توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : fdc سرسام آور شده
MelatHOST
June 10th, 2010, 22:45
سلام
دیروز سرورم دان بود مثل اینکه ژنراتور مشکل پیدا کرده بود
الان هم سرور دان هستش
هفته ای چند بار شبکه دیتا سنتر بهم میریزه و خود به خود آپتایمم داره میفته با اینکه لودم زیر 1 هست
این چه وضعیه fdc داره
2 ماهه اینجا هستم این مشکل ادامه داره
کس دیگه هم این مشکلو داره ؟
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
pingdom هر روز 10 دقیقه واسم دان تایم میزنه
الان دوباره آپ شد
RezaFH
June 10th, 2010, 22:59
یکی از دوستان هم که نمیدونم صلاح هست بگم یا نه (اگه خواستن خودشون میان میگن) از این دیتاسنتر سرور داشتن
گراف آپتایم رو دیروز دادن من دیدم ، باورم نمیشد
66 ساعت توی یک ماه دان تایم داشتن :))
واقعا مسخره هست ! یعنی چی که دیتاسنتر روزی 2 ساعت دان باشه ؟!
پ.ن : Faghat DisConnect :d
AftabHosting
June 10th, 2010, 23:29
من الان 4 ماهه که از این دیتا سنتر سرور دارم و مشکلی نبوده ولی از دیروز این طوری شده مارم داره بد نام میکنه :109:
MelatHOST
June 10th, 2010, 23:34
الان پینگ 2950 هست
TukaNet
June 10th, 2010, 23:39
آقای عزیز کارکنان این دیتا سنتر سواد کافی ندارند ! نظم ندارند (عکس های دیتاسنتر رو که دیدید) !
تنها نقطه قوت FDS server پورت های بالا و قیمت های پایین هست . اکثر کاربران هم گول همین ها
رو می خورند ...
iranwebwork
June 10th, 2010, 23:41
واقعا دیتا سنتر دنور داره شورشو در میاره دیگه. توپولوژی شبکش فهمیدم که بیخوده! نه vlan بندی درست نه هیچی. یه جارو دداس کنن کل نتورک دداس میشه. دلیل قطعی های مکرر هم همینه. دداس میکنن کل نتورک دداس میشه. ما که میریم.
Roka
June 10th, 2010, 23:43
اسمشم همینه دیگه
FDC = Full DisConnect
من فکر نکنم مشکل از ژنراتور باشه
اصلاً معنی نداره به نظرم
فقط زمانی که برق ورودی ( مثلاً برق شهر یا ... ) مشکل ایجاد میشه براش ژنراتور شروع به کار میکنه
TukaNet
June 10th, 2010, 23:49
واقعا دیتا سنتر دنور داره شورشو در میاره دیگه. توپولوژی شبکش فهمیدم که بیخوده! نه vlan بندی درست نه هیچی. یه جارو دداس کنن کل نتورک دداس میشه. دلیل قطعی های مکرر هم همینه. دداس میکنن کل نتورک دداس میشه. ما که میریم.
یکی از دوستان هم که نمیدونم صلاح هست بگم یا نه (اگه خواستن خودشون میان میگن) از این دیتاسنتر سرور داشتن
گراف آپتایم رو دیروز دادن من دیدم ، باورم نمیشد
66 ساعت توی یک ماه دان تایم داشتن :))
واقعا مسخره هست ! یعنی چی که دیتاسنتر روزی 2 ساعت دان باشه ؟!
پ.ن : Faghat DisConnect :d
دوستان با این شرایط پس این چند روزه چرا از این دیتاسنتر آفر میدادید ؟!؟ :-?
MagicVps.Com
June 11th, 2010, 00:13
عزیزم همیشه اینطوری بوده عجیبه که شما مگید از دیروز این مشکل فقط داشتید توی تاپیکها نگاه کنید میبنید که مشکل اینطوری زیاد داشته ولی خیلها نیمدونم چرا نیمخوان قبول کنند که مشکل داره هر کی دوست داره بمونه و با این دیتا سنتر کار کنه تا اعتبار کاریش 3 سوت از دست بده بخاطر دان تایمهای زیاد و مشکلات تخیلی دیگر
MelatHOST
June 11th, 2010, 00:51
عزیزم همیشه اینطوری بوده عجیبه که شما مگید از دیروز این مشکل فقط داشتید توی تاپیکها نگاه کنید میبنید که مشکل اینطوری زیاد داشته ولی خیلها نیمدونم چرا نیمخوان قبول کنند که مشکل داره هر کی دوست داره بمونه و با این دیتا سنتر کار کنه تا اعتبار کاریش 3 سوت از دست بده بخاطر دان تایمهای زیاد و مشکلات تخیلی دیگر
یک و نیم ماهه اینجام از همون روز اول دان تایم و قر و قاطی شدن شبکه شروع شد
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
این واسه مشکله دیروز بود جالبه سروراش ups ندارن
There was an electrical problem that affected about 200 machines at our Denver facility.
The problem was caused by an explosion at local utility company's substation http://www.latimes.com/news/nationwo...,5461782.story
Our facility power have failed over instantly to the secondary substation.
Some of the servers on non UPS shelves have power cycled. Most of the machines came back automatically however some machines needed manual power on or or file system check.
