ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ارائه دهنده هاست

newsinanas
June 24th, 2014, 23:33
با سلام
مدتی هست که از سایتی هاست میگیرم. 2 روز پیش سایتم مشکل دار شد و گفتند "در حال بروزرسانی نسخه Mysql هستیم." و مشکل سایت تا الان ادامه پیدا کرد. مشکل نمایش داده نشدن پست ها و وارد نشدنم به وردپرس هست.
الان 2 روزه که بهشون تیکت میزنم دیر به دیر جواب میدند جواب بدرد بخور هم نمیدند. 2 روزه که چندبار درخواست بک آپ سالم کردم که هاستمو انتقال بدم ولی خبری از پاسخ نیست.
در PHPmyadmin وقتی روی بیشتر table های دیتابیس وردپرس سایت کلیک میکنم چنین اروری دریافت می کنم:

#1033 - Incorrect information in file: './ِDB-name/Table_name.frm'

سایت فروشگاهی دارم و ضرر زیادی تو این 2 روز دادم.

دوستان باید در این وضعیت چی کار کنم؟

با تشکر

storage
June 24th, 2014, 23:34
با سلام
مدتی هست که از سایتی هاست میگیرم. 2 روز پیش سایتم مشکل دار شد و گفتند "در حال بروزرسانی نسخه Mysql هستیم." و مشکل سایت تا الان ادامه پیدا کرد. مشکل نمایش داده نشدن پست ها و وارد نشدنم به وردپرس هست.
الان 2 روزه که بهشون تیکت میزنم دیر به دیر جواب میدند جواب بدرد بخور هم نمیدند. 2 روزه که چندبار درخواست بک آپ سالم کردم که هاستمو انتقال بدم ولی خبری از پاسخ نیست.
در PHPmyadmin وقتی روی بیشتر table های دیتابیس وردپرس سایت کلیک میکنم چنین اروری دریافت می کنم:

#1033 - Incorrect information in file: './ِDB-name/Table_name.frm'

سایت فروشگاهی دارم و ضرر زیادی تو این 2 روز دادم.

دوستان باید در این وضعیت چی کار کنم؟

با تشکر

سرویس منتقل و نقص ها دیتابیس خودتان رفع کنید !

Javan Host
June 24th, 2014, 23:41
درصورتی که زمان دقیق نمیدهند انتقال بدید

NarvanData
June 24th, 2014, 23:48
بهتره انتقال بدین
اگه خودتون توانایی انتقال دارین انجام بدین در غیراینصورت دوستانی هستن که هاست رو به صورت رایگان انتقال میدن

متاسفانه بنده همچین مشکلی با یکی از دوستان دارم سر Uptime نداشتن که به ناچار مجبورم تحمل کنم به دلایلی

pixell2012
June 24th, 2014, 23:59
انتقال بدید به صورت دستی یا توی هاست گزینه فول بکاپ داره

newsinanas
June 25th, 2014, 00:13
فول بک آپ دانلود شد و به هاست جدید که از سایت دیگری گرفته بودم انتقال داده شد همونطور که حدس میزدم هیچ فرقی ایجاد نشده. اطلاعاتی در دیتابیس وردپرس وجود نداره که بخواد با انتقال درست بشه.
ممنون از پاسخ دوستان ولی انگار تنها کسی که فعلا برای حل مشکل دسترسی کافی داره همون مدیره سایتی که ازش هاست دارم هست!!

Cpt.Liux
June 25th, 2014, 09:11
آسیب دیده دیتابیس . معلوم هست که با انتقال کاری از پیش نمیرود.
ببینید بک آپ قبلی ندارند. دیتابیس رو چک کنید ببینید اطلاعات ئاخلش هست؟

newsinanas
June 25th, 2014, 12:57
آسیب دیده دیتابیس . معلوم هست که با انتقال کاری از پیش نمیرود.
ببینید بک آپ قبلی ندارند. دیتابیس رو چک کنید ببینید اطلاعات ئاخلش هست؟
در phpmyadmin دیتابیس رو چک کردم اطلاعات بیشتر Table ها پاک شده. بک آپ درخواست کردم ارائه ندادند هنوز!

98M!zban
June 25th, 2014, 13:02
من سوالی دارم شما که سایت در آمد زا دارید و براتون مهمه چرا هفته ای یک بار بک آپ نمی گیرید ؟

و به بک آپ های هاستینگ بسنده می کنید ؟

arkahost
June 25th, 2014, 13:26
واقعا تعجب میکنم خیلی از دوستان تا به مشکل میخورن سریع میان تو این سایت پست میزنن که ما مشکل داریم با فلان سایت .
به طوری که انگار این سایت بهشون سرویس داده .
بهتر نیست از خود جایی که سرویس گرفتید رسیدگی کنید ؟

daniad
June 25th, 2014, 14:07
واقعا تعجب میکنم خیلی از دوستان تا به مشکل میخورن سریع میان تو این سایت پست میزنن که ما مشکل داریم با فلان سایت .
به طوری که انگار این سایت بهشون سرویس داده .
بهتر نیست از خود جایی که سرویس گرفتید رسیدگی کنید ؟

خوب ایشون دنبال چاره میگرده بیچاره ! :دی
اگه هاستینگ بهش جواب درست میداد که اینجا نمیومد
تازه بنظرم باید اسم هاستینگ رو هم با مدرک اینجا میذاشتند که دیگه کسی به درد ایشون دچار نشه

a.e
June 25th, 2014, 15:24
پیشنهاد میکنم با دوستانی که به mysql وارد هستند مشورت نمایید تا در صورت امکان مشکل sql سایت شما به صورت دستی برطرف شود.

newsinanas
June 26th, 2014, 11:24
با تشکر از دوستانی که در تاپیک شرکت کردند. خوده هاستینگ almashosting.com که ازشون هاست میگرفتم با تاخیر 3 4 روزه مشکلم رو حل کردند. خودم یه سیستم بک آپ راه میندازم مشکل مثل این دوباره پیش اومد مظاحمتون نشم.
ممنون