PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات اخیر با دیتا سنترها

succes
June 24th, 2014, 15:50
سلام دوستان ... من چند وقتی هست که می خوام SolusVM رو نصب کنم ولی چون سرورم از OVH هست وی می دونید که تنظیمات شبکه ای خاصی داره روی OVH جواب نمیده و حتی روی hetzner هم رفتیم به علت ندادن مک آدرس قادر نشدیم راه اندازی کنیم ... حالا سوالات

1. دوستانی که از Virtuallizor یا SolusVM استفاده کردن کدوم دیتا سنتر هارو پیشنهاد میدن ؟
2. شما Virtuallizor رو معتبر تر میدونید یا SolusVM v رو ؟
3.آیا کسی هست که بتونه یکی از این هارو در OVH کانفیگ کنه ؟؟

MehrganWeb
June 24th, 2014, 16:42
سلام دوست عزیز
1- بنده رد استیشن رو برای اینکار پیشنهاد میدم
2- نظر شخصی بنده SolusVM است
سوال سومتونو بنده نمیدونم چون شخصا با این مسئله روبه رو نشدم
سوال دیگه ای بود در خدمتم

viva
June 24th, 2014, 16:56
سلام دوستان ... من چند وقتی هست که می خوام SolusVM رو نصب کنم ولی چون سرورم از OVH هست وی می دونید که تنظیمات شبکه ای خاصی داره روی OVH جواب نمیده و حتی روی hetzner هم رفتیم به علت ندادن مک آدرس قادر نشدیم راه اندازی کنیم ... حالا سوالات

1. دوستانی که از Virtuallizor یا SolusVM استفاده کردن کدوم دیتا سنتر هارو پیشنهاد میدن ؟

هر دو این دیتا سنترها با سولوس کار میکنه . روی هتزنر سولوس

hamedmj
June 24th, 2014, 16:58
کولوکراسینگ، هتزنر، رداستیشن

succes
June 24th, 2014, 17:01

دوست عزیز مطمئن هستید ؟ ما هم از ساپورت هتزنر پرسیدیم و هم از ساپورت OVH و هم از solusvm هیچ کدوم همدیگرو قبول ندارن و حتی solus گفت تا وقتی دیتا سنتر از OVH یا hetzner باشه پشتیبانی نخواهیم کرد ...

MehrganWeb
June 24th, 2014, 17:05
دوست عزیز مطمئن هستید ؟ ما هم از ساپورت هتزنر پرسیدیم و هم از ساپورت OVH و هم از solusvm هیچ کدوم همدیگرو قبول ندارن و حتی solus گفت تا وقتی دیتا سنتر از OVH یا hetzner باشه پشتیبانی نخواهیم کرد ...

بله تاپیک هایی در همین مورد در مرجع رسمی و بین المللی وب هاستینگ ایجاد شده میتونید مطالعه کنید:
Problem: SolusVM KVM Slave on a OVH Canada Server with networking - Dedicated Server - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1257632)
Hetzner SolusVM slave KVM server bridge - Hosting Security and Technology - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1235199)

␑ Deev ␑
June 24th, 2014, 17:09
سلام
تمام موارد SolusVM و Virtulizor داخل این 2 دیتاسنتر قابل پیاده سازی هست اما خود Solus اصلا پیشنهاد نمیکنه از دیتاسنترهایی استفاده کنید که مثل OVH / Hetzner / JackSonville (ServerCompelete) دارای شبکه NAT باشند.
95% شبکه دیتاسنترها NAT نیستند و مناسب برای استفاده SolusVM یا Virtualizor
درصورتی هم که بخش آموزشی نبود ، امکان این وجود داشت سروراختصاصی با هزینه مناسب آفر داده بشه.

a.e
June 24th, 2014, 17:09
تجربه ی کار با solusvm را در دیتاسنتر کولوکراسینگ و رداستیشن داشته ایم که بدون مشکل ساپورت کرده اند

elementary
June 24th, 2014, 17:29
رد اسیتشن ساپورتش میکنه ! البته چندسال پیش تو فرانسه رو سرورمون نصب بود ! حالا میپرسم خبر میدم

company_hosting
June 24th, 2014, 17:32

سلام
هر دو دی سی نصب میشه بدونمشکل

succes
June 25th, 2014, 09:45

من رو هتزنر نصب کردم ولی کار نکرد ... 32تا آی پی گرفتم از هتزنر ولی بهمون مک ندادن و وقتی تیکت دادیم گفتن برای آی پی های 32 تایی مک تعلق نمیگره ... فقط سه تا آی پی تکی دادن با مک که سولوس روی اون آی پی ها به درستی کار کرد ولی همونطور که می دونید سولوس برای اد کردن آی پی به مک آدرس نیاز داره و بدون مک وارد کردنی قبول نمیکرد ... با پشتیبانی سولوس هم صحبت کردیم گفتن به هیچ وجه هتزنر رو پشتیبانی نمی کنیم ...

- - - Updated - - -

سلام
هر دو دی سی نصب میشه بدونمشکل

در هر دو دی سی امتحان شده و جواب نداده