PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتاسنتر در ایران و چند سوال حاشیه ای

lianteam
June 11th, 2010, 10:37
سلام
خوبید همگی؟

آقایون من چند تا سوال دارم؟

1) چند تا دیتاسنتر توی ایران داریم و اسامیشون و آدرس سایتشون؟:-b
2) آیا دیتاسنتر ایرانی وضعیت خوبید از نظر سرعت ، قدرت ، پایداری و امنیت دارند؟:-&:-&
3) کسی میدونه این دیتاسنترها چقدر سرمایه برای این کار گذاشته بودند؟:63:
4) از چه سرعت اینترتی استفاده میکنند؟ و حداکثر پورتشون چنده؟:-?
*
*
*
5) حداکثر سرعت اینترنتی که مخابرات به شرکت خصوصی میده چقدره؟:39:
6) آیا مجوز برای دریافت اینترنت ماهواره ای داده میشه؟ اگه آره شرایط و چطور؟:-s

7) در آخر آیا به نظر شما دیتاسنترهای ایرانی قابل اعتماد هستند؟8-|

ممنون

IFACO.Net
June 11th, 2010, 11:41
افرانت
پارس آنلاین
داتک تلکام
سروش رسانه
لحظه
کیانا
و ...

------

پورت smt 1 سی و هفت میلیون تومان همراه با هزینه های اولیه فیبرکشی و ...

اگه پورت های smt 1 بیشتری بگیرید میشه سرعتی در حد اروپا و آمریکا داشت، ولی خیلی گرون در میاد.

iranwebwork
June 11th, 2010, 13:45
من اطلاع دارم که فناوا سال 81 60 میلیارد تومن هزینه کرده واسه دیتاسنترش. ( اما خوب داخلشو یه عکس بیشتر نگذاشته که ببینیم چی هست و چه جوری. ) پورتم ندیدم کسی بنویسخ چقدره. احتمالا 1 مگ یا اگه انصاف داشته باشن 10 مگ

TukaNet
June 11th, 2010, 16:35
1) چند تا دیتاسنتر توی ایران داریم و اسامیشون و آدرس سایتشون؟:-b
2) آیا دیتاسنتر ایرانی وضعیت خوبید از نظر سرعت ، قدرت ، پایداری و امنیت دارند؟:-&:-&
3) کسی میدونه این دیتاسنترها چقدر سرمایه برای این کار گذاشته بودند؟:63:
4) از چه سرعت اینترتی استفاده میکنند؟ و حداکثر پورتشون چنده؟:-?
5) حداکثر سرعت اینترنتی که مخابرات به شرکت خصوصی میده چقدره؟:39:
6) آیا مجوز برای دریافت اینترنت ماهواره ای داده میشه؟ اگه آره شرایط و چطور؟:-s
7) در آخر آیا به نظر شما دیتاسنترهای ایرانی قابل اعتماد هستند؟8-|

1 - اگر دیتاسنتر رسمی منظورته چند تا بیشتر نیستند : پارس آنلاین ، افرانت و تبیان فروش عمومی دارند
ولی سروش که میشه گفت بهترین دیتاسنتر ایران هست اصلا فروش عمومی نداره ! و فقط سازمان های
دولتی و ... ازش استفاده میکنند .
2 - خوب با این وضعیت اینترنت نباید انتظار بالایی داشت ولی در حد خودشون بدک نیستند .
3 - با عکس هایی که از پارس انلاین و افرانت موجود هست میشه گفت چند صد میلیون تومانی خرج کردند
4 - افرانت که یک پورت smt1 رو داخل کل دیتاسنتر شِیر کرده ، پارس آنلاین معلوم نیست ، سروش هم میشه
گفت نصف پهنای باند کشور ازش عبور میکنه :d
5 - اولا که باید مجوز داشته باشید تا پهنای باند بدند ، بعدش هم محدودیتی وجود نداره ، هرچقدر پول بدید !
6 - اصلا فکرشم نکن ! فقط به شرکت های دارای مجوز ندا (ندا :x) این اجازه رو میدن
7 - بله اگر داخلشون آشنا داشته باشی ! :d

