PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : می خوام دامنه ir جدید ثبت کنم، آیا نیاز به ارسال مدرک هست؟

sitesold
June 26th, 2014, 13:26
حدود یه سالی هست که دامنه ثبت نکردم، الان یه شناسه جدید ایجاد کردم و می خوام یه دامنه ir جدید ثبت کنم. برای اینکار آیا باید مدارک رو ارسال کنم یا نیازی به ارسال مدرک نیست؟

cloobhaa
June 26th, 2014, 13:29
اگر دامنه قبلی دارید نیاز به ارسال مدارک نیست

Kurd Project
June 26th, 2014, 13:32
درود و احترام
اگر قبلا مدارک نظیر امضای تعهدنامه ی خود ایرنیک یا اسکن کارت ملی ، که نیازی به ارسال مجدد نیست اما اگر نکردید در مواردی که دامین چت روم یا شبکه های اجتماعی سیاسی یا برخی از دامینها که خودشون یه *****هایی رو براشون دارن باید مدارک جهت تائید ارسال کنید . و در یک مورد دیگه 100% ازتون مدارک میخواد اونم انتقال دامنست
بهتون پیشنهاد میدم قبل همه چیز مدارکتون رو ارسال کنید

sitesold
June 26th, 2014, 13:53
یه شناسه جدید ثبت کردم و با این شناسه تاحالا دامنه ثبت نکردم. یه سایت آرایشگاه مردانه هست که باید براشون دامنه آی آر بگیرم. برای همه دامنه ها ارسال مدرک نیاز هست یا فقط دامنه هایی که شرایط خاص دارن؟

Kurd Project
June 26th, 2014, 13:58
نه فقط برخی از موارد که ایرنیک خودش تشخیص میده که این دامنه ممکنه مشکلی درست کنه یا برخی از فــــیــلترهایی که خودشون دارن برای تائید هویت درخواست ارسال مدارک میکنن و در خیلی از موارد اصلا نیازی به این کار نیست و بدون مدارک مجاز به ثبت هر دامنه ای هستید

takpar7
June 26th, 2014, 14:32
ایرنیک مرده
60 ساعته دامنه ثبت و هزینش پرداخت شده هنوز تو انتظار بررسی و تاییده

SamaN DL
June 27th, 2014, 00:10
ایرنیک مرده60 ساعته دامنه ثبت و هزینش پرداخت شده هنوز تو انتظار بررسی و تاییدهخوبه حالا شما 60 ساعت صبر کردید... برای ما 7 روز هست گذشته... هنوز پاسخی ندادن!

Amin_Senator
June 28th, 2014, 11:14
درسته منم حدود 5 روزی میشه دامنه ثبت کردم اما هنوز زده در حال بررسی مدارک
حالا ایمل زده اگه تا چندروز دیگه اقدام نکنید معلق میشه
من باید الان چی کار کنم؟؟

emperor3508
June 28th, 2014, 12:48
من که حدود 3 ماه هست که دامنه ثبت نکردم هنوز اسمی از مدارک نبرده

- - - Updated - - -

من که حدود 3 ماه هست که دامنه ثبت نکردم هنوز اسمی از مدارک نبرده

CentralClubs
July 21st, 2014, 18:04
همونطور که دوستان گفتند نيازي به ارسال مجدد مدارک نيست، مگر اينکه بخواهيد اطلاعاتي رو تغيير بديد که نامه و کپي يک برگ هويتي لازم هست
در مورد زمان ثبت شدن و پاسخ هم تجربه‌ي من اينه که روزهاي تعطيل تاخير داره و در غير اون معمولا چند ساعته و بعضي مواقع چند دقيقه‌اي براي من تاييد شده دامنه

kool
July 21st, 2014, 19:30
یه شناسه جدید ثبت کردم و با این شناسه تاحالا دامنه ثبت نکردم. یه سایت آرایشگاه مردانه هست که باید براشون دامنه آی آر بگیرم. برای همه دامنه ها ارسال مدرک نیاز هست یا فقط دامنه هایی که شرایط خاص دارن؟

معمولا برای برخی از نام دامین ها مدارک درخواست میشود که خودشون ایمیل میزنن.
ولی یه مورد این هست که فرمودید شناسه جدید. یعنی برای خودتون دو شناسه ایجاد کردید؟ فکر کنم این خلاف قوانین نیک باشه و بعدا به مشکل برخورد میکنید.
اگر دامین را برای خودتان میخواهید با شناسه خودتان ثبت کنید اگر برای فرد دیگری است بگید شناسه با مشخصات صحیح در نیک ایجاد کند و برای شناسه خودش ثبت کنید.

CentralClubs
July 21st, 2014, 19:38
تا جايي که ميدونم براي دامين خاصي ايران نميگيرند، بلکه به پسوند حساس هستند که طبيعي هست، مثلا بدون داشتن اکانت حقوقي نميتونيد اکانتي شرکتي يعني co.ir ثبت کنيد. شخصا بيش از 200 دامين ثبت کردم و هرگز چنين موردي نديدم که به دامين ربط داشته باشه و اگر اکانت مشتري تاييد شده و اطلاعات صحيح باشه مشکلي وجود نداره