TheWhites
June 22nd, 2014, 20:34
درود و عرض احترام .
بنده حدود 17 سالم هست ، حدود 2 سال روی حدود 25 - 27 سرور مجازی انواع کانفیگ هارو تست کردم ، ( کلا هرکانفیگی که تو نت دیدم رو تست کردم :d ) .
یک مدت حدود 6 ماه هاستینگ داشتم ، حدود 80 درصد کاربران راضی بودن اما به دلایل امتحانات و اینجور چیزا مجبور به واگذاری شدم .
زبان های HTML , CSS , Asp.Net , Sql و #C
به تازگی هم درحال گذراندن دوره های شبکه هستم .
آشنایی کامل با WHMCS , HostBill
همچنین کانفیگر انواع سرورهای Linux و Windows -- فایروال CSF و CXS
دیگه کانفیگر DA و Cpanel و Plesk که دیگه لازم نیست بگم :d .
حدود حداقل 12 ساعت در روز آنلاین هستم ، اگر شیفت شب نیاز دارید تا ساعت 3 هم میتونم آنلاین باشم .
با توجه به اینکه حدود 5 سال هم در انگلیس به سر بردم ، از لحاظ زبان مشکلی ندارم و اگر خواستید یه روزی برندی هم به زبان انگلیسی راه بندازید ، اشنایی حدودی از بازار هاستینگ انگلیس دارم و میتونم در بازاریابی کمکتون کنم .
در صورت نیاز مدارک ارسال میشه ، و حتما هم قرار داد بسته خواهد شد .
با سپاس .
بنده حدود 17 سالم هست ، حدود 2 سال روی حدود 25 - 27 سرور مجازی انواع کانفیگ هارو تست کردم ، ( کلا هرکانفیگی که تو نت دیدم رو تست کردم :d ) .
یک مدت حدود 6 ماه هاستینگ داشتم ، حدود 80 درصد کاربران راضی بودن اما به دلایل امتحانات و اینجور چیزا مجبور به واگذاری شدم .
زبان های HTML , CSS , Asp.Net , Sql و #C
به تازگی هم درحال گذراندن دوره های شبکه هستم .
آشنایی کامل با WHMCS , HostBill
همچنین کانفیگر انواع سرورهای Linux و Windows -- فایروال CSF و CXS
دیگه کانفیگر DA و Cpanel و Plesk که دیگه لازم نیست بگم :d .
حدود حداقل 12 ساعت در روز آنلاین هستم ، اگر شیفت شب نیاز دارید تا ساعت 3 هم میتونم آنلاین باشم .
با توجه به اینکه حدود 5 سال هم در انگلیس به سر بردم ، از لحاظ زبان مشکلی ندارم و اگر خواستید یه روزی برندی هم به زبان انگلیسی راه بندازید ، اشنایی حدودی از بازار هاستینگ انگلیس دارم و میتونم در بازاریابی کمکتون کنم .
در صورت نیاز مدارک ارسال میشه ، و حتما هم قرار داد بسته خواهد شد .
با سپاس .