من اطلاع دارم که فناوا سال 81 60 میلیارد تومن هزینه کرده واسه دیتاسنترش. ( اما خوب داخلشو یه عکس بیشتر نگذاشته که ببینیم چی هست و چه جوری. ) پورتم ندیدم کسی بنویسخ چقدره. احتمالا 1 مگ یا اگه انصاف داشته باشن 10 مگ
60 میلیارد ؟! یه کم زیاد نیست ؟! 8-|

Dadeha.com
June 11th, 2010, 16:44
افرانت که یک پورت smt1 رو داخل کل دیتاسنتر شِیر کرده ،بنده از افرانت سرور دارم و برای بستن قرار داد به شرکت رفتم و از دیتاسنتر هم دیدن کردم.
در حال حاظر 2 پورت smt1 رو به دیتاسنتر دادند :67: که احتمالا بیشتر هم بشه با این روند رو به رشد مهاجرت به ایران! ;)

TukaNet
June 11th, 2010, 17:06
بنده از افرانت سرور دارم و برای بستن قرار داد به شرکت رفتم و از دیتاسنتر هم دیدن کردم.
در حال حاظر 2 پورت smt1 رو به دیتاسنتر دادند :67: که احتمالا بیشتر هم بشه با این روند رو به رشد مهاجرت به ایران! ;)

احتمالا تازگی ها این کار رو کردند.

iranwebwork
June 11th, 2010, 17:50
1 d

60 میلیارد ؟! یه کم زیاد نیست ؟! 8-|

آره 60 میلیارد. اینا که پولی نیست تو عصر ارتباط نوشته داتک 250 میلیارد باید برای پروانه وایمکس بده

---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------

بنده از افرانت سرور دارم و برای بستن قرار داد به شرکت رفتم و از دیتاسنتر هم دیدن کردم.
افرا نت که واقعا عالیه. پینگش یکی از سایت های هاست شده روی سرور افرا نت واسه من 26 ms هست

khudeman
June 11th, 2010, 18:06
در زمینه شبکه ، هر گونه خدمات ایرانی را باید گذاشت کار. یعنی باید گذاشت در کوزه

TukaNet
June 11th, 2010, 19:03
آره 60 میلیارد. اینا که پولی نیست تو عصر ارتباط نوشته داتک 250 میلیارد باید برای پروانه وایمکس بده

این منابع معتبر نیستند ، هرگز بهشون اعتماد نکنید ;) تا جایی که اطلاع دارم فعلا هیچ شرکتی به صورت میلیاردی در این زمینه سرمایه گذاری نکرده

Nikihost
June 11th, 2010, 19:46
ميتونيد بيشتر توضيح بدهين .
چند هزينه ميكنيد .سرور از خودتون بوده يا از خودشون و....
با تشكر@};-

iranwebwork
June 11th, 2010, 20:10
60 میلیارد که معتبره! خودش انجا بوده

IFACO.Net
June 11th, 2010, 20:28
ميتونيد بيشتر توضيح بدهين .
چند هزينه ميكنيد .سرور از خودتون بوده يا از خودشون و....
با تشكر@};-

جواب : AFR@NET (http://www.afranet.com/DataCenter/DedicatedServer.aspx)

sayidc0der
June 11th, 2010, 21:34
نمی دونم برای چی می خواید ولی در جواب سوال اخر دنیا اینترنت مرز ها رو حذف کرده شما بهتر بجای ایرانی خارجی کیفیت و امنیت رو مقایسه کنید

iranwebwork
June 11th, 2010, 21:56
این منابع معتبر نیستند ، هرگز بهشون اعتماد نکنید ;) تا جایی که اطلاع دارم فعلا هیچ شرکتی به صورت میلیاردی در این زمینه سرمایه گذاری نکرده

بحث سرمایه گذاری نیست! قیمت پروانه وایمکس برای شروع فعالیت اینه نداشته باشی وایمکس نمیتونی بدی! ایرانسل و اینا دادن این فی رو !