If you are experiencing any issues with your server, please contact our helpdesk
we apologize about any inconvenience
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
Sales dept. in the CRM has been instructed to start generating list of people interested in UPS ( probably $10/month or $50 one time fee). We will be sending out the offer over the email later on today
TukaNet
June 11th, 2010, 00:59
جالبه از فردا دیتاسنتر های دیگه هم یاد میگیرن یه سرور 200 تومنی رو میدن 50-60 تومن
بعد شروع میکنن که میخوای فلان چیز رو فعال کنیم ؟! باشه هزینش میشه فلان قدر ...
MelatHOST
June 11th, 2010, 01:07
جالبه از فردا دیتاسنتر های دیگه هم یاد میگیرن یه سرور 200 تومنی رو میدن 50-60 تومن
بعد شروع میکنن که میخوای فلان چیز رو فعال کنیم ؟! باشه هزینش میشه فلان قدر ...
اولین باره که دیتاسنتری بدون ups میبینم
Vahid
June 11th, 2010, 01:11
q: Do you provide sla?
A: Fdcservers.net does not offer any sla however we do realize uptime is very important for our customers. Our average uptime has been %99.9
ماشالا sla !!!
TukaNet
June 11th, 2010, 01:14
به هیچ شکل ، یه سرور داشتیم روز اول به مدت 24 ساعت داون شد
روز بعدش فقط 1-2 ساعت آپ شد و بعد دوباره داون ... کنسل کردیم
گفتیم هزینه رو رفاند کنید که دیگه خبری ازشون نشد !
itjavani
June 11th, 2010, 02:41
آقا بیخیال این اف دی سی بشید !!! (دنورش البته)
خودتونو الکی به زحمت نندازید!
آبرو حیثیت نمونده واسمون!
ماجراهایی دارم با این اف دی سی که ...... .
در کل به نظر من هر کس ازش سرور داره بپره بیاد بیرون به نفعشه! اولیش هم خودمم تا چند روز دیگه میپرم بیرون!
حال دیگه خودتون میدونید! از من گفتن بود( از چند روز قبل عید تا حالا ازش سرور دارم یک روز خوش نداشتم!)
MelatHOST
June 11th, 2010, 11:56
دوستان من یه تاپیک زدم لطف کنید بیاید داخلش و شما هم نظر بدید تا پدرشونو در بیاریم
review about FDC - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?p=6842236#post6842236)
iranwebwork
June 11th, 2010, 13:09
آقا بیخیال این اف دی سی بشید !!! (دنورش البته)
خودتونو الکی به زحمت نندازید!
آبرو حیثیت نمونده واسمون!
ماجراهایی دارم با این اف دی سی که ...... .
در کل به نظر من هر کس ازش سرور داره بپره بیاد بیرون به نفعشه! اولیش هم خودمم تا چند روز دیگه میپرم بیرون!
حال دیگه خودتون میدونید! از من گفتن بود( از چند روز قبل عید تا حالا ازش سرور دارم یک روز خوش نداشتم!)
البته به غیر موارد ی که مشکل از نتورک بود، اکثر قطعی هات واسه لود بالا و داون شدن آپاچی بود ( البته منکر بد بودن نتورک نمیشم)
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
یک و نیم ماهه اینجام از همون روز اول دان تایم و قر و قاطی شدن شبکه شروع شد
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
این واسه مشکله دیروز بود جالبه سروراش ups ندارن
There was an electrical problem that affected about 200 machines at our Denver facility.
The problem was caused by an explosion at local utility company's substation http://www.latimes.com/news/nationwo...,5461782.story
Our facility power have failed over instantly to the secondary substation.
Some of the servers on non UPS shelves have power cycled. Most of the machines came back automatically however some machines needed manual power on or or file system check.
If you are experiencing any issues with your server, please contact our helpdesk
we apologize about any inconvenience
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
Sales dept. in the CRM has been instructed to start generating list of people interested in UPS ( probably $10/month or $50 one time fee). We will be sending out the offer over the email later on today
البته این واسه 1 ماه پیش بود. این سری دداس کل نتورکشه خاک بر سرا نمیتون یه نتورک و نمیج کنن. تل نت بدن از همینجا همه چیز و درست کنم :دی
سلام . لازم دیدم من هم پست بدم !
آقای هنان که آفر زیر رو زدن :
http://www.webhostingtalk.ir/f11/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88%D9%90%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-core2quad-4gb-ram-ddr3-640gb-hd-1gbps-%D9%81%D9%82%D8%B7-79-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-10948/
روزی که مبلغ رو واریز کردیم .
ساعت تحویل : ندارد
روز تحویل : 4 روز بعد
دانی :
روز اول 23 ساعت
روز دوم : 24 ساعت
روز سوم : 18 ساعت
روز چهارم : 24 ساعت
الان هر کاری می کنیم سرور رو کنسل کنیم ایشون قبول نمی کنند . ! پول ما رو بده ( به قول ممد )
دیتا سنتر آشغال تر این ندیدم ! نت ورک شون افتضاح هست ! سرعت یک گیگشون 5 مگ هم نمی شه ( بارها امتحان کردم )
خلاصه دوستان من دیتا سنتر ارزان هم دیدم ولی واقعا عالی بودن
این دیتا سنتر اصلا کیفیت نداره ! حتی به اندازه فرا نت ( البته افرا نت ایران ور FDc زمین تا آسمون تفاوت دارند و تبریک می گم به مسئولان این ایران )
سوادشون هم که دوستان اشاره کردن اندازه بوق هم نیست ! یه مشکل رو توش موندن و هنوز هم نتونستن حلش کنند ! تازه سایه ما ایرانی ها رو هم حتما با تیر می خوان بزنن !