ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد انتقال دامنه از onlinenic.com به رجیسترار دیگر

ali0000
June 23rd, 2014, 20:26
سلام و درود به همه دوستان
یه پنل بروی سایت onlinenic.com دارم که دامنه داخل پنل موجوده و حدودا 3 ماه دیگه دامنه معتبره قصد انتقال دارم که ثبت کننده جدید درخواست EPP کد کرده داخل پنلم هر چی جستجو کردم چیزی با نام EPP کد موجود نیست ممنون میشم به شکل واضح راهنمایی بفرمایید داخل سایت ONlinenic و در پنل کاربری خودم که وارد میشم چه بخشی برم و چه عملیاتی انجام بدم که دامنه قابل انتقال بشه ( دامنه .com هست )
از همکاری و راهنماییتون سپاسگزارم

iwpanel
June 23rd, 2014, 20:46
سلام و درود به همه دوستان
یه پنل بروی سایت onlinenic.com دارم که دامنه داخل پنل موجوده و حدودا 3 ماه دیگه دامنه معتبره قصد انتقال دارم که ثبت کننده جدید درخواست EPP کد کرده داخل پنلم هر چی جستجو کردم چیزی با نام EPP کد موجود نیست ممنون میشم به شکل واضح راهنمایی بفرمایید داخل سایت ONlinenic و در پنل کاربری خودم که وارد میشم چه بخشی برم و چه عملیاتی انجام بدم که دامنه قابل انتقال بشه ( دامنه .com هست )
از همکاری و راهنماییتون سپاسگزارم

سلام دوست عزیز اطلاعات خصوصی بفرست تا کد رو برات دربیارم بهت بدم

ali0000
June 23rd, 2014, 22:33
تشکر دوست گرامی ، اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید که خودم انجامش بدم

novin-web
June 23rd, 2014, 22:34
سلام
دوست عزیز
اگر امکانش هست به ما هم بگید
از onlinenic بریم به resello

سلام دوست عزیز اطلاعات خصوصی بفرست تا کد رو برات دربیارم بهت بدم

iwpanel
June 23rd, 2014, 22:59
تشکر دوست گرامی ، اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید که خودم انجامش بدم

دوست عزیز اینجا یه نگاه کنید ببینید متوجه میشید

OnlineNIC Inc. - Powered By OnlineNIC SupportSuite (http://support.onlinenic.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=view&parentcategoryid=31)

- - - Updated - - -

سلام
دوست عزیز
اگر امکانش هست به ما هم بگید
از onlinenic بریم به resello

شما هم میتونید استفاده کنید

Global90
June 24th, 2014, 10:52
ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم.

چرا میخواهید از آنلاین نیک به ریسلو برید؟؟

من خودم چنتا دامنه اینجا دارم.

ali0000
June 24th, 2014, 12:58
خب ظاهراً انتقال دامنه بسیار ساده انجام شد ، جهت اطلاع سایر دوستان اعلام میکنم من ابتدا داخل پنل onlinenic در بخش Manage Domain به قسمت Get Auth-Code رفتم و دامنه مورد نظر رو بصورت کامل با پسوند در قسمت Domain وارد کردم سپس عبارت مقابل AuthCode: که عموماً عددی هست رو دریافت کردم و بعدش در مراحل ثبت سفارش انتقال در سرویس دهنده جدید این کد رو بعنوان EPP کد وارد کردم و سریعاً بعد از اتمام مراحل سفارش انتقال دامنه و پرداخت مبلغ صورتحساب مربوطه یک ایمیل support[at]realtimeregister[dot]com دریافت کردم که با کلیک بروی لینکی که داخل ایمیل بود درخواست انتقال رو تایید کردم در نهایت مراحل انتقال به حالت اجرا در آمد و با پیگیری که کردم اعلام شد بدون هیچ تداخلی در دامین شما طی 4 تا 5 روز آینده انتقال به صورت کامل انجام میشه ( خیلی ساده تر از اون چیزی بود که فکر میکردم )
در مورد دوست عزیزی که در مورد علت انتقال پرسیدن : چندین عامل از جمله عدم دسترسی به حساب جهت پرداخت مستقیم هزینه تمدید - بالا بودن هزینه تمدید نسبت به خدمات دهندگان داخلی - محدودیت هایی داخل پنل onlinenic و ...

نکته : حتماً باید به ایمیل موجود در Whois دامنه ( مالک دامنه ) دسترسی داشته باشید چون ایمیلی که در بالا اشاره شد به ایمیل قرار گرفته در مشخصات whois دامنه ارسال میشه اگه غیر اینه حتماً نسبت به ویرایش ایمیل و مشخصات اقدام نمایید%