ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ + تجربه بنده در این کار+ اموزش لازم به شریک مالی

M-Sadeghi
June 22nd, 2014, 22:31
با عرض سلام

بنده به دنبال شریک مالی برای راه اندازی هاستینگ میباشم.
سابقه کاری بنده در سایت دایرکت وب - وطن وب هاست - هاست سنتر و .... ادرس و شماره تماس هم برای دوستان پ.خ می کنم
راه اندازی سایت و مابقی کار اعم از مدیریت و کانفیگ موارد مختلف و خرید سرور و پشتیبانی از بنده است.
بنده تجربه چندین ساله دارم تو اینکار دارم .
به شریک مالی نیز اموزش لازم رو میدم برای کار.
تضمین سودهی و بازگشت پول رو هم دارم.
علاقه مندان لطف کنند مشخصات تماس بدند زیر پست تا شرایط و شیوه کار بهشون گفته شود.
یا حق

email1414
June 22nd, 2014, 22:44
سلام عزیزم.بودجه لازم چقدراست؟

M-Sadeghi
June 22nd, 2014, 23:00
سلام عزیزم.بودجه لازم چقدراست؟

پ.خ کردم

- - - Updated - - -

پ.خ کردم

fanix
June 22nd, 2014, 23:04
میزان هزینه لازم؟
توی چند ماه تضمین میکنید برگرده؟

reza115
June 22nd, 2014, 23:04
سلام

برای بنده هم بفرستید

و همچنین مشخصات خودتونو

M-Sadeghi
June 22nd, 2014, 23:08
میزان هزینه لازم؟
توی چند ماه تضمین میکنید برگرده؟

با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی...
دوست عزیز حداقل مبلغی که برای اجاره یک سرور مناسب و با کیفیت از کشور مناسب نیاز است.
نمیدونم چقدر با این کار اشنایی دارید ولی باید بگم اگه با یه استارت خوب (سرور مناسب و مرغوب) و ساپورت عالی کار رو شروع کنی ... بنا به تجربه ای که دارم میتونم به جرات بگم از ماه دوم نه تنها پول برمیگرده بلکه شروع به سود دهی نیز میکنه.

- - - Updated - - -

سلام

برای بنده هم بفرستید

و همچنین مشخصات خودتونو

پ.خ شد

fanix
June 22nd, 2014, 23:09
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی...
دوست عزیز حداقل مبلغی که برای اجاره یک سرور مناسب و با کیفیت از کشور مناسب نیاز است.
نمیدونم چقدر با این کار اشنایی دارید ولی باید بگم اگه با یه استارت خوب (سرور مناسب و مرغوب) و ساپورت عالی کار رو شروع کنی ... بنا به تجربه ای که دارم میتونم به جرات بگم از ماه دوم نه تنها پول برمیگرده بلکه شروع به سود دهی نیز میکنه.

عرض ادب
دوست عزیز شما در ابتدا میخوای vps بدی یا هاست؟
خودتون چقدر بودجه دارید؟

M-Sadeghi
June 22nd, 2014, 23:15
ابتدا vps بعد هاست ولی احتمال 99 درصد هست جفتش باهم.

persianmagic
June 22nd, 2014, 23:23
اگر رزومه دارید به این ایمیل ارسال کنید بررسی بشه

admin@persianvds.com

بزودی بخش هاستینگ رو راه اندازی میکنیم

aminexe
June 23rd, 2014, 00:35
درود

میزان بودجه و اینکه پول اصلی چند ماه برگشت میخوره و کی به سود دهی میرسه رو پ.خ کنید

Mr.Te0
June 23rd, 2014, 01:17
با عرض سلام

راه اندازی سایت و مابقی کار اعم از مدیریت و کانفیگ موارد مختلف و خرید سرور و پشتیبانی از بنده است.
علاقه مندان لطف کنند مشخصات تماس بدند زیر پست تا شرایط و شیوه کار بهشون گفته شود.
یا حق

با سلام

با توجه به شروع فصل تابستان و افزایش سودجویان و سوء استفاده گران اینترنتی (( البته منظورم کلی بود و قصد جسارت ندارم)) ، لطف کنید موارد مختلف اعم از سابقه کاری ، آدرس ، شماره تماس ، شرایط کاری را در پست اول اضافه کنید تا با شفاف سازی شما کاربران با آگاهی بهتر و بیشتری تصمیم گیری داشته باشند.
با تشکر :53:

hamedmj
June 23rd, 2014, 01:53
اگر سفته یا چک کارمندی با نام خودتون به منظور بازگشت وجه سرمایه گذاری شده میدید، هر چه قدر بخواید، سرمایه گذاری خواهم کرد.

M-Sadeghi
June 23rd, 2014, 11:38
با سلام

با توجه به شروع فصل تابستان و افزایش سودجویان و سوء استفاده گران اینترنتی (( البته منظورم کلی بود و قصد جسارت ندارم)) ، لطف کنید موارد مختلف اعم از سابقه کاری ، آدرس ، شماره تماس ، شرایط کاری را در پست اول اضافه کنید تا با شفاف سازی شما کاربران با آگاهی بهتر و بیشتری تصمیم گیری داشته باشند.
با تشکر :53:

سلام خواهش می کنم بله در تابستان چنین مواردی هست سابقه کاری بنده در سایت دایرکت وب - وطن وب هاست - هاست سنتر و .... ادرس و شماره تماس هم برای دوستان پ.خ می کنم شرایط کاری هم ذکر شده بود

- - - Updated - - -

اگر سفته یا چک کارمندی با نام خودتون به منظور بازگشت وجه سرمایه گذاری شده میدید، هر چه قدر بخواید، سرمایه گذاری خواهم کرد.

با عرض سلام
نمیدونم چقدر با این کار اشنایی دارید ولی باید بگم اگه با یه استارت خوب و ساپورت عالی کار رو شروع کنی ... بنا به تجربه ای که دارم از ماه دوم نه تنها پول برمیگرده بلکه شروع به سود دهی نیز میکنه.

- - - Updated - - -

با کمال عذر خواهی بعلت آپدیت تاپیک.

دوستانی که واقعا بودجه و توان همکاری رو دارند در تماس باشند تا کار قدرتمندی رو شروع کنیم

espad
June 23rd, 2014, 12:34
دوست عزیز اطلاعات رو برای من هم ارسال کن قصد دارم خدمات هاستینگ هم به مشتری هام ارائه بدم

M-Sadeghi
June 23rd, 2014, 23:41
دوست عزیز اطلاعات رو برای من هم ارسال کن قصد دارم خدمات هاستینگ هم به مشتری هام ارائه بدم

براتون پ.خ شد.

منتظر دوستان دیگه هم هستیم

- - - Updated - - -

up

shakib zero
June 23rd, 2014, 23:52
شرایط رو برای بنده هم ارسال کنید باتشکر

M-Sadeghi
June 24th, 2014, 00:59
شرایط رو برای بنده هم ارسال کنید باتشکر

شرایط در پست اول هستش ، دیگه نیاز به پ.خ نیست

shakib zero
June 24th, 2014, 01:16
شرایط در پست اول هستش ، دیگه نیاز به پ.خ نیست

هزینه ها رو هم آیا ذکر کردید ؟؟؟؟ :o

mehrshad13and11
June 24th, 2014, 03:04
شرایط و هزینه رو برای منم پ.خ کنید لطفا
و اینکه چه تظمینی میدید؟

M-Sadeghi
June 24th, 2014, 19:26
هزینه ها رو هم آیا ذکر کردید ؟؟؟؟ :o

پ.خ شد.

شرایط و هزینه رو برای منم پ.خ کنید لطفا
و اینکه چه تظمینی میدید؟

هزینه ها پ.خ شد و شرایط هم در پست اول هست و این شغل کار یک نفر نیست و به پشتیبانی قوی و دائم نیاز داره برای همین بنده به دنبال شخص قابل اعتماد هستم.
در ضمن اگر خوب کار کنید و صداقت و عدالت در کار داشته باشید از 2 ماه هم زودتر به نتیجه میشینه.

- - - Updated - - -

up

- - - Updated - - -

دوستانی که واقعا بودجه و توان همکاری رو دارند در تماس باشند تا کار قدرتمندی رو شروع کنیم

Behrouz50Amir
June 24th, 2014, 19:54
سلام شرایط همکاری رو پ.خ کنید

M-Sadeghi
June 24th, 2014, 23:53
لطفا اگر بودجه کافی و قصد همکاری دارید بفرمائید.
تا الان اکثر افراد اومدن بودجه نداشتن فقط پ.خ دادن

Mr.remapa
June 25th, 2014, 00:22
میزان سرمایه مورد نیازچقدره؟؟؟
شما کجا ساکن هستید؟
بنده در حال آماده سازی مراحل اولیه راه اندازی هاستینگ هستم
در صورتی که شرایط شما خوب باشه میتونیم با هم شروع کنیم

lemo1996
June 25th, 2014, 02:36
لطفا هزینه ی مورد نیازتون رو ذکر کنید.

M-Sadeghi
June 26th, 2014, 14:06
میزان سرمایه مورد نیازچقدره؟؟؟
شما کجا ساکن هستید؟
بنده در حال آماده سازی مراحل اولیه راه اندازی هاستینگ هستم
در صورتی که شرایط شما خوب باشه میتونیم با هم شروع کنیم

پ.خ شد.

لطفا هزینه ی مورد نیازتون رو ذکر کنید.

برای شما هم پ.خ شد.

- - - Updated - - -

دوستان و همکاران عزیز اگر واقعا توان مالی دارید کمک کنید تا کار رو شروع کنیم.
شک نکنید پول برمیگرده

hostfire
June 26th, 2014, 14:12
بنده نه نیاز به آموزش دارم و نه چیز دیگری
روی برند جدیدی میخوام کرا کنم نیازمند همکار دلسوز هستم که کار رو مال خودش بدونه و حالت استخدامی نباشه که اگه سودی یا ضرری موند آخرش بگه من نمیدونم به من قول فلان دادی فقط دلسوزی برای کار مهمه
سرمایه مرود نیاز + سرمایه ای که خودتون میتونید بذارید روب فرمائید(پیغام خصوصی)

M-Sadeghi
June 27th, 2014, 22:41
بنده نه نیاز به آموزش دارم و نه چیز دیگری
روی برند جدیدی میخوام کرا کنم نیازمند همکار دلسوز هستم که کار رو مال خودش بدونه و حالت استخدامی نباشه که اگه سودی یا ضرری موند آخرش بگه من نمیدونم به من قول فلان دادی فقط دلسوزی برای کار مهمه
سرمایه مرود نیاز + سرمایه ای که خودتون میتونید بذارید روب فرمائید(پیغام خصوصی)

پ.خ شد

- - - Updated - - -

پ.خ شد

دوستان و همکاران عزیز هنوز کسی نیست که بیاد و با هم شریک بشیم؟

- - - Updated - - -

مبلغ شراکت شده دوماهه هم برمیگرده هم سود میده

-

farzin11
July 6th, 2014, 11:34
شرایط همکاری - بودجه مود نظر - اعتماد سازی - بازگشت هزینه - و...
پ خ کنید

M-Sadeghi
July 6th, 2014, 13:04
شرایط همکاری - بودجه مود نظر - اعتماد سازی - بازگشت هزینه - و...
پ خ کنید

اگر دوست داشتید می تونید کار کنید اگر نه سودشو می گیرید بودجه 350 تومن است - فکر کنم کپی شناسنامه کافی باشه - بازگشت یک ماهه و نیم است از دوماهه بعد سود میده.

modiranhosting
July 6th, 2014, 13:16
لطفا روزمه خود را ارسال نمائید.

info@modiranhosting.com

mohsen1aria
July 6th, 2014, 13:20
با سلام

شرایط و هزینه ها را پخ کنید

با احترام

M-Sadeghi
July 7th, 2014, 00:09
لطفا روزمه خود را ارسال نمائید.

info@modiranhosting.com

دوست عزیز شریک می خوام نه اینکه کار کنم درک کنید لطفا

- - - Updated - - -

با سلام

شرایط و هزینه ها را پخ کنید

با احترام

اگر دوست داشتید می تونید کار کنید اگر نه سودشو می گیرید بودجه 350 تومن است - فکر کنم کپی شناسنامه کافی باشه - بازگشت یک ماهه و نیم است از دوماهه بعد سود میده.

- - - Updated - - -

up

modiranhosting
July 7th, 2014, 00:14
دوست عزیز شریک می خوام نه اینکه کار کنم درک کنید لطفا

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

up

دوست من آدم رو هوا با کسی شریک نمیشه که باید یه شناختی راجب به سوابق و فعالیت هاش داشته باشه

دوست داشتید رزومه ارسال کنید.

موفق و پیروز باشید

M-Sadeghi
July 7th, 2014, 00:31
دوست من آدم رو هوا با کسی شریک نمیشه که باید یه شناختی راجب به سوابق و فعالیت هاش داشته باشه

دوست داشتید رزومه ارسال کنید.

موفق و پیروز باشید

دوست عزیز رو هوا نیست که شما تاپیک رو نمی خونید فقط میاید صفحه اخر پست میزنید رزومه ، شرایط کاری ، سوابقم در پست اول و ... در این تاپیک موجوده ببینید اگر واقعا بودجه دارید بسم الله

- - - Updated - - -

دوستان عزیز اگر تا 350 بودجه دارید بیاید کارو شروع کنیم دیتاسنتر تخفیف زده هزینه ستاپ نمی گیره هرچه سریع تر ممنون

modiranhosting
July 7th, 2014, 00:41
دوست عزیز رو هوا نیست که شما تاپیک رو نمی خونید فقط میاید صفحه اخر پست میزنید رزومه ، شرایط کاری ، سوابقم در پست اول و ... در این تاپیک موجوده ببینید اگر واقعا بودجه دارید بسم الله

- - - Updated - - -

دوستان عزیز اگر تا 350 بودجه دارید بیاید کارو شروع کنیم دیتاسنتر تخفیف زده هزینه ستاپ نمی گیره هرچه سریع تر ممنون

سابقه کاری بنده در سایت دایرکت وب - وطن وب هاست - هاست سنتر و .... ادرس و شماره تماس هم برای دوستان پ.خ می کنم
بنده تجربه چندین ساله دارم تو اینکار دارم .( به استناد مدرک و نشانی سایت )
علاقه مندان لطف کنند مشخصات تماس بدند زیر پست تا شرایط و شیوه کار بهشون گفته شود. ضمنا این رزومه نیست اسمش !

درپناه حق

مواردی که bold شده رو لطفا ارسال دارید

M-Sadeghi
July 7th, 2014, 16:23
بنده تجربه چندین ساله دارم تو اینکار دارم .( به استناد مدرک و نشانی سایت )
علاقه مندان لطف کنند مشخصات تماس بدند زیر پست تا شرایط و شیوه کار بهشون گفته شود. ضمنا این رزومه نیست اسمش !

درپناه حق

مواردی که bold شده رو لطفا ارسال دارید

پ.خ شد

- - - Updated - - -

کاربران محترم دیگر اگر توان شراکت دارند تاپیک رو به صورت کامل مشاهده و اعلام آمادگی کنند.

mibfa
July 7th, 2014, 16:41
شرایط را اعلام کنید

M-Sadeghi
July 7th, 2014, 22:31
شرایط را اعلام کنید

دوست عزیز تاپیک رو خواهشا نگاه کنید شرایط برای دوستان اعلام شده

- - - Updated - - -

دوستان کسایی که آمادگی دارند صفحات اول تا چهارم رو مشاهده کنید بعد ارسال بفرمائید

BenYamin313
July 7th, 2014, 23:20
سلام
شماره تماستون لطفا پیام خصوصی کنید

irsrev
July 7th, 2014, 23:22
با عرض سلام

یا حق

با سلام

برای این بخش ما می توانیم یک سرور 12 هسته ای (24 ترید) با 96 گیگ رم و 8ترا هارد برای vps یک سرور 6 هسته ای (12ترید) 96گیگ رم و هارد ssd و کنترل پنل cpanel و یک سرور 6 هسته ای (12ترید) 96گیگ رم و هارد sas و

کنترل پنل دایرکت ادمین برای بخش هاستینگ ارائه کنیم. نحوه کار شما به چه صورت است. از طریق ایمیل می توانید ارسال کنید.

mohsen1aria
July 8th, 2014, 12:20

- - - Updated - - -

up

با سلام

آیدی یاهو و شماره تماس پ . خ کنید تا باهاتون هماهنگی کنم

با احترام