ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بعد از ارتقای MySQL

msesxi
June 26th, 2014, 19:00
سلام
cPanel پیغام داده بود که نمیتونه ارتقا پیدا کنه چون ورژن mysql قدیمیه، من از 5.1 به 5.5 ارتقا دادم ولی الان سایت ها از کار افتاده و همه ارور 500 میدن
وب سرور هم لایت اسپید 4.2.12

لطفاً کمک کنید

storage
June 26th, 2014, 19:00
یکبار بعد از ارتقا easy apache اجرا کردید؟!

BlueStation
June 26th, 2014, 19:15
سلام
cPanel پیغام داده بود که نمیتونه ارتقا پیدا کنه چون ورژن mysql قدیمیه، من از 5.1 به 5.5 ارتقا دادم ولی الان سایت ها از کار افتاده و همه ارور 500 میدن

لطفاً کمک کنید

باسلام

لطفا پ.خ رو چک کنید.

msesxi
June 26th, 2014, 19:28
من از لایت اسپید استفاده میکنم
وقتی که دستور /usr/local/cpanel/whostmgr/cgi/lsws/cmd_buildmatchingphp.sh رو زدم خطای زیر رو میده

/usr/local/bin/php: error while loading shared libraries: libmysqlclient.so.16: cannot open shared object file: No such file or directory

آیا باید کامل php رو دوباره کامپایل کنم ؟

storage
June 26th, 2014, 19:34
qt-mysql
/scripts/mysqlup --force

msesxi
June 26th, 2014, 19:43
-bash: /scripts/mysqlup: No such file or directory

الان هیچ فایل php رو سرور اجرا نمیشه و ارور 500 میده

Yas-Host
June 26th, 2014, 19:47
مشکل شما براحتی آب خوردن قابل حل می باشد.

با یک تماس و ارائه دسترسی میتونم براتون در 15 دقیقه مشکل رو کامل حل کنم.

فکر میکنم در حال حاضر با انواع مشکلات MySQL سرور دست و پنجه نرم کرده باشم!

مشکل اصلی شما در حال حاضر بر اساس علمی از فعال و نصب نبودن(ست نبودن) mysql-client یا mysql-php می باشد که با php ارتباط برقرار نمی کند و تمام سایت ها ارور 500 اینترنال سرور می دهد.

تماس بگیرید.

mahdiazarnia
June 26th, 2014, 19:47
با سلام
یکی از آدرس هاتون رو قرار بدید بررسی کنم
همچنین خروجی دستور زیر رو قرار بدید
service mysql status

storage
June 27th, 2014, 01:01
-bash: /scripts/mysqlup: No such file or directory

الان هیچ فایل php رو سرور اجرا نمیشه و ارور 500 میده

اپاچی بعد از دستورات بالا که زدید یکبار کمپایل کنید مشکل شما رفع می شود

اگر رفع نشد error_log قرار بدهید

bepad
June 27th, 2014, 01:27
سلام

لطفاً کمک کنید

سلام

چک کنید ببینید در اکانت ها کاربران در بخش مدیریت دیتابیس ارور ندارند؟اگر ارور دارند ارور رو قرار بدید و اینکه جدیدا مشکلی در این موضوع پیش آمده که بعد از ساعت ها بررسی در انجمن های سی پنل راه حلی توسط یک کاربر ارائه شد که خود شرکت سی پنل اعلام کرد که فعلا از راه اعلامی استفاده شود برای حل دائم ان این مورد رو چک کنید فکر میکنم مشکلتون این است اگر بود پ.خ دهید اطلاع بدید اموزش رو براتون بزارم

نکته:این مورد صرفا در صورتی است که در بخش کاربر بخش مدیریت دیتابیس ارور tmp باشد

موفق باشید

asrhosting
June 27th, 2014, 07:38
اگر فایل my.cnf رو کانفینگ کردین اون رو حذف کنید .
دوباره mysql رو ریست کنید . اگر حل نشد مجدد ریلود کنید 5.5 رو .

Yas-Host
June 27th, 2014, 08:49
مشکل ایشون از هیچ جایی که دوستان می فرمایند نیست!
هزاران بار بعد از کار با MySQL با این مورد برخورد کردیم که نیاز به rebuild مجدد از طریق easyapache می باشد.
ولی سرور ایشون کاملا کرش کرده است! easyapache اصلا استارت نمی شود!
build لایت اسپید اصلا کار نمی دهد و اروری می دهد که در هیچ جای اینترنت وجود ندارد!
مشکل هم از سمت دسترسی ها نیست! از سمت شبکه ایشون و تنظیمات هم نیست!
یک آپگرید سرور ایشون حدود 45 دقیقه طول کشید! .... ایشون باید reload کنند و چاره ای به جز این نیست!

موفق باشید.

InterServer.ir
June 27th, 2014, 15:08
سلام

زمانی که Mysql 5.1 به 5.5 ارتقا پیدا می کنه دیتابیس ها هم دچار تغییر می شند حتی مقداری از حجمشون هم کم میشه! اگر در زمان ارتقا کوچک ترین اختلالی پیش بیاد کل دیتابیس ها دچار مشکل میشند و تعمییر دیتابیس های آسیب دیده کار آسانی نیست !تنها راه اینه باید بک آپی که از سایت ها دارید رو ریستور کنید تا مشکل حل شود در زمان ریستور عملیات هماهنگ کردن دیتابیس ها با نسخه جدید بهتر انجام میشه و معمولا مشکل رفع میشه .

با این مشکلاتی که Yas Host گفتند بهتره سرور رو از نو نصب کنید حتی اگر راهی که گفتم براتون جواب بده با وجود این همه مشکل نمی تونید میزبان مناسبی باشید و هر روز دچار مشکل میشید

موفق باشید

shahab-f
June 27th, 2014, 17:59
مراحل build رو از طریق ssh برید

/scripts/easyapache

و ببینید هنگام build شدن تنظیمات چه اروری دریافت میکنید اینجا بفرمایید

storage
June 27th, 2014, 18:52
مشکل استارتر رفع شده یا خیر؟! نیاز به ریلود نیست!