PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند تعدادی نویسنده برای سایت دانلود

tarf
June 23rd, 2014, 08:28
با سلام
ما نیازمند تعدادی نویسنده برای سایتی با موضوع دانلود هستیم آدرس سایت prodl.ir
دوستان لطفا با رعایت نکات زیر قیمت خود را بدهند

عکس های مطالب باید بر روی کامییوتر شخصی خود شما دانلود سپس اگردارای نوشته ی از سایت اصلی می باشد حذف و اسم سایت ما بر روی آن برچسب بخورد. همچنین اسم عکس نیز تغییر کند و در هنگام ارسال نیز ویژگی alt
برای تمامی عکس ها باید رعایت شود
روزانه حداقل 10 مطلب باید ارسال شود.
در رابطه با زیپ کردن فایل ها باید به این نکته توجه کنید که همراه فایل اصلی دو فایل دیگر که عکس و یک فایل متتنی می باشد با فایل اصلی ذخیره شود همچنین در انتهای فایل های زیپ باید اسم سایت درج شود وبه این صورت نامگذاری شود
مثال: name file-www.prodl.ir-.zip
فایل های ذخیره شده باید با اسم سایت بر روی فایل زیپ رمزنگاری شوند
سروری را که در اختیار شما قرار داده خواهد شد باید به صورت ریموت کار نمایید که آموزش مربوطه برای شما ارسال خواهد شد و به هیچ عنوان نیازی به نرم افزار خاصی نمی باشد و نرم افزار مربوطه در سیستم عامل شما می باشد.
سرعت اینترنت سرور 100 مگابایت بر ثانیه می شود و نرم افزار های همچون فایر فاکس و دانلود منیجر برای راحتی کار شما نصب شده است.
شما باید هر روزه تمامی مطالبی را که ارسال می نمایید لینک مربوطه به کپی و لینک مربوطه به مطلب را برای ما در یک فایل اکسل ارسال نمایید. این فایل اکسل برای شما ضمیمه شده است.
مطالبی بنویسید که بازدیدکننده بر روی مطلب شما نظر بدهد.
لطفا برای عقد قرار داد آدرس کامل و شماره همراه خود به همراه یک اسکن از صفحه ی اول شناسامه و یا کارت ملی خود را برای ما ارسال نمایید.
بهتر است مطالب را از منابع خارجی دانلود نمایید و آپلود نمایید
بهتر است آخرین ورژن نرم افزار ها را دانلود نمایید
همچنین در رابطه با قرار دادن پست خود بنده به شما موضوع خواهم داد. تا از تکراری شدن مطالب جلوگیری شود.
تسویه حساب با شما هم هفتگی صورت خواهد گرفت
تمامی پست های شما باید بالای 300 کلمه باشد

دوستانی که آمادگی همکاری دارند لطفا قیمت خود را به آدرس ایمیل زیر ارسال نمایند
mail: wwesport1[at]gmail.com

همچنین در صورتی که در تهران می باشید می توانید حضوری به آدرس شرکت مراجعه نمایید که در صورت درخواست آدرس شرکت ارسال می شود
prodl.ir
با تشکر

farshad-fr4
June 23rd, 2014, 09:32
سلام
برای هر پست چند میدی؟
قیمت رو برام بفرست

tarf
June 23rd, 2014, 12:21
سلام
برای هر پست چند میدی؟
قیمت رو برام بفرست