PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمای خرید cpu برای سرور

kayako
June 26th, 2014, 14:51
سلام به همه دوستان
بنده میخواستم دوره های VMware رو به صورت حرفه ای یاد بگیریم و برم مدرکش رو به امید خدا بگیرم حالا از شما دوستان میخواستم راهنمایی بگیرم که برای این که راحت تر اموزش ببینم و تمرین کنم چه cpu ای برای سیستم رایانم بگیرم که با نرم افزار های VMware به خوبی کار کند چون میخواستم برای تمرین یه cpu هشت هسته ای و 16 گیگ رم بگیرم اما برای مدل cpu سرگردونم
شما دوستان چه cpu ای پیشنهاد میکنید که خریداری کنم (اینتل یا ای ام دی یا بلدوزر)
با تشکر از همه

ULTRAWEB
June 26th, 2014, 17:12
e3-1230اینتل

OmidX
June 26th, 2014, 17:37
اینتل سری xeon (مثلا 1230v2 یا 1245v2) یا core i7 پیشنهاد میشه ...

a.e
June 27th, 2014, 01:58
پیشنهاد میشه مشخصات سی پی یو ها را در سایت های سازنده مانند intel.com یا ... مشاهده فرمایید و متناسب با نیاز خود پس از انتخاب نمودن سی پی یو مورد نیاز سرور customise و خریداری نمایید.

k-h
June 27th, 2014, 11:43
بستگی به نیازتون داره
اگر هزینش براتون مهم نیست میتونید از سری زنون اینتل استفاده کنید

sudo
June 27th, 2014, 12:12
سلام به همه دوستان
بنده میخواستم دوره های VMware رو به صورت حرفه ای یاد بگیریم و برم مدرکش رو به امید خدا بگیرم حالا از شما دوستان میخواستم راهنمایی بگیرم که برای این که راحت تر اموزش ببینم و تمرین کنم چه cpu ای برای سیستم رایانم بگیرم که با نرم افزار های VMware به خوبی کار کند چون میخواستم برای تمرین یه cpu هشت هسته ای و 16 گیگ رم بگیرم اما برای مدل cpu سرگردونم
شما دوستان چه cpu ای پیشنهاد میکنید که خریداری کنم (اینتل یا ای ام دی یا بلدوزر)
با تشکر از همه
سلام
سوال خیلی خیلی تخصصی هست!
اما من خیلی سربسته و جزئی توضیح میدم خدمتتون!
راه های تشخیص پاسخدهی پردازنده به درخواست ها یکیش mips هست (که خیلی خیلی پیش پا افتاده هست ... ) و ...
که اصولاً سازنده های پردازنده mips یه سی پی یو رو اعلام نمیکنند ...

زیاد مهم نیست که پردازنده شما چقدر فرکانس داره ... !

مهم این هست که معماری پردازنده شما چی هست ...
همونطوری که میدونین نسل 5ام پردازنده های اینتل به نام Broadwellآخرین و بهترین نوع ِ معماری ِ اینتل هست ..

اگه توانایی خرید این نوع تکنولوژی رو ندارید،
پیشنهاد میکنم برید سمت نسل چهارم haswell و نسل های سوم Ivy Bridge و SandyBridge .... !

و البته معماری های nehalem (نسل دوم) هم خوب هست (E5620 ... E5520 ... )
که با اینکه قدیمی هست ، قدرت ِ خوبی داره ...

خلاصه با همه این حرف ها! پیشنهاد میکنم توی کار، پردازنده رو بسنجید تا اینکه برید توی سایت amd , intelو details بخونید!

سایت های مقایسه benchmark ها هم منبع و راهنمای خوبی برای انتخاب هستند ... (http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html)

در آخر هم من جای شما بودم یه پردازنده Intel Core i7-4930K @ 3.40GHz یا Intel Core i7-4790K @ 4.00GHz میخریدم!
به شخصه به core i7 علاقه شدیدی دارم :-D

- - - Updated - - -

راستی، بعضی از سری های AMD Phenome تونسته خوب جوابگو باشه !
در مورد Over Clocking هم شرکت AMD از شرکت intel در یک Review پیشی گرفت و رکورد زد ....

از AMD غافل نشین ... :)

kayako
June 27th, 2014, 19:36
بستگی به نیازتون داره
اگر هزینش براتون مهم نیست میتونید از سری زنون اینتل استفاده کنید
ممنون از شما و بقیه دوستان مشکل قیمت ندارم فقط میخوام یه سی پیو باشه که وقتی تمامی مجازی ساز ها رو میخوام نصب کنم و اموزش ببینم دچار مشکل نشودم و سی پیو کم نیاره
بهترین نوع سی پیو که میشه برای اموزش دیدن مجازی سایز های وی ام ور و حالا بقیه مجازی ساز ها باشد چی پیشنهاد میشه اگر مقدور هست مدل سی پیو رو هم بگید با تشکر از همه دوستان
بنده نظرم روی i7 هشت هسته ای هست میخواستم قبلش یه پرس و جو کنم ببیننم دوستان کدوم رو پیشنهاد میدن که بعد خریداری کنم

- - - Updated - - -

سلام
سوال خیلی خیلی تخصصی هست!
اما من خیلی سربسته و جزئی توضیح میدم خدمتتون!
راه های تشخیص پاسخدهی پردازنده به درخواست ها یکیش mips هست (که خیلی خیلی پیش پا افتاده هست ... ) و ...
که اصولاً سازنده های پردازنده mips یه سی پی یو رو اعلام نمیکنند ...

زیاد مهم نیست که پردازنده شما چقدر فرکانس داره ... !

مهم این هست که معماری پردازنده شما چی هست ...
همونطوری که میدونین نسل 5ام پردازنده های اینتل به نام Broadwellآخرین و بهترین نوع ِ معماری ِ اینتل هست ..

اگه توانایی خرید این نوع تکنولوژی رو ندارید،
پیشنهاد میکنم برید سمت نسل چهارم haswell و نسل های سوم Ivy Bridge و SandyBridge .... !

و البته معماری های nehalem (نسل دوم) هم خوب هست (E5620 ... E5520 ... )
که با اینکه قدیمی هست ، قدرت ِ خوبی داره ...

خلاصه با همه این حرف ها! پیشنهاد میکنم توی کار، پردازنده رو بسنجید تا اینکه برید توی سایت amd , intelو details بخونید!

سایت های مقایسه benchmark ها هم منبع و راهنمای خوبی برای انتخاب هستند ... (http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html)

در آخر هم من جای شما بودم یه پردازنده Intel Core i7-4930K @ 3.40GHz یا Intel Core i7-4790K @ 4.00GHz میخریدم!
به شخصه به core i7 علاقه شدیدی دارم :-D

- - - Updated - - -

راستی، بعضی از سری های AMD Phenome تونسته خوب جوابگو باشه !
در مورد Over Clocking هم شرکت AMD از شرکت intel در یک Review پیشی گرفت و رکورد زد ....

از AMD غافل نشین ... :)

سلام دوست عزیز مشکل قیمت ندارم فقط میخواستم یه سی یو بگیرم که از لحاظ کارای متناسب با وی ام ویر باشه
ممنون از شما بابت یشنهادهایی که در مورد سی یو دادین
بنده خودم هم بیشتر تمایل به i7 دارم ولی میخواستم قبلش از تجربیات شما اساتید محترم بهره ببرم تا بهترین گزینه رو انتخاب کنم