ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ممنوعیت استفاده از هاست به عنوان بکاپ یک سرور در iweb

WebArts
June 10th, 2010, 20:05
من پلن هاستینگ 600 گیگابایتی iweb را دارم از ساپورت پرسیدم می توانم از این پلن به عنوان محل ذخیره بکاپ های سرورم استفاده کنم گفتند این کار ممنوع است.
سوال این است که اگر استفاده کنم آیا آنها به سادگی می توانند تشخیص دهند که دارم از هاست به عنوان بکاپ استفاده می کنم؟
معلوم نیست با این 600 گیگابایت و پهنای باند نامحدود چه کار میشود کرد؟ همه چیز ممنوع است. آپلود سنتر فایل و عکس ممنوع است. به عنوان بکاپ سرور هم ممنوع است!

IFACO.Net
June 10th, 2010, 20:22
می تونید به عنوان بادکنک استفاده کنید - شوخی ... :)

abbas_majan
June 10th, 2010, 20:27
می تونید به عنوان بادکنک استفاده کنید - شوخی ... :)

=))=))=))=))=))

Ali-718
June 10th, 2010, 20:57
هاست اشتراکیه دیگه !
اون فضا رو باید طوری حالشو ببرید که بیشتر از اون حد مشخص شده به منابع سرور فشار نیاد ....

mohsen1
June 10th, 2010, 22:01
فرض کن این سرور 3 ترابایت هارد داره!
اگه از 600 گیگ بخوای تمام و کمال استفاده کنید پس قاعدتا به 5 نفر باید سرویس بده فقط!
از هر کدوم شما ماهیانه 10 دلار می گیره پس در آمدش از این سرور میشه 50 دلار در ماه!
سی دلار پول لایسنس سی پنل اون سرور میشه فقط.هزینه خود سرور و شبکه و برق و ساپورت و ... رو بهش اضافه کنید.
شما خودتون یه حساب سرانگستی بکنید می فهمید قضیه یه *********ی آشکار با در بهترین حالت یه ترفند تبلیغاتی هست.
پس واسه بک آپ یه سرور جدا در نظر بگیرید:)

delta
June 10th, 2010, 22:13
بابا اين كاناداييها هم هنگ كردند كلا. فكر كنم به خاطر تابستونه!! كل سرور رو گزاشتند براي اشتراك.من كه كلاهم بيفته طرف iweb نميرم.يكدفعه بدون اطلاع كل هاستم رو پاك كردند بستمه... دلت مياد leasweb :67:

Woshka
June 10th, 2010, 22:24
این ها دروغ تبلیغاتی هستند

Mostafa
June 10th, 2010, 22:52
سلام

یکی از این هاست ها اومده دروغ گفته که فضای زیاد مثلا 500 گیگ می دیم ، بقیه هم همه مجبورن بگن ما بیشتر می دیم وگر نه ازشون سرویس نمی خرند.

Roka
June 11th, 2010, 00:43
هاست نامحدود ، در صورت استفاده صحیح ، منطقی ، مفید

نه اینکه شما بیای 300 گیگ فایل آپلود کنی !

در واقع مشکل شما هستی نه اونها
اونها میگن نامحدود منظورشون این نیست که شما rapid leech نصب کنی و تا میتونی فیلم و موزیک آپلود کنی

منظورشون اینه :
شما 100 مگ استفاده میکنی ، 100 مگ بشه 200 مگ نمیخواد هزینه بیشتر بدی
200 مگ شد 500 مگ نمیخواد هزینه بیشتر بدی !
شد 1 گیگ یا 10 گیگ همینطور!
نه اینکه شما ماهی 10 دلار هزینه کنی و به اندازه یه سرور ماهی 1000 دلاری ازش استفاده کنی !

من نمیدونم شما دروغ رو چی معنی میکنید که این همه راحت به دیگران میگید ( همونطور که یکی رو میبینید بهش سلام میکنید ، میگید فلانی دروغ گفت)

امیدوارم منظورمو گرفته باشید !

nezar
June 11th, 2010, 01:42
هاست نامحدود ، در صورت استفاده صحیح ، منطقی ، مفید

نه اینکه شما بیای 300 گیگ فایل آپلود کنی !

در واقع مشکل شما هستی نه اونها
اونها میگن نامحدود منظورشون این نیست که شما rapid leech نصب کنی و تا میتونی فیلم و موزیک آپلود کنی

اصلا روی هاست اشتراکی امکان نصب rapid leech رو غیر فعال کردن

منظورشون اینه :
شما 100 مگ استفاده میکنی ، 100 مگ بشه 200 مگ نمیخواد هزینه بیشتر بدی
200 مگ شد 500 مگ نمیخواد هزینه بیشتر بدی !
شد 1 گیگ یا 10 گیگ همینطور!
نه اینکه شما ماهی 10 دلار هزینه کنی و به اندازه یه سرور ماهی 1000 دلاری ازش استفاده کنی !

من نمیدونم شما دروغ رو چی معنی میکنید که این همه راحت به دیگران میگید ( همونطور که یکی رو میبینید بهش سلام میکنید ، میگید فلانی دروغ گفت)

امیدوارم منظورمو گرفته باشید !

این قانونی که شما می فرمایید رو کجا نوشته وقتی می گن نامحدود باید حداقل 300 گیگابایت رو پاش واسن
حالا به هر نحوی که شده

پ.ن:محض اطلاعتون بگم خود آقای قدمیاری همین سروریس نامحدود رو دارن از بایت هاست ارائه می دهند شاید تجربه اش در این ضمینه از من و شما بیشتر باشه