد با دوستام در مورد همكاري با شما صحبت كنم و خبرش رو برات پ.خ مي كنم.
اگر دوستان اسكريپت مجاني يا فروشي ديگه هم سراغ دارند لطفا مطرح كنند. اگر همين اسكريپت تك بلاگ هم نسخه اصلي و غير نال شده باشه هم قيمت بدن
Masoud.B
June 11th, 2010, 21:20
دامين هم برات پ.خ كردم
واسه من پ.خ کن
khudeman
June 11th, 2010, 22:15
وردپرس مولتی یوزر بهتره
saftaber114
June 12th, 2010, 00:01
سیستم خیلی هست من خودم دارم ولی هزینه داره
itjavani
June 12th, 2010, 00:11
سیستم وردپرس مولتی یوزر خوبه! هم دامنه بلاگ دهی دارم واسه فروش هم سیستم!
پ.خ شد
AmirHosein
June 12th, 2010, 17:44
كلي سيستم وبلاگ دهي تو اينترنت هست حتي تك بلاگ ياسي بلاگ ساده و حرفه اي ميتونيد سرچ كنيد!
موفق باشيد
itjavani
June 12th, 2010, 17:52
امیر جان اسکریپت مجانی نول شده رو الکی واسه چشم و ابرو منو شما که نمیزارن! یا سیستمش مزخرفه! یا یه جاش لنگه!
یا اینکه پیرو پست هک شده در پی سی ول داخلش شل خوابیده!
AmirHosein
June 12th, 2010, 17:55
امیر جان اسکریپت مجانی نول شده رو الکی واسه چشم و ابرو منو شما که نمیزارن! یا سیستمش مزخرفه! یا یه جاش لنگه!
یا اینکه پیرو پست هک شده در پی سی ول داخلش شل خوابیده!
منم همين رو ميگم ديگه :d يا بگرديد دنبال مجاني فارسي يا اينكه يكي بخريد!
تاپيك رو ديدم همه گفتن تك بلاگ رو داريم! همشونم از وب سافت دانلود دانلود كردن!
itjavani
June 12th, 2010, 18:02
مجانی فقط وردپرس مالتی یوزر
پولی خواستی پ.خ کن میزان هزینه ای که داری رو تا یه 4-5 تا بهتون دمو بدم!
ظاهرا استارتر هم رفتن گل بچینن خبری ازشون نیست!
mohsen1
June 12th, 2010, 18:33
تک بلاگ حرفه ای و ساده فرقش چیه!!!
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
وب سافت دانلود هم یه اسکریپت پولی با عنوان نوین بلاگ گداشته.
کسی راجه به اون می تونه توضیح بده؟
AmirHosein
June 12th, 2010, 18:37
تک بلاگ حرفه ای و ساده فرقش چیه!!!
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
وب سافت دانلود هم یه اسکریپت پولی با عنوان نوین بلاگ گداشته.
سيستم blogup بود سيستم خيلي جالبي هست امنيت خيلي خوبي هم داره
p30graph3
June 12th, 2010, 18:39
blogup رو کامل من دارم!
mohsen1
June 12th, 2010, 18:43
رایگان هست؟
:d
itjavani
June 12th, 2010, 18:45
[/COLOR]وب سافت دانلود هم یه اسکریپت پولی با عنوان نوین بلاگ گداشته.
اگر اشتباه نکنم آقای محمد رضا پورسلطان (دی مارکت)این رو نوشتن! قبلا روی کردی بلاگ هم نصب بود! سیستمشو اکثر دوستان اهل فن دارند! سیستم جالبیه! ولی به نظر من زیاد کامل نیست! هنوز جای کار زیادی داره! یک بار نشستم کاستومایزشم کردم! چیز جالبی از آب در اومد! فقط اینکه محیط مدیریت رنگ و ورنگش جالبه و به نظر من یکی از نقاط قوتشه! محیط کاربری ساده و روونی داره!
mohsen1
June 12th, 2010, 18:49
قیمتش چندتا صلواته؟ :d
itjavani
June 12th, 2010, 19:01
قیمتش چندتا صلواته؟ :d
قیمت روی وبسافت دانلود 50 تومنه!
سیستم بدکی نیست!
اگر میخوای راه بندازی پ.خ کن چقدر میخوای هزینه کنی سیستم گنده تر از این دارم بدم بهت!
mohsen1
June 12th, 2010, 19:10
من نظرم اول رو وردپرس مالتی یوزر هست. دامنه هم دارم واسه راه انداختنش.
اگه سیستم شما مزیت قابل توجهی داره اعلام کنید تا بررسی بشه.
AftabHosting
June 12th, 2010, 19:42
سلام شاید این حرف من درست نباشه ولی یکی هست که اسکریپت سایت های زیر رو میفروشه با پشتیبانی کامل. اگر خواستید پ.خ بدید ای دی و ... طرف رو بفرستم براتون .
وبلاگ دهی بلاگفا ، میهن بلاگ ، سونا بلاگ با پشتیبانی کامل.
itjavani
June 12th, 2010, 19:49
سلام شاید این حرف من درست نباشه ولی یکی هست که اسکریپت سایت های زیر رو میفروشه با پشتیبانی کامل. اگر خواستید پوخ بدید ای دی و ... طرف رو بفرستم براتون .
وبلاگ دهی بلاگفا ، میهن بلاگ ، سونا بلاگ با پشتیبانی کامل.
این سیستم هم موجوده!
در کل میخوام بگم ! اسکریپت زیاد دارم! ولی این چند وقته خرید بلاگدهی و راه اندازی سیستم وبلاگ دهی زیاد شده به نظر من فایده نداره همچین سیستمی رو راه بندازید! این همه سرویس تو نت هست گیردادید به وبلاگدهی ! به نظر من تا زمانی که بلاگفا و میهن بلاگ و .... هستند سیستم های دیگه حرفی واسه گفتن ندارند... هرچقدر هم سعی کنید بلاگ فا و میهن بلاگ جا افتادند!
مخصوصا که شما میخوای با یک سیستم نال شده یا کپی شده از اینو اون بیای راه بندازی! زمانی میتونید درآمد خوبی داشته باشید که سرویسی متمایز از دیگر رقبا ارائه بدید!
p30graph3
June 12th, 2010, 20:18
اگر اشتباه نکنم آقای محمد رضا پورسلطان (دی مارکت)این رو نوشتن!
نخیر دوست من اینو اینجا ساختن:
سیستم وبلاگ دهی بلاگ نوین - طراحی و ساخت سایت وبلاگدهی ایران وب سرویس (http://www.iranwebservice.com/blognovin-system/)
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
اگر اشتباه نکنم آقای محمد رضا پورسلطان (دی مارکت)این رو نوشتن!
سیستم وبلاگ دهی بلاگ نوین - طراحی و ساخت سایت وبلاگدهی ایران وب سرویس (http://www.iranwebservice.com/blognovin-system/)
RT72
June 12th, 2010, 20:31
اگه بخواید میتونم براتون بنویسم ! یه چیزی ساده یا یه چیزی خیلی حرفه ای به درخواست خودتون
برای اطلاع بیشتر با شماره تماس 09381161232 تماس بگیرید
با تشکر!
itjavani
June 12th, 2010, 20:32
سیستم وبلاگ دهی بلاگ نوین - طراحی و ساخت سایت وبلاگدهی � ایران وب سرویس (http://www.iranwebservice.com/blognovin-system/)
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
سیستم وبلاگ دهی بلاگ نوین - طراحی و ساخت سایت وبلاگدهی � ایران وب سرویس (http://www.iranwebservice.com/blognovin-system/)
دوستان پوزش!
زیاد یادم نبود! یک سیستم دیده بودم از اقای پورسلطان که دقیقا بخش مدیریتش هم رنگ و هم قیافه با این سیستم بود(البته اون سیستم هاستینگ بود نه بلاگ دهی)
گفتم شاید اینو هم ایشون نوشته باشند!
درکل بازم پورش
مرسی از پی سی گرف
p30graph3
June 12th, 2010, 21:45
منم میتونم بسازم با هر امکاناتی که بخوای!
kavir
June 13th, 2010, 00:08
سلام
آقا اسکریپت وبلاگ دهی خواستی در خدمت هستیم امنیت ان هم عالی هست.
دمو: TITRBLOG :: Free Persian Weblog Service :: (http://www.titrblog.com/)
اگر خواستی با آی دی من hamid_11605 در تماس باش.
Rezash
June 13th, 2010, 00:36
سلام
آقا اسکریپت وبلاگ دهی خواستی در خدمت هستیم امنیت ان هم عالی هست.
دمو: TITRBLOG :: Free Persian Weblog Service ::
اگر خواستی با آی دی من hamid_11605 در تماس باش.
بلاگ هاستر نيست؟
ShahroKH
June 13th, 2010, 01:03
بلاگ هاستر نيست؟
بلاگ هاستر مجانيه ؟
از كجا بگيرمش ؟
Rezash
June 13th, 2010, 01:53
بلاگ هاستر مجانيه ؟
از كجا بگيرمش ؟
نه،لايسنس داره
BlogHoster - PHP Blog Hosting Script (http://bloghoster.net/)
ولي تا جايي كه من ديدم همه نسخه null استفاده مي كنن.
اتفاقا اسكريپت همين تيتر بلاگ ولي با كمي تفاوت فقط ظاهري رو يكي از مشتريام داد تا اديتش كنم.ديتابيسش به شدت غير منطقي بود!!براي داده از نوع int اونم تك رقمي ، طرف فيلد رو از نوع text گرفته بود!فكر كنم كسي كه ويرايش زده اينكارو كرده...
ShahroKH
June 13th, 2010, 02:02
قالب بلاگفا داره اين بلاگ هاستر ؟
Rezash
June 13th, 2010, 02:27
قالب بلاگفا داره اين بلاگ هاستر ؟
قالبش رو ديدم با php مخلوط بود!خودتون بايد ويرايش كنيد يا بديد يكي ويرايش كنه...خيلي سخته ! همه بخش مديريتشم چپوندن تو يك فايل!پد*ر*م در اومد تا ويرايشش كردم!
sayeh
June 13th, 2010, 07:36
وردپرس مولتی یوزر بهتره
وردپرس مولتی یوزر اسكريپت خوبيه ولي يك مقدار كار كردن باهش براي كاربران عادي سخته و به راحتي نميشه با همه جا كار كرد
---------- Post added at 07:32 AM ---------- Previous post was at 07:13 AM ----------
مجانی فقط وردپرس مالتی یوزر
پولی خواستی پ.خ کن میزان هزینه ای که داری رو تا یه 4-5 تا بهتون دمو بدم!
ظاهرا استارتر هم رفتن گل بچینن خبری ازشون نیست!
اسكريپت هاي مثل ياسي بلاگ يا تك بلاگ كه زياده، من نمي خوام به صورت تخصصي بلاگ كار كنم و فقط در كنار يك سايت ديگه ازش استفاده ميكنم. شما دمو كار خودتون رو پ.خ كنيد سر قيمت صحبت ميكنيم
---------- Post added at 07:36 AM ---------- Previous post was at 07:32 AM ----------
سيستم blogup بود سيستم خيلي جالبي هست امنيت خيلي خوبي هم داره
دوستان كسي از اين اسكريپت استفاده كرده و يا دموي ازش داره كه قرار بده؟
p30graph3
June 13th, 2010, 07:43
وردپرس مولتی یوزر اسكريپت خوبيه ولي يك مقدار كار كردن باهش براي كاربران عادي سخته و به راحتي نميشه با همه جا كار كرد
---------- Post added at 07:32 AM ---------- Previous post was at 07:13 AM ----------
اسكريپت هاي مثل ياسي بلاگ يا تك بلاگ كه زياده، من نمي خوام به صورت تخصصي بلاگ كار كنم و فقط در كنار يك سايت ديگه ازش استفاده ميكنم. شما دمو كار خودتون رو پ.خ كنيد سر قيمت صحبت ميكنيم
---------- Post added at 07:36 AM ---------- Previous post was at 07:32 AM ----------
دوستان كسي از اين اسكريپت استفاده كرده و يا دموي ازش داره كه قرار بده؟
اگر این امن بود که هک نمیشد ولی من دارمش! البته خودم یکم تغییرش دادم که امن بشه
---------- Post added at 07:43 AM ---------- Previous post was at 07:41 AM ----------
د مورد دوستی که گفتن تیتر بلاگ رو دارن - عزیز دل برادر این همون سیستم جعفر نقی زاده pars20.com هست. قطعا اونی که شما داری همون نسخه نال هست . شاید وارتان نشود ولی من دقیقا 7 نسخه مختلف از این سیستم رو دارم که همه سالم و بدون backdoor شدن (توسط خودم)!! :D
Rezash
June 13th, 2010, 09:55
د مورد دوستی که گفتن تیتر بلاگ رو دارن - عزیز دل برادر این همون سیستم جعفر نقی زاده pars20.com هست. قطعا اونی که شما داری همون نسخه نال هست . شاید وارتان نشود ولی من دقیقا 7 نسخه مختلف از این سیستم رو دارم که همه سالم و بدون backdoor شدن (توسط خودم)!! :D
نمي دونم ... ولي بخش قالب هاش دقيقا مثل بلاگ هاستر بود!نحوه ذخيره سازي لينك ها و ... به شدت مثل بلاگ هاستر بود!
فكر نكنم نال شده باشه و منم ندارمش!فقط مشتري بهم اعتماد كرد داد تا يك جاشو ويرايش كنم،منم بعد اتمام كار پاكش كردم.
ساختار ديتابيس و برا يادگاري هم كه شده نگه مي دارم!احتمال ميدم نسخه شما هم همين ديتابيس و داشته باشه...خواستيد يك بخش از ساختار ديتابيس و پ.خ ميكنم.
كلا يك بار تو مجيد آنلاين بحث سيستم بلاگ دهي بود،آقاي داوري حرف جالبي زد!كه البته خيلي ها ناراحت شدند ولي حرف درستي بود.يادمه گفتند:"شما كه پول نداريد چرا ميريد سمت بلاگ دهي؟"
خب يك سرويس بلاگ دهي روز به روز كاربراش بيشتر ميشن،خرج سرور مي زنه بالا،نياز به كسي داره كه تخصص داشت باشه و 24 ساعته سرور و زنده نگه داره و كلي كار فني ديگه...
ولي الان هر كي يك سيستم مي زنه، بازديدش بالا ميره،به اميد در آمد از تبليغات يك vps هم براش ميگيره،ميبينه اونطور كه فكر مي كرد نيست و سايت و مي بنده و وبلاگ اون دسته اي كه توش بلاگ ساختن دود ميشه!!
به نظر من قبل راه اندازي همچين سيستمي همه جوانب رو در نظر بگيريد بعد اقدام كنيد.حدقل با يكي از هاستينگ هاي معتبر شريك بشيد(!) كه از نظر هاست و فضا مشكلي نداشته باشيد.
قصدم راهنمايي بود نه جسارت يا ... :)
موفق باشيد
kavir
June 13th, 2010, 10:38
---------- Post added at 07:43 AM ---------- Previous post was at 07:41 AM ----------
[/COLOR]د مورد دوستی که گفتن تیتر بلاگ رو دارن - عزیز دل برادر این همون سیستم جعفر نقی زاده pars20.com هست. قطعا اونی که شما داری همون نسخه نال هست . شاید وارتان نشود ولی من دقیقا 7 نسخه مختلف از این سیستم رو دارم که همه سالم و بدون backdoor شدن (توسط خودم)!! :D[/QUOTE]
بله این نسخه تیتربلاگ برای همون نقی زاده هست البته بدون باگ دیگه برنامه نویس آن نتونسته وارد سیستم بشه