توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتاسنتر در ایران و چند سوال حاشیه ای
lianteam
June 11th, 2010, 10:37
سلام
خوبید همگی؟
آقایون من چند تا سوال دارم؟
1) چند تا دیتاسنتر توی ایران داریم و اسامیشون و آدرس سایتشون؟:-b
2) آیا دیتاسنتر ایرانی وضعیت خوبید از نظر سرعت ، قدرت ، پایداری و امنیت دارند؟:-&:-&
3) کسی میدونه این دیتاسنترها چقدر سرمایه برای این کار گذاشته بودند؟:63:
4) از چه سرعت اینترتی استفاده میکنند؟ و حداکثر پورتشون چنده؟:-?
*
*
*
5) حداکثر سرعت اینترنتی که مخابرات به شرکت خصوصی میده چقدره؟:39:
6) آیا مجوز برای دریافت اینترنت ماهواره ای داده میشه؟ اگه آره شرایط و چطور؟:-s
7) در آخر آیا به نظر شما دیتاسنترهای ایرانی قابل اعتماد هستند؟8-|
پورت smt 1 سی و هفت میلیون تومان همراه با هزینه های اولیه فیبرکشی و ...
اگه پورت های smt 1 بیشتری بگیرید میشه سرعتی در حد اروپا و آمریکا داشت، ولی خیلی گرون در میاد.
iranwebwork
June 11th, 2010, 13:45
من اطلاع دارم که فناوا سال 81 60 میلیارد تومن هزینه کرده واسه دیتاسنترش. ( اما خوب داخلشو یه عکس بیشتر نگذاشته که ببینیم چی هست و چه جوری. ) پورتم ندیدم کسی بنویسخ چقدره. احتمالا 1 مگ یا اگه انصاف داشته باشن 10 مگ
TukaNet
June 11th, 2010, 16:35
1) چند تا دیتاسنتر توی ایران داریم و اسامیشون و آدرس سایتشون؟:-b
2) آیا دیتاسنتر ایرانی وضعیت خوبید از نظر سرعت ، قدرت ، پایداری و امنیت دارند؟:-&:-&
3) کسی میدونه این دیتاسنترها چقدر سرمایه برای این کار گذاشته بودند؟:63:
4) از چه سرعت اینترتی استفاده میکنند؟ و حداکثر پورتشون چنده؟:-?
5) حداکثر سرعت اینترنتی که مخابرات به شرکت خصوصی میده چقدره؟:39:
6) آیا مجوز برای دریافت اینترنت ماهواره ای داده میشه؟ اگه آره شرایط و چطور؟:-s
7) در آخر آیا به نظر شما دیتاسنترهای ایرانی قابل اعتماد هستند؟8-|
1 - اگر دیتاسنتر رسمی منظورته چند تا بیشتر نیستند : پارس آنلاین ، افرانت و تبیان فروش عمومی دارند
ولی سروش که میشه گفت بهترین دیتاسنتر ایران هست اصلا فروش عمومی نداره ! و فقط سازمان های
دولتی و ... ازش استفاده میکنند .
2 - خوب با این وضعیت اینترنت نباید انتظار بالایی داشت ولی در حد خودشون بدک نیستند .
3 - با عکس هایی که از پارس انلاین و افرانت موجود هست میشه گفت چند صد میلیون تومانی خرج کردند
4 - افرانت که یک پورت smt1 رو داخل کل دیتاسنتر شِیر کرده ، پارس آنلاین معلوم نیست ، سروش هم میشه
گفت نصف پهنای باند کشور ازش عبور میکنه :d
5 - اولا که باید مجوز داشته باشید تا پهنای باند بدند ، بعدش هم محدودیتی وجود نداره ، هرچقدر پول بدید !
6 - اصلا فکرشم نکن ! فقط به شرکت های دارای مجوز ندا (ندا :x) این اجازه رو میدن
7 - بله اگر داخلشون آشنا داشته باشی ! :d
من اطلاع دارم که فناوا سال 81 60 میلیارد تومن هزینه کرده واسه دیتاسنترش. ( اما خوب داخلشو یه عکس بیشتر نگذاشته که ببینیم چی هست و چه جوری. ) پورتم ندیدم کسی بنویسخ چقدره. احتمالا 1 مگ یا اگه انصاف داشته باشن 10 مگ
60 میلیارد ؟! یه کم زیاد نیست ؟! 8-|
Dadeha.com
June 11th, 2010, 16:44
افرانت که یک پورت smt1 رو داخل کل دیتاسنتر شِیر کرده ،بنده از افرانت سرور دارم و برای بستن قرار داد به شرکت رفتم و از دیتاسنتر هم دیدن کردم.
در حال حاظر 2 پورت smt1 رو به دیتاسنتر دادند :67: که احتمالا بیشتر هم بشه با این روند رو به رشد مهاجرت به ایران! ;)
TukaNet
June 11th, 2010, 17:06
بنده از افرانت سرور دارم و برای بستن قرار داد به شرکت رفتم و از دیتاسنتر هم دیدن کردم.
در حال حاظر 2 پورت smt1 رو به دیتاسنتر دادند :67: که احتمالا بیشتر هم بشه با این روند رو به رشد مهاجرت به ایران! ;)
احتمالا تازگی ها این کار رو کردند.
iranwebwork
June 11th, 2010, 17:50
1 d
60 میلیارد ؟! یه کم زیاد نیست ؟! 8-|
آره 60 میلیارد. اینا که پولی نیست تو عصر ارتباط نوشته داتک 250 میلیارد باید برای پروانه وایمکس بده
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
بنده از افرانت سرور دارم و برای بستن قرار داد به شرکت رفتم و از دیتاسنتر هم دیدن کردم.
افرا نت که واقعا عالیه. پینگش یکی از سایت های هاست شده روی سرور افرا نت واسه من 26 ms هست
khudeman
June 11th, 2010, 18:06
در زمینه شبکه ، هر گونه خدمات ایرانی را باید گذاشت کار. یعنی باید گذاشت در کوزه
TukaNet
June 11th, 2010, 19:03
آره 60 میلیارد. اینا که پولی نیست تو عصر ارتباط نوشته داتک 250 میلیارد باید برای پروانه وایمکس بده
این منابع معتبر نیستند ، هرگز بهشون اعتماد نکنید ;) تا جایی که اطلاع دارم فعلا هیچ شرکتی به صورت میلیاردی در این زمینه سرمایه گذاری نکرده
Nikihost
June 11th, 2010, 19:46
ميتونيد بيشتر توضيح بدهين .
چند هزينه ميكنيد .سرور از خودتون بوده يا از خودشون و....
با تشكر@};-
iranwebwork
June 11th, 2010, 20:10
60 میلیارد که معتبره! خودش انجا بوده
IFACO.Net
June 11th, 2010, 20:28
ميتونيد بيشتر توضيح بدهين .
چند هزينه ميكنيد .سرور از خودتون بوده يا از خودشون و....
با تشكر@};-