ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید cpu

kayako
June 26th, 2014, 14:52
سلام به همه دوستان
بنده میخواستم دوره های VMware رو به صورت حرفه ای یاد بگیریم و برم مدرکش رو به امید خدا بگیرم حالا از شما دوستان میخواستم راهنمایی بگیرم که برای این که راحت تر اموزش ببینم و تمرین کنم چه cpu ای برای سیستم رایانم بگیرم که با نرم افزار های VMware به خوبی کار کند چون میخواستم برای تمرین یه cpu هشت هسته ای و 16 گیگ رم بگیرم اما برای مدل cpu سرگردونم
شما دوستان چه cpu ای پیشنهاد میکنید که خریداری کنم (اینتل یا ای ام دی یا بلدوزر)
با تشکر از همه

OmidX
June 26th, 2014, 15:01
سلام به همه دوستان
بنده میخواستم دوره های VMware رو به صورت حرفه ای یاد بگیریم و برم مدرکش رو به امید خدا بگیرم حالا از شما دوستان میخواستم راهنمایی بگیرم که برای این که راحت تر اموزش ببینم و تمرین کنم چه cpu ای برای سیستم رایانم بگیرم که با نرم افزار های VMware به خوبی کار کند چون میخواستم برای تمرین یه cpu هشت هسته ای و 16 گیگ رم بگیرم اما برای مدل cpu سرگردونم
شما دوستان چه cpu ای پیشنهاد میکنید که خریداری کنم (اینتل یا ای ام دی یا بلدوزر)
با تشکر از همه

Intel سری Xeon یا Core i7 بگیرید ...

Bit-O-Byte
June 26th, 2014, 23:51
اینتل بگیرید بهتره

elementary
June 26th, 2014, 23:54
دوست عزیز سی پیو به کنار مین برد خوب بخرید ! قابلیت مجازی سازی رو داشته باشه ! یعنی اینکه حتما توی امکانات ذکر کرده باشه ! بهینه تر هست !

Mr.Te0
June 27th, 2014, 00:13
سلام به همه دوستان
با تشکر از همه

دوست عزیز مطمئنن خانواده اینتل یکی از بهترین انتخاب های شما برای خرید میباشد.
حال باید پردازنده ای تهیه کرد که قابلیت مجازی سازی داشته باشد.
در لینک زیر به محصولات اینتلی که این قابلیت را دارند ، اشاره شده است.

Intel® Virtualization Technology List (http://ark.intel.com/Products/VirtualizationTechnology)

isoroush
June 27th, 2014, 00:14
شما که میخواید هزینه کنید سری E3 یا E5 بگیرید ،

توی سری E5 از تکنولوژی جدیدی به اسم QPI استفاده میشه که اون جوری که من برداشت کردم چند اتصال وسیع به مین برد میزنه و سرعت پردازش افزایش پیدا میکنه ( یک سال پیش راجبش خوندم در سایت اصلیش اگر درست یادم مونده باشه )

ولی در کل ، شما میخواید یاد بگیرید یک سرور مجازی بگیرید و از سرویس دهنده بخواهید vmware واستون نصب کنه ! ( به صرفه تره )

softlayer
June 27th, 2014, 01:39
سلام به همه دوستان
با تشکر از همه

یک پردازنده core i3 هم پاسخگو هست
مهم این هست که 64 بیتی باشه و قابلیت مجازی سازی رو داشته باشه, لازم به هزینه کلان نیست

iran-developers
June 30th, 2014, 20:15
درود اصلا قبول ندارم
یه سی پی یو 16 هسته ای ای ام دی بگیر شاید بشه 1میلیون تومان 16 گیگم
رم بگیر
حرفه ای و کاملا پاسخ گو هست