توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عذم نمایش template ها در vCenter
masterhb
June 27th, 2014, 10:36
سلام
دوستان من vcenterم رو عوض کردم و در vcenter جدید template ها نشون داده نمیشن.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چظور میتونم این مشکل رو حل کنم.
template های جدیدی که میسازم رو نشون میده ولی قبلیا رو لود نمیکنه
چند بار هم refresh کردم ولی جواب نداد.
OmidX
June 27th, 2014, 12:33
سلام
دوستان من vcenterم رو عوض کردم و در vcenter جدید template ها نشون داده نمیشن.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چظور میتونم این مشکل رو حل کنم.
template های جدیدی که میسازم رو نشون میده ولی قبلیا رو لود نمیکنه
چند بار هم refresh کردم ولی جواب نداد.
در تب Virtual Machine یه نگاهی بندازید ، شاید بصورت VM شناسایی شده باشن.
masterhb
June 27th, 2014, 14:30
در تب Virtual Machine یه نگاهی بندازید ، شاید بصورت VM شناسایی شده باشن.
والا هرچی refresh هم میکنم نمیان.
توی این تب فقطvm ها و تمپلیت هایی که تازه ساختم رو نشون میده.
OmidX
June 27th, 2014, 14:48
والا هرچی refresh هم میکنم نمیان.
توی این تب فقطvm ها و تمپلیت هایی که تازه ساختم رو نشون میده.
تو دیتااستور ها ببینید هستن ؟ ، اگر هستن یک VM بسازید و فایل vmdk تمپلیت رو بهش بدید ، بعد ب تمپلیت کانورتش کنید .
MagicVps.Com
June 27th, 2014, 18:01
تو دیتااستور ها ببینید هستن ؟ ، اگر هستن یک VM بسازید و فایل vmdk تمپلیت رو بهش بدید ، بعد ب تمپلیت کانورتش کنید .
با سلام نیاز یبه این کار نیست
روی دیتا استور مورد نظر که تملتهاتون هست گزینه بروز دیتا استور بزنید سپس داریکتوری اون وی پی اس را که بصورت تمپلت هست کلید کنید که باز بشه یک فایل با پسوند vmx. هست روی راست کلید کنید و گزینه ادد تو اینورتوری را بزنید توی وی سنتر ادد میشه مجدد مثل قبل
مشکلی بود بگید راهنمایی میکنم
masterhb
June 27th, 2014, 18:14
با سلام نیاز یبه این کار نیست
روی دیتا استور مورد نظر که تملتهاتون هست گزینه بروز دیتا استور بزنید سپس داریکتوری اون وی پی اس را که بصورت تمپلت هست کلید کنید که باز بشه یک فایل با پسوند vmx. هست روی راست کلید کنید و گزینه ادد تو اینورتوری را بزنید توی وی سنتر ادد میشه مجدد مثل قبل
مشکلی بود بگید راهنمایی میکنم
با توجه به اینکه بعد از نصب هم به مشکلاتی برخوردم
من یه سرور آماده کردم
bb flashback هم روش نصب کردم که از مانیتور فیلم بگیره و ایزو vcenter هم مانت کردم.
اگر مایل هستین اطلاعات سرور رو بهتون بدم که نصب کنید و فیلم هم گرفته بشه از مراحل نصب تا بذاریم تو انجمن برای دانلود.
ممنون...
MagicVps.Com
June 27th, 2014, 19:39
چه مشکلاتی عزیز
الان که وی سنتر نصب شده هست اماده و ران شده مشکل شما این سهت که تملتها شناخته نشدن که برای حل مشکل گفتم چی کار کنید در حال حاضر فرصت نصب ندارم که موقع نصب هم فیلم اموزشی گرفته شود
در صورتی که هنوز این مشکل را داردی شمخصات ارسال کنید که تمپلتها را براتون اوگی کنم توی وی سنتر
در مورد اون سرور هم که گفتید فیلم بگیرم انشلالاه در روزهای اینده چشم فرصت کنم مشخصات را میگرم و نصب از اول هم انجام میدم
masterhb
June 27th, 2014, 21:25
چه مشکلاتی عزیز
الان که وی سنتر نصب شده هست اماده و ران شده مشکل شما این سهت که تملتها شناخته نشدن که برای حل مشکل گفتم چی کار کنید در حال حاضر فرصت نصب ندارم که موقع نصب هم فیلم اموزشی گرفته شود
در صورتی که هنوز این مشکل را داردی شمخصات ارسال کنید که تمپلتها را براتون اوگی کنم توی وی سنتر
در مورد اون سرور هم که گفتید فیلم بگیرم انشلالاه در روزهای اینده چشم فرصت کنم مشخصات را میگرم و نصب از اول هم انجام میدم
واللا مشکل نصب حل شد ولی ارورهایی هنگام کار دارم
مثلا وقتی تو قسمت virtual machine میخوام vm ها رو براساس اسمشونsort کنم ارور میده که اتصال برقرار نیست و اینکه یوزر و رمز عبور اشتباهه.
من نرم افزار فیلم برداری رو روی سرور نصب کردم و شما فقط کافیه نصب رو انجام بدین و نیاز نیست کار دیگه ای کنید.
به هر حال از اینکه وقت گذاشتین ممنون میشم.
من منتظرم، شما در روزهای آتی اگر وقت کردین ممنون میشم در این زمینه راهنمای بفرمایید.