توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سایت پربازدید و پارک دامنه روی آن
nasa_de
June 11th, 2010, 16:46
سلام دوستان .
امیدوارم به خاطر سوالای زیاد بنده رو ببخشید. دی:
در صورتی که یک سایت با دامنه a پربازدید و رنک خوبی داشته یاشه و من روی هاستی dns های دامنه a یک دامین دیگری به نام b پارک کنم آیا رنک این دامنه به رنک a میرسه؟
از نظر موتور های جوستجو این کار قانونی هست؟
سلام عیلکم و رحمت الله
June 11th, 2010, 17:01
بله
ولی وقتی بردارید سریع رنک بر می گرده (معمولا صفر می شه)
nasa_de
June 11th, 2010, 17:09
بر نمیگردونم برای سایتم که دامنه اش .ir هست و میخوام .com هم داشته باشه.
سلام عیلکم و رحمت الله
June 11th, 2010, 17:11
ok
معمولا سریع به رنک سایت اصلی می رسه و یا بهش نزدیک می شه
nasa_de
June 11th, 2010, 17:13
حالا همین دامین که بعدا پارک کردم رو اگه بخوام به یک قسکت دیگه از سایت مثلا فروشگاه دایرکت کنم امکانش هست. پنل من دایرکت ادمین هست.
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
موتور جستجو چی؟ نمیرم تو Black List اونها؟
سلام عیلکم و رحمت الله
June 11th, 2010, 20:31
حالا همین دامین که بعدا پارک کردم رو اگه بخوام به یک قسکت دیگه از سایت مثلا فروشگاه دایرکت کنم امکانش هست. پنل من دایرکت ادمین هست.
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
موتور جستجو چی؟ نمیرم تو Black List اونها؟
آره می شه ، دایرکت ادمین را نمی دونم ولی احتمالا با اون هم بشه ، نشد هم با یک فایل ایندکس این کار را می کنی
نه ربطی نداره
khudeman
June 11th, 2010, 22:20
ولی تقسیم لینکها بین دو دومین موجب کم شدن تعداد لینکها در هر دومین و افول سیر افزایش رنک در آینده میشه.
سلام عیلکم و رحمت الله
June 11th, 2010, 23:04
ولی تقسیم لینکها بین دو دومین موجب کم شدن تعداد لینکها در هر دومین و افول سیر افزایش رنک در آینده میشه.
اینجور که مشخصه دامنه اصلی بدون تغییر می مونه و دامنه ثانویه شامل تغییر می شه
khudeman
June 11th, 2010, 23:07
اتفاقا دامنه اصلی سقوط میکنه. چون مقداری از لینکهای ورودی به آن نصیب دومین دوم میشه.
nasa_de
June 11th, 2010, 23:26
من میخوام دامنه دوم رو کم کم از دور خارج کنم.
سلام عیلکم و رحمت الله
June 11th, 2010, 23:50
اتفاقا دامنه اصلی سقوط میکنه. چون مقداری از لینکهای ورودی به آن نصیب دومین دوم میشه.
نه فکر نکنم اینطور باشه .
مثال
سایت من با دومین aaa.com دارای رنک 4 هست
وقتی من دومین bbb.com را روی سایت AAA.com پارک می کنم اتوماتیک دومین BBB.com رنک دومین اصلی که aaa.com را می گیره و تا زمانی که برش نداشتم رنکش همون می مونه
ولی در صورتی که دومین bbb.com را بردارم . رنک این دومین امکان سقوط براش بسیار زیاده ولی دومین اولی به خاطر حذف این دومین آسیبی نمی بینه . چون دومین دوم تاثیری در بالابردن رنک دومین اصلی نداشته .
khudeman
June 12th, 2010, 03:16
دومین دوم اینجوری تاثیر منفی میزاره که عده ای بجای لینک دادن به دومین اصلی به دومین دوم لینک داده اند .