توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب برای سایتم
patoghgah
June 25th, 2014, 11:38
سلام
من هر کاری میکنم سایت رو میخوام بالا بیارم این رو مینویسه
Error establishing a database connection
هر چیزی رو که بگید چک کردم بدون مشکل بوده دیتابس ها هم بدون مشکل نوشته شدن یعنی کلا هیچ مشکلی نباید باشه تموم افزونه ها رو هم پاک کردم قالب اصلیمو پاک کردم هیچ فرقی نکرد
وردپرس رو از نو نصب کردم هیچ فرقی نکرد
من نمیخوام مطالبم پاک شند فقط خود وردپرس رو پاک کردم و باز نصب کردم بازم هیچ فرقی نکرد
دیتابس ها رو پاک کردم و دوباره ساختم و اسمارو در فایل config تغییر دادم بازم سایت بالا نیومد اصلا نمیدونم چی به سر سایتم اومده
http://patoghgah.com
Cpt.Liux
June 25th, 2014, 11:42
شما وقتی وردپرس را دوباره نصب کردید بالا اومد؟ منظورم این وردپرس جدید هستش. ؟
patoghgah
June 25th, 2014, 11:44
شما وقتی وردپرس را دوباره نصب کردید بالا اومد؟ منظورم این وردپرس جدید هستش. ؟
نه حتی موقعی که وردپرس جدید رو نصب کردم بازم سایت بالا نیومد
Cpt.Liux
June 25th, 2014, 11:47
مشکل از سایت شما نیست. از هاستتون هست پس. احتمالا سرویس mysql سرور اون ها مشکل داره.
patoghgah
June 25th, 2014, 11:53
مشکل از سایت شما نیست. از هاستتون هست پس. احتمالا سرویس mysql سرور اون ها مشکل داره.
نمیدونم بهشون هم گزارش دادم اینطوری مشکلی وجود داره الان 2 روز میگذره هیچ جوابی ندادن
Abolijoon
June 25th, 2014, 11:55
یه بار دستی آپگرید نمایید مشکل حل شد هیچ نشد هاستتون رو تغیر بدید
Cpt.Liux
June 25th, 2014, 11:58
Phpmyadmin باز میشه؟
Sent from my XT1033 using Tapatalk
sht-design
June 25th, 2014, 12:02
اگر با نصب وردپرس جدید مشکلتون حل نشه احتمالا از مای اس کیو ال سرور هست و شاید هم کلا هاست شما مورد داره
patoghgah
June 25th, 2014, 12:13
یه بار دستی آپگرید نمایید مشکل حل شد هیچ نشد هاستتون رو تغیر بدید
اتفاقا همین الان دستی اپگیرد کردم بازم مشکلم حل نشد
- - - Updated - - -
Phpmyadmin باز میشه؟
Sent from my XT1033 using Tapatalk
اره باز میشه بدون مشکل
- - - Updated - - -
اگر با نصب وردپرس جدید مشکلتون حل نشه احتمالا از مای اس کیو ال سرور هست و شاید هم کلا هاست شما مورد داره
وردپرس رو تا الان 3 بار میشه نصب کردم به صورت دستی در سی پنل اما درست نشده حالا به خود سایت هاست هم تیکت فرستادم جوابی ندادن همون به گفته ی شما باید مای اس کیو ال مشکل داشته باشه و اونا هم میدونن و جواب نمیدون احتمالا
Cpt.Liux
June 25th, 2014, 12:14
اگه مایلید اطلاعات رو برای من ارسال کنید براتون چک کنم.
patoghgah
June 25th, 2014, 12:16
اگه مایلید اطلاعات رو برای من ارسال کنید براتون چک کنم.
خیلی از شما ممنونم از اول شما رو خیلی زحمت دادم ببخشید
در پیام خصوصی یوزر و پسورد ورود به سی پنل رو واستون میفرستم با لینک ورود به سی پنل فقط اینا کافیه یا باید اطلاعاتی دیگه ای هم بفرستم چک کنید ؟
بازم ممنونم ازتون
Cpt.Liux
June 25th, 2014, 12:18
در یاهو یا پی . ام اطلاعات cpanel رو بفرستید ببینم مشکل از هاست شماست یا از سایت.
SamaN DL
June 25th, 2014, 12:28
عزیز این مشکل رو باید پیشتیبانی هاست حل کنه!
اگر هم پاسخ گو نیستن انتقال بدید!
haftsepehr
June 25th, 2014, 12:36
درصورتیکه نیاز دارید چک کنیم در خدمتتون هستیم رایگان انجام خواهیم داد
sever-sos
June 27th, 2014, 12:12
در فایل wp-config.php حتما آدرس دیتابیس سرور رو بر روی localhost قرار بدید و در صورتیکه provider شما سرویس MySQL را به صورت External سرویس دهی می کند ip آن را طبیعتا می بایست در بخش Advance DNS ZONE editor برای رکورد A مربوط به MYSQL مشاهده بفرمایید.
اگر می توانید دیتابیس ایجاد بفرمایید و یوزر به آن ASSIGN کنید یعنی ENGINE مربوطه فعال هست این مورد بعید هست که MySQL در سرور مربوطه مشکل داشته باشد.
CREDENTIAL های وارد شده در WP-CONFIG.PHP را با دقت بسیار بررسی برمایید.
موید باشید
Javan Host
June 27th, 2014, 12:16
سلام
من هر کاری میکنم سایت رو میخوام بالا بیارم این رو مینویسه
Error establishing a database connection
هر چیزی رو که بگید چک کردم بدون مشکل بوده دیتابس ها هم بدون مشکل نوشته شدن یعنی کلا هیچ مشکلی نباید باشه تموم افزونه ها رو هم پاک کردم قالب اصلیمو پاک کردم هیچ فرقی نکرد
وردپرس رو از نو نصب کردم هیچ فرقی نکرد
من نمیخوام مطالبم پاک شند فقط خود وردپرس رو پاک کردم و باز نصب کردم بازم هیچ فرقی نکرد
دیتابس ها رو پاک کردم و دوباره ساختم و اسمارو در فایل config تغییر دادم بازم سایت بالا نیومد اصلا نمیدونم چی به سر سایتم اومده
پاتوق گاه | مجله تفریحی و سرگرمی | عاشقانه ها و طنزها و دیدنی ها باما (http://patoghgah.com)
دوست عزیز مشکل شما حل شده مشاهده شد
اما اگر سایت شما موقع نصب به دیتابیس وصل نشود اصلا سایت بالا نمیاد و نصب کامل نمیشود
مشکل از قطعی از طرف هاستینگ هست و ظاهرا حل